Hej dagboken 48

Växter - Plantagen // Bruna krukor, servetter, blockljus och sängkappa - IKEA // Små gråa och svart kruka, fruktkorg och bordtabletter - Lagerhaus // Doftljus, ljuslykta, glasburkar och muggar - MIO
 
Hej vänner! Såhär fin har min lägenhet blivit efter en produktiv helg med mammi! Hur många fina och fräscha saker som helst. Och just nu är min lägenhet ganska farlig att vistas i då jag bara har taggiga växter. Är helt kääääär i mina minikaktusar och min aloe vera. Så fint. :)
 
Utöver alla dessa fina ting så har vi även sett till så jag har massa matlådor och sådana praktiska saker att ha under året. 
 
Jag älskar hur fint jag har det här nu. Jag är verkligen nöd med precis allt jag har här hemma! Och det är lite sjukt hur man kan få ihop en så fin lägenhet med mestadels IKEA- och MIO-prylar. Så najs!

Was never much but we made the most

Radical Face - Welcome home, son
Jacka - Twist & Tango // Topp - H&M (gammal) // Kjol - Cooperative, Urban Outfitters // Skor - Vagabond // Väska - Louis Vuitton
 
Hur söt är inte denna topp som jag hittade gömd långt in i garderoben hemma i Täby?? Färgen är sååååå fin till denim och jag älskar detaljerna på axlarna. :)
 
Mamma åkte härifrån för en timme sedan och vi har verkligen fått sååå mycket gjort och lägenheten är verkligen superfin!! Får visa er lite närmre imorgon vad vi har gjort. :)

Alla ljus slår om till grönt, blundar och kör

Markus Krunegård - Let's go nu är jag din yo
Jacka & ringar - Weekday // Topp - Truly Madly Deeply, Urban Outfitters // Shorts - Monki // Skor - Vagabond // Väska - Tommy Hilfiger
 
Borde jag kanske ta det lite lugnt med grönt från och med nu? Haha har typ kört på gröna looks hela veckan...
 
Nu är jag i Göteborg igen! Körde hit med mamma så vi har storhandlat och ska fixa med lite prylar i helgen. Mys. :) Skolan börjar på måndag!

Waited all summer to get to you

Satellite Stories - Campfire
 
Topp - Urban Outfitters, Sparkle & Fade // Shorts - Vila // Skor - H&M // Väska - Michael Kors

I'm most tired of pacing

Foster the People - Miss you
Jacka - Weekday // Klänning - Gina Tricot // Boots - Vagabond
 
Hade denna supersköna look när jag flög hem i söndags! Långklänning är perfekt att flyga i. :)
 
Asså okej, vet hur hatad jag kommr bli för det här men jag börjar faktiskt längta till hösten nu.. Vill kunna gå runt i stickade tröjor, over knee-strumpor och varma höstfärger. Underbart!

Boktjuven

Av Markus Zusak
 
Ja, vad ska man säga om den här boken? Den är helt magiskt vackert skriven. Den är hemsk och vacker och jag kan inte göra annat än älska den. Den har föstört mig lite inför nästkommande böcker för den har satt så hög standard, på språket, på berättelserna, på karaktärerna, ja på allt. Men det får bli lite Gardell efter detta, tror nog han håller måttet. 
 
Detta är en historia där vi får följa en ung flicka och hennes liv i Molching i Tyskland under andra världskriget. Man får följa såna otroliga relationer mellan människor som inte har något annat än varandra. Man får följa med i livet under kriget. Och man får följa med tyska judar under denna hemska period. Allt detta tillsammans blir en helt magisk historia som jag tycker att alla borde läsa. :)

Pulsen rusar, huvudet känns lätt som en luftballong

Movits! - Skjut mig i huvet
Jacka - Twist & Tango // Topp - TopShop // Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond // Halsband - Weekday
 
Min blogg blir så mycket roligare när jag hänger med Matthi och han tar mina bilder. Roligare locations och många fler skratt på bild. Så härligt! :)

Hej dagboken 47

 
Heej vänner! Nu sitter jag hemma i Täby igen och skriver. Jag har haft två underbara veckor med min gos och det var väldigt jobbigt att lämna honom igen. Vi hade ia alla fall en superkul kväll igår då vi såg Movits på Stuk (LTU:s nattklubb)! Det var superskoj att rappa hela natten lång! Mm Movits är bäst. Matthias är bäst. Allt känns bäst. 
 
