And the nightmares came over me again

Billie The Vision & The Dancers – Nightmares
Hej vänner! Jag sitter bara i sängen och läser bloggar och lyssnar på Billie the Vision and the Dancers, hur bra band liksom? Önskar man hade varit på Emmaboda asså.. Men ja just ikväll funkar bara deras låtar för mig, de har rätt tempo, rätt feeling, rätt allt. Jag är mest bara trött och vill helst slippa tänka på att jag imorgon kommer lämna min trygghet på NCC bakom mig och kasta mig ut i vida världen utan att egentligen veta vad jag håller på med. Jaja, det blir säkert bra. Men nu ska jag nog ta och sova. Vi hörs vänner! God natt :)
Vad tycker ni om mina söta och underbart sköna pyjamas från Forever 21? Bästa köpet jag någonsin gjort. :)

Nyheter

Hej vänner! Jag har nyligen kommti hem från Täby Centrum och vet ni vad jag fick med mig hem??? Ett stativ till min kameraaaaaaa :D :D :D Det fick bli en liten present till mig själv helt enkelt. :) Sedan ett år tillbaka har jag haft ett gorilla-stativ som har served me well så att säga, men nu var det dags att släppa taget om stateket runt altanen och få möjlighet att fota precis vart som helst! Ska ut och prova det alldeles strax när jag ska fota dagens outfit. :)
 
Annars då? Jo förresten!!! Idag har jag skrivit på kontraktet till min NYA LÄGENHET!!!!! Hur galet är inte det egentligen? En 1,5:a på 37 m² på Eklandagatan som ligger sjukt nära campus. Den är hur fin som helst och jag bara längtar efter att få flytta in mina egna saker. :D
 

I don't wanna lie but I don't wanna tell you the truth

Arctic Monkeys – Stop The World I Wanna Get Off With You
T-shirt - Bershka // Kjol - TopShop // Skor - & Other Stories // Ringar - BikBok och River Island

Kontorsninja

Hej vänner! Jag har precis satt mig i soffan med en skål pasta rouge (makaroner med ketchup haha, det är lika bra att jag börjar öva inför mina fem kommande år som student :P). Efter jobbet idag mötte jag upp Maddisen i Täby Centrum och åt frozen yoghurt, snackade skit och tittade runt i butikerna. Såå mysigt! :)
 
Som jag nämnde i måndags så har jag läst ut fjärde HP-boken så efter 796 sidor av underbar magi så var det dags att bryta av till något helt annat, därför läser jag nu en bok vid namn Kontorsninja av Lars Berge. Den är Väldigt rolig och lättsamt vilket känns ganska befriande, IQ-befriande that is. :) På tal om kontor så har jag bara två dagar kvar på jobbet nu HJÄLP

Sen går livet vidare precis som förr

Markus Krunegård – Hell Yeah Norrtälje
Blus - Zoul, MQ // Kjol - FrenchConnection // Skor - Stuart Weitzman for Russel & Bromley

Hell yeah Norrtälje

Markus Krunegård – Hell Yeah Norrtälje
Hej vänner! Jag har nyss kommit in från ett svalkande kvällsdopp i poolen. Det är det absolut bästa sättet att bli sval innan man ska sova! Jag har i alla fall haft en helt underbarkväll med min kärlek. Vi började med att ses i Norrtälje och äta kinamat på en restaurang som jag inte minns namnet på hehehe.. Sedan förflyttade vi oss hem till Matthi för chips, mys och Suits. Bästa kvällen på länge! Det går nog inte att bli så mycket lyckligare än vad jag är just nu. :) Men nu ska jag ta och sova! Godnatt :)

Girl power

Ja, girl power kan man ju inte få för mycket av och vad skriker mina naglar om inte girl power?? Love it!
#192 Power pink // IsaDora

You want more and ambition's taken its toll on you

Foster The People – Ask Yourself
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Sparkle & Fade, Urban Outfitters // Skor - Zara // Halsband från en marknad i Italien // Klocka - Daniel Wellington

Slut!

Hej vänner! Jag har nyligen kommit hem från jobbet. Okej jag har hunnit läsa lite också, har äntligen läst ut fjärde Harry Potter-boken. YAY! Haha den var såååå lång men nu är den slut och den vara bara såå bra. :)
 
Just nu är det kaffe som gäller för att bli piggare och orka med kvällen, här ska nämligen hela huset städas! Woop woop fest va? Jaja, det måste göras, får väl sätta på lite skön musik i bakgrunden bara antar jag.

