Om ensammast är starkast, var jag starkare förut?

Oskar Linnros – Kan jag få ett vittne?
Kofta - Odd Molly // Jeans - Gina Tricot

Årets stil-ikon

Hej vänner! Så vart tror ni att jag har varit de senaste dagarna då? Ingenstans egentligen. I onsdags var jag och hämtade mina nya brillz och så blev det lite quality time med Matthi. Igår så vankades det dock firmafest! Eller "bokslutsfest" som den kallades.. Det var ytterst trevligt må jag säga med god mat trots att buffén var lite förvirrande. Sen så hade vi ju "Årets medarbetare 2013 på NCC" med oss på festen (min avdelningschef) så vi fick chansen att nominera vem vi ville i vilken kategori vi ville. Personligen så nominerade jag min chef till "årets extrapappa" då han är en riktig klippa för mig, när det gäller allt egentligen. Och sen så var Ebba så snäll att hon nominerade mig tilll "Årets stil-ikon", vilken komplimang va! Ååh så underbart lycklig jag är som har så fina medarbetare!
 
Nu ikväll så blir det bio med Lingan i Täby Centrum. Vi ska se The Secret Life of Walter Mitty och ja, jag kan ju lugnt säga att jag är ytterst skeptisk men det blir nog bara en skön film utan någont starkare intryck eller något man egentligen minns efter. Äsch vi får se! 
 
Nya brillorna!! Det fick bli de från Carrera, och nu i efterhand anser jag att jag inte kunde gjort ett bättre val! Nöjd tjej.

Modern Vampires of the City

Jag har precis beställt hem denna underbara tröja från romwe.com. Med tanke på att jag i dagsläget ser Vampire Weekend som ett av jordens bästa band så är det här galet värt!!!!
 
 

Jag kunde önska att jag inte bryr mig

Den svenska björnstammen – Hatar allt
Topp och kjol från Urban Outfitters

Hunkemöller

 
En ny underklädeskedja var precis vad Täby (Sverige?) behövde. Då våra budgetkedjor antingen är ganska tråkiga (Lindex) eller bara har storlekar upp till C-kupa (H&M) så måste man ju vända sig till de dyrare affärerna, och vi kan fastställa ganska fort att inte alla har någon stor lust att lägga ut tusenlappen för en BH. Och då Victoria's Secret verkar tycker om att leka svårfångade (de finns ju bara på Arlanda) så var Hunkemöller räddare i nöden. De har underbart söta underkläder och riktigt mysiga pyjamasar. Åhhhh jag ska aldrig shoppa underkläder någon annanstans igen! Haha.. 

I've seen your frown and it's like looking down the barrel of a gun

Arctic Monkeys – Mardy Bum
 
 
När det kommer till fotografering så älskar jag att stå både bakom och framför kameran. Jag älskar fotografi i alla dess former och gillar att både mixtra med inställningar för att få rätt ljus och även att leka med olika poser för att förmedla en känsla. Så ibland så blir det bara såhär, jag slår mig ner och drar till med några ansiktutryck bara för skojs skull. Gillar ni det?

Twiggy

Klädhängare från Mio, modellen heter "Twiggy".
 
Ja, detta var alltså vad jag hittade i lördags när jag var ute med mamma och tittade på klädförvaring. En simpel, minimalistisk klädhängare där jag ska hänga kläder som jag använder mer frekvent och outfits som jag planerar i förväg.

Från en kall och blåsig vinter, från ett inarbetat mönster

Lars Winnerbäck – Ett slags liv
Kjol - Cubus // Linne - Bershka // Kofta - InWear // Mössa - Esprit
 
Längtar sååååååå mycket tills jag blir av med dessa bågar och får börja använda mina nya...!

No one thinks what I'm doing is the right way forward

Two Door Cinema Club – Costume Party
 
Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Det har i alla fall jag. Igår så var jag som sagt på dejt med Matthi då vi ät middag på Vapiano och såg The Wolf of Wall Street. Filmen var jag dock ganska besviken på, äsch jag antar att jag hade för höga förväntningar på den..... Sen så var den jävligt lång också, vilket blev lite segt till slut.
 
