Icarus is flying too close to the sun

Topp - H&M || Kjol - TopShop || Skor - & Other Stories || Halsband - Lindex || Ringar - BikBok och Guldfynd

nJoy Täby

 

Kom änglar

Skjorta - H&M || Shorts - Moto/TopShop || Sneakers - Din Sko || Ring från marknad i Italien

Jobb, jobb och mera jobb

Hejsan! Jag kom hem från nJoy för en halvtimme sen. Ja, det var en sån dag igen ja, jobb hela dagen. Tidigt på NCC imorse, sent på nJoy på kvällen. Är hyfsat slutkörd. Men jag har en dag till innan jag får vara ledig. Vad bjuder helgen på mer då än jobb på nJoy? Jo, jag ska på RAW Comedy Club imorgon kväll med Matthias och på söndag ska jag sova och sedan shoppa lite med mamma, känner inte för att sätta någon press alls på mig själv den dagen, jag ska bara vila.
 
Körde lite på casual friday idag med stor skjorta, uppvikta ärmar, glasögon och sneakers till. Gött.

The other day

T-shirt - TopShop || Jeans - Cubus || Sneakers - Din Sko || Armband och solglasögon från en marknad i Italien

What's the point?

Hejsan! Efter en lång och trött dag på jobbet är jag nu hur pigg och taggad som helst. Jag ska alldeles strax ta bilen till Matthias nämligen. Den senaste veckan har jag från flera olika håll fått frågan hur jag mitt i alla jobb, all stress och utan sömn orkar åka till Rimbo med jämna mellanrum. För mig är det en självklarhet att jag ska åka och träffa min pojkvän liksom, och jag känner aldrig för att vara här hemma så då åker jag alltid till honom istället. Det med att jag aldrig vill vara hemma har börjat nu under sommaren, jag vet inte riktigt varför. Jag menar, jag är ju redan hemifrån alla dagar i veckan i princip så jag förstår inte riktigt varför det enda här hemma som lockar just nu är sängen och bloggen. Det får förbli ett mysterium helt enkelt..
 
 

The summer of the sun

Hoodtröja - BikBok (gammal) || Linne - Forever 21 || Kjol - Sparkle & Fade / Urban Outfitters || Skor - Din Sko || Klocka - Daniel Wellington

Watching my youth slip away surely is a crime

Hej. En helt slutkörd Emma sitter nu i soffan iförd pyjamas med redan välborstade tänder. Idag har jag virt på Cedergrenska Tornet med jobbet och ätit middag efter arbetsdagen. Otroligt mysigt var det! Men trött var jag minst sagt, kom hem ganska sent igår efter att vi tagit farväl av Victor. Han drar till Norge på fredag och ska jobba så vi hade en liten middag för honom. Vi t på Friday's och sen så drog vi till Skinnarviksberget och satt där och njöt av vyn över Kungsholmen. Det var mörkt men vackert.
 
 

New in

Detta är de sakerna jag köpte när jag var iväg med Susanna i stan igår. Jag har äntligen lyckats hitta ett par sneakers med kilklack som ser ut som jag vill ha dem, är så nöjd! Trosorna är de tråkigaste i världen, men samtidigt de skönaste i världen! Termosen har jag för att fylla på med det goda kaffet utanför restaurangen på kontoret för att ta med upp till skrivbordet, vår kaffemaskin gör inte ens hälften så gott kaffe...
 
Sneakers - Din Sko || Trosor - Lindex || Termosmugg - Lagerhaus

Moody woman

#67 Moody woman / Sephora

Serious business

Hejhej! Jag har nyligen kommit hem från en mysig kväll i stan med Susanna. Hon hjälpte mig hitta lite skor, trosor och en termosmugg. Bara viktiga saker här asså.. Sen så fikade vi också såklart, på Wayne's inne på Lagerhaus på Drottninggatan. Vi går dit väldigt ofta för det är så lugnt och lite folk där så man kan bara chilla och dricka sitt kaffe. 
 