I want you but only for your style

Mando Diao – Sweet Wet Dreams
Här har ni lite bilder på vad jag har shoppat i helgen. Ni får se dem i outfitinlägg inom kort. :)
Vit topp - TopShop // Kroppssmycke och ring - River Island // Blåvit lång kofta - Monki // Undekläder - Hunkemöller // Svartvit blus - Zoul, MQ

The juice

Hej vänner! Jag har haft en supermysig helg med Matthi här hemma. Igår låg vi bara i poolen och myste runt. Idag har vi dock varit en sväng i Täby Centrum och shoppat alldeles för mycket. Vi har lite av en ny favoritaffär vad gäller herrkläder, den heter Volt. Allt är precis i Matthis stil och allt är bara så fint och modernt. I love it! Jag shoppade dock bara lite underkläder och en blus, no ska få se dem senare ikväll, tillsammans med det jag shoppade i fredags. Vi fikade också på Joe & the Juice vilket är het underbart med deras fräscha juicer, jag stödjer dock ine riktigt deras val av rekryteringar, de som jobbar där är bara unga killar med skön stil, jag menar kom igen, de får ju ta och anställa personer för deras kunskaper inte för utseendet.

Some birds aren't meant to be caged

American Authors – Luck
Hej vänner! Jag sitter just nu ute i solen och läser lite, väntar på att Matthi ska komma hit. :) Jag en hektiskt, trött och så jävla bra vecka. Det är mycket som händer just nu så emellan allt kaos gäller det att umgår med vänner och närstående och bara njuta av de fina stunderna. Snart lämnar jag denna stad för ett helt nytt liv så vill gärna umgår med alla så mycket som möjligt nu. Det är inte långt kvar, stressssssss. Haha nejdå, allt kommer lösa sig till det bästa. :) Äsch nu svamlar jag bara, ska återgå till in bok nu. Ha en fin helg vänner! Pusss

Cause you're never gonna let it get em down

Foster The People – Best Friend
Vet ni vad? Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min underbara vän Bettan 22!!!! Grattis på födelsedagen, gumman (gamling)!  Du är bäst, det vet du va??
 

Strömstad + Göteborg

Här kommer ett gäng härliga bilder från min korta visit i Strömstad och Göteborg. :)

Söndag? Nej, måndag.

Hej vänner! Nu är jag äntligen tillbaka hemma igen. Jag har haft en helt amazing dag och flängt runt i Göteborg och set hela 7 lägenheter, självklart finns det vissa särskilda man gillar lite extra mycket. Jag berättar mer sen när saker och ting börjar hända. Nu sitter jag bara i sänge och äter glass och firar att allt har gått så bra. Det är ju lite svmäknäppt, det känns för mig som att det är söndag idag men det är det ju såklarrt inte, haha skönt att slippa ångesten som måndagar släpar med sig.

Chillar lite bara

Hej vänner! Har ni det bra? Det har i alla fall jag. Tågresan idag var lång men det var det värt, vara bara slappat och ätit god mat sen jag kom hit (sov en timme i hängmattan) så mig behöver ni inte oroa er för! Imorgon blir det dock andra bullar, då blir upp i ottan och åka till Göteborg för att se 5-6 lägenheter innan jag tar tåget hem igen på kvällen. Det ska verkligen bli sååå spännande för jag har hittat så många fina. :D Äsch, nu ska jag läsa lite och så ska jag sova sen. Vi hörs imorgon! Godnatt

Tröttis

Hej vänner! Har ni en bra fredagskväll? Jag har bara varit hemma ikväll. Jag är helt död om jag ska vara ärlig, dagen har varit tung. Vi hade det i alla fall superkul igår här hemma på poolpartyt, vi badade, drack vin och grillade. Hur bra? 
 