Ni ser ju en sneak peek på outfiten jag bar igår i översta bilden. Ni får se mer av den imorgon! Nu ska jag sova. Är helt död. :) Godnatt!

For tomorrow may rain so I'll follow the sun

The Beatles - I'll follow the sun
Klänning - H&M // Jacka - Twist & Tango // Skor - Vagabond // Halsband - Weekday
 
Igår tog vi oss upp till Mjölkuddsberget och tittade på den otroligt vackra solnedgången. Det var verkligen såå fint och vi satt bara där och njöt. :)

When she walks her footsteps sing a reckless serenade

Arctic Monkeys - Reckless serenade
Jacka & halsband - Weekday // T-shirt - Vero Moda // Kjol - TopShop // Skor - Vagabond
 
Hur fin är inte denna jacka då? Såååå perfekt inför denna sensommar/höst, inte minst i färgen. Love it!!
 
Kul med lite coola location också. Och vädret är helt underbart som ni ser. Är typ för varmt klädd här???

We don't mind if you take a photograph

Urban Cone - Urban photograph
 
Här kan ni se hela min första film med min Instax mini. Många väldigt bra bilder men också ett par riktigt misslyckade. Det är väldigt kul att fota med den och alltid lika spännande när man väntar på att färgerna i bilden ska börja visa sig. Inställningarna är inte alltid lätta dock och att fota på långt håll är jag inte riktigt vän med för den ger alltid av sig en blixt och då syns bara det som är i närheten. Får jobba mer med det! Men sååå kul grej verkligen. :)

Hej dagboken 46

 
Hej vänner! Hur är det med er? Jag har det fint! Myser bara runt med min gos här och har det bra. Träffade Sanna här igår! Hon flyttade hit i måndags och idag börjar hon på LTU så nu har jag två av mina finaste här uppe. Ganska praktiskt ändå. ;)

You end up dancing close up to me

Belle & Sebastian - The party line
Topp - H&M // Kjol - Urban Outfitters
 
Nej, mamma, jag har inte skaffat en tatuering. Gaffa, som var en scen på WOW, hade fixat massa knasiga gnuggisar. :)

I våran värld går aldrig solen ner och det känns som alla dansar med

Little Jinder - Sommarnatt
Topp - TopShop // Kjol - BikBok // Solglajjor & kroppssmycke - River Island
 
Min andra WOW-look. Den första kan ni se på nedra bilden i senaste inlägget! Då fick det bli lite mer boho 70's vibe, men denna dag blev det en mer modern festivalstil. Älskar denna kjol! 
 
Hade som sagt denna look i fredags, när vi såg Years & Years och Little Jinder. Senare på kvällen fick den bli en kortare kjol för att kunna dansa galet till Urban Cone på Bananpiren. De var utan tvekan bästa konserten på hela festivalen!!
 
Igår kom jag eftermånga om och men fram till Luleå. Lyckdes ej komma med samma plan som Matthias och det var stul med ca alla transportmedel för mig men som sagt så kom jag fram i alla fall. Det kan ha varit den stressigaste dagen i mitt liv. Hemskt. Men nu är jag här och Luleå har aldrig känts bättre! Underbart att vara här igen. 

