Jag ser en himmel utan moln, jag ser en evig långsam sommar

Kent – Mirage
Om ni inte har lyssnat på Tigerdrottningen än är ni inte mina vänner!! Ni kan lyssna HÄR. Vilken är er favorit? Min är Mirage. :)

Skisser för sommaren

Kent – Skisser för sommaren
Hej vänner! Det var halvdag idag på jobbet så jag har redan hunnit vara hemma ett tag och har numer skrivit ut våra boardingpass till imorgon! Asså jag kan ta i dem, det här är helt jävla sjukt, och verklgien! GAAHHHH!
 
Annars då? Jo jag måste packa nu, allt ligger redan framlagt så ska egentligen bara lägga ner det i själva väskan. Sen så ska jag grilla lite hemma hos Matthi ikväll så nu måste jag få saker gjort snabbt som attan. Hoppas ni har en bra valborg!
 
Mitt kaos just nu ":)"

The book issue

Hej vänner! Jag ska precis ta och gå och lägga mig. Har spenderat kvällen med Matthi, behöver lite kvalitetstid med honom nu innan jag drar iväg - kommer sakna honom som satan! :(
 
Annars har jag idag äntligen fått hem de två sista böckerna från beställningen på cdon.com jag gjorde för ca två veckor sen. Så nu är jag ordentligt redo för Dominikanska, ska bara sitta och läsa på stranden dagarna i ända! :) Dock kan jag inte riktigt bestämma mig för exakt vilka jag ska ta med, för vill nog bara ha fem stycken medan det ligger 6 i högen, så vilken ska jag ta bort? Haha vilka lyxproblem jag har, va? :D (Som tur är så har Matthi redan norpat åt sig Att vara med henne av Alex Schulman så nu behöver jag i alla fall inte välja bort två stycken.)
1. Harry Potter and the Chamber of Secrets - J.K. Rowling
2. Skynda att Älska - Alex Schulman
3. The Boy in the Striped Pyjamas - John Boyne
4. The Perks of being a Wallflower - Stephen Chbosky
5. Chocolat - Joanne Harris
6. Lost Lake - Sarah Addison Allen
 
Känner ni igen dessa titlar? Kan tänka mig det med tanke på att alla utan nr 2 och 6 har blivit filmatiserade. :)

Första grillningen

Det här med mat är inte direkt något jag är speciellt bra på, men något jag vet är att årets första grillning alltid smakar extra gott! Så ja, detta blev min söndagsmiddag häromdagen, hur smaskigt ser det inte ut? Och ostbricka är den perfekta efterrätten enligt mina smaklökar. :)

Jag är ingen jävla ängel

Kent – Godhet
I och med Kents låtsläpp i helgen har jag blivit galet sugen på pasteller! Härligt med lite ljusa färger såhär i vårsolen!
Topp - H&M // Kjol - TopShop // Klocka - Daniel Wellington

Teknikföretagens stora designpris

Jag har helt glömt bort att berätta det här men i torsdags var jag på Teknikföretagens event Stora Designpriset. Det var sjukt kul och inspirerande med teknisk design och att förstå innebörden i det. Det var lite presentationer på scen, dels av koncernchefen på Thule som bara var sjukt inspirerande för min del! Börja överväga om jag verkligen sökt rätt utbildning till hösten.. haha (Susanna: han sa även att förpackningsutvecklare var de alldeles viktigaste personerna när det gäller att få sålt i stora mängder :D)
 
Det delades ut två pris: publikens favorit (som blev denna) och sen även Stora Designpriset som blev Ericsson AIR, ni kan se en b´video om den här nedan.
 

Din enda vän

Hejhej vänner! Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Det har blivit en hel del solning och läsning och desto mindre packande för min del.. Men jag har plockat fram resväskan, tagit in sommarskorna och kollat igenom alternativen vad gäller kläder så för tillfället känner jag mig inte alls orolig. 
 