Den helgen som precis har startat blir lite annorlunda än hur det brukar se ut. Det är nämligen som så att jag ska titta på lägenheter i Göteborg på måndag förmiddag så på söndag åker jag iväg och kommer inte hem förrän måndag kväll. Därmed missar jag jobbet på måndag och ska ta igen ett par timmar imorgon förmiddag. Så det blir upp tidigt imorgon. :)
 
Jag har en massa outfits som jag har burit de senaste två veckorna som jag bara såååå måste visa er! Men tyvärr har jag inte fotat dem än, jag får göra ett stort projekt av det någon dag och fota alla fem! Hoppas jag hittar tiden snart bara. :)
 

Capri-Sonne

Hej vänner! Har ni det bra? Jag har precis gått och lagt mig, är såå trött. Det är mycket som händer just nu och att leta lägenhet tar minst sagt på krafterna. Men ikväll har ajg bara haft det bra, med min bror Marcus gick jag över till våra gamla barndomsvänner Ludvig och Louise och åt middag. Såååå underbart att träffa dem igen. Nu blir det så att man bara ses ca en gång om året tyvärr.... Imorgon blir det i alla fall poolparty så då är det också fullt upp, lär bli riktigt jävla awesome! Juste, igår var jag och Matthi på bio och såg Draktränaren 2, så sjuukt najs film, älskar både ettan och tvåan! Ifall ni inte redan ahr sett dem måste ni göra det dirr! :) Jaja, nu ska jag ta och sova. Men först bjuder jag på en fin bild från vår roadtrip i lördags, ja jag drack capri-sonne.... Haha godnatt vänner!
 

Ett djävulskt driv, en himmelsk iver. Hoppet härjar, river och sliter i mig, i mitt bröst.

Markus Krunegård – Hollywood Hills
Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Whyred // Skor - Stuart Weitzman for Russel & Bromley // Armband - Swarovski

Elle UK

Hej vänner! Jag har precis pratat med mamma och pappa över telefon (de är på landet) och kollat på lägenheter till Göteborg. Det finns ju många ute på marknaden men nu könde jag att jag hittade en riktigt fin så ska försöka satsa på den. Antar att det är ganska högt tryck på den i och med att den ligger precis predvid skolan. Jaja, jag ska försöka i alla fall. :D
 
Annars har jag bara kollat Harry Potter och läst Elle idag. Jag har nämligen börjat prenumerera på Elle UK, vilken är helt jävla amazing! Såå mcyket inspiration ti de där tidningarna alltså. Hittills har ja gdock bara fått två tidningar; juni och juli. Men det bästa med att prenumerera på Ella är att tidningarna man får hem har "Subscriber cover" så man slipper alla rubriker och så har de en annan bild på framsidan. Så härligt och fint" I like it. :D

Allt handlar om timing men vi hade tur att rätt tid och rätt plats för båda var just nu

Markus Krunegård – Prinsessan av Peking
Topp - TopShop // Shorts - Rut & Circle // Skor - Converse // Keps snodd från Matthi, från Weekday tror jag // Klocka - Daniel Wellington

Från skuggan av fabrikerna

Markus Krunegård – På promenaden
Hej vänner! Jag har haft en helt amazing helg med min kärlek! I fredags blev det middag och champagne för att fira att iv kommit in på högskolan. Kvällen avslutades alldeles perfekt också med en film som visade sig vara riktigt toppenbra - How to train your dragon. 
 
Sen vaknade vi i alla fall i lördags och drog oss upp ur sängen ut till bilen för en roadtripp till Norrköping. Det blev dock ett par stopp på vägen för fika och godis, i Söderhall och Mörby faktiskt.. Haha. Sen åkte vi hela vägen ner till Harry Potter The Exhibition som var helt underbsrt i och med att man klev rakt in i HP-världen. I övrigt var inte utställning sådär jättespeciell.. Man fick se rekvisitan från filmerna, det var ungefär det.. Efter museet tog vi i alla fall en promenad och åt lunch innan vi började röra oss hem. Norrköping är såå läckert med allt vatten! 
 
På vägen hem könde Matthi i alla fall för att ta ett stopp förbi Nyköping, vilket vi gjorde. Där var vi i ungefär en halvtimme allt som allt och tog en promenad genom stan och sedan köpte vi med oss kaffe att ha i bilen. Alldeled perfekt med andra ord. Vi kom hem till Matthi sent på kvällen och åt middag och började titta på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1. 
 
Vi fick en god natts sömn och så idag har vi bara chillat, ätit pannkakor och tittat på Harry Potter. Kan man ha det så mycket bättre?