Sen så tog vi alla fall en lång sovmorgon idag och så blev det lite väl mycket kvalitetstid kanske, haha men jag får inte nog! Vi tog också en promenad till Kardemumma på Enebytorg (så jevla najs med ett fik så pass nära hemma!!!) och åt semla, årets första vilket var helt gudomlig. 
 
Sen har jag fram til nyligen varit hos Sanna och bokat in lite saker i framtiden, till exempel så ska vi på One Republic i mars och så ska vi på Bråvalla i sommar. DEt hr kommer bli helt awesome!!
 
Lite mysiga bilder från middagen igår bara.

Mot Filmstaden Täby!!!

Stressad som få sitter jag nu och slänger i mig lite kakor och kaffe för att orka göra mig i ordning inför kvällen. Jag och Matthi ska iväg till Täby Centrum ikväll och äta lite mysig middag på Vapiano och se The Wolf och Wall Street. Jag skäms faktiskt över att jag inte har gått på Täbys nya biograf än, den öppnade ju i november..! Men nu är det äntligen dags för det. 
 
Herregud vad jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll.... Jag brukar ju nästan alltid ha mina outfits inför såna här saker inplanerade flera dagar i förväg, men nu vet ajg inte.... Det kanske får bli min röda sammetstopp och en svart kjol till.. Ah vi får se!
 

There were reasons to get out of my bed

Everything Everything – Feet For Hands
 
Hej vänner! Nu ska jag och mina röda läppar iväg och kolla på lite klädförvaring med mammi. Ha en fin lördag hörri!!
 
 

Fri till slut

Trots att herr Hellström sjunger orden "Fast du vet att hälften av de som kämpar går under, och hälften av de som älskar exploderar," så blir hon inte rädd. Inte idag. För ett halvår sen hade hon kanske blivit det, men nu vet hon bättre. Känslan av att älska någon är mäktigare än något annat på jorden. 
 
Torsdag den 30:e maj klockan 03.44. Att sitta på en bänk på Observatiorielunden mitt på Östermalm och titta på soluppgången i en nyupptäckt kärleks famn, från den rassliga högtalaren i hans mobiltelefon hörs Håkans vackra sång. Fri till slut sjunger han nog. Och det är precis vad hon känner. Frihet. Världen står för hennes förtter, och hon kan göra precis vad hon vill med den. Allt är möjligt, inget är omöjligt. Trots denna insikt gör hon inget, hon bara sitter där, så jävla nöjd med livet. Trots att hon inte får kyssa honom eller dylikt, hon är bara så lycklig över att få vara där med honom. 
 
Hon är en sådan person som brukar påstå att hon lever i det komplexa, svårfunna nuet. Så när hon hör orden "och bakruntan är skitig som fan, men det spelar ingen roll för jag ser mig aldrig om, och jag ser aldrig fram," inser hon att de stämmer nog mer in på henne än någon annan på jorden. Det är ingen konst, det gäller bara att inte bry sig för mycket om saker som inte går att påverka. Det är inte heller som så att hon har några storslagna drömmar, hon blir väl egentligen mest nöjd med det som blir. Mål har hon självklart, men inget allt för storslaget. Det är inte så att hon inte tror på kärlek vid första ögonkastet, hon har bara aldrig upplevt det själv. Per dags dato är hon också bergsäker på att hon aldrig kommer få uppleva det, för hon har hittat den personen hon vill spendera restan av sitt liv med, trots att hon hatar klyschor och allt som är vanligt förekommande. "Hur kan man vara så säker på något sådant?" undrar hon nu när hon sitter i sitt flickrum och Håkans låtar spelas om och om igen. Man bara vet det, antar hon. Hon vill dela hela sitt liv och alla sina händelser med honom. Att bara vilja se honom lycklig, och att samtidigt veta att han är lycklig med henne; det är det som är kärlek.
 