Vad händer nu i veckan då? Imorogn blir det att förbereda hela kvällen lång, och i princip ha packat klart väskan när jag somnar. På tisdag kanske jag träffar en liten söt pojkvän och på onsdag då? Jo då är det ju valborg, har  inga mer storslagna planer än att mysa framför brasan med Matthi och några vänner, jag ska ju trots allt upp väldigt tidigt på torsdag... :)
 
PS. Har ni lyssnat på Kents nya teasers? De är så jävla bra och jag längtar ihjäl mig efter att få höra hela Tigerdrottningen på onsdag. :D :D

Hej söndag

Hej vänner! Har ni det bra? En stor tyngd har precis lättat från mina axlar för jag har äntligen tagit tummen ur arslet och deklarerat! Haha har skjutit fram det så jävla mycket men det har hela tiden legat och gnagt längst bak i huvudet om att det måste göras nununu! Aja, nu var det klart i alla fall. 
 
Annars idag ska jag ta och få packat allt inför resan. Det vore nämligen väldigt skönt att få gjort det så jag bara kan passa på att umgås med mina bästa nu innan jag åker. :)
 
Bjuder på några fina bilder från i fredags.

Godhet + Harry Potter

God förmiddag vänner! Hittills denna lördag har jag bara lyssnat på Kents nya låtar och läst Harry Potter. Kan en dag börja bättre?
 
Ikväll blir det middag och utgång för att fira Sanna ordentligt med hennes närmaste vänner. Superfint väder är det ju också så man kanske skulle ta och hitta på något utomhus, undrar bara vad..?

Kalas

Hej vänner! Har ni en vild kväll eller? Som ni kanske har försått så har Sanna fyllt år idag (igår vid det här laget..) så jag har varit hemma hos henne och firat med hennes nära och kära. Helt underbart mysigt! Jag hoppas innerligt att hon blev nöjd med sin alldeles speciella dag. 20 år - vilken gamling va??
 
Vad tycker ni om presenten hos fick då? Det är alltså ett mobilskal med en bild på oss två från vår student.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BESTIZZZZZZ


Jag retirerar och är snart tillbaka

Lars Winnerbäck – Utkast till ett brev
Hej vänner! Hur är det med er? Med mig är det piss. Jag är ofantligt trött och oändligt stressad. Det som stör otroligt mycket är att alla jag känner säger "men hur kan du vara stressad? Du åker ju först om en vekca" Ja, men vissa människor har faktiskt lite framförhållning här i världen!! Gaaaah jag orkar inte med något alls just nu. Borde väl egentligen inte skriva alls nu med tanke på hur dåligt jag får allt att verka medan mitt liv egentligen är för bra för att vara sant; jag ska åka till Karibien om exakt en vecka, imorgon ska jag få fira min bestizzz födelsedag och utöver det så har jag jordens finaste partner som gör absolut allt för mig, jag vet inte riktigt hur jag ska visa att jag är villig att göra lika mycket, nej ännu mer, tillbaka..
 
Jaja. Jag ska i alla fall ta och sova nu så hoppas vi att allt känns aningen enklare imorgon. Puss!

We'll do what seems right after all

Marble Sounds – A New Breeze
Nedan kan ni se de nya bikinisarna jag köpte igår! Är de inte helt underbara? TILL SLUT lyckades allt bli så rätt det kunde bli, men det var många hinder på vägen för att hamna här.. haha. Jaja, nu är jag i alla fall redo för en riktig solsemester!
Blommig - Cubus // Mörkblå - River Island // Rosa - Lindex

I don't want to be in Helsinki art scene

Satellite Stories – Helsinki Art Scene
Han lär ju dra ett nackskott på mig för det här men jag måste bara få lägga ut dessa bilder på Matthi! Dels för att han är så jäääävla snygg, am I right, am I right? Och sen också för att visa två av hans senaste köp; bomberjackan och klockan. Hur fina är de inte? Håller på att lägga upp en plan över hur jag ska lyckas sno dem ifrån honom..
Jacka - Size 8 Needle, JC // Klocka - Gant

Everyday there's a boy in the mirror asking me "what are you doing here?"