Dagen på jobbet har varit ganska jobbig, på eftermiddagen blev jag otroligt stressad över allt och så frågade även Patricia om jag kunde jobba på nJoy på söndag, min lediga dag. Det blev så mycket för mig att jag nästan blev illamående, måste ta det lite lugnt tror jag.. Så jag borde nog inte jobba på söndag, jag får säga det till henne. 
 
 

En lördagseftermiddag i Vaxholm

 

Cola Light by Marc Jacobs

Finns det någonting som Marc Jacobs gör dåligt? Jag var tvungen att köpa en Cola Light idag bara för att beundra denna skönhet (sen att jag var sugen på cola också är annan femma).
 

I prefer low expectations over false hope

Hej vänner! Helgen har varit ytterst trevlig. Som sagt så jobbade jag igår förmiddags på nJoy och efter jobbet så tog jag en snabb dusch och så kom Matthias och hämtade mig. Vi åkte sedan till Vaxholm och åt gott och vandrade runt i staden. Så vackert det är där ute.. Sen åkte vi i alla fall hem till Matthias på kvällen för att äta middag och titta på Tintin. Mysigt var det! Sov även kvar där över natten (det är inte lätt att ta sig hem från Rimbo på kvällen alltså..) så jag kom hem idag bara någon timme innan det var dags att åka till jobbet igen. Mycket jobb blir det nu.
 
Veckan som kommer är redan fullbokad, som det ser ut har jag inte en enda stund ledig att sitta hemma i soffan. Det är precis så jag vill ha det.
 
Har precis ätit denna mumsiga efterrätt, den består at frysta bär, vaniljkesella och digestive-kex. Lite cheesecake-stuk över den.

No one will ever know

Hejsan! En trött Emma har precis landat i sängen med Kings of Convenience i lurarna, detta innebär att jag kommer somna vilken sekund som helst. Dagen har varit lång, för lång. Jag jobbade som vanligt på NCC, men direkt när jag slutat så åkte jag till Njoy och jobbade där i ca 3 timmar. Såhär på fredagen är man ju trött ändå så att jobba extra mycket har inte direkt gjort mig pigg. Men äsch, det är det värt. Imorgon bitti ska jag till Njoy igen på förmiddagen och runt lunchtid så plockar Matthias upp mig så ska vi åka till Vaxholm och njuta av en av de sista sommardagarna.

Nu vill jag rikta mig mot Susanna bara; du låste ringa mig när (inte om, utan när) du läser det här så får vi boka in en tid nästa vecka att ses, det är ALLDELES för länge sen nu.. Saknar dig vännen<3 Håller denna som gisslan tills vi ses igen:


Dagens shopping

Blåvitt set & mörkblå trosor - Cubus || Oranget set - H&M || Halsband & trosor - Lindex

Underklädesshopping med Sanna

Hejsan! Jag kom nyligen hem efter en helkväll på stan med Sanna. Hon fick hjälpa mig med att hitta underkläder, jag fick tag i en hel del! Inte minst trosor.. Dock insåg jag nu när jag kom hem att ett par var helt fel storlek men de kostade ändå bara 40 kr (rea på Lindex) så det är bara att bortse från dem. Hittade även ett sjukt fint halsband på Lindex som jag verkligen inte kunde hoppa över att köpa. 
 
Vi vandrade runt lite i Gallerian på slutet för det var i princip bara de som hade öppet och då köpte vi oss varsin himmelskt god milkshake som man får blanda ihop på två valfria smaker på glass. Detta kan man göra på Montis. Vi körde på choklad och mint vilket utan tvekan är ett vinnande koncept. Ni borde testa!
 
Efter shoppingen åkte vi till Mörby för att ta Sannas moppe till Täby Centrum och äta lite middag på donken. Så mysigt det var. Och det kändes som att man var 15 igen när man satte sig på moppen, helt underbart!
 