På tal om saker som är vanligt förekommande så brukar så kallade "par" ofta välja ut en sång som de kallar "vår låt". Något sådant har hon egentligen aldrig riktigt trott på, realisten i henne vet att hon kommer hata låten från och med den dagen de gör slut. Därmed får man absolut inte välja en låt från en artist som man vill fortsätta lyssna på hela livet. Det blir här jobbigt för henne att veta att Håkan Hellströms låt "Fri till slut" får henne att tänka på honom. Den får henne att tänka på den morgonen, den soluppgången, den dagen efter studenten, då allt började. Hon kommer på sig själv med att inse att detta inte är något att göra åt vid det här laget, det som har hänt har hänt och den låten är honom, hon vet nog innerst inne vilken låt det är som är deras. Och vad spelar det egentligen för roll när hon trots allt vet att hon kommer älska den här mannen för resten av sitt liv?
 
Den stora gula solen står nu ståtlig i himlens östligaste punkt, låten är slut, och det är dags att gå hem. Men tro inte att det är slut här, allt har bara börjat.

I know you're waiting for a miracle call, but

Everything Everything – Don't Try
Topp - Truly madly deeply, Urban Outfitters // Kjol - H&M

Find us when we're old, laughing in the afterglow

The Crookes – Afterglow
 
Hej vänner! Jag har precis suttit och tittat på vekcans sista avsnitt av PH. Och innan dess var jag i Täby Centrum och shoppade lite nya, roliga underkläder.
 
Ikväll blir det bara lugnt för min del, ska ta och fota min outfit till er först och sen ska jag väl ta och städa mitt rum och kanske klicka hem lite grejer som jag sugit på väldigt länge. Men vi får se vart vinden vänder mig. Popcorn är jag dock sugen på men tvivlar på att vi har det hemma så min kväll lär ju bli sämst.. haha.
 
 
 
 
Rosa läppstift från Sephora, lyckas dock inte lista ut vad färgen heter... haha

Do you feel left behind? Like there's something not right?

Everything Everything – Duet
 
Hej vänner! Det känns inte som att det händer så mycket i mitt liv just nu, men desto mer händer för Matthi, imorgon är hans första dag på nya jobbet - spännande! Just nu ska jag bara måla naglarna och titta på lite PH, jag har inte sett det på hela vecka, vilekt Elisabeth inte heller har så vi lovade varandra att se minst ett avsnitt tills imorgon så vi kan diskutera det, haha. Annars då? Jo, jag beställde mina nya brillor idag, hoppas de blir klara fort så jag får börja använda dem så snart som möjligt! 
 

Livsavgörande beslut

Att välja glasögonbågar måste ju vara det svåraste som finns, för man vill ju ha ett par som passar ens eget ansikte och som är ganska tidlösa då man oftast har dem i ett par år ändå. Så vilka av de nedan tycker ni att jag ska välja??
 
Aningen rundare och mindre. Från Sonoran.
Stora och väldigt fyrkantiga. Från Carrera Eyewear.
Stora, fyrkantiga fast med dipdye, ger ett mjukare resultat (kan lova er att de är finare i verkligheten....). Från Skaga

Hejhej

Det har varir ett par intensiva dagar här för mig nu med trötthet och många känslor på en gång. Men nu är jag äntligen back on track och hör av mig till er som vanligt imorgon igen. Puss


P3 Guldgalan

Ska ni titta på P3 Guldgalan ikväll eller? Det ska i alla fall jag. Det är nämligen som så att några av mina favoritartister är nominerade och kommer även uppträda så det blir nog en heljdundrande show sett ur mina ögon. JAg har till och med varit duktig och röstat på mina favoriter, dock var det för otroligt längesen så jag minna knappt vilka jag rösta på..? Haha nejdå är har ni mina röster:
  • Årets artist: Oskar Linnros (det stor mellan honom och Daniel Adams-Ray men jag anser ändå att Oskar var en större del av mitt 2013 än Daniel så det fick helt enkelt bli honom, jag såg ju honom trots allt live hela två gånger och älskar hans nya album så han är utan tvekan värd det priset.)
  • Årets grupp: Johnossi
  • Årets låt: "Det kommer aldrig vara över för mig" av Håkan Hellström
  • Guldmicken: Håkan Hellström

De andra kategorierna röstade jag inte i då jag inte har några referenser till de artisterna. Sen så ska Mando Diao och Daniel Adams-Ray spela på galan också så det ser jag verkligen fram emot! Ååååh så taggad!! :D
Ikväll kl 21, missa inte!!