Kings Of Convenience – Homesick
Denna fina kofta var mitt enda köp i Finland! Jag har letat efter en svart kofta i denna modell hela vintern så blev överlycklig när Matthi plockade fram en. Den är supermegaafin till i princip allt och ger en välfigt casual feeling över outfiten. Så värt!
 
Jag hittade den inne på Stockmann, men märket är Vila så den borde itne vara svår att få tag på i Sverige. :)
Titta, den är till och med fin till pyjamas!! Haha orkar ej hur lat man är ibland.. Ni får i alla fall se den i ett outfitinlägg inom kort (om jag finner tid att fota outfits dvs..)

Hets

Hej vänner! Jag är inne i ett alldeles för kraftig stress mode just nu. Jag är så jävla stressad inför resan nästa vecka nämligen, så mycket att göra, så lite tid. Men jag har idag i alla fall lyckats få tag på tre bikinis som ni ska få se senare. Det var ju verkligen det mest akuta inför resan. Så nu kan jag nog andas lite. 
 
Är allt bra med er då? Har ni fått njuta av det fina vädret de senaste dagarna?

Annandag påsk

Hej vänner! Jag har haft en mycket underbar måndag! Jag började visserligen dagen med att jobba hela förmiddagen men vid tolvslaget rörde jag mig ut i solen. Jag har ätit glass, solat och myst med Matthi idag. Hela eftermiddagen har alltså spenderats på hans lilla brygga för att öka på D-vitaminförrådet. Hur underbart? Kakor och påskmust har jag även fått i mig.
 
Nu ikväll så är planen att ta en liten promenad med Sanna och under tiden kanske även planera hennes födelsedagsfirande som kommer i helgen. Hur skojsigt???? Jag har för övrigt jordens absolut bästa present till henne, längtar tills jag får ge henne den!!! Men tänker såklart inte visa er förrän hon fått den, tänk om hon kanske skulle råka klicka in här, det vore ju jobbigt i så fall.. haha
 
Detta gigantiska leende bär jag just nu

Your time will come if you wait for it

Imagine Dragons – Amsterdam
Skjorta - Joe Fresh // Jeans - Cubus // Skor - Nly Shoes

En mycket glad påsk

Hej vänner! Jag sitter just nu med en hårinpackning och tänker tillbaka på den mysiga helg jag har haft. Det blev Helsingfors med Fazer och Stockmann och så blev det finska landsbygden med grusvägar och memma. Sen att min kärlek för Matthi växer för varje sekund jag är med honom har inte gjort det hela sämre. Så ja, det finns nog inte mycket att klaga på. Har ni haft en bra påsk?

I'm just a shadow of your thoughts in me

The Tallest Man On Earth – The Dreamer
Tröja från Camden Market i London // Kjol - TopShop // Skor - Din Sko

Elsa av Sofi Fahrman

Jag vet inte om ni har märkt det men jag har faktiskt ändrat vilken bok jag läser nu. Med andra ord har jag äntligen läst ut Elsa-serien! Böckerna är ganska självklart chicklit-romaner så de präglas av en mysig känsla, bara massa kärlek, vänskap och jobb.
 
Om jag måste klaga på något så skulle det vara att Sofi beskriver saker och ting lite för långt. Hon måste alltid försklara saker med ytterligare en synonym, även om man har förstått vad som avses. Därmed kan man bli lite trött på texten, det kan bli "tjatigt", upprepande.
 
Trots detta så är dessa böcker helt gudomliga i mina ögon. Elsa lever mitt drömliv i och med att hon har bloggen som jobb, jobbar som modejournalist och lever livet i Stockholm med sitt livs kärlek. Hur underbart låter inte det?

Just like an animal I protect my pride

Foster The People – Coming of Age
Topp - Stockhlm, MQ // Kjol - Bershka // Skor - Stuart Weitzman for Russell & Bromley // Minns ej vart armbandet kommer ifrån..

Mot Suomi!

Hej vänner! Just nu är jag på väg till Arlanda för att ta flyget till Helsingfors. Matthi är redan där så jag åker över och hälsar på bara. Ska bli skönt att få komma bort ett par dagar och bara vara med varandra. Mys. Glad påsk på er alla!