Haha ja Sanna åt mer än bara äppeljuicen, hon väntade fortfarande på sin mat när dessa bilder togs.. Utan tvekan den godaste äppeljuicen förresten, ni måste prova!!

September säkrat

Hejsan! Jag har fått goda nyheter idag. Det är nämligen som så att jag ska få jobba en till månad här på NCC! Elena har brutit handleden och eftersom jag hittills gjort hennes jobb under semestern så tänkte chefen att eftersom jag ändå söker jobb och kan arbetet så kan jag få stanna kvar i en månad. Detta gjorde mitt liv extremt mycket lättare för tillfället. Slipper stressa iväg jobbansökningar på direkten.
 
Jag blir snart upphämtad av bror här på jobbet och dås ka vi till Skanska och hämta pappa och min kusin Henri. Han ska bo hos oss resten av veckan och idag ska vi äta middag inne i stan bara. Det blir spännande, jag har ingen direkt relation med honom då han bott i Schweiz hela sitt liv så man träffas ju inte så ofta.
 

Jag stannar alltså kvar vid detta skrivbord en månad till!

Pigg och kry

Jahaja, när jag vaknade imorse var jag alltså frisk. Som en nötkärna. Det enda felet var att jag hade huvudvärk men det tror jag berodde på vätskebrist så efter en alvedon och vatten så var det borta. Men jag tror mest att febern jag hade igår var min kropps sätt att säga "Emma, take a chill pill, du måste vila lite". Så efter att ha sovit halva dagen igår och ytterligare en natts sömn så var jag bra igen. Alla blev väldigt förvånade över hur jag kunde må bra idag, jag har verkligen varit hur pigg som helst! Haha knasiga kropp..
 
Men jag kanske tog ut all min överskottsenergi lite för fort, jag spendera nämligen hela kvällen med att först och främst leta klänning till mamma (hon ska på bröllop på lördag) och i andra hand leta underkläder till mig själv. Efter många om och men lyckades mamma hitta sin klänning men jag fick inte tag på några underkläder, men jag kom i alla fall hem med en ny pyjamas och tre nya ansiktsmasker. Jag hatar att shoppa underkläder och nu när jag äntligen tagit tummen ur arslet så hann jag bara prova två BH:ar men lyckades inte hitta rätt storlek. Jag shoppar alltså underkläder så sällan (by previously mentioned reasons) så jag byter alltid storlek till nästa gång typ (ja, SÅ sällan shoppar jag underkläder..) Så ja, de jag provade fanns typ inte i den storleken jag skulle ha så det blev inget idag med tanke på att fokus låg på mammas klänning. Men funderar på att dra in imorgon igen och leta runt själv, annars blir det på lördag. Jag ska banne mig ha nya underkläder! 
 
Här är i alla fall min nya pyjamas, den kommer från H&M och kostade 149kr. Den är extremt brutalt skön.
 
 

Femme fatale

Kan man ha en mycket sexigare färg på naglarna?
#641 Femme Fatale // Isadora

Sickness

Vänta wow varför bloggar hon mitt på dagen? Är hon inte på jobbet??? Svar: nej. Jag har gått och blivit sjuk, eller som min chef sa "det är inte något man går och blir utan det bara attackerar en." Hur som helst så är jag sjuk i alla fall, jag har 39 graders feber och mår brutalt illa. Mitt enda näringsupptag idag är glass, för det är det enda som smakar gott.
 
Det är väldigt trist att vara sjuk när det är så bra väder ute, jag orkar liksom knappt gå uppför trappan, hur ska jag då orka röra mig ute i världen?
 
Just nu är det i alla fall Gossip Girl som gäller, tittar igenom gamla avsnitt. Har på mig de skönaste byxorna i värdlden också såklart, dock så växlar jag om jättefort mellan att vara varm och kall så jag vet inte ritigt vad jag ska ha på mig. Haha i-landsproblem..
 
 

Söndagsmiddag hos familjen Pettersson

Det här är det godaste man någonsin kan äta. Africana kallas rätten och består av ