Hej då!

Hej igen. Nu ska jag äntligen sova. Är inte direkt piggare än vad jag var förut.

Jag och mammi drar ju till Köpenhamn imorgon (kommer hem på måndag) för lite shopping, julstämning och god mat. Vi åker halv nio imorgon bitti så det är ju inte farligt tidigt, men samtidigt skulle det vara jobbigt om man åkte tidigt för då skulle man också komma fram onödigt tidigt.. Jag har i alla fall lyckats packa min väska nu ikväll, tur att man inte behövde tänka på andra väder och att man inte behöver så mycket kläder.

På grund av denna händelse blir det ingen mer bloggning förrän måndag kväll när vi kommer hem. Så vi hörs då, ha en riktigt fin helg nu! Imorgon börjar december......! Puss på er❤


KTH

Jag var ju på KTH idag med klassen och träffade två elever där som helt enkelt berättade för oss om skolan. Det var så otroligt givande! Jag visste ju ganska säkert redan innan att jag ville gå där och detta gjorde mig bara mer taggad då de pratade en massa gott om skolan.
 
Det var två tjejer som går olika utbildningar, den ena tjejen går någon ekonomi-grej (lyssnade inte så noga för det intresserar mig inte så mycket) och den andra går samhällsbyggnad - som jag faktiskt hade tänkt gå. Detta var superkul, hade tyvärr inga direkta frågor men så fort jag kommer på något så ska jag mejla henne, det var en riktigt gullig tjej. Det roliga med henne var typ att hon var ganska lik mig. Inte alls i utseendet men när det gällde intressen, hon gick där med sin LV-väska och sina sinnhandskar och berättade om hur mycket hon älskar matte. Låter inte det som mig? Haha det var riktigt skoj att se! 
 
Vi fick även se lite delar av Campus, till exempel KTH:s hjärta, elevkårhuset och biblioteket. Men skolan är ju så sjukt stor så vi hann ju inte se hela. Det roliga är att min bror går maskinteknik där och de sa att deras byggnad ligger allra längst bort och att man typ aldrig orkar gå dit, haha.
 
Detta var helt klart ett betydelsefullt besök. Nu ska jag bara kolla igenom alla deras utbildningar så att jag vet vad jag vill gå, jag är i alla fall helt säker på att jag vill gå där. :)

Trött

Hejsan!

Jag är så sjukt trött just nu, snacka om heldag. Jag orkar typ inte med någonting och min dator krånglar. Lyckas inte komma in på Skandiabanken och fixa så att min kort funkar utomlands. Måste också packa vilket jag absolut inte har orken för just nu.

Borde kanske äta något så jag får lite energi..


30 november 2012

God morgon! Har precis kommit ur duschen. Just nu är jag ganska otaggad på den här långa dagen men det blir nog bättre när den väl kommer igång.

Sista november är det idag, imorgon börjar årets sista månad. Lite sjukt att 2012 snart är slut. Men det är inget att deppa ihop över för vi har årets bästa tid framför oss; julen. Nu i helgen ska jag börja köpa julklappar var tanken, har dock ingen aning om vad jag ska köpa till alla..

Jag längtar till man får äta lussebullar och pepparkakor, jag längtar till julmusiken, jag längtar till alla stjärnor i fönstren. Som tur är är detta inte så långt borta nu..


God natt

Nu ska jag äntligen sova. Det ska bli såå skönt! Ja, jag behöver verkligen min sömn för att fungera.

Imorgon blir en spännande dag. På förmiddagen slipper vi engelska för vi ska till KTH och typ kolla in skolan som jag förstår det, vilket ska bli sjukt spännande eftersom jag vill gå där sen. Vi kommer tillbaka till skolan vid lunch och så har vi religion i en timme och efter det är det inga ordinarie lektioner för då ska det förberedas inför öppet hus. Jag ska befinna mig på skolan hela kvällen, trots att jag egentligen borde vara hemma och packa (men det får jag göra efter). Så det blir nog en rolig dag! Men lång..

Därför måste jag verkligen sova nu, för att orka imorgon. Så vi hörs då. Puss!


Snö

Jag blev så sjukt lycklig när jag vaknade imorse. Det var ju helt vitt ute på marken! Ja, jag äskar snö, har gjort det ända sedan jag var liten. Det gör allting så runt och mjukt, gatorna blir smalar, allt blir ljusareDet finns med andra ord bara positiva saker med det!
 
Nu får det gärna stanna också..
 
Såhär såg det ut imorse:

Hemma

Har precis kommit hem. Efter skolan åt jag och Sanna middag i Täby Centrum, vi tyckte att vi förtjänade lite donken-mat så vi satt där och tjockade oss ett litet tag. Sen åkte vi hem och under resan hem insåg jag att jag inte kan ta det helt lugnt ikväll. Just nu skriver vi på vårt PA men efter det måste jag även göra lite fysikuppgifter för att överhuvudtaget klara av nästa vecka. Men jag måste också ta lite tid idag till att koppla av så jag ska nog titta på sista avsnittet av Sherlock när jag är klar med fysiken.
Tumblr_mdgi5sq9mu1qclof8o1_500_large

29 november 2012

God morgon! 
 
Det var en bra kväll igår, Susanna gör mig alltid på bra humör. När jag kom hem så satte jag mig och räknade matte, kände inte för att stressa igenom det idag på morgonen utan jag satte mig igår kväll i lugnt och ro och bara gjorde uppgifterna med lite mysig musik i bakgrunden, jag mådde bättre än på länge. 
 
Vad händer idag då? Jo, jag har kontrollskrivning i matten (vi ska även fortsätta med nästa kapitel efter den), sen blir det PA. Ikväll ska jag inte göra så mycket, Jag och Sanna ska väl försöka få något gjort på vårt projekt ikväll också, det känns som om det går väldigt segt med det. Men annars ska jag inte göra ett skit ikväll, måste bara sitta ner och ta det lugnt för en gångs skull.
 
Vad ska ni göra idag?

She's addicted to the feeling of letting go

Idag har jag haft på mig kjol, jag har typ inte haft det på hela hösten.. haha. Men jag har tröttnat lite på att gå i samma jeans hela veckorna så nu är det dags för förändring, jag har en del kjolar som jag nu ska börja använda. :)
 
Det syns inte så bra på bilderna men det är ett väldigt fint mönster i mina strumpbyxor. Ölskar att ha grovt sitckade, det höjer mysfaktorn rejält!
 
Kjol - Bershka || Topp - Bershka || Skor - Vagabond || Glasögon - Gucci || Bernstensring - Silverboden

Snö/regn

Hejsan! Har precis fyllt på med lite energi och nu ska jag försöka hinna göra ett par matteuppgifter, resten får jag göra imorgon förmiddag.

Ska ju på stepp ikväll, näst sista gången för denna termin. Men vi fortsätter nog i vår skulle jag tippa på. :) Får ta och fråga vår lärare denna eller nästa gång om att filma när jag han kör lite på sin egen nivå, han är sjukt duktig.

Har outfitbilder från idag som ni ska få se när jag har landat vid mitt skrivbord och sitter och räknar.

Vädret har ju varit helt kaos idag, om det ändå ska snöa så kan väl ändå snön ligga kvar? Annars är den ju inte rolig.. Vill ha detta:


Keep your promises

Jag lovade ju er att visa gårdagens outfit så här är den. Hade på mig den söta koftan från Odd Molly som jag köpte i lördags. :)
 
Cardigan - Odd Molly || Jeans - Crocker || Linne - H&M

28 november 2012

Hejsan! Jag har tagit det lugnt nu på morgonen och framförallt så blev det sovmorgon, inget jag kunde kontrollera. Sov 1,5 timme längre än vad jag hade tänkt, men det spelar ju ingen roll eftersom jag har lång sovmorgon idag. Jag tror att min kropp behövde lite ordentlig sömn.
 
Idag är det svensklektion i skolan, efter det ska jag gå på "Tutorial Time" med min religionslärare för hon ska ha genomgång på det jag missade den fredagen jag var på stadshuset. Riktigt praktiskt att man bara kan boka tid med läraren och få hjälp med vad man än behöver hjälp med.
 
Efter det åker jag förmodligen hem, måste plugga matte för jag har en kontrollskrivning imorgon som jag bara måste klara. Jag la ribban högt med alla rätt på första kontrollskrivningen med denna lärare så jag måste fortsätta på samma spår. Sen senare ikväll blir det stepp som vanligt. Egentligen en vanlig onsdag med andra ord. :)

Only the strong survive

Hejsan raringar! Jag är hemskt ledsen men det blir inga fler inlägg idag, jag är så j*vla trött hela tiden nu. Det är därför jag sitter och chillar framför TVn nästan varje kväll, hjärnan går på helspinn hela dagen eftersom jag har så mycket att göra så den lägger helt enkelt av när jag väl kommer hem. Och då vill jag bara unna mig själv lite ledighet, jag vill liksom inte bli Lemon Breeland 2.0 (från Hart of Dixie).

Det är mycket nu med övningskörning, teorikurs på körskolan, jobb, stepp, PA utanför skoltid och så plugget på det. Jag har haft väldigt lite tid hemma de senaste två veckorna och det gör mig otroligt trött. Men jag ska inte klaga, jag presterar som bäst under press och stress. Men man vill ju inte att det ska bli för mycket, och så blir jag ju så förbaskat trött. Måste komma in i en balans med allt detta för det kommer ju pågå i ett par veckor framöver. Men detta klarar jag. A wise man once told me "only the strong survive", och jag är stark.

Men vi hörs imorgon då ni får uppdatering i vanlig ordning, godnatt och puss!


27 november 2012

Hejsan! Guu har jag verkligen inte bloggat alls idag? Aja, det har var varit en vanlig tisdag, vilket betyder skola + jobb.

Har precis kommit hem från jobbet och nu ska jag väl göra mig en macka och lite kaffe, är såå hungrig! Ska äta det framför dagens Hart of Dixie och efter det ska jag installera tangentbordet till min tv som äntligen har kommit! Då kommer jag kunna gå in på internet mycket smidigare. Men mer om det senare! Har fotat outfiten också som ni ska få se sen.

Har ni haft en bra tisdag?


Nitar

Jag provade denna superchica tröja idag på Gina. Jag är helt kär i denna trend med nitar överallt och inte minst på axlar, och dessutom så älskar jag denna mossgröna färg. I love it! Har dock inte köpt den, funderar på om jag ska göra det nämligen. Den känns ganska onödig att ha i garderoben men samtidigt så är jag lite kär i den. Ja, jag håller er informerade, det behöver ni inte vara oroliga för i alla fall.

Om ni letar efter tröjor med mycket nitar osv på så ska ni helt klart klicka in på chiquelle.se för där har de mängder. Det är en enda skog av denne typ av toppar. Haha.


Trött

Hejsan! Sedan jag kom hem från körskolan har jag fått i mig lite mat, tittat på The Mentalist och Project Runway Sverige (bara ett avsnitt kvar nu!!!!!), pluggat lite fysik och nu tittar jag på gårdagens Plain Jane.

Hur pluggade jag då? Jo, man lär sig ju inte så mycket av att sitta kvällen innan och stressplugga så jag tog mig tiden att göra en lapp med alla kapitlets formler för att repetera lite. Det känns bra.

När jag har tittat klart på PJ ska jag göra mig i ordning och gå och lägga, detta har varit en trött måndag.


It's time to rock!

Målade mina naglar igår med det fina nagellacket jag fått från Sephora. Det är ju väldigt speciellt, väldigt mörkt grått och glittrigt. Men så skiftar det även i lite olika färger beroende på ljus, just nu skiftar det till exempel lite i blått.
 
Om jag tolkar etiketten rätt så har färgen nummer 70 och heter "It's time to rock!"

River en vacker dröm

Såhär går jag runt idag. När jag inte orkar tänka allt för mycket på vad jag ska klä på mig kör jag bara på en kavaj med en ganska oseriös tröja under, så att det blir en cashual business woman.
 
Kavaj - H&M || T-Shirt - Håkan Hellström-konsert || Jeans - Tiger of Sweden || Glasögon - Gucci
 
PS. Jag hade röda Converse till för att det är så mycket bekvämare när man kör bil. :)

Lunch

Hejsan! Sitter i köket och slänger i mig makaroner i all hast. Ska försöka komma igång med att plugga fysik så fort som möjligt, jag har ett litet prov imorgon men har inte pluggat alls än. 
 