No one's gonna turn me around

Haim – Falling
Bomberjacka - Mango // Jeans - Tiger of Sweden // Linne - Forever 21 // Skor - Converse

The sight says more than what you're saying out loud

Marble Sounds – The Silent Song
Hej vänner! Idag har jag fått träffa min fina Amanda som äntligen är hemma från England, senast vi sågs var precis innan jul så det var på tok för länge sen! Men ja, vad gör man när man bor i olika länder? Haha vi snackade i alla fall om massor av grejor och så åt vi froyo. Vi var två tröttisar men det var mysigt!
 
Ikväll blir det till att packa inför påskhelgen bara. Det vore liksom skönt att ha klart det idag så kan jag bara chilla imorgon kväll och så åker jag på fredag. Har jag berättat vart jag ska förresten? Äsch berättar det senare.. ;) 
 

From the perfect start to the finish line

Daughter – Youth
Jag hade en helt underbar middagsdejt mad min fina Madeleine i lördags på Tacobar. Vi drack frozen margaritas, pratade om allt och åt tacos. Hur perfekt?

Beach 2014 à la Emma

Att hitta bikini i Sverige är vi lite tidigt ute med. Men affärerna hade fått in ett par stycken i alla fall så vi fick mycket inspiration. Här på bilderna nedan kan ni se vad jag hittade som jag är sugen på. 
 
Det jag är ute efter är alltså minst tre strandoutfits, gärna en baddräkt (fast med cutouts så man inte täcker hela jävla kroppen liksom! haha). Sen så skulle jag gärna hitta en bikini som är svart och vit, och väldigt geometrisk liksom, massa linjer och drag här och där. Sen annars är jag ganska sugen på trekantbikini för det är nog det som passar allra bästa för mina bröst. Utöver det så är jag galet kär i den här trenden med hög midja på underdelen, den ska nå ända upp till naveln, så jävla snyggt! Till slut måste det vara färgstarkt eller färgglatt också, inget grått här inte! Haha
 
Starkt rosa bikini från Lindex
Blommor, mitt favoritmönster, från Cubus
Ännu mer blommor och ännu mer Cubus
 
(Ser mycket finare ut i verkligenheten, har dock inte provat än, bara klämt på) Från River Island

Sherlock rhino

Hej vänner! Har ni en bra tisdag? Ni, mina kära läsare, kanske är såna lyxlirare att ni har påsklov denna vecka? Det vore nåt va?? Haha jaja, själv ska jag jobba hela veckan. Har även kollat med chefen idag om jag kan jobba heldag på torsdag (vi har egentligen bara halvdag) och om jag kan komma in på måndag, jag åker ju på solsemester om två veckor så jag anser inte riktigt att jag har några behov av att vara ledig ledig. Bossen tyckte att jag var knäpp men han godkände ändå mina önskemål. :)
 
Idag har jag varit iväg med Bettan och spanat på badkläder inför resan. Jag äger i dagsläget inte en enda bikini/baddräkt så det är jag i stort behov av. Jag hittade fyra fina bikinisar ute på stan som jag kan visa er i ett senare inlägg, har dock inte köpt något än! 
 
Har haft på mig denna fina tröja idag! Matthias köpte den i London men så krymptes den i tvätten så han undrarde om jag ville ha den, och let's face it; varför skulle jag säga nej till Sherlock rhino??? Så jävla ball! Matchade den med en vippig kjol för att bli lite mera chic, outfitbilder kommer upp senare i veckan!

Fiskpedikyr

Hej vänner! Idag har jag gjort jordens underbaraste och samtidigt underligaste sak; jag var nämligen på fiskpedikyr! Fötterna känns verkligen helt gudomliga nu i efterhand, de är så mjuka och lena, men under själva pedikyren kändes lite annorlunda. Det var typ som att stoppa ner fötterna i bubbelvatten, men när man faktiskt tittade på fötterna och insåg vad som hände där nere så blev man lite pirrig, det kändes ganska äckligt då. Men ja, resultatet var utan tvekan värt det!
 