He wants to sleep in a city that never wakes up, blinded by nostalgia

Arctic Monkeys – Old Yellow Bricks
Kofta - InWear // Topp - Forever 21 // Kjol - TopShop
 
Såhär såg jag ut igår när jag var ute och drack lite vin med Matthi på en bar vid Medis. Det var helt underbart mysigt att bara sitta där med ett glas rött och prata om allt och inget i två timmar.
 
Idag har vi bara sovit alldeles för länge för att sedan åka till Bageri Kardemumma på Eneby Torg och köra på storfika för två. Det är ett helt underbart fik som alla borde prova! Och efter det så tog vi och köpte mängder med godis och fixade en spellista fylld med 90-talslåtar inför bilfärden till Kungsberget imorgon. Jag, Matthi, Sanna och Simon ska ta och åka lite skidor. :D

If you close your eyes, does it almost feel like you've been here before?

Det finns så jävla stora talanger i det här bandet, och kan inte säga annat än att jag är otroligt lyckligt lottad som fått se dem live.
 

New York 2013 - Del 8: Brooklyn


Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen
Kavaj - H&M // Linne - Stockhlm, MQ // Byxor - Saint TRopez // Naglar - "South Beach", Isadora
 
Såhär har jag sett ut idag på jobbet. Jag dressade ner kavajen lite med pyjamastrenden som är både casual och skön. Naglarna fick stå för färgen.
 
Ikväll ska jag ut och ta ett glas vin med Matthi, så nu gör jag mig i ordning till det! Då blir det magtröja och vippig kjol med hög midja, min favokombo!

D-d-dance dance dance 'til you get it right

Som ni kanske vet så har jag en enormt stor omsätt av musik så jag byter favoritlåtar KONSTANT. Men de låtarna som rä listade pvan är mina favoriter JUST NU.
 

You're like a voice through the sirens

Dessa pojkar är så söta. Blir dock lite trött på att de bara turnerar i USA hela tiden, har ni glömt er hemland eller? Jaja, de var bra på Idrottsgalan i måndags i alla fall, såg ni det?
 

Where's the fun in doing what you're told?

The 1975 – Girls
Tröja - H&M // Kjol - Pins and Needles, Urban Outfitters
 
Min frånvaro här igår beror endast på en sak; jag hade en underbar kväll! Det blev middag och några glas vin för mycket på en afrikansk restaurang i Kista med Matthi, Alicia, Rasmus och Theo. Vi firade bland annat Alicia och Rasmus som båda har fyllt år denna vecka och sedan även att Matthi äntligen har fått ett jobb! Så ja, jävligt kul hade vi i alla fall och det var exakt vad jag behövde.

New York 2013 - Del 7: Walking the streets of New York City


Vad du än kan tänkas göra som är dåligt kan det aldrig vara oförlåtligt

Veronica Maggio – Hädanefter
Linne - Stockhlm, MQ // Kjol - Pins and Needles, Urban Outfitters // Kofta - InWear // Skor - Vagabond

New York 2013 - Del 6: From the movies

Pastis, där de jämnt äter croissants i Sex and the City.
 
The New York Palace, från Gossip Girl.
 
Hotel Empire, från Gossip Girl.

So all that's left is the proof that love's not only blind but deaf

Arctic Monkeys – Fake Tales Of San Francisco
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - TopShop

Now you see me

 
Jag målar ju mina naglar extremt ofta, och mina nagellack betyder otroligt mycket för mig (asså va?) då jag känner mig naken med bara naglar. Så för att konpensera för hur snälla mina lack är mot mig så vill jag att de ska stå på en fin plats i mitt rum - i mitt vitrinskåp. I detta skåp har jag bara fina saker, såsom mina fina parfymflaskor, mina finaste pumps och mina finaste clutches, så därför passar mina underbara nagellack också väldigt bra in i skåpet. :) Och ja, jag har små glasfigurer i skåpet också.