Utvecklingssamtalet gick bra, vi pratade mest om vad jag vill göra efter gymnasiet och så blev min handledare förvånad över min passion för matte och fysik. De är ju mina absoluta favoritämnen men eftersom jag bara har henne i engelska så märker inte hon av det så mycket.
 
Har fotat min outfit också, bilder kommer upp senare!
The-meaning-of-succes_large

26 november 2012

Hej måndag! Jag hade svårt att gå upp imorse, kan bero på att jag fortfarande inte har lyckats bli duktig på att gå och lägga mig tidigt, måste blir bra på det snarast!
 
Idag väntar övningskörning, utvecklingssamtal och teorilektion på körskolan. Hoppas verkligen att jag hinner plugga något över huvudtaget där emellan, har nämligen fysikprov imorgon och har inte pluggat alls än. 
 
Jag åker hem efter utvecklingssamtalet som lär vara helt onödigt som vanligt. Jaja, vi hörs då i alla fall! Puss
-mr-51_large
Tumblr_mdftqzcmsc1qam31ho1_500_large
Tumblr_mdhr3lmg9k1qe6yrbo1_500_large
Lite fina bilder bara som piggar upp denna i övrigt gråa måndag.

God natt

Oj, jag vet inte hur jag lyckades publicera ett helt tomt inlägg, aja jag får ta bort det imorgon. Det är en dålig sak med blogg.se-appen, så fort man har publicerat ett inlägg så går det inte att röra annat än från datorn. Man kan inte ändra något och man kan inte radera. Dåligt.

Men nu ska jag sova, jag har en lång vecka framför som förmodligen blir lika fullproppad med aktiviteter som denna vecka har varit. Längtar redan nu till nästa helg för då flyger jag och mamma till Köpenhamn på en shoppingresa, det ska bli superkul! Men nu ska jag sova, som sagt. Puss


Style by Tyra

I födelsedagspresent fick ju jag ett presentkort på den underbara sidan Style by Tyra på 1000 kr. Jag har nu äntligen beställt ett par saker därifrån. Det blev många armband.. Haha. Ville ha ett par leggings också med rymdmotiv på men de var slutsålda, typiskt. :(
 
Detta beställde jag alltså:
Stud Necklace Gold i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (SAN125)
Stud necklace gold, 169 kr
Panter Bracelet i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (OR34)
Panter bracelet, 149 kr
Lexi Bangle i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (FJ4)
Lexi bangle, 89 kr
Spike Bracelet i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (OR27)
Spike bracelet, 99 kr
Eira Bracelet i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (SAM520)
Eira bracelet, 99 kr
White Studded Bracelet i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (SAN1008)
White studded bracelet, 99 kr
Malena Ring i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (SAN106)
Malena ring, 89 kr
Örhänge Sophia i gruppen SALE / SMYCKEN / ÖRHÄNGEN hos Style by Tyra AB (C11)
Örhänge Sophia, 5 kr (99 kr)
Örhängen Diana i gruppen Smycken / Fjädersmycken hos Style by Tyra AB (SAM20)
Örhänge Diana, 49 kr (99 kr)
 

Words can't bring me down

Jag blir bara mer och mer intresserad för smink för varje gång jag applicerar det i mitt ansikte, eller varje gång jag ser någon med smink som inte är det här vardagliga puder + mascara. Detta kan i och för sig bero på att jag numer har bra produkter för att kunna få till en fin sminkning, det har jag aldrig haft förut.
 
Såhär var alltså dagens make-up (i alla fall under middagen). Jag älskar de här bruna, varma tonerna som är naturliga, gillar inte att ha en massa konstiga färger på mina ögonlock. Därför blev jag super glad när expediten på Sephora gav mig en färgpalett med bara bruna toner som då ska framhäva blåa ögon, det känns bra.
 
Jag har äntligen lärt mig att uppskatta mina fylliga läppar. De blir ju bara så j*vla sexiga med läppglans, ska nog även våga mig på läppstift snart. Vet bara inte vilken färg, äsch kan fråga på Sephora. :)
 
Så vad har jag använt mig av? Jo, ögonbrynspenna, tre olika nyanser på ögonskygga, eye liner, mascara, concealer, puder, solpuder (istället för rouge) och läppglans. 
 
Vill ni ha sminkinlägg oftare?

This could be the end of everything

Såhär gick jag klädd under middagen. Passade på att använda min nya jacka/kavaj vid detta perfekta tillfälle. Hade lite casual kläder till som inte stack ut så mycket men med mina superläckra och superhöga svarta klackar. Kände mig fin. :)
 
Och nej, jag orkar inte fixa till de röda ögonen som jag har på typ alla bilder.
Jacka/kavaj - Sand || Linne - Saint Tropez (ja, det finns ett klädmärke som heter det) || Jeans - Tiger of Sweden || Väska - Brandahl (mammas gamla fina lack-kuvertväska) || Skor - Nelly Shoes

Proviant.

Hejsan! Ursäkta den dåliga bloggningen idag, men nu har jag en massa inlägg att skriva ikväll så nu aka ni inte behöva lida längre.

Åt middag med familjen på en restaurang som heter Proviant. Den har vi ätit på ett antal gånger då en nära vän till familjen jobbat där lite som kock. De levererade som vanligt med otroligt god mat! På söndagar har de en färdigplanerad meny med 4 rätter så den åt vi. Det var musselsoppa till förrätt, kalvkött med potatisgratäng till varmrätt, lite ost efter det och till sist ananas med sorbet till efterrätt.


25 november 2012

Hej bloggen! Vi gick upp klockan 8 imorse och sjöng för mamma och gav henne lite presenter. Sen gick jag och la mig igen för jag var så otroligt trött och vaknade inte förrän för en allrummet sedan.

Nu ska jag städa mitt rum och sen blir det plugg och en massa såna där roliga saker man måste göra. Ikväll blir det middag på restaurang för att fira mammi. Kanske ska ta på mig jackan jag köpte igår, ni lär märka.

Ha en fin söndag!


Godnatt

Hejsan bloggen! Efter att ha läst igenom alla (cirka) 50 inlägg som jag missat på bloglovin de senaste dagarna så ska jag nu sova. Detta tog mig typ en timme. Vad gjorde jag innan då? Jo, har tittat på The Mentalist och Sherlock hela kvällen och så slog jag även in mammas present, hon fyller år imorgon (eller idag eller vad man nu säger).

Men vi hörs imorgon! Godnatt och puss


New in

Idag har jag förlorat min Odd Molly-oskuld. Det märket har aldrig riktigt haft kläder som är i min stil, de har ju nästan bara kläder med en massa spets och volanger och grejer på och det är inte riktigt min stil. Men idag när vi var inne på Odd Molly så letade jag verkligen igenom alla plagg efter ett jag tyckte om och hittade en supersöt kofta. Lite beige-brun färg och underbart sött mönster. Dessutom med en volang som påminner om peplum-modet just nu. Dessutom så satt den perfekt så den köpte jag.
Orginalpriset var runt 2 400 kr men det var rea så jag fick den för ca 1 500 kr.
 
Sen så var vi även inne på Sand och letade faktiskt efter kläder till mamma och så hittade hon den absolut perfekta jackan/koftan (vet ej vad jag ska kalla den) till mig. Sååå j*vla snygg!! Asså jag var bara tvungen att köpa den. Det fanns bara en kvar och den var i min storlek och allt. Ödet? I think so.
Denna kostade egentligen 4 399 kr. Brutalt mycket jag vet! Men det var 70 % rabatt på den (annars hade jag inte köpt den) så den kostade runt 1 300. :)

Hemma igen

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma från dagens äventyr. Det var mycket folk i Barkarby i och med att det ligger en Ikea och Mio osv där. Men vi tog vår tid på Stockholm Quality Outlet och gick runt hela varvet, vi fikade även på Wayne's.

Alltså affärerna är ju inte riktigt min stil om man ska säga så, så jag fick leta ordentligt innan jag hittade något och jag hittade två superfina plagg som jag ska visa er senare.

Vi var ju även inne på Ikea och köpte lite ljus och lite paketpapper inför julen och sånt där nödvändigt.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ska väl säkert titta på mera Sherlock. :)


24 november 2012

Hejsan! I natt har jag äntligen fått komma ikapp med sömnen efter denna vecka. Skönt! Var uppe ganska sent igår för jag satt och kollade på serien Sherlock som bara är sååå bra! Kan typ inte sluta titta, haha.

Idag ska jag och mamma åka ut och övningsköra, och även shoppa lite på Stockholm Quality Outlet. Det blir mysigt!


I was born to do this

Detta gick jag klädd i igår. Hade riktiga konsertkläder! Det fick bli Converse på fötterna eftersom jag formodligen inte hade orkat hela dagen i klackar. Sen så blev det jeans där man kan stoppa undan mobilen och sådär. 
 
Klockan är förresten i svart plast med gulding "bling-bling" runt urtavlan så den matchade tröjan. Haha jag älskar att matcha saker. :)
Jacka - Vila || Väska - Longchamp || Topp - BikBok || Jeans - Tiger of Sweden || Skor - Converse (obviously..) || Klocka - Jet Set || Pärlörhängen - Glitter

SHM

Det var verkligen helt magiskt igår. Jag och Sanna kom dit väldigt tidigt och tittade även på förbanden och så så vi fick superbra platser! Det fanns ju specialplatser längst fram, vet inte riktigt hur man fick dem, jag trodde att det var VIP men Sanna sa att det inte var det. Men vi stod i alla fall längst fram på de vanliga platserna, eller jag, vi hade EN rad framför oss. Mellan oss och specialplatserna fanns det en korridor där det sprang massa vakter vilket var supernajs! De höll koll på allt och alla och så sprang de runt och hällde i folk vatten, vilket behövdes med tanke på hur varmt det var. Efter typ 1,5 timme så blev det bara fööör varmt så vi började gå åt sidan mot läkarna eftersom vi tänkte att det skulle vara mindre folk där och typ redan halvvägs så var det svalt och skönt så vi spenderade även sista halvtimmen där. Så från början såg vi alltså SHM från mitten och i slutet från sidan, men vi hade en gigantisk skärm framför oss så vi led inte av det. 
 
En sak som jag störde mig lite på var att hela konserten bara handlade om själva musiken, visste det ska det ju göra men man märkte inte av själva SHM så mycket. De pratade lite då och då, eller ja, det var Axwell som pratade typ 4 av 5 gånger men ändå, man vill ju att bandet ska stå i fukos. Nu hade de alldeles för mycket ljus och grejer så man såg bara deras konturer typ. Men de var så sjukt charmiga när de pratade och så, och så fyllde Steve Angello 30 igår så det var också stort! Det var deras första gång i arenan och det var kul att vara en del av det, även att vara en del av deras sista turné.
 
De använde specialeffekter så sjukt mycket! De sprutade eld typ 3539576 gånger, sprutade 845298 tog konfetti, släppte ner typ 100 ballonger med små ballonger i och så avfyrade de massor av fyverkerier, vi får inte glömma rökeffekterna heller som de körde med i typ varannan låt. Haha men effektfullt var det! 
 
Jag har massor av videor från igår men musiken var hög så när de drog igång med baser så bara skakade hela arenan och så då brusar det sjukt mycket och jag tror inte att ni vill se det. Här har ni dock en liten fin video av när de pratar:
 
 
Det var ganska så tomt när vi först entrade den gigantiska arenan.
Olika ljussättning i olika låtar.
För en god gärning.
 
Det tog typ fem år att komma hem sen också för det var verkligen trafikstockning i Solna, man spelade en sista match på Råsunda samma kväll och AIK förlorade tyvärr så det var en jobbig stund för alla AIK-fans, det märktes på bussen. Men på grund av att det var två stora event på samma kväll så blev det lite mycket folk. :)

23 november 2012

Hejsan alla glada! Jag har varit så sjukt trött idag, det kan ju bero på att det ha varit så otroligt mycket senhöst veckan + att jag sov i fyra timmar inatt. Dagen har inte känts som en fredag, och den gör det absolut inte nu. Det var lagom kul imorse när vi skulle skriva värsta uppsatsen på engelskan när man va så trött, men efter ett tag kom jag in i värsta flowet så det kändes bra. :)

Har köpt födelsedagspresent till mamma nu i eftermiddag, hon fyller år på söndag så då ska vi fira lite. Men ikväll blir det bara till att sitta framför TVn alltså, jag orkar inte röra en fena. Jag har så himla mycket att berätta för er (inte minst om SHM) för att det har varit lite dålig blomning i veckan så det blir nog en del idag. Skoj :)


22 november 2012

Är i skolan just nu. Det blir ingen mer bloggen idag, kanske när jag kommer hem efter konserten men jag tvivlar på det. Men annars hörs vi imorgon, ha en fin dag!