Tack för denna underbara julklapp bestizzzzzz!
Vi fikade efter såklart. :)

En dröm om ett liv som är mer än såhär

Kent – Färger På Natten
Jeansjacka - Twist & Tango // Topp & kjol - Urban Outfitters //  Skor - Din Sko // Väskan är mammas gamla

Still believe in magic

Egentligen är jag inget stort fan av musikvideor då de ofta förstör den bild jag själv ritar upp i huvudet när jag hör låten, det är lite som med böcker som filmatiseras. Men Coldplays senaste låt magik har en video som är just magisk. Redigeringen och stylingen får den att kännas väldigt exklusiv. Men samtidigt älskar jag att de tar upp ett väldigt stort samhällsproblem - våld i hemmet. Denna video motverkar alltså det och det tycker jag att vi ska ta efter. Och samtidigt som man lyssnar på lpten så drömmer man om en vackrare värld, där alla är lyckliga, där barnen leker i sandlådor, och där inget våld förekommer.
 

Was sort of hoping that you'd stay

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Each shade of blue is kept in her eyes

M83 – We Own The Sky
Hej vänner! Allt br med er? ÄR det inte en helt underbar vårdag utanför förnstret? Jag börjar i alla fall dagen med två timmar jobb, och sedan möter jag upp Matthi så ska vi till Ikea. Ha en fin lördag nu hörrni!!! Puss

I could make you mine

Haim är i mina ögon ett helt underbart bra band. Jag har fortfarande inte hittat en enda låt som jag tycker om, och jag har lyssnat igenom alla som de släppt... Men jag upptäckte idag att hela upplevelsen av låtarna höjs till något gudomligt när man ser deras musikvideor. Det är något med hur de rör sig till musiken, deras kaxighet, deras vackra ansikten. Ja, allt bara stämmer liksom! Trota att videorna inte ens är något särskilt... Håller ni med mig?
 
Är så jävla lycklig att jag ska få se dem på Bråvalla i sommar, de är utan tvekan prio 1 under festivalen för min del.

Now I can't think of there without thinking of you

Arctic Monkeys – Love is a Laserquest
Skjorta - TopShop // Kjol - TopShop // Skor - Nly Shoes // Klocka - Daniel Wellington // Jacka - TopShop

Beauty-torsdag - Del 2: Hy

Hur tar jag hand om min hy då? Jo, denna vecka har jag bestämt mig för att sluta med smink på jobbet. Det känns bara alldeles för ovärt att ta mig tiden och pengarna att smeta på sånt varje dag när ändå bara mina kollegor ska se mig. Sen att hyn mår bättre av att inte ha smink är också ett kriterium. Så från och med nu lägger vi ner det. (Det blir nog lite ögonbryn i alla fall då mina har en tendens att försvinna bakom mina stora glasögon..)
 
Varje morgon och kväll tar tvättar jag hela ansiktet på djupet med ett ansiktsvatten som även ska ta bort acne, då jag har väldigt lätt för att få finnar och fet hy. Men nu har jag alltså torkat ut hyn genom att tvätta det så då måste det återfuktas, med ögonkräm och ansiktskräm. Detta är en rutin för mig att gröa både morgon och kväll och sedan jag började med det känner jag att min hy mår mycket bättre. Personligen måste ju jag ha en oljefri ansiktskräm så min hy inte blir fet efter 2 sekunder.
 
Min helt naturliga, operfekta hy. Jag är vacker trots att jag inte har proslinshy, det vet jag.
 
Ögonkräm och ansiktskräm från Dr Brandt (för personer med fet hy)

Beauty-torsdag - Del 1: Hår

Yes, idag kör vi på lite tips när det gäller skönhet, och då snackar vi inte att se bra ut för tillfället utan att få kroppen att må bättre. De två ämnen jag har valt att satsa på är hår och hy och vi börjar med mitt kalufs. Ansiktet kommer upp senare ikväll.
 