New York 2013 - Del 5: The Empire State Building

 

Passion for fashion, I'm addicted I suppose

 
Det är inte bara böcker jag måste läsa. Här har jag samlat alla Sofis Mode från de senaste fyra månaderna, som tills nu har laget på olika platser runtom i hela mitt rum. Men jag ska nu ta och läsa de jag har missat och så ska jag faktiskt säga upp min prenumeration. Det enda jag är ute efter just nu är ett renodlat modemagasin och slippa alla skvallersidor som Sofis Mode består av. Jag äskar nämligen deras photo shoots och trendspaningar men mer läser jag inte i dem. Så jag ska nog ta och börja prenumerara på Elle eller Vogue istället tror jag för att få exakt vad jag vill ha, det lutar dock mest mot det sistnämnda.
 
Och sen så har vi äntligen fått hem en H&M-tidning. Det var typ två år sen sist och jag vet verkligen inte vad som har hänt, jag saknar dem. Men nu hoppas jag att de börjar komma i lagom tid för varja ny säsong igen. :)

Vampire Weekend

 
 
 
Det här kan jag relatera till mer är jag någonsin kommer våga erkänna. Jag var ofantligt skeptisk när Matthias först försökte introducera mig för bandet (introducera bendet för mig? Äsch, ni fatta vad jag menar..). De har dock för varje låt som trätt in i mitt liv vuxit i min ögon. Det här bandet är beyond perfektion. De skapar riktigt vackra symfonier med hårda trumslag för att skapa en mix av två underbara världar, best of both worlds som Hannah Montana (Miley Cyrus) hade sagt. M79 är min favoritlåt med dem för tillfället.

New York 2013 - Del 4: Grand Central Station


Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

Lars Winnerbäck – Elegi
Skjorta och kjol från TopShop

New York 2013 - Del 3: Times Square


"Lite som i Alice i Underlandet"

 
Aldrig tidigare i mitt liv har jag haft ett nyårslöfte, mestadels för att jag ända sedan jag var en liten plutt har förstått att "jag ska hålla mitt nyårslöfte" är en myt från jordens födelse. Så, jag har i alla år hållt mig borta ifrån detta. Men vad gör 2014 till ett specielt år för mig då? Jag tror nog att ni kan lista ut det vid det här laget, jag ska bli av med min nyårslöftesoskuld. Och vem ska få ta den då? Jo, böckerna.
 
Den andra januari insåg jag hur många böcker det finns där ute som jag vill läsa, och inte minst kunna säga att jag har läst. Sen anser jag att personer som läser mer är mer intelligenta, jag tror på att man blir smartare av att läsa böcker, även om det är skönlitterärt. För man lär sig konsten att skriva, att skriva på ett sätt som ger folk känslor. Med andra ord kan man kontrollera andra genom att veta hur man skriver bra, alltså besitter man en otroligt makt om man läser mycket. 
 
Jag har aldrig varit en läsare, men det ska jag bli. På bilderna ovan ser ni min begränsade bokhylla, jag har läst ca en tredjedel av dessa böcker. Så det är dags för mig att ge mig på resten, och sedan att utöka lagret, med Alexander Bard, Alex Schulman, Sigge Eklund osv. 
 
Som sagt så ska jag först och främst läsa de böcker jag redan har i hyllan. Och det är här mitt nyårslöfte kommer in; en bok i månaden. Jag har en speciell ordning som jag vill läsa böckerna i och så har jag räknat ut hur många kapitel jag måste läsa varje dag för att klara det. Det här blir nog inga problem.
 
Jag är så otroligt exalterad inför det här, det är en helt ny värld som öppnas inför mig. Det blir lite som i Alice i Underlandet, något helt nytt att utforska. Och jag vet att jag kommer stöta på både motgångar och medvindar men är det inte det livet handlar om? Att ta sig igenom att, och bli starkare som person? Det kommer jag nog klara galant tror jag.