Finaste bilden ever på mig och Sanna:


Either way you're going to the history books

Här har ni dagens outfit. Körde på lite samma tema som igår med att ha en färg fast i olika nyanser, idag blev det som ni ser blått. Älskar hur fint det är med ljusblått till dessa mörkt blåa jeans, även min peplumtopp från BikBok passar ju sjukt bra till dem. Sen så finns det inga snyggare skor än de här bruna till dessa jeans, det är liksom givet att jag har på mig dem när jag har jeansen. 
 
Varken jag eller Sanna (min fotograf mihihihih) är särskilt rutinerade när det gäller att fotografera outfits då vi precis börjat med det men jag tycker att det bara blir bättre får varje gång. Och det blir ju otroligt bra med tanke på våra dåliga förutsättningar, en digitalkamera med 7,2 megapixel i vårt i övrigt gråa och mörka land. 
 
Fejkpäls - Vila || Väska - Louis Vuitton || Skor - Vagabond || Tröja - Frk. || Jeans - Crocker || Fågelring - Gina Tricot || XOXO-ring - Style by Tyra || Örhängen - Silverboden

Swedish House Mafia

Sanna ringde mig nyss och såhär löd konversationen:
 
Sanna: "Vad ska du göra imorgon?"
Jag: "Engelskaläxan....?"
Sanna: Okej, inget alltså. Vill du gå på Swedish House Mafia med mig???"
Jag: "OMGOMGOMGOMG DRIVER DU ELLERRR?" 
 
Haha fattar ni lyckan eller?? Vi ska få gå på en av deras sista spelningar, är så jävla lycklig just nu!! Haha Detta ska bli sjuuukligt skoj! 
 
Jag sitter typ och skakar just nu och är uppe i varv, ni förstår nog inte hur fort jag skriver detta...

21 november 2012

God morgon!

Är allt bra med er? Jag är helt slut! Gick och la mig för sent igår som vanligt och så tänkte jag gå upp lite extra tidigt nu på morgonen också för att hinna räkna lite matte och även duscha i lugn och ro innan jag åker till skolan. Jag vet inte om det är så att min hjärna inte har kommit igång än eller om det bara är så att jag inte fattar för jag hade sjukt svårt för matten, får fråga läraren imorgon på lektionen.

Men vad händer idag då? Jag ska första till skolan nu på förmiddagen med Sanna för att jobba på vårt projektarbete, sedan blir det lunch och svenskalektion. Efter skolan vet jag inte riktigt hur det blir, har ju stepp ikväll men vet inte om jag och Susanna ska ses direkt efter skolan eller om jag ska åka hem emellan.

Jag har verkligen inga som helst idéer om vad jag ska ha på mig idag, det är en sån dag då man rotar igenom hela garderoben och provar varenda plagg innan man hittar något som passar.


I'm better off now

Detta bar jag i skolan idag. Sjäkv tycker jag att det bev supersnyggt med den ljusgråa t-shirten under den mörkgråa kavajen, grått på grått liksom. Var rädd innan jag satte på mig det för att det skulle vara för tråkigt och grått helt enkelt men icke! Och sen så bryter det gråa av så snyggt på de kolsvarta jeansen.
Vet inte hur bilden kunde bli så otroligt suddig, men det ser så estetiskt ut så ni får se den i alla fall. :))
"Music is my religion" - Jimi Hendrix
 
(Fejk-)pälsjacka - Vila || Väska - Longchamps || Kavaj - H&M || T-shirt - TopShop || Jeans - Gina Tricot || Skor - XIT || Stjärnarmband - Friis & Company

Tränat

Hejsan bloggen! Har precis kommit hem. "Varför kom du hem så sent om du slutar klockan åtta?" Kanske ni undrar nu, jo jag stannade nämligen kvar och tränade lite. :D visst är jag duktig? Haha nej, men det är ju väldigt praktiskt att jobba på gym och så är det bara att gå ut i gymmet och köra lite när man är klar med jobbet.

Idag tränade jag bara kondition. Befann mig på löpbandet i 45 minuter. I 30 av de minuterna så körde jag intervaller för att snabbt förbättra konditionen. Resten av tiden ägnade jag åt att värma upp och varva ner också. Blev sjukt svettig och så är jag sådär härligt trött i hela kroppen som man blir efter ett jobbig pass i gymmet.

Jag personligen tycket att det är väldigt roligt att träna, måste bara lära mig att ta mig tiden att gå till gymmet eftersom att jag har så mycket annat att göra så det är ingen som ger mig den tiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta något litet. Vi hörs snart!


Tisdagsfika

Hejsan! Är nu hemma och ska nog ta mig en kopp te. Dagen har rullat på bra hittills, en sak som jag gillar med tisdagar är tisdagsfikat. Jag, Sanna, Matthias, Simon och Kristoffer går till Statoil och köper fika till fysiklektionen och det gör bara dagen såå mycket bättre!

Bussen mot jobbet går om en timme. Lär inte hinna göra så mycket på den här tiden, ska väl dricka mitt te och så ska ni få se min outfit idag!

Update: Jag hinner inte lägga upp outfiten nu, ni får den ikväll istället!


20 november 2012

God morgon. Trots att jag gick och la mig i hyfsad god tid igår så somnade jag inte förrän sent. Låg och grubblade på hur jag ska hinna med allt den här veckan, det kommer blir tufft. Har tyvärr inget minne av att jag kom fram till en lösning.

Idag befinner jag mig i skolan fram till två och sedan är jag hemma i en timme för att vid fyra åka till jobbet, en vanlig tisdag med andra ord.


Saint Kidd

De som har följt min blogg ett tag vet hur mycket jag gillar bandet McFly och nu ska jag berätta för er att bassisten i det bandet har en egen webshop! Den heter Saint Kidd och de har inte så mycket saker än. Just nu har de bara några t-shirt och lite accessoarer men dessa t-shirts alltså! Såå snygga!! Dessa vill jag bara beställa hem på en gång:
Notera: ett linne, ej t-shirt. haha
 
Och här är även två superdupersnygga t-shirts till er killar:
Jag älskar verkligen detta tryck, om den fanns i tjej-modell så skulle den redan vara på väg hem till mig..
Här har ni Dougie som då är denna bassist i bandet och grundare till märket i en av deras schnygga t-shirts.
 
Skrev till Saint Kidd idag på twitter och frågade om det går att beställa till Sverige och jag fick svar! haha det trodde jag aldrig så många följare som de har.. Men jag fick ett ja till svar, så kanske beställer hem en snygg tisha snart, vilken tycker ni? :)

Vanor, vanor, vanor

Detta är kvällens aktivitet - fysikläxa. Skoj. Nej men jag gillar att räkna, dock ärdet fler uppgifter än vad jag lär hinna. Hade tänkt jobba i en timme till men sen ska jag gå och lägga mig, måste komma tillbaka till mina gamla vanor när det gäller sömn igen. Just nu går jag och lägger mig efter elva varje kväll och då blir jag för trött på dagarne helt enkelt så nu blir det till att göra sig i ordning klockan tio och sen inte ligga och läsa bloggar eller något utan då ska det sovas. 
 
Gjorde mig nyss lite middag, typ. Mackor som vanligt, orkar inte äta mer på kvällarna nu för tiden. Eller jag är i alla fall inte sugen på något mer. Har dock redan ätit upp mina mackor, har börjat äta för fort igen. Jag började vänja in i somras att äta långsamt och det har gått jättebra fram tills typ härom veckan och nu slänger jag i mig maten igen. Kan det bero på att jag är lite småstressad ungefär hela tiden nu kanske? Har alltid något att göra.. 
 
Men nu ska jag fortsätta med uppgifterna!
Denna gång är det te i koppen. Haha man ser typ ingen skillnad på om jag har kaffe eller te eftersom jag har mjölk i båda.. Fast kaffet är såklart lite mörkare i färgen..

Lyckat

Hejsan! Kom hem för ett tag sen och shit vad givande det var! Asså de går ju inte in så djupt på sakerna men man får en bra överblick över allt och så kan man ju ställa frågor till skillnad från om man skulle sitta själv och läsa. Dessutom så får man se vilka saker man har koll på och inte, superbra enligt mig! 
 
 
Innan lektionen köpte jag mig en liten dricka, ville har något att släcka törsten med när jag satt där och lyssnade så jag sprang in på Pressbyrån som ligger typ vägg i vägg med körskolan teorisal. Provade denna Vitamin Water för första gången och den var supergod! Inte alls så söt som läsk/festis brukar vara så jag gillar den starkt. Guud trodde aldrig att jag skulle bli på mogen på den fronten, har alltid varit ett riktigt sockermonster och inte kunnat få för mycket typ men på senare tid har jag blivit mer känslig för sånt, har till exempel svårt för läsk och godis ibland. Hihi vuxenpoäng till mig!
 
 
Jag diggar texten:
 
Och nej, jag köpte den inte för att den innehåller vitaminer som är bra för kroppen för det ändå så otroligt lite näringsämnen i såna där ändå så det gör så lite skillnad, jag köpte den för att den verkade god. Vilket den var. :)

Hej då

Ska snart ta och röra mig mot bussen, ska ju till körskolan. Är så otaggad så det inte finns. Har inte ens fått något gjort sedan jag kom hem, jo, juste jag har fikat..! Haha men jag fixar läxan när jag kommit hem sen istället.

I hope you always find a reason to smile

Det här har jag på mig idag. Känner mig alltid så fab så fort jag har armband på mig, kan bero på att jag i princip aldrig har det trots att jag tycker att det så sjukt snyggt! Min klocka lyser nästan i verkligheten, synd att det inte syns på bilderna. Jag tyckte att det var snyggt med en lite ljusare, blekare orange topp med en riktigt skrikande orange klocka som detalj, håller ni med mig om att det var fint?
 
Topp - Gina Tricot || Jeans - Crocker || Klocka - Jet Set || Vet ej vart halsbandet & armbanden kommer ifrån || Pärlörhängen - Glitter || Glasögon - Gucci

19 november 2012

Hejsan bloggen! Har precis kommit till skolan för jag ska gå på science support som vanligt på måndagar. Ska även äta lunch i skolan och efter det åker jag hem och pluggar lite på egen hand. Sen klockan fem ska jag faktiskt på en teorilektion på körskolan, det ska bli väldigt spännande (!) och förmodligen tråkigt också..

Idag är det väldigt fint väder vilket är härligt och det gör mig på så mycket bättre humör! Har även haft en ganska bra morgon. Tog lång tid på mig och jag hann till och med duscha, allt det bara för att jag satte klockan så tidigt. Älskar att göra det för ja, jag blir ju liksom på bättre humör när jag får ta min egen lilla tid på morgonen. :)

Ni får en gammal bild, har inte på mig detta idag..


Trött

Hejsan bloggen! Jobbet gick bra förut, var dock otroligt trött och det tog ett tag innan jag kom igång men sen gick det bättre. :)

Nu sitter jag här efter en god middag som bestod av tacos och tittar på kvällens avsnitt av Plain Jane. De verkar ha slutat med Awkward nu och kör Plain Jane istället typ, vet inte riktigt om säsongen var slut eller hur detta kommer sig? Men jag älskar i och för sig även PJ så det funkar lika bra. Enda anledningen till att jag gillar det är på grund av att Louise Roe är typ "programledare", hon är lite av en förebild för mig, men det kan jag berätta mer om en annan gång. När detta är klart ska jag gå och lägga mig direkt, har varit supertrött hela dagen och jag tror att jag behöver all sömn jag kan få. Dessutom så får man ju inte missa sin skönhetssömn. ;)

Men imorgon är en ny vecka med nya tag. Har ni något särskilt ni vill åstadkomma denna vecka? Jag vill fixa färdigt i mitt rum. Men nu ska jag fortsätta titta! Vi hörs imorgon, lovers. Puss

Hittade denna fina 20-lapp i kassan på jobbet idag:


Lunch

Hejhej bloggen. Äter lunch just nu. Är mer stressad än vad jag borde vara och det gör att jag slänger i mig maten.

Ska snart iväg och övningsköra en liten sväng, sedan blir det jobb hela kvällen. Det var faktiskt hela tre veckor sedan jag jobbade på en söndag senast, får se om jag minns hur man gör! Haha det där lär sitta i ryggmärgen vid det här laget..