Jag kan börja med att nämna att jag för tillfället tvättar mitt hår varannan dag. Det tog mig väldigt lång tid att lyckas vänja mitt hår vid att tvättas varannan dag efter att jag tvättat det varje i några år. När man höll på med hästar dagligen så blev det som så att man var tvungen att tvätta håret konstant typ. Men nu är jag i alla fall framme vid mitt första delmål; att tvätta varannan dag. Nu känner jag mig äntligen redo att börja tvätta det var tredje faktiskt! Jag kommer ju behöva gå med fett hår var tredje dag nu i ett par veckor men det är det faktiskt värt. För som de flesta kanske vet så slits håret vid tvätt så ju mer sällan man gör det desto längre tid tar det innan det blir slitet. Något man kan göra för att ha en liten övergångsperiod är att börja med 2,5 dag emellan tvättarna och sedan när det känns bra gå över i var tredje. 
 
Sen gäller det ju att ta om håret, återfukta och stärka det. Personligen så använder jag mig av olja varje gång jag tvättat håret för att förstöka återfukta det så mycket som möjligt när jag har torkat ut det i vattnet. Sen så använder ajg mig även av hårinpackning en gång i veckan. Detta har jag insett är väldigt viktigt, för om jag händelsevis skulle glömma/inte ha tid för inpackningen så blir mitt hår risigt direkt. Det märks verkligen att mitt hår behöver den återfuktningen en gång i veckan.
 
Inpackning från Maria Nila // Olja från Maroccanoil
 
Som ni ser så är båda dessa produkter gjorda för blekt hår, vilket jag har, så för min del funkar dessa toppenbra! Men sen så finns det ju Maroccanoil som inte är Light och så finns det inpackningar för alla hårtyper så det är bara att ge sig ut och leta! Och var absolut inte rädda för att testa vill jag bara säga, man måste prova flera olika sorter innan man hittar den perfekta för ju sitt eget hår.
 
Till sist vill jag bara råda er om att klippa er ofta. Var åttonde vecka brukar fungera bra. För när det väl har börjat slitas så går det inte att få stopp på. Så ta hand om era hår nu, folks!

Nike Roshe Run

Dessa snyggingar är jag galet sugna på just nu. Jag spyr lite på alla sneakers i chockrosa och lysande orange som springer runt på Stockholms gator just nu men dessa var riktigt fina. De ska jag ha direkt när de släpps!! Ni hittar skorna HÄR.

Did you know that books fall in love with you too?

Just so You Know by Sarah Addison Allen
Det enda jag vill göra just nu är att läsa. Läsa, läsa, läsa. Jag har väääldigt många böcker på "att läsa"-listan så att köpa fler i dagsläget är väl kanske inte det optimala. MEN om jag itne vill sitta och läsa endast Jonas Gardell och Harry Potter på stranden i Dominikanska så är det fan dags att beställa hem ett par nya. Just nu är jag sugen på dessa:
  • Lost Lake - Sarah Addison Allen,
  • Skynda att Älska - Alex Schulman
  • Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng... - Alex Schulman
  • Chocolat - Joanne Harris
  • The Boy in the Striped Pyjamas - John Boyne
  • Perks of Being a Wallflower - Stephen Chbosky
Pluuuus några fler men de är inte prio 1.

Visste du att?

Idag är det exakt ett år sedan jag klarade min uppkörning. Sån jävla bra dag det var. Ledig måndag precis efter påsklov, uppkörning mitt på dagen utan några andra medtrafikanter, klarade uppkörningen, och på kvällen sen en sleepover med Sanna, Simon och Matthias när jag precis börjat få en crush på Matthi. Minns det som om det vore igår! Haha.
 
Visste du det Monica? Hahaha ni som inte förstår den referensen får ta och plöja er igenom Centralskolan helt enkelt. Det är så jävla roligt. Börja HÄR.

Trolljägarna

Jag måste bara slå ett slag för TV3's nya serie Trolljägarna. De tar upp ett ofantligt viktigt ämne så bara själva tanken bakom får folk att tänka efter. I min mening måste ALLA se detta, oavsett om de tycker att det är dåligt. Detta är allvarligt och det borde nästan visas i skolan så man får veta redan i ung ålder att sådant här. Blir arg bara av att tänka på hur folk beter sig..
 