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Hej! JAg ville bara kika in för att berätta för er att jag i höst kommer flytta till Göteborg. OHOOHOHOHHH YESSSSS!!!! Jag kom in på mitt förstahandsval vilket var civilingenjör i väg- och vattenbyggnad på Chalmers Tekniska Högskola. Hur jävla amazing är inte det??? Bara till att leta bostad nurååååå. Jaja, vi tar det nästa vecka. Nu ska jag bara njuta av det faktum att jag kom in. Jag ska till Matthi ikväll och fira lite och så imorgon så drar vi förmodligen till Norrköping och går på Harry Potter-museet. Asså omg bästa man kan göra en lördag eller vad säger ni?? I'm the luckiest girl alive just nu känner jag. :D
 
Här får ni två videor med min älskling som jag sett denna vecka och verkligen gillar starkt. Nr 1 är när Håkan och John Engelbert (Johnossi) kör En Midsommarnattsdröm tillsammans och nr 2 är en superhärlig intervju från förra året. Håkan är Göteborg, och nu är jag tydligen också det.
 
 

När allt kan vänta en dag till

Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan
Hej vänner! Det är svårt att dra sig in i skuggan och blogga när man har det så här härligt men äsch fem minuter av skugga har väl ingen dött av? Hur som haver så har jag det supergött här, sitter bara ute och läser i solstolen och varvar med ett dopp för att svalka mig. 
 
Igår vad jag iväg på AW med kollegorna och åt middag och spelade biljard, min egen insats vill jag ej kommentera men allt annat var superbra! Vi hade riktigt skoj. 
 
Ångesten inför imorgon smög sig på först idag och nu är den ganska så brutal. För de som inte vet så avgörs hela min framtid imorgon. Haha okej kanske inte men då kommer beskedet om högskolan och jag har en viss önskan men tvivlar på att antagning.se tar hänsyn till den, med tanke på att det inte är mitt förstahandsval. Jaja, det blir bra hur som. Berättar mer när jag vet mer, och framförallt har smält allt!
 
Nej nu ska jag ta och hoppa i badet, ha det bra!

Under the cover

Hur härligt är det inte med ett fräscht, krispigt vitt lack nu under sommaren mot solkysst hy? Love it!
#L02 Under the cover - Sephora

Ta det vägen ut eller vägen hem

Movits! – Pantamera
Vad tycker ni om mina nya heta trosor?? Fick dem på Bråvalla! Under festival blir det nämligen väldigt många tomma burkar kvar så Pantamera hade ett tält där de tog emot pantburkar och för varje fylld påse fick man ett par trosor/kalsonger. Så värt! :D

Du sitter säkert här va lugn, ingen vill väl ha den här plats så sjung

Den svenska björnstammen – Snorvalp
Det här är den enda riktiga outfiten jag hade på Bråvalla. Endast torsdagen bjöd på bra väder så det är från den dagen dessa kläder är. De andra dagarna blev det bara jeans, tjocktröja och regnponcho!
Topp - Sparkle & Fade, Urban Outfitters // Shorts - Gina Tricot // Hängslen - Carlings // Skor - Converse // Hatt från New York

Över molnen och under ytan

Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan
 
"Empati och mänsklig värme, vet ni vad? Det är så jävla enkelt. Det är botemedlet mor ta mig fan allting!
Mänsklig värme är botemedlet mot att vi sitter i vår ensamhet och knaprar piller för att vi saknar mänsklig värme.
Mänsklig värme är botemedlet mot att vi som har jättejättejättemycket bygger jättejättejättehöga murar mot de som inte har någonting.
Mänsklig värme, det är fan botemedlet mot att Sverige fjärde största parti är ett jävla rasistparti!
Det här har fan varit mänsklig värme på riktigt, 26 juni 2014 Bråvalla, tack så in i helvete ni har varit så jävla grymma!"
 
- Markus Krunegård
 
(Markus tal under Korallreven och Vintergatan var det absolut bästa med Bråvalla, fick gåshud!)