There is a light to all this darkness, I assure you this

Seinabo Sey – Younger
Tröja - Urban Outfitters // Kjol - Gina Tricot

Hidden eyes could see what I was thinking

Hej vänner! Jag har bara haft en riktig slappardag ute i Rimbo med min kärlek, och hans hund som äntligen börjar acceptera mig.. Nej, okej, jag har väl kanske själv inte försökt så mycket men nu har vi börjat komma överrens, så hon hatar mig inte längre, skönt. Annars gjorde vi belgiska våfflor till frukost (lunch) innan vi avnjöt andra avsnittet av säsogn tre av Sherlock. Allt fortsätter lika bra som tidigare tycker jag. Så jag är än så länge absolut inte besviken på säsong tre, snarare tvärtom. Nästa avsnitt sänds på söndag i Storbritanninen så vi ska väl helt enkelt se det på måndag då. Jag blir lite ledsen för jag vill inte att det ska vara slut redan... Kanska men ska vänta några dagar för att förlänga hela processen? Fast det är ju omöjligt att vara inne på tumblr om man vill undvika spoilers... Äsch, vi ser den på måndag.
 
Något som jag tyckte var roligt med förra avsnittet var att Moffat och Gatiss hade tagit en massa teorier och påhitt från Sherlocks fandom och vävt in i berättelsen, det gör ju alla fans extremt nöjda, inklusive mig själv.
 
 

New York 2013 - Del 2: High Line


You're not a victim, but neither am I

Jag köpte en ny topp på Urban Outfitters igår i röd sammet. äLSKAR den.

I could blame it on you mother's hair, or the colors that your father wears

Vampire Weekend – Taxi Cab
 
Hej vänner! Jag har ett problem. Jag älskar ju att använda min Nikon och fota allt som rör sig (och även allt som inte göra det), men det blir aldrig så. Jag antar att jag inte riktigt känner mig riktigt bekväm med att vara den där vännen som alltid har kameran i högsta hugg så jag använder den aldrig när jag är iväg och hittar på saker, trots att jag har med mig den ca överallt. Hur ska jag lösa det här? Brukar ni tycka att det är jobbigt att ha med en vän som alltid fotar allt? För det här är verkligen något jag älskar att göra, så jag vill ju göra det så mycket som möjligt och utvecklas, vilket man inte gör om den hela tiden ligger i väskan.. Vad ska jag göra? HJÄLP MIGGGGGGG
 
Det här är det enda jag har fotat under 2014, min halvmeter långa marsipangris.. VAD SKA JAG GÖRAAAA?
 
Så ja, jag har hittills haft en underbar helg (det är ju faktiskt en hel dag kvar på helgen, whopidoooo). Igår var jag på Fotografiska Museet med Matthi och såg de tre utställningarna som var där, det kan jag varmt rekommendera att göra för det var riktigt kul tycker jag! Att bara vandra runt där i mörkret och bara vara inne i tavlorna, stänga ute hela världen. Det var underbart! 
 
Och idag har jag varit hemma hos Madeleine och fikat med henne och Julia. Mina fina vänner, fy tusan vad jag älskar dem. Håller ni inte med om att det är helt underbart att kunna ses efter två månader och allt är precis som tidigare? De v'nnerna ska jag hålla kvar hela livet. Tigerkaka och kaffe fick vi. hUR länge sen var det inte man åt tigerkaka? Underbart.

New York 2013 - Del 1: Central Park

Jag tänkte att det kanske var dags att äntligen visa lite bilder från New York-resan som jag och mamma åkte på för typ två månader sen.... Ja, bättre sent än aldrig va? Nej, men jag kan faktiskt skylla på det faktum att jag inte fått mina hårdiskar att fungera förrän runt jul så det är faktiskt inte mitt fel!!!! Haha jaja, här har ni i alla fall bilder från Central Park.
 

Älska mig!

Minns ni att jag var och såg Alex Schulman på Cirkus i slutet av november? Och vet ni att ni kan få se honom ikväll? De spelade in en av föreställningarna så ikväll visas Älska mig! på SVT1 klockan 21. Jag längtar ihjäl mig för att få se denna extremt roliga och underhållande show igen! 
 