Här nedan kan ni se första avsnittet. Avsnitt två visas ikväll kl 21.00 på TV3. (Om ni missar är det bara att kolla på webben.

Everyone keeps saying "nothing helps but time"

Joshua Radin – One Of Those Days [Radio Edit]
En sån där dag då man inte riktigt göra allt för avancerat, måndagar kallas de också.
Tröja - BikBok // Jeans - Cubus // Stövletter - Vagabond // Smycken - Silverboden

"Livet är nog ganska fint trots allt"

Hej vänner! Såhär ser min söndagskväll ut!  Haha okejdå, jag har gjort några viktiga saker också, såsom att ha städat mitt rum och lagt in min ansökning till högskolan (dock inte skickat iväg än). 
 
Har ni haft en bra helg? Min har v'l varit till hälften bra och till hälften dålig. Högskoleprovet igår innebar att jag bara fick en dag helg men sen så åt jag lunch med Sanna och så har jag sovit hos Matthi inatt så livet är nog ganska fint trots allt.
 

London 2014 - Del 7: The finale

Sista dagen bockade vi av sevärdheterna The Shard (eller hajen som jag väljer att kalla den), Tower Bridge, Tower of London och St Paul's Cathedral.

Jag var ingen, du var aprilhimlen

Håkan Hellström – Aprilhimlen
Jag var ute på en liten promenix igår (till ica och köpte mat haha) och knäppte av lite bilder när solen höll på att gå ner. Underbara färger och ljus blev det. Såå mysigt med vår!

Still I call it magic

Coldplay – Magic
Hej vänner! Har ni haft en bra vecka? För tillfället är jag galet otaggad på livet då jag ska göra högskoleprovet imorgon. VILL INTE. Aja, får hänga med Sanna under dagen i alla fall så det lär ju bli en rolig lunch!
 
Jag var ute förut och försökte få till lite najsa outfitbilder uppe i skogen men den lilla pryl som skickar ut wifi-signaler så jag kan styra kameran från telefonen gick i två delar. Så det var bara att vända tillbaka in igen och limma. Får hoppas på lite sol i helgen så jag kan få till de bilder jag hade tänkt mig.. Jag hann med en helt okej bild i alla fall, så den får ni se. :)

Your love will be safe with me

Bon Iver – re:stacks

33-listan

Jag var som sagt på 33-listan i tisdags vilket innebär att Ny Teknik väljer ut unga teknikföretag som de tror på, som då vinner fina saker. Sjukt kul att gå runt och titta på vad som håller på att utvecklas i vårat fina land och även att få massa inspiration. Sen att jag hade grymt kul med Matthi gjorde ju inte hela saken sämre. Min tisdagskväll var underbar, hur var er?
Det utspelade sig på Münchenbryggeriet så vår utsikt var inte helt fel. Tack till Teknikföretagen för att jag fick komma!

Torsdag

Såhär ser min torsdagseftermiddag ut! Hur avis är ni inte?? Haha för ovanlighetens skull (ööh NOT) så var jag väldigt sugen på choklad nu på eftermiddagen så köpte med mig hem efter jobbet.
 
Senare ikväll ska jag äta middag med mitt gang; Sanna, Anton och Lingan. Järngänget. Det lär bli awesome!
 

London 2014 - Del 6: Madame Tussauds

Ja, vad ska man säga? Ett måste att besöka när man är i London första gången, det räcker dock med en gång. Jävligt dåligt belyst inne i lokalerna så bilderna blir lätt dåliga. 

It's the best of world's feeling, like nothing can go wrong

NONONO – Pumpin Blood
Är det bara jag som är galet sugen på sommar just nu? Har till och med börjat planera sommaroutfits... Tur att jag får åka till solen och värmen om 30 dagar då!
 
För mig innebär sommarn mycket färg och hud. Guuud vad jag längtar till bara ben!
Klänning - Cubus // Blommigt linne - Urban Outfitters // Shorts - Rut & Circle // Topp i jeanstyg - TopShop // Kjol - El Corte Ingles