Ha inte allt för mycket ångest nu, ta det lugnt med en kopp te i tv-soffan istället och bara njut av att ni är lediga idag. Vi hörs ikväll, puss!


Professorsinstallation - Outfiten

 
Klänning - TopShop || Transparent blus - Style by Tyra || Skor - Nelly Shoes || Cluth/väska - Indiska

Professorsinstallation - bilder


18 november 2012

God morgon!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och orkar typ inte röra mig, är väldigt trött. Men jag måste gå upp snarast och dra igång dagen.

Idag ska jag plugga fram till ett/två som jag inte hann/orkade göra igår. Ni kommer även få upp bilderna från i fredags under den tiden. Och sen blir det övningskörning och jobb resten av kvällen. En vanlig söndag med andra ord.

Vad ska ni göra idag? :)


Sherlock

Hejsan! Träffade Susanna förut och vi åt middag och tittade på serien Sherlock. Den var ju värsta hypen i våras men såg aldrig den, förstod inte riktigt då varför den skulle vara så bra egentligen. Men aah jag tittade bara på ett avsnitt med Susanna, sen var hon tvungen att åka hem för att det tar så lång tid för henne att färdas, lite tråkigt det där. Men jag kunde ju inte bara se ett avsnitt utan jag tittade sen på det andra också själv, sån sjukt bra serie! Lite annorlunda mot filmerna dock då det är nutid osv men jag menar jag älskar ju filmerna så varför har jag inte varit intresserad av serien tidigare? Konstigt.

Hann aldrig lägga upp bilderna från igår, det tog en väldig tid att fixa med alla röda ögon så när jag skulle skriva inlägget så kom Susanna och då ville jag ju inte sitta och blogga, så ni får dem imorgon! Men nu ska jag sova, godnatt. Puss


Gårdagen

Så vad gjorde vi egentligen igår då? Jo, vi tog en taxi in till Stadshuset sär vi mötte upp farfar och Kerstin (hans flickvän). Sen gick vi inte och satte oss och pappa gick och förberedde sig för entrén. Orkestern spelade lite härlig musik och jag tittade mest på alla fina klänningar som alla dessa kvinnor bar upp så vackert. Alla gick in i ett enda långt tåg och när alla satt sig så höll rektron tal. Snacka om dålig talare alltså! Han var jättetråkig och prtade väldigt monotont, man lyssnade knappt på vad han sa. Man kan ju tycka att KTH:s rektor ändå borde ha lite erfarenhet av att hålla tal med tanke på hur ofta han behöver prata inför folk. 
 
De började att promovera hedersdoktorerna (till exempel H&M:s styrelseordförande Stefan Persson) och sedan de vanliga doktorerna. Efter det kom alla professorer och däribland pappa. Dock så fick varken de adjungerade eller afilerade professorerna går upp på sen medan alla andra fick det.. Men de visade en superfin bild på pappa så det fick gå. Asså har är så otroligt stilig på den bilden, är så stolt över honom. 
 
Min pappa är obviously Lars Pettersson..
 
Sedan så delade de ut lite preser och KTH:s Stora Pris gick till Daniel Ek, entreprenör och grundare av Spotify. Lite coolt att även se honom gå upp på scenen. Sen blev det lite drink och så fick man prata med den man varit där för att se (pappa) medan de gjorde i ordning inför banketten. Efter ett tag så gick jag, Marcus, farfar och Kerstin och tog en taxi till Grand Hotell där vi åt middag på Verandan. Så otroligt mysig middag alltså!
 
Det var en riktigt härlig kväll som jag sent kommer glömma. Det är ltie roligt för jag kände faktiskt igen mig i stadshuset från när pappa doktorerade för fem år sedan. Det kunde man inte tro med tanke på att jag har väldigt dåligt minne långt tillbaka.. Men det var kul att vara där igen och så får jag bara hoppas att jag någonsin får komma dit igen. 

17 november 2012

Hejsan! Har varit vaken i typ en timme, kom nämligen hem klockan 4 inatt. Kom hem från middagen och allt strax innan tolv så var hos Lingan vis halv ett för vi skulle ju titta på kometskuret men det var molnigt så det blev det inget av utan vi satt inne och titta på film istället. Världens sämsta film för övrigt, Alexander tror jag att den hette.

Kvällen var super men ni får ett länge inlägg om det senare. Har massa bilder också som ni ska få se.


16 november 2012

God morgon.

Har precis gjort mig i ordning till skolan. Så vad händer idag då? Jo, börjar med att vara i skolan på förmiddagen och har engelsklektion. Jag får se om jag äter lunch i skolan eller hemma, vet inte huruvida jag hinner än. Så jag åker hem vid lunch och ska göra mig i ordning. Sen vid fyra ungefär tar vi en taxi till stan och så pågår hela ceremonin osv osv. Efter den ska jag, min bror, min farfar och hans flickvän ut och äta lite middag tillsammans. När jag senare kommit hem från det så ska jag göra mig i ordning direkt för att sitta ute halva natten och titta på himlen. Mina kompisar fick för sig att vi skulle titta på en kometskur som äger rum inatt och självklart ska jag med på det, måste bara hitta varma kläder!

Så alltså blir det inte så mycket bloggande idag förmodligen, kanske lite när jag gör mig i ordning på eftermiddagen men annars; nej. Så ni får ha en bra fredag, hörni, så hörs vi imorgon! Puss

Har på mig denna outfit idag (gamla bilder):


Professorsinstallation

Så vad ska jag göra imorgon då? Jo, berättelsen började för ett år sedan. Min kära far blev förfrågad om att bli adjungerad professor på Kungliga Tekniska Högskolan här i Stockholm. Vad innebär det då? Jo, han jobbar där 20 % medan han fortfarande jobbar 80 % på Skanska som han gjort länge nu, alltså är han typ "hobbyprofessor". Det jobbiga med detta är dock att min pappa aldrig kommer kunna jobba mindre på Skanska, han har så länge jag kan minnas jobbat 7 dagar i veckan. När jag var liten sa jag att jag ville att han skulle jobba mindre, det måste ha tagit hårt i hjärtat på honom. Men med detta sagt har han under detta år jobbat sjukt mycket, vilket har märkt lite då och då. Han är hemma mer sällan och så kan han få yrsel och bli sjuk på grund av stress, låter hälsosamt va?
 
Men imorgon är det så kallad prefessorsinstallation på Stadshuset som gäller. Jag och min bror ska "bara" få gå på ceremonin medan mamma och pappa även ska gå på banketten efter som infattar middag och dans. Egentligen skulle hela familjen fått följa med på det men det fanns inte plats för fler, synd.
 
Så jag har för länge sedan planerat ut vad jag ska ha på mig. På ceremonin får man ha kort klänning (vilket man inte får på banketten, fjuh!) så det ska jag ha. Köpte en superfin klänning på TopShop när jag var i Barcelona med mamma i augusti. Jag är inget fan av sjalar så över den ska jag ha min långa transparenta blus från Style by Tyra, den når ända ner till anklarna så det kommer bli otroligt häftigt! Skorna är bara vanliga svarta pumps från Nelly Shoes.

Köpte denna fina clutch på Indiska idag. Det var lite bråttom med att hitta en väska jag ville ha, men lyckades hitta den perfekta i sista sekund!
 
Tror ni jag blir fin? Ska även ha lite smycken till och sådär, dock inte för mycket för all uppmärksamhet ska vara på klänningen.
 
Har tvingat min bror att ta outfitbilder imorgon när jag har gjort mig klar så ni får se hur det blev då.

She's not afraid of running wild

Här får ni lite bilder på hur jag har gått klädd idag. Älskar denna blus/skjorta (vet inte riktigt vad jag ska kalla den). Den fina kragen syns också så bra med mitt korta hår, me like!
 
Haha lagom tydligt där på sista bilden.. Men aah mina ringar ser ut så.
 
Blus - H&M || Jeans - Crocker || Ringar - Style by Tyra & Guldfynd

Belöning = motivation

Hejsan svejsan! Har nyligen blivit klar med min tråkiga men ack så nödvändiga engelskaläxa. Har sedan jag kom hem från skolan inte fått så mycket mer gjort, typ ätit middag (makaroner haha) och tittat på gårdagens avsnitt av 99 saker med Erik och Mackan. Tur att man kan spela in, missar ju det varje onsdag..
 
Jag var alltså i Täby Centrum direkt efter skolan och köpte de saker jag behöver tills imorgon, ni ska snart få veta vad som kommer hända. 
 
Sitter just nu och äter massa russin som belöning för att jag gjorde engelskaläxan. Ibland kan det behövas lite motivation till att plugga och då kan den bestå av att man belönar sig med något gott när man är klar. Typ något sånt här:
Tumblr_mdjn7itkae1rln931o1_500_large
 
A7w0gtmcuaemjhn_large
 
Tumblr_mcvm16vlor1ra5h5ro1_500_large
 
Tumblr_mc3o5ndoq61raljxgo1_500_large

15 november 2012

Chacha bloggen! Jag ska snart röra mig mot bussen och därefter mot skolan. Idag har jag matematik och PA. Det blir nog skoj. :) Efter skolan ska jag springa förbi Sephora och Indiska och införskaffa några saker som jag absolut måste ha imorgon, men mer om det senare.

Ni får ha en fin torsdag, och njut av det fina vädret! Puss på er alla


Stavfel

Jag har fått lite klagomål idag på att jag gör väldigt många stavfel när jag skriver inlägg till bloggen. Detta är jag mycket medveten om, jag är bara för lat för att dubbelkolla att jag har stavat rätt i hela inlägget.

Men varför blir det ens fel från början då? Jo, de gånger jag mobilbloggar så är det ganska knepigt att skriva allt helt rätt med de små "knappar" man har på tangentbordet. Ibland så vill autocorrect att man ska skriva något helt annat så den kan också ändra av sig själv. Och när jag bloggar på datorn har jag helt enkelt för bråttom, jag kommer på en massa saker att skriva i nästa mening medan jag håller på med den föregående. Därför blir allt stressat och stavningen hamnar sist på prioriteringslistan.

Men från och med nu ska jag ta mig tiden att ALLTID läsa igenom inläggen innan jag publicerar dem så att det inte blir fel. För det är inte så att jag inte kan stava utan jag kollar bara inte så noga på det när jag bloggar, kollar mer på tangentbordet än på skärmen där texten kommer upp och ibland kan man snubbla på knapparna. Men detta ska som sagt förbättras. :)

Detta är typ jag egentligen:


I can tell your heart isn't in it or with it

Hola! Que tal? Har nyligen kommit hem från steppen. Det var helt okej roligt idag, vissa nya steg var lite tråkiga tycker jag nästan. Och vissa saker var så svåra att man knappt vågade sig på att prova, men med såna saker blir jag glad bara jag klarar det en gång. Varför förvänta sig mer? Detta är liksom tredje gången i hela mitt liv jag dansar stepp.

Det har regnat hela kvällen, i alla fall duggat, och mitt hår klarar inte av regn så det ser inte längre ut likadant som jag fixade det i eftermiddags. Lite trött blir man ju.. Dock så har det varit varmt hela dagen så jag körde på skinnjacka, vilket var alldeles lagom. Haha knasigt att ena dagen ha dunjacka och så har man skinnjacka dagen efter. Vädret verkar ha lite humörsvängningar.

På väg hem från bussen kom en väldig svängig låt på i lurarna och jag kunde liksom inte bara gå normalt. Eftersom ingen såg mig så började jag dansa fram, kände mig så fab! Haha

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och gå och lägga mig strax. Hoppas ni också har haft en bra kväll. :)


Wilson Bethel

Jag tittar som känt på Hart of Dixie varje tisdag som är en riktigt bra serie, en av mina favoriter för tillfället faktiskt. I denna braiga serie så finns det en riktig snygging som skådespelar. Han spelar Wade Kinsella och heter på riktigt Wilson Bethel. Asså man blir verkligen helt kär i honom, och så tycker man så synd om honom för han är kär i Zoe men vågar inte säga det. Ååh så söt han är. 
 
 
 

 

Håret

Hejsan! Jag har nyligen tagit en varm, härlig dusch och fixat mitt nya hår för första gången. Det gick faktiskt helt okej för att vara första gången! Eftersom det är väldigt uttunnat (jag har väldigt tjockt hår annars) så gick det mycket snabbare att föna nu än tidigare. Jag använde också värmeskydd innan som även hjälper håret att hålla sig rakt och den verkar hjälpa. Mitt hår har en annan stadga nu än vad det hade haft utan den. 
 