Kvällsdopp

Hej vänner! Jag har precis tagit ett härligt kvällsdopp efter en uppfriskande promenad i sommarvädret. Hur underbart egentligen? Veckan börjar riktigt bra med andra ord. Dock har mamma och pappa precis dragit iväg till landet och är borta i fem veckor så det kommer bli tomt här hemma från och med nu, känns tråkigt :(
Hur fin är inte min bikini från Cubus? Sååå fina färger! :D

Jag var bra på att måla dig så vacker som du var

Den svenska björnstammen – Som vanligt
Hur duktig är inte min man på att fota? Han börjar ju nästan bli bättre än mig nu, jobbigt..
Klänning - Vero Moda // Kavaj - TopShop // Skor - Vagabond

Chorizo

Hej vänner! Jag sitter just nu och målar naglarna efter en mysig middag med familjen. Vi åt grillad chorizo med potatissallad vilket är ungefär det godaste som finns, eller vad säger ni? Absolut min favismat på sommaren!

F2

Hej vänner! Har ni en bra dag? Jag har bara tagit det lugnt vid poolen idag. VAknade i och för sig vldigt sent också, vi hade det riktigt mysigt igår ikväll. Vi satte oss på Hägernäs strand och grillade hamburgare medan solen gick ner bakom oss, såå härligt! 

Förr eller senare exploderar jag

Hej vänner! Har ni det bra? Jag ska strax iväg och grilla med fina vänner, sommar är väl härligt va? Igår var jag i stan Matthi efter jobbet, vi shoppade, åt tapas och gick på bio. Såå mysigt. :) Vi såg The Fault in our Stars, vilken var ganska bra faktiskt! Bättre än förväntat i alla fall. Men nu ska jag göra mig i ordning det sista! Ha en fin och somrig lördagskväll, vänner! Puss
Haha orkar ej hur sexig han är ibland.... :D
 

Tell me what's the difference if I go back to normal again

Phoenix – Second to none
Topp - 365 Sunshine, MQ // Kjol - Cubus // Skor - Mango // Ringar - Guldfynd (den med stenar) och Bikbok (de släta)

Pettersson & Pettersson

Hej vänner! Det är skönt att efter mitt hektiska juni nu få komma tillbaka till mina gamla vanor och bara vara på jobbet på dagarna. Jag känner verkligen att jag håller på att återhämta mig nu och må bra igen. Så ja, nu är bloggen tillbaka som vanligt, om än starkare till och med. Hur kul?? Mitt intresse för kläder har även kommit tillbaka nu när jag äntligen orkar bry mig. Dagarna blir så mycket roligare när man har spännande kläder. :)
 
Men nu är det som så att jag slutar på NCC och ungefär en månad (1/8 är min sista dag..) och då de flesta är på semester då så hade vi avtackning av mig idag med fika! Det var jag och Alexandra som firades (hon slutar en vecka efter mig) så Pettersson & Pettersson fick blommor. Hur skojsigt? :) Alla var i alla fall supergulliga så vi fick blommor av NCC och så fick vi lite champagne, smycken och ett fint kort av vår avdelning. Dessutom var vår tårta en enda stor morotskaka! Hur gott?? Uten tvekan mitt favofika. :D
 

To walk around, feeling unnoticed

Banks – Goddess
Topp - Stockhlm, MQ // Kjol - Sparkle & Fade, Urban Outfitters // Skor - Vagabond // Klocka - Daniel Wellington

När du strippar och klär av dig är det samma grej

Veronica Maggio – Inga kläder
Hej vänner! Är allt bra med er? Med mig är det toppen! Efter jobbet idag mötte jag upp Madeleine i Täby Centrum och så fikade vi och strosade runt bland butikerna. Det blev en riktig catch up och det kändes bara så skönt att få prata med Madde, hon förstår ALLTID vad jag menar, så hon är verkligen lätt att prata med. Vi känner varandra utan och innan! Helt underbart med sådana fina vänner. :)
 
Sen jag kom hem har jag bara myst runt i outfiten ni kan se på bilden nedan, hur mysigt? Jordens skönaste byxor, jordens skönaste tröja, sport-bh (det absolut underbaraste som existerar i hela världen) och uppsatt hår. Så härligt!

Lite svart lite vitt framför allt däremellan

Daniel Adams-Ray – Vitt
Topp och kjol - TopShop

Tillbaks till nånting jag förstår

Markus Krunegård – På promenaden
Klänning - Zara // Skor Converse