Hej dagboken 45

 
Hej vänner! WOW is treating us good. Bra musik och gött häng, helt underbart! Köpte denna lilla underbaring i tisdags! Hur najs med polariodfoton?? Har tänkt hänga upp de finaste ovanför sängen. :) Nej, festivallivet kallar! Vi hörs. Puss

De är uppe på taken, alla är högt över staden

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Topp - TopShop // Kjol - Zara // Skor - Vagabond
 
Igår var en fin dag. 2-årsdagen. ♥ Vi hängde på Liseberg hela dagen och åkte allt! Tydligen ingår Atmoesfear i den kategorin så Matthi tvingad eupp mig i den..... Han ska få hämnd! På kvällen sen åkte vi till Masthuggskyrkan får att mysa och titta på utsikten, som var sååååå fin! Man såg hela hamninloppet och Älvsborgsbron och allt. :) Men så visade det sig att det var ett tydligt kometregn igår också så vi satt där och nskade oss fina saker ikapp med stjärnfallen. Fin dag. ♥
 
Idag börjar Way Out West!!! Är såååå taggad!

För långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Markus Krunegård - Ibland gör man rätt, ibland gör man fel
Hatt, topp & kavaj - H&M // Shirts - River Island // Skor - Vagabond 
 
Göteborg is treating me good hittills! Asså omg känslan av att vara hemma i min lägenhet igen är magisk! Och så har vi bara roliga saker för oss. Krunegård igår ääääägde! Ovan ser ni min outfit under konserten. Det var en dröm att få stå där på Kungstorget och sjunga sig hes. Kärlek.

All I know is that I won't be home tonight

Panama Wedding - Feels like summer
Bikini - Cubus // Hängselbyxor - TopShop
 
Såhär gled jag runt hemma igår i värmen! Väskan är packad och klar, idag drar vi till Göteborg!

Hej dagboken 44

 
Hej vänner! Allt bra med er? Ja, ibland måste man ta lite ledigt från bloggen också. Gav upp helt i fredags när internet inte fungerade så det kändes smått meningslöst. Men men, nu är jag tillbaka som vanligt!
 
I fredags jobbade jag min sista dag så nu är jag ledig! Det kommer hända många skojsiga grejer den här tiden innan skolan börjar igen, känns helt underbart och jag är taggad till max! 
 
Bilderna ovan är från i lördags då min gos fyllde år och vi tog en tur ut till Grinda! Så mysigt där och vi hade picknick och bara göttade oss. Många bilder på honom, men han är ju mitt finaste motiv. :)

Jag står där som frusen på övergångsstället och ångrar mig

Kent - Skogarna
Jacka - Vero Moda // Topp - Monki // Kjol - Cubus // Skor - Mango

south beach

#713 South beach - IsaDora
 
Det var länge sen jag hade så stark och klar färg på naglarna. Men nu när solen äntligen kommit låter jag dem lysa ikapp med den. :)
 
Och vet ni vaaaaaaad?? Igår bokades äntligen Way Out West!!!! Whaaaaaa är så glad!! Det kommer bli fett! Bokade även resa upp till Luleå och min gos och lite sådär. Augusti kommer bli bäst. ♥

I dina sorgsna, gröna ögon fanns en längtan som kan döda vem som helst

Kent - Din enda vän
Jacka - Weekday // Klänning - H&M // Skor - Depeche, Nilson Shoes
 
Märks det att jag älskar dessa skor? Hehe

En hemlig plats

Markus Krunegård - En hemlig plats
Topp - Urban Outfitters // Kjol - Monki // Skor - Vagabond

Nothing seems as pretty as the past, though

Arctic Monkeys - Fluorescent adolescent
Topp - Forever 21 // Kjol - TopShop // Skor - Depeche, Nilson Shoes // Solglajjor - River Island
 
Emma vill gå på festival: part II. Haha asså Hur ball look? Tycker det är skoj att göra en så sockersöt outfit så cool med bara några accessoarer. 
 
Skönt att det varit lite sol denna helg, eller vad säger ni? Hungern på livet kom liksom tillbaka. ♥

Hej dagboken 43

 
Hej vänner! Såhär mysigt hade jag det med mina tjejor igår. Vi satt bara hela kvällen och åt pizza ocj snackade skit. :) Haha ni ser ju glad jag var.. 
 
Denna helg är bara en riktig slapphelg för mig. Idag har jag njutit av vädret och läst ute i solen och tagit en promenad och glass men min gos. Härliga sommar!