Något som var lite knepigt var att på sidorna där det blir längre ganska drastiskt så blev det nästan som två platoåer, en kort och en lång och det avr superult. Men det ver inget plattången inte kunde fixa så nu ärdet riktig ordning på håret och det känns super.
 
Snart kommer Susanna hit, vi ska plugga och äta lite middag innan vi drar till steppen. 

Faux fur

Jag skrev ju igår att jag använder min nya jacka när det är minusgrader ute. Men vad har jag då för jacka när det är plusgrader ute? Som till exempel idag då det är hela 10 grader ute! Jo, för två år sedan hittade jag en fuskpäls från Vila som jag bara var tvungen att köpa. Den är helt underbart fin och supermysig. De flesta brukar gå runt och klappa på den när jag har på mig den, haha så mysig är den. 
 
En negativ sak med den är dock att den inte klarar någon vind alls, det blåser rakt igenom den. Men vill man vara fin.. 
Jag brukar ha den knäppt och med skärpet i en rosett i midjan, riktigt chict!
 
Den är perfekt att ha när det är sånt här mellanväder då hösten övergår till vinter. Tidigare vintrar har jag haft den hela sägsongen förutom när det varit -15 grader ute. Men det har varit lite för kallt och nu har jag ju en varmare jacka när kylan slår till så denna passar perfekt nu.

14 november 2012

God förmiddag! Igår tittade jag bara på tv när jag kommit hem från jobbet. Eller nje förresten, jag och pappa tog även ut min bokhylla från mitt rum och ställde in mitt nya skåp. Såhär såg det ut när jag vaknade imorse:
Jag har inte flyttat in några saker i det än som ni kan se, men det ska jag göra senare idag. Tyvärr så vet ju inte så många av er hur det såg ut innan eftersom jag inte tog några bilder när bokhyllan stod där, men det finns inget jag kan göra åt det nu.
 
Jag är ledig idag för i min skola har vi så kallade checkpointeftermiddagar med jämna mellanrum där man bara behöver komma till skolan om man har missat något eller ligger efter i något ämne, vilket jag inte gör så jag har inget alls på eftermiddagen och som vanligt så är jag ledig på onsdag förmiddag. Men idag ska jag bara plugga, göra så långt jag hinner på alla saker jag har inom snar framtid. Sen när jag är klar med det ska jag försöka få lite ordning i mitt rum. För tillfället står alla mina nagellack och parfymflaskor blend alla mina andra fem miljarder saker på mitt skrivbord. De ska nämligen stå i skåpet hade jag tänkt. Så det står näst längst upp på min att göra-lista idag, först kommer plugget.
 
Sen så har jag ju stepp ikväll också som vanligt och det ska bli superkul! En sak som är superbra med steppen är att jag får träffa Susanna i alla fall en gång i veckan så om vi inte hinner någon annan gång under veckan så ses vi alltså på steppen. :D Det känns för övrigt som om det inte alls redan gått en veckan sedan vi hade stepp senast..

Jackan

Minns ni jackan jag köpte för typ 1,5 månad sen? Dunjackan med pälskrage på luvan från Hollies som jag hittade på Salt?

Jag har i alla fall en gräns för när jag får använda den. Jag får bara ha den om det är minusgrader när jag går hemifrån för annars blir det lite för varmt. och imorse var det -3 grader så det blev en perfekt invigning. Kände mig supersnygg!

Vad tycket ni om jackan? :)


13 november 2012

Hejsan! Kom nyligen hem från skolan. Dagen har varit ganska bra, har varit på bra humör hela dagen så den sprang förbi. Dock så blir det tyvärr lite svårt att koncentrera sig när man är på sånt humör..

Idag är det ju tisdag och det innebär som vanligt jobb. Och som vanligt är jag otaggad. Det är förmodligen för att jag alltid hinner komma hem och sätta mig ner i en timme och ta det lugnt så då är det svårt att åka iväg igen. Men det blir säkert kul, hoppas det är snälla barn där idag. :)


Lång dag

Det här dagen har känt väldigt lång. Först i skolan i typ två timmar, sen gå runt i Täby Centrum och vänta på att trafikskolan ska öppna efter lunchstängt, boka in övningskörning där. Sedan tåget till Östra där jag även kikar in hos Style by Tyra. Tunnelbanan in mot city där jag köper te till mamma och i väntan på klipptiden går runt i massa affärer och spanar in möjligt köp. Sedan i frisörstolen i cirka två timmar och till slut bussen hem.

Sedan jag kom hem har jag bara kollat på Project Runway Sverige och ätit lite middag och så. Men jag har ändå gjort roliga saker idag, så detta var en ta men lång dag.

Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Puss och godnatt.


Style by Tyra

Jag var förbi Style by Tyras butik i Stockholm innan jag klipte mig för att prova plaggen på bilderna nedan. Visst är de snygga förresten? Är helt kär i båda. Jackan kan jag tänka mig att den är perfekt för vädret just nu och leggingsen är ju bara såå trendiga och passar superbra med en grovt stickad oversizetröja. Tänk bara med min rosa lite genomskinliga, skulle bli superhett!
 
Men så när jag kom till butiken så fanns inget av plaggen där! Det tycker jag är väldigt synd med SbT, det här är inte första gången dett ahar hänt. För det första så har de bara väldigt få av sina saker i butiken (den i Stockholm, har inte varit i den i Norrköping) och så säljer de även slut väldigt fort på nätet. Kan de inte beställa hem lite fler? Tror det skulle gynna företaget stort faktiskt! Jaja, inte min ensak men det är väldigt synd för nu tappat de ju chansen att sälja dessa fina plagg till en kund. Vet inte om jag vågar besällda leggingsen om jag inte har provat dem först. 
In Your Face Jacket Green i gruppen Kläder / Jackor hos Style by Tyra AB (SAN130r)
 
Space Leggings i gruppen Kläder / Underdelar hos Style by Tyra AB (WB1)
Men visst är plaggen supersnygga!! Har nu på senare tid blivit helt kär i den här trenden men mönstrade leggings och dessa är helt klart de snyggaste och inte minst ballaste jag sett! På den fronten för de bra ifrån sig, de hittar fina saker att köpa in.
 
Vill bara avsluta med att jag verkligen älskar SbT, insåg att det kanske lät i inlägget som om jag inte gillar dem. Men det gör jag i alla fall för som sagt så har de väldigt fina saker till ett bra pris. De har så många fler plus än minus från min sida. :)

Nöjd tjej

Ååh vad nöjd jag blev med mitt hår! Fick framförallt fixat till utväxten, tyvärr är det ju dock så att när man bara slingar så är det fortfarande lite kvar (på det håret man inte slingar) så det är ju inte helt samma färg som resten av håret. Men det ser faktiskt ganska naturligt ut, för håret ser ändå alltid lite mörkare ut precis vid benan. :)
 
 
Vad tycker ni om håret?

12 november 2012

God morgon! Jag ska till skolan nu på förmiddagen och plugga matte. Sedan åker jag in till stan för att klippa mig och fixa utväxten, äntligen! Ska även såriga förbi körskolan, Sephora och Style by Tyra hade jag tänkt. Hoppas jag hinner med allt. :)

Vad ska ni göra idag? Är det skola som vanligt?

Här har ni mitt nya skåp, gillar ni det?


Extremt trött

Nu ligger jag i sängen påhaka snart sova. Är så otroligt trött! Vi har lyckats få ihop skåpet och det blev superfint! Farsdagmiddagen var väldigt god, en köttgryta typ, absolut en av mina favoriter. Pappa blev väldigt glas för presenten också, förvånad och glad, tur det!

Försökte nyss lägga upp ett inlägg om dagens träningspass, jag hade liksom skivor hela inlägget och allt och så skulle jag bara publicera det men så dog typ internet eller något så det blev inget med det. Blir lite trött för det har krånglat så hela helgen och jag vet inte om det beror på internet eller om det beror på datorn. Men ni får det där inlägget imorgon istället, om jag lyckas återskapa det lika fint..

Inser nu hur osammanhängande detta inlägg blev men aah, nu ska jag sova i alla fall så vi hörs imorgon bitti! Godnatt och puss.


Bra söndag

Hejsan! Var och tränade för inte allt för länge sedan och har hunnit duscha sen dess också. Superhärligt! Men ni får ett mer ingående inlägg om det senare, just nu snickrar jag och pappa ihop skåpet och sen ska vi äta farsdagsmiddag. Myys!


Scorett

När jag och mamma var på Täby Centrum igår köpte hon skor inne på Scorett. Jag provade även några som jag verkligen har fallit för. De är så supersnygga! 
Yvette HB3001 glittrig
Denna Jeffrey Campbell-inspirerade glittriga skor är ju verkligen to die for!! Hade på mig ett par börkblå jeans och det var så sjukt snyggt till. Förvånandsvärt lätta att gå i (trots höjden). De kostar endast 599 kr. Funderade seriöst på att köpa dem.
 
Yvette SXA3601 PricillaBu
Denna är ju också superhet! Dock ser den inte lika svart ut på bilderna som den är i verkligheten. Denna är ju lite mer vardagssko kan man tycka. Kostar 699 kr.
 
Yvette JY1373-85X AlineZi
Denna provade jag aldrig men har gått och tittat på dem några gånger, så otroligt fina, inte minst färgen! Kostar 699 kr. 
 
Alla skor är från märket Tiamo.

Skyfall

Nej, jag tänker inte prata om den nys Bond-filmen utan jag tänker prata om dess theme song - Adeles låt med samma namn, Skyfall. Har ni hört den? Den är verkligen superbra! Så himla mäktig och med hennes röst kan nästan inget bli fel.
 
 
Jag har förresten inte sett filmen, har ni det? Var den bra?

11 november 2012

Hejsan! Jag har en lista på det jag ska få gjort idag också, det blir så mycket lättare då. Hittills har jag hämtat mitt skåp från Mio som jag ska ha i mitt rum. Vet inte om ni minns det, men ni får se det sen när vi var monterat det. Nu ska jag ta och städa mitt rum för det behövs verkligen, roligt va? Senare ska jag träna och börja med läxor som jag har till nu i veckan.

Denna söndag är ganska grå, man blir lite nere av det. Men men, inget att göra åt! Man får istället hitta på saker som piggar upp dagen, kanske en färgglad outfit?

Har ni gett er far något idag?


För lite inspiration idag

Hejsan! Jag fick köpt en del smink när jag var på Täby centrum men vissa saker hade de inte så ska skaffa dem i veckan istället.

Jag vet att bloggen har varit lite tråkig idag. Den har inte innehållit sen dagliga dosen inspiration som brukar syna här. Men det kommer ni få imorgon istället för ni ikväll blir det bara Harry Potter för mig! Vanlig lördagkväll för mig med andra ord, hihi.


Hemma igen

Hejsan! Har nyss kommit hem från övningskörningen. Vi var i äg och köpte en farsdagspresent till pappa som var såna här verktyg man har till braskaminen, tror han kommer bli jätteglad! Vu har nämligen byggt om på vårt landställe och då även skaffat ny braskamin så det behövdes nya såna också.

Det blir inget med att träffa Susanna idag tyvärr, hon hinner inte. Men nu ska jag äta lunch snart och efter set ska jag och mamma åka till Täby Centrum och kolla på lite skor till henne och smink till mig osv.

Så här ser jag ut idag, med oversize stickad tröja som är lite genomskinlig och en svart bh under som synd tydligt. Kör även på väldigt lätt sminkning idag, endast cincealer och puder, fräscht!


10 november 2012

God morgon! Jag sitter just nu och tittar på tv. Jag känner att jag har en el del saker att göra i helgen, bara att jag inte vet när jag ska göra vad. Det som står på listan idag är väl att övningsköra, hjälpa Susanna med hennes skolsak, köpa farsdagspresent till pappa, och förhoppningsvis kolla på nytt smink. Det är på tiden att jag uppdaterar allt mitt smink.

Först måste jag dock duscha, men det gör jag när mamma är klar i badrummet.


Trött på all valproganda, lika billig som reklam, ja, "vi vill ha ett bättre Sverige". Åh fan!

(Rubriken är tagen ur Lars Winnerbäcks låt Över Gränsen.)

Hela min dag har i princip handlat om presidentvalet (om man bortser från zumban dårå haha). Nej, men på engelsklektionen lyssnade vi på Barack Obamas segertal och även Ann Romney och Michelle Obamas tal efter de fått veta vem som blev president.