 
PS. Den går säkert att se på SVT Play sen direkt efter också ifall ni har ett liv och är busy ikväll. ;)
Update: HÄR kan ni se det i efterhand.

Foster the People 2014

Åh vad skoj!!!! Jag läste på festivalrykten.se igår att Foster the People släpper ny platta i början av året (nu??). Än så länge vet man inte när eller vad den ska heta men vi har fått ett litet smakprov:
 
 
 
Är det bara i mina öron som detta låter helt amazing? Gaah, längtar så! Mark Foster uttrycker sig såhär om nya albumet: "I went into it wanting to do smething more organic and human, because the first record was so electric and synthetic." *LÄNGTAR*
 
Läs hela artikeln från festivalrykten HÄR och en intervju om nya plattan i Rolling Stone HÄR.

The fandom who waited

Som de flesta kanske vet så tycker jag att Sherlock är den bästa serien NÅGONSIN. Och igår så släpptes äntligen första avsnittet av säsong tre så jag har precis tittat på det. HELT FUCKING UNDERBART VAR DET. Jag är så glad att Steven Moffat och Mark Gatiss har lyckats få exakt samma feeling över detta avsnitt som tidigare säsonger trots att det var hela två år sedan säsong två släpptes. GAAAHAHAHAHA JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU.
 
#SherlockLives
Nästa avsnitt kommer ut söndag redan så har bestämt dejt med Matthi då och tvingat honom ladda ner det avsnittet, är så taggad! 
 
Haha oklart inlägg.... Är bara helt uppe i varv på grund av detta just nu!

Värvet

När jag sitter på jobbet kan det bli ganska långtråkigt att lyssna på musik 8 timmar i sträck så jag brukar varva det med dels att lyssna på morgonpasset i P3 varje dag från det att jag kommer till jobbet till det att det tar slut, kl 10. Sen så brukar jag direkt efter morgonpasset lyssna på podcasts, om det har kommit ut någon ny intressant dvs. Fredagar är min absoluta favoritdag då Alex och Sigge släpper nytt avsnitt. På onsdagar brukar jag lyssna på Michaela och Dashas kärlekspod och så på torsdagar lyssnar jag såklart på Filip och Fredrik. Trots att jag har börjat tröttna på deras pod, den känns väldigt omysig att lyssna på och så anser jag att den i vissa stunder kan vara väldigtointressant. Men dagens avsnitt var faktiskt väldigt bra!! Det roligt i början med de knasiga anekdoterna men så blev de seriösa där på mitten och började prata om jämställdhet och feminism, värt att ta 58 minuter av sin tid att lyssna på (lyssna HÄR). 
 
Något som gjorde mig väldigt glad av dagens pod var att Filip nämnde Värvets pod med Alexander Bard. Jag har bara lyssnat på två av Kristoffer Triumfs podar tidigare, den med Lars Winnerbäck inför släppet av Hosianna och den första - med Soran Ismail. Annars har jag väl inte riktigt gillar intervjuformen eller de artister han har haft där så jag har inte fastnat för Värvet, förrän nu. Jag lyssnade på den med Alexander Bard och den var ytterst härlig att lyssna på och hans sätt att se världen är väldigt inspirerande tycker jag. Det är inte ofta vi får se Bard i en sån här intim situation (dessutom så slapp vi ju se honom... haha sorry Bard :/ ) så det blev väldigt lyckat. Dessutom så vill jag otroligt gärna läsa hans tidigare trilogi vid namn Futurica och sen den bok han släpper i år. Kan tänka mig att det är intressant!
 
Efter den lyckade intervjun med Bard så lyssnade jag även på den med Peter Siepen, för vem vet egentligen vad han håller på med nu för tiden? Tydligen är han DJ. Och han lever livet, han är ju en lycklig och rolig prick verkar det som och Kristoffer lyckades inte riktigt få honom i det mys-mood han får alla andra artister i. Jag tror att det är det som gör honom till en sån bra intervjuare (heter de så?), det blir vädigt lugnt och intimt så jag kan tänka mig att artisterna känner att de kan lita på honom och då får han ut mer svar än andra intervjuer.