Sen på religionsprovet drog jag paralleller till kristendomens kvinnosyn, "hur?" Undrar ni nog nu men ja, det gjorde jag och orkar inte gå in på detaljer.

Tittade även på Skavlan nyss och då pratade de också om det! Eller aah bara lite lite, de frågade till exempel vem Taylor Swift röstade på och så sa en norsk kille (minns ej hans namn....!) att han pratat med dels Obama och sånt där. Så aah, lite kul hur hela världen är så insatt i ett specifikt lands presidentval. Jag menar, det är inte alls lika många som har sån koll när typ Brasilien har presidentval kan jag tänka mig.

Här har ni några fina bilder som jag hittade på 9gag. Den översta bilden är klockren, rubriken löd "South park nailed Obama's victory speech, even the crowd!"


Myskväll

Har precis ätit middag och guu vad hungrig jag var! Haha Är ju lite smått ovan vid att träna just nu så behöver min mat. Benen (framförallt låren) är väldigt möra just nu och de vill helst att jag sitter still, vilket jag tänker göra ikväll. Ska bara titta på tv, har spelar in en del program under veckan som jag inte hann se så det är dags för dem nu och så kanske jag kikar på Dödsrelikerna, får se hur länge jag orkar. Det blir lite fika med cocosboll och kanske lite te senare också för att höja mysfaktorn ytterligare. Men ni får ha en fin fredagskväll och inte allt för mycket saker ni kommer ångra imorgon. ;) Jag kommer nog skriva i alla fall ett till inlägg under kvällen så ni som är hemma precis som jag, stay tuned!


Det måste vara på liv och död

Ni har förmodligen märkt hur märk det börjar bli ute. Solen går ner vid fyra så ibland är det inte ens ljust när man åker hem från skolan. Därför är det superviktigt att alltid ha med sig reflexer! Asså jag har börjat inse det på riktigt, detta är på liv och död. Ni låste tänka på det här och inte minst när ni är ute let's say en fredagskväll och kanske har fått i er lite för mycket alkohol och är därmed lite runda under fötterna. Då är det viktigt för man kan hitta på vad som helst i princip. Men det är alltid viktigt med reflexer för bilförarna ser en inte förrän när man är typ 5 meter framför annars och då är det lite too late. Så tänk på det när ni är ute i mörkret tack!

Själv går jag numer runt med tre reflexer redo i väskan hela tiden. En runt vänstra handleden, en runt högra vristen och en som jag hänger på väskan.

Nu låter jag som värsta mamman här men jag hoppas att ni förstår hur viktigt detta faktiskt är.


Tränat

Hejsan! Har precis kommit hem från gymmet. Snacka om härligt det var! Dock var det ju jobbigt med tanke på hur länge sedan det var jag tränade sist. Provade på zumba med en instruktör jag aldrig gått för tidigare och hon var super! Paula heter hon, och man blir så motiverad för den bruden har minsann muskler!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, vi görs snart igen. ;)


9 november 2012

God morgon! Åh herre vad trött jag är. Jag får ta igen allt vad gäller sömn den här helgen asså! Dessutom är ju fredagar enda dagen jag börjar tidigt så det blir lite extra svårt att gå upp.

Idag är det ju fredag! Vilka är taggade? Haha jag tycker att de ska bli såå skönt med helg! Direkt efter skulle idag blir det träning (tror jag ska köra lite zumba) för nu mår jag äntligen helt bra! Sen blir det hem och bara ta det lugnt och njuta. Tror nog inte det blir så mycket festande i helgen, dock frågade Emelie om jag ville följa med ut imorgon men jag får se, tror nog att jag vill lägga de pengarna på vettigare saker. :)

Ha en bra fredag hörni så hörs vi när jag kommit hem igen! Puss


God natt

Nu ska nog faktiskt sova. Har blivit så dålig på att gå och lägga mig i tid i och med att jag har sovmorgon alla dagar utom en så jag måste komma tillbaka till de gamla vanorna så jag får min skönhetssömn.

Har inte fått så mycket religion pluggat nu på eftermiddagen tyvärr. Men det beror väl mest på att jag känner mig ganska omotiverad i och med att man redan kan det mesta. Jag menar alltså att jag förmodligen inte är ensam om att redan veta en hel del om kristendomen. Dessutom är lektionsanteckningarna det enda vi har att plugga på och de består mest av stödord så det finns inte så mycket att läsa. Hoppas det inte blir ett allt för svårt prov imorgon då jag inte har pluggat så flitigt.

Slutade förresten extra tidigt från skolan idag. Jag och Sanna slapp PA-lektionen eftersom att vår handledare tycker att vi håller igång så bra med vårt projekt. Så vi slutade tre istället för halv fem, vilket gör en ganska stor skillnad.

Nej, nu ska jag sova. Godnatt, så hörs vi imorgon! Puss


All the young dudes

Häromdagen gjorde jag ett kollage på My love basket med en outfit för killar. 
Beskrivningen:
"En höstig vardagsoutfit för alla trendiga killar där ute."
 
Det är superinne med mycket mönster och även med vinrött så det här är det man ska ha i höst killar! Klockan är dessutom to die for.

Himlen är oskyldigt blå

Tog lite outfit-bilder direkt när jag kom hem förut. Tyvärr fanns det ingen hemma som kunde fota så jag fick köra på självutlösare i en dålig vinkel och dåligt ljus, därav de dåliga bilderna. Men ni får i alla fall se mina kläder, vilket är det viktiga!
 
Älskar denna topp, och den passar superbra till dessa mörkblå jeans.
 
Topp - BikBok || Jeans - Crocker || Halsband - Fick även det av Susanna men tror det kommer från Ur&Penn || Fågelring - Gina Tricot || Tvåfingerring med text - Kyssjohanna || Platt ring - En liten butik i Sitges (Barcelona)

Ny bok

Igår på svenskalektionen blev jag sjukt besviken. Vi fick en bok som vi måste läsa ut på en månad så nu måste jag tyvärr lägga Elsas Mode på hyllan. Kommer dock ta upp den direkt igen när jag är klar med denna bok vid namn Thérèse Raquin som är skriven av Émile Zola under realismens epok, sent 1800-tal. 
 
 
Denna mysiga bok får vänta..

Steppen igår

Ja, hur var det egentligen på steppen igår? Det var superroligt! Jag kämpade på och klarade av vissa steg som jag inte klarade förra gången då jag nu känner mig mer bekväm i skorna och vet bättre hur de funkar. Jag liksom nu mer vad som skulle hända om jag rör foten på olika sätt. 
 
Jag blev dock lite arg på vår lärare och sa faktiskt till honom. Jag vet 100 % säkert att jag inte är den enda som tycker detta, det är flera i gruppen som håller med mig. Jag sa åt honom att det är alldeles för få som faktiskt hänger med för att han går alldeles för fort fram. Det var till och med en tjej som gick ut ur klassrummet för att träna i sin egen takt, och hon var inte glad kan jag säga. Tyvärr är det ju så att ingen vågar säga till vid såna här tillfällen, och jag var precis likadan för aah, kanske ett år sen. Men jag har förändrats och vågar numer säga till när jag inte tycker att något går rätt till. Och fine om jag själv inte hänger med, det kan bero på andra anledningar än att han skulle gå för fort fram, till exempel att jag har ganska lätt för att bli ofokuserad. Men den här gången såg jag hur jobbigt den här andra tjejen tyckte att det var och det var flera stycken som inte höngde med på vad han gjorde överhuvudtaget så jag sa till helt enkelt. Han tog det på ett bra sätt också som tur var, alla kanske itne blir så glada när ens elev, den yngst med minst erfarenhet, säger till att de inte lär ut på ett optimalt sätt. Men Jonas, han är shysst, så han tog åt sig och var supersnäll och tog det lite lugnare efter det. 
 
Man märker att han blir otroligt uttråkad när man står och nöter grundsteg. Som typ när vi övar på ett steg om och om igen, för att verkligen lära oss, till en hel låt så bara står han där med värsta stone face och ser otroligt uttråkad ut. Men sedan under den sista åttan i låten så bara drar han iväg med sina coola danssteg och ser ut att ha hur kul som helst. Han verkar inte tycka att det är särskilt roligt att nöta grundsteg utan vill nog mest att vi ska bli duktiga så fort som möjligt så att vi kan dansa massa svåra danssteg med honom. Och jag förstår honom helt och fullt men då kanske man inte borde bli lärare.. Eller vad tycker ni? Men man måste ju liksom kunna grundstegen ordentligt annars blir inget annat bra.
 
Han är i alla fall otroligt duktig och jag ska fråga efter någon lektion om jag kan få filma honom när han kör lite galna steg för ni måste verkligen se det!

8 november 2012

God morgon! Jag är extremt trött just nu, fick alldeles för lite sömn inatt.. Vaknade dessutom mitt i natten och hostade massor, kan jag inte bara bli frisk snart?? Jag har varit vaken ett tag och än så länge har jag hunnit äta frukost och duscha. Ååh jag älskar att duscha.. 
 
Bussen till skolan går 11.08 så jag har inte bråttom alls. Ska leta fram en supersnygg outfit hade jag tänkt, får se om jag har orken bara. Är som vanligt i skolan till halv fem på torsdagar så ja gkommer hem ganska sent och då ska jag bara plugga inför mitt religionsprov imorgon. Jag ska kämpa på det här asså, har känt mig missnöjd med många skoluppgifter den senaste tiden för att jag inte kämpar så nu ska jag försöka hitta motivationen igen (var jag nu hittar den..) och göra mitt bästa det här året. Måste komma tillbaka det jag pratade om, jag kommer alltså inte vara så aktiv här på bloggen ikväll för att jag måste plugga. Hoppas ni förstår! Men jag kanske tidinställer lite inlägg för er att läsa, är jag inte en ängel till bloggare då? :)
 
Ha en fin torsdag hörni och gör det bästa av dagen! Njut av det lilla och häng inte upp er på saker som ni i grund och botten inte ens bryr er om. 
Tumblr_mc1po7gqnf1qbg2wbo1_400_large
 
Unna er något sånt här också, det är ni värda. (haha because you're worth it!)
Tumblr_m852dkkd331r3lckbo1_500_large

Trött och knasig

Hejsan! Jag kom hem för typ en halvtimme sedan och var superhungrig så jag slängde i mig två mackor och gjorde mig i ordning och nu ligger jag här i sängen. Jag har en massa att berätta om kvällen men jag orkar verkligen inte det nu, får ta det imorgon istället. Håll ut! Haha måste få min skönhetssömn vet ni, som jag visserligen redan har missat chansen av den här natten.

Ja, jag är hyper och trött så nu ska jag sova. Vi hör imorgon bitti! Puss och godnatt.


Mot SSS!

Ska alldeles strax röra mig mot bussen och in mot stan. Är sjukt taggad faktiskt! 
 
Gör lite smygreklam för nJoy ;)
 
Kommer vara borta ganska länge, lär landa här hemma vid halv elva - elva någon gång, så vi hörs då! Puss

They're not the only ones who cry when they see you

Detta har jag haft på mig idag. Ganska höstigt och mysigt. Många smycken till detaljer men annars bara ganska vanliga kläder.
 
Tröja - BikBok
Jeans - Gina Tricot
Ring, armband, örhänen i bernsten - Silverboden
Halsband - Fick ju det av Susanna men tror att det kommer på Ur & Penn.
Hade en helt svart BH som man kunde ana genom den tunna tröjan. tyckte det passade som en liten detalj det också, man såg det men ändå inte. ;)
Dåligt ljus, ingen blixt osv osv.
Här ser man även de fina örhängena. :)
Som ni kan se så passade naglarna sjukt dåligt till dagens outfit!

7 november 2012

Hejsan i mörkret! Det är nästan lite mysigt att detär så mörkt, ååh jag tycker så mycket om hösten och vintern så nej jag stör mig inte så mycket på kylan som alla andra gör. Jag bara njuter av vädret oavsett vilken årstid det är.
 
Dagen har känt otroligt lång och den är långt ifrån slut. Började skoldagen hyffsat tidigt för att ha ett möte med viktis, berättade jag om det här igår kanske? Ja, lite grann i all fall tror jag. Mötet gick i alla fall sjukt bra och han var supersnäll och kunde svara på i princip alla våra frågor. De frågor vi inte kunde svara sa han vilka vi skulle gå till och fråga dem istället. Vårt projektarbete ligger inom kunskapsområdet miljövetenskap (kan berätta mer om det en annan gång) och han är tydligen utbildad miljösamordnare och det klangar fint i vår rapport att vi tagit hjälp av ett riktigt proffs, även att skolan använder sig av ett. Sen ska vi ta hjälp av flera proffs, dels en tjej som jobbar för Miljöpartier på Täby Kommun och även en tjej som jobbar med hon man kan bygga miljövänliga hus på NCC (företaget jag jobbade på i somras, om ni minns). 
 
Okej, nu kom jag in på ett sidospår. När vi var klara med vårt lyckade möte med vaktis så tog vi och mejlade de här andra tjejerna och kollade om vi kunde få hjälp av dem också till projektet. Sen gjorde vi inte så mycket mer, väntade mest på att äta lunch, mao bli hungriga. Efter lunch hade vi en lång och tråkig svenskalektion som vanligt och sen samlade vi hela klassen och pratade lite om studentskiva och flak. Sånt är sjukt skoj att prata om tycker jag, allt det här med studenten blir så verkligen då! 
 
Efter det blev det till att åka hem och nu sitter jag här, jag har fikat och mår allmänt bra. Nu ikväll ska jag på stepp för andra och det ska bli spännande och roligt. Ska även få träffa Susanna vilket är det allra bästa med steppen, haha. 
Susannas fina steppskor!

Ny vana

Jag har kommit på en ny vana som jag måste börja med. Personligen hatar jag att läsa tidningen då det är så mycket att läsa och så tar det lång tid så instället tänkte jag börja titta på nyheterna på TV varje dag. Jag tänkte att TV¤-nyheterna klockan 22 var en bra tid då man ofta inte brukar göra så mycket då men nu visade det sig att den sändningen pågår i en HEL timme. Förstår ni? Aldrig att jag har tid med det liksom, nej får vörja titta på SVT1 klpckan 18.00 eller 19.30 eller liknande för de är bara en halvtimme. Har ni något tips? Vill verkligen göra dett för att förbättra min general knowledge och annars är man lite efter i vad som händer i världen. Vill bara hänga med, okej?
 
VS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni kanske vet vid det här laget så har jag väldigt lätt för vanor. Om jag har en sak som jag gr varje vecka / varje dag så blir det svårt att ändra på. Dessutom tycker jag att det är en trygghet i sig att ha vanor, man vet vad som komma skall liksom. Så detta ska bli en vana nu. Frågan är vara vilket program jag ska välja och när... Hjälp mig?

Fika som belöning efter lång dag

Jag sitter just nu och skypear med Sanna. Vi har fixat lite inför vårt möte imorgon med vaktis som vi ska använda i vårt projektarbete. Spännande! Just nu gör vi dock inte så mycket. 
 
 
Fikade lite när jag kom hem från jobbet med hemgjord latte och kokosboll + havreboll som vi köpte i lördags. Haha äter det heela tiden, det är ju så gott och så har vi så mycket hemma just nu! Jobbet gick i alla fall bra, riktigt soft faktiskt. Det var bara ett barn där som bara ville lägga pärlplatta och sen stod jag i receptionen resten av kvällen och där hände inte heller så mycket. Förutom att ventilation typ dog i hela lokalen så det blev jättevarmt överallt. Förnstren i spinningsalen immade igen när de hade pass där och de fönstren går bara ut till gymmet så det är inte direkt kallt på andra sidan glaset. Och sen så sa mina kollegor att det typ var som en bastu i herrarnas omklädningsrum, skooooj!
 
Dagen har varit ganska lång idag, inte mycket har gått som det skulle. Eller i alla fall inte i skolan, jag var helt nere och allt bara sket sig. Orkade verkligen inte med någonting!! Måste bara dela med mig av min och Sannas konversation på väg från lektionen:
 
Jag: "Asså jag orkar inte med mitt liv..!"
Sanna: "Nej, kan det inte bara ta slut?"
Jag: "......ööööööh?"
Sanna: "Asså skolan dårå, inte livet!!!"
 
Haha fint där asså, man skulle nästan kunna tro att vi var självmordbenägna.. Vilket vi absolut inte är! :)
 
Som tur var gick det i alla fall bra på jobbet så nu känns inte dagen lika tung längre!

Hey, hey, Mr Government man

Detta är alltså daens outfit. Kände mig som en business woman med värsta makten typ. Haha de rosa naglarna gav en härlig feminin känsla mot de annars ganska maskulina kostymnissekläderna. 
 
Jeans - Gina Tricot
Skor - XIT (Din Sko)
Linne - Bershka
Kavaj - H&M
 
Dagen till ära hade jag mitt linne med en stjärna på som kommer från den amerikanska flaggan, jag tror i alla fall att det gör det. Mitt gröna är ju likadant bara att trycket på det är med hela flaggan typ, därav kopplingen. 

6 november 2012

God morgon! Jag är verkligen inte van vid att gå upp såhär tidigt asså. Har vari vaken i en halvtimme nu och är redan på väg att somna om.

Idag blir det i alla fall tillbaka till skolan igen, inget mer lov nu. Som vanligt på tisdagar också så ska jag jobba.

Juste ni har väl koll på att det är presidentval i USA idag? Eller ah, vem kan missa det egentligen? Det tycker jag faktiskt blir sjukt spännande! Är vanligtvis inte så insatt i politik men detta är faktiskt intressant, kan i och för sig bero på att typ hela världen känner sig påverkade av vilken president det blir.

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Ha en fin tisdag!


Power Pink

Jag har precis målat naglarna framför The Mentalist. Målade dem först med mitt Base Coat från OPI, sedan två lager Power Pink från IsaDora som jag fick i fördelsedagspresent och till sist ett lager med Top Coat från OPI det med. Är riktigt nöjd med naglarna! 
 
Det här Top Coat är mammas och hon tyckte inte att det funkade så bra (förmodligen pga att hon målade det direkt på naglarna) men jag tycker att det verkar super! Nu skyddar jag inte bara naglarna från missfärgningar utan nu skyddar jag även nagellacket från att skavas bort fort. Hoppas bara det funkar, tvivlar i och för sig inte på OPI då de har bra kvalité in general.
 
Älskar förresten att nagellacket heter Power Pink, får mig bara att tänka på girlpower. Det får väl även nagellacket en lite att tänka? Det är ju så skrikande rosa, nästan som ett statement. Jag gillar det i alla fall.

Middag

Har nu ätit en stor god middag, jag var tydligen hungrig. Det var en sån där färdigrätt från Gooh som bestod av pasta med tomat, mozzarella och basilika. Den är otroligt god! Och efter det inte är något kött i så ligger den väldigt lätt i magen, man blir inte sådär riktigt illamående mätt, förstår ni vad jag menar?

Nu blir det lite tv-tittande, jag har ju varit otroligt duktig idag och har fått gjort en hel del när det gäller läxor osv. Måste dock städa mitt rum också men det kan jag gör lite senare.

Ikväll blir det Project Runway Sverige, precis som alla andra måndagar. Märker ni att jag börjar få in vanor som jag nästan lever efter? Haha.


Bild

Hittade denna bild på Viper Rooms fb-sida och förlåt mig Susanna men den är inte så vacker, haha. Jag vet inte vad det är, båda har visserligen ett fint leednde och sådär men jag tycker att jag ser gigantisk ut och så ser det ju ut som om jag är kortare än Susanna, vilket jag verkligen inte är! haha. Mitt hår ser ju också bajsfult ut. Orkar inte med det, måste klippas och färga utväxten snart..
 
Men vad gjorde vi i fredags egentligen? Jo, först var vi på Viper Room från typ halv tolv kanske. Där var det dock lite konstigt folk........ haha och dansgolvet kändes ganska tomt. Men vi dansade loss där ändå och hade skoj!
 
Sedan (vet ej när men typ ett - halv två kanske..?) drog vi till Nype och dansade ännu mer där! Draget på dansgolvet där var lite annorlunda och vi bara svängde loss. Dansade med en massa random folk där också (på Nype vågade folk faktiskt dansa med andra och inte bara kompisarna). Kul hade vi i alla fall och kom hem vid fyra kanske. :)

It was time for a change

Det här inlägget skrev jag på en gammal blogg den 21:a april i år:
 
"Så sa George Harrison om Beatles break-up. Men nu är det dags för en förändring i mitt liv. Jag ska bli smalare. Så är det bara. Jag är 169 cm lång och just nu väger jag 64 kg. Det tycker jag är alldeles för mycket.  Jag vet att jag inte borde skriva sånt här in public men jag måste. För om jag bara har allt i huvudet kommer det inte bli något av det. (Dessutom har jag ju inte så många läsare så det spelar inte så stor roll.)
 

Jag ska börja äta nyttigare och utföra någon form av träning varje dag. Antingen gym, ridning eller PW. 

 

Jag ska bokföra min vikt varje dag så jag har koll på den. 

 

Jag ska använda min ShapeUp-app för att bokföra vad jag äter, den säger hur många kalorier jag får äta varje dag för att nå min målvikt. Tidigare har jag bara använt den på skoj för att se hur bra mina matvanor är men nu ska den bli mitt främsta redskap för detta. Näst efter träningen dårå..

 

Det här gör jag inte för att passa in i samhället utan för att bli mer nöjd med mig själv. Jag har gått upp så otroligt mycket de senaste månaderna men nu ska det få ett stopp.

295248_315089985230839_174902325916273_794105_993021239_n_large

Bara så ni vet så ska ni få ta del av detta. Den här bloggen är stället jag kommer att skriva om allt detta. Samtidigt som jag fortsätter blogga om det brukade blogga om.."

 

 

Denna gång ska jag se på det hela lite annorlunda. För ett år sedan var jag i mitt livs bästa form. Vad gjorde jag då? Jo, jag tränade ofta. Jag varväl på gymmet kanske 4 gånger i veckan. Det var mycket, det vet jag men två av de fyra gångerna var danspass som man bara blir så motiverad av och de andra två var alltså i gymmet. Allt blir nämligen så mycket roligare med variation.

 

Så nu ska jag inte fokusera på vad jag äter utan jag ska bara fokusera på träningen. Ni förstår, jag stoppar inte i mig en massa onödiga kakor och sånt när jag har tränat utan då blir jag bara sugen på riktig mat. Så nu ska jag dra igång igen. Hoppas bara jag lyckas finna tiden.


My love basket

Jag har nyligen skaffat My love Basket och insett vilken bra sida det faktiskt är! Det är riktigt roligt att titta runt på olika plagg och få lite inspiration. Man kan även göra kollage och då skapa en outfit och lite sådär. Det är sjukt kul i alla fall! Ni som har det jag ju följa mig. Heter ganska obviously Emma Pettersson där.
 
Nedan kan ni se två kollage soms jag snickrade ihop lite fort igår. 
↑ Denna kallar jag "Festklädd" ↑
 
↑ Denna kallar jag "Till vardags" ↑
 
Gillar ni förresten att det är så att man kan klicka på varje plagg och komma till hemsidan eller vill ni ha det som en stillbild?

5 november 2012

God morgon! Jag har nyligen vaknat och sitter nu och äter frukost. Innan jag gick och la mig igår skrev jag upp en lista över alla saker som jag måste få gjort idag. Man får mycket bättra överblick över det om man har det vart på vitt och så blir det lättare att veta vilken ände man ska börja i.

Så idag blir en hel hemmadag. Hoppas att jag hinner med någon promenad i alla fall (eller ja, det hänger mest på vädret) så att jag får lite frisk luft.


Standard

Har nyss haft min vanliga söndags-tv-session som består av Awkward, Solsidan, Hellenius Hörna och The Mentalist. Jag har dokc börjat tröttna lite på Hellenius hörna för att det är ganska segt och långrandigt men jag lär ändå fortsätta titta på det bara för sakens skull.
 
Jag har fått lite plugg gjort idag faktiskt, inte mycket men lite i alla fall. Men jag har känt hela dagen att "äsch det kan jag gra imorgon", doch börjar jag bli lite stressad över det nu eftersom jag borde ha gjort mycket mer idag, aja. Som tur är är jag ledig imorgon (som vanligt) och kan göra allt då. Måste dock se till att jag verkligen gör det.
 
Men nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig och läsa lite Elsas Mode kanske. Men vi hörs imorgon raringar! Puss och god natt.
Tumblr_m0shd0ku6m1qhuajqo1_500_large

Little Things

Lyssnade på lite låtar på YouTube förut och snubblade över denna riktigt mysiga låt av One Direction. Även om jag inte är något större fan av dem (längre.....!) så kan jag inte undgå att lyssna på denna om och om igen. Förmodligen en av deras bästa låtar. 
 
En speciell sak jag älskar med den är hur bra Nialls (Mr Blondie) röst låter här. Hans röst har inte kommit fram lika bra tidigare då han nästan aldrig får sjunga solo i låtarna. Dock är det synd att han egentligen inte kan hantera denna fina röst, han sjunger ofta falskt när de sjunger live, tyvärr. Egentligen är det bara två (ibland tre) av dessa killar osm faktiskt kan sjunga rent hela tiden, det är Harry och Zayn (och oftast Liam också). Sen så har jag helt och hållet kärat ner mig i Harrys röst, den är så häftig!
 
Ja, ni märker kanske hur bra koll jag har på det här bandet, jag gillade de väldigt mycket i början av detta år men tröttnade ganska fort då de gör samma sak hela tiden. Men de är duktiga på det de gör, det är inte för intet de har kommit så långt som de har.
 

Smart TV

Som ni vet så installerade jag och pappa min nya tv igår (pappa snickrade även ihop bänken) och det blev så sjukt bra!!!!!! Ni förstårnog inte hur nöjd jag är och hur mycket bttre det blev än innan. Det är mycket jag tror att ni inte förstår idag.. 
 
Det är synd att jag inte har några förebilder (menar alltså att jag inte tog några bilder före) för det är verkligen stor skillnad. Såhär ser det alltså ut nu:
Haha den ljusa fläcken som man kan se på golvet är där vår gamla bänk och tv stod förut, lite skillnad. Det roliga är att rummet känns mycket större nu trots att det är större bänk och större TV. Eller aah det är ju bara skärmen som är större, förut hade vi ju tjock-tv som tog upp ganska stor plats. Men fläcken kommer ju jämnas ut med resten av golvet med tiden.

Här är de två luckorna i mitten av bänken där vi har vår inspelningsbara digitalbox och vår DVD-spelare med hemmabioanläggning. Asså ljudet i de högtalarna + bilden på den nya TVn, det går inte att beskriva hur bra det är, för typ filma någon gång så att ni får se och höra själva!

Köpenhamn

Igår bokade jag och mamma en resa till Köpenhamn under första helgen i december. Det ska bli en riktigt shoppingresa och jag är såå taggad! Då kommer det ju vara juldekorationer och sånt och man kommer kunna shoppa julklappar också. Guuuuuuuuu vad mysigt det här kommer bli. Hotellet har även spa så det kommer vi gå på på söndagen då allt inte har öppet. Längtar såå!
 
Dock var jag korkad nog att boka inte det en helg jag ska jobba (nu för tiden jobbar jag bara varannan söndag) så då får jag prata med cheffen om det så jag förmodligen kan byta med den tjejen som har de andra söndagarna. Haha snacka om att jag var helt borta när jag sa att jag inte hade något jobb då. Orkar inte..
 
Detvar lite roltigt för när man googlar på Köpenhamn kommer det bara upp biler på Nyhavn, haha det finns faktiskt andra delar av staden också! Fast detta är ju helt klart den finaste delen av staden..

4 november 2012

Hej! Jag har haft ett litet sammanbrott här på morgonen, vill så otroligt gärna träna (tror nog inte ni fattar hur mycket) men jag är inte helt frisk så jag kan inte. Jag vill bara springa, jag vill bara pumpa med hantlarna och jag vill bara få utlopp förall energi jag har i kroppen. Hoppas verkligen att jag blir bättre till imorgon. 
 
Så var ska jag göra idag då? Jo, jag ska övningsköra tror jag och så ska jag plugga. Jag har lite prov och lite läxor nu i veckan som jag bara måste komma igång med så det får bli dagens stora uppgift helt enkelt.
Tumblr_m11n3n1kjt1r2h5cko1_500_large
Tumblr_m219ro2az01rskueso1_500_large

3 november 2012

Hejsan! Har faktiskt varit gamla produktiv idag tor att jag och Susanna vaknade ett idag. Hehe vi hade roligt igår i alla fall!

Men vid halv tre så skjutsade jag och mamma (jag övningskörde) hem Susanna, hon bor i Norrtälje så det blev en riktigt lång bit men vi hade ändå tänkt köra lite idag så jag fick ordentligt med övning! På vägen hem åkte vi förbi och köpte cocosbollar i Söderhall och sedan åkte vi förbi Mio och beställde mitt skåp som jag berättade om häromveckan. När vi kom hem filade vi med cocosbollarna och sen installerade jag och pappa min nya tv! Ni får ett eget inlägg och det senare. Snacka om att jag blev nöjd. Mitt i allt så gick en säkring för att det blev kortslutning i mil lampa och så exploderade den typ så det fick vi också pilla på ett tag.

Nu har jag ätit middag och ska titta på gårdagens X-Factor och sedan på Halvblodsprinsen på min nya tv. Nu mår jag bra alltså!!


Ett år sedan

Vet ni var jag befann mig för exakt ett år sedan? I New York, med mamma. Det var en otroligt rolig resa som var full med shopping, god mat och härliga utflykter i hela staden. 
 
Alla har nog hört talas om Hurricane Sandy och som mamma sa är jag otroligt glad att jag var där för ett år sedan och inte nu. Det kan låta egoistiskt men så är det, jag tror nog att många skulle känna så. 
 
Dagen vi landade var det dock lite av en snöstorm där. Man såg inte marken förrän tre sekunder innan vi landade med planet så jag hade i alla fall ingen aning om att vi skulle landa över huvudtaget. Central Park blev lite smått förstörd också med träd som fallit så de stängde av stora delar de första dagarna för att få bort alla grenar osv. Men det var bara den första dagen som had edåligt väder, resten av veckan bjöd på sånt väder som ni kan se på bilden nedan; strålande sol men kallt.
 
Jag firade alltså min födelsedag och hade en otroligt mysig vecka där.

Oktobermål uppföljning

Ni kanske minns att jag i början av månaden satte upp en lista med mål som jag ville uppnå under oktober månad. Jag kan ju börja med att säga att det gick väldigt dåligt! Haha. Här har ni de jag har klarat:
  • Inte shoppa (endast nödvändiga saker)
  • Fixa så jag får studiebidraget
  • Fokusera på skolan
  • Jobba så mycket som möjligt
Ja, det var det. Jag har inte shoppat en enda pryl, och det vet ni! Är grymt stolt över mig själv. Men nu ska jag shoppa på som vanligt igen. Jag tyckte bara att det blev alldeles för mycket i september så jag ville bryta den vanan under oktober bara. Jag har även fixat så att jag får studiebidraget vilket också är en sak man måste göra när man blir 18 för då får ens föräldrar det inte längre. Fokusera på skolan tyker jag väl att jag har gjort i måttliga mängder, jag har u gjort allt jag har behövt men det är väl bara det att jag borde ha pluggat lite mer inför prov och sånt kanske. Och jobba så mycket som möjligt har jag ju gjort, tagit alla tillfällen att hoppa in som vikarie osv, pengarna rullar in på kontot, det går bra nu!
 
Men det jag misslyckades med då? De punkterna är väldigt många fler än de jag klarade. Här har ni några till exempel.
  • Inget godis
  • Träna minst 3 ggr / vecka
  • Boka uppkörning
  • Få ordning i alla skåp/lådor/garderob i rummet
  • Hårinpackning 1 gång i veckan
  • Läsa tidningen varje dag
  • Kolla vilket abonnemang jag vill byta
And the list goes on liksom. Menmen mitt största mål var i alla fall det där med shoppingen och studiebidraget var nödvändigt så jag är ändå ganska nöjd.

2a oktober 2012

Hejsan! Jag är fortfarande hes och kan knappt prata, skoj! Idag ska jag i alla fall jobba lite senare, vid 15 och även stänga gymmet. Efter det ska jag ut med Susanna, woop woop! Skulle egentligen haft en liten "photoshoot" med Susanna också nu på dagen för ett av hennes skolarbeten men det blev inte så för hon hade inte tid, vi gör det en  annan gång helt enkelt. 
 
Khh2pnq8g4o_large
 

Softaren #1

Idag har jag inte gjort mycket värdefullt. Jag har mest suttit framför TVn och datorn hela dagen. Men såna dagar kan man också behöva för att varva ner. Jag har varit hes hela dagen efter att jag sjöng så mycket på dansgolvet igår, men det var det värt. Och jag menar jag känner mig rött badass med denna hes stämma. Jag låter lite som en rockstar som har knarkat i 10 år. Haha skämt åsido så har jag faktiskt gjort en viktig sak idag, en väldigt viktig sak. När man blir 18 så tappar ens föräldrar kontrollen över ens bankkonton. Då måste man fixa lite för att man själv ska kunna kontrollera det. Så de senaste dagarna har jag inte haft någon koll på dem alls, inte ens genom min pappa som jag alltid haft. Men vi fixade det idag så idag har jag full kontroll över den och det känns riktigt skönt att ha det fixat.

Imorgon ska jag göra lite spännande saker också som bland annat består av att träffa Susanna. Men ni får höra mer imorgon! Puss och godnatt.


We're gonna party like it's the end of the world

Detta hade jag på mig igår. Fick båda sakerna från Susanna i födelsedagspresent och jag är helt kär i båda. Ni minns väl inlägget som jag skrev om den här toppen från BikBok? Jag var ju helt obsessed med den och det visste Susanna så hon gav mig, så sjukt snällt av henne. 
Jag har helt fallit för denna trend med stora halsband som typ "krage". Det är bara såå hett och Susanna gav mig ett som jag verkligen älskar och det är ju bara sååå fint!!
Såhär fina är de alltså ihop pch det hade jag på mig igår kväll. Matchade detta till ett parmörktblå jeans och mina bruna ankelboots. Kände mig jättefin.
 
Jag fåg förresten även en annan tjej inne på Nype med samma topp faktiskt. Hon hade den i röd och den var riktigt snygg till hennes chokladbruna hår. Denna blåa färg passar bättre till blondiner tycker. Sen tycker jag i övrigt att blonidner passar väldigt bra i blått, i alla fall denna blondin! Knackade henne på axeln på dansgolvet och gav henne en komplimang för tröjan, hon skev upp som en sol alltså! Det är alltid kul att kunna göra folk så glada. 
 
Älskar denna trend med peplum-toppar också. Jag har alltid trott att det varit helt fel för mig men jag var ju tvungen att prova denna topp på BikBok eftersom att den är så söt och då visade det sig att jag passar väldigt bra i det i alla fall, blev överlycklig då.

Presenterna

Här har ni lite bilder på några av mina presenter som jag fick i tisdags. 
Som ni kan se så är detta alltså alla HP-böcker på engelska. Jag visste ju faktiskt att jag skulle få dem eftersom att jag var med när mamma beställde dem.
Ett superfint långt halsband som jag fick av Susanna.
En porslinsask som Kerstin har målat faktiskt! Förstår ni att hon är 70 liksom och gör sånt här fint?? Jag skulle aldrig ens orka börja.
Fem superläckra nagellack från från IsaDora i färgerna (från vänster) 192 Power Pink, 641 Femme Fatale (mer röd i verkligheten), 729 Marzipan, 732 Paragayo Blue, 735 Hot Hibiscus (lite mer rosa i verkligheten).
Alla Sofi Fahrmans böcker om Elsa. Som ni vet så läser jag ju den första just nu och den är superbra än så länge! Men ni får en utförligare utvärdering när jag läst klart.
 
Sen så har jag även fått en TV och även ett presentkort på Style by Tyra men de kommer ni få se först när TVn är installerad och jag har beställt mina smycken och fått hem dem. 

1 november 2012

Hejsan! Jag vaknade vid två så jag har nyss ätit frukost och bara läst lite i Elsas Mode. Jag hade riktigt skoj med tjejerna igår på Nype och vi dansade sjukt mycket, så mycket att jag har ont i ena foten idag! Haha. Kom hem vid fem igår och då kändes det ju bra att precis när jag gick och la mig så gick pappa upp och plockade ur diskmaskinen och åt frukost typ, hehe.

Nu ska jag bara titta på lite Heart of Dixie och 99 saker och sånt som jag har missat de senaste dagarna. Som tur är har jag ingen tid alls att passa idag så tar det nog ganska lugnt hela dagen. Har ett par saker att göra ikväll bara men det är ju låångt tills dess!

Är förresten inte bakis idag vilket är sjukt skönt!! Hihi här har ni brudarna i början av kvällen när det inte var så mycket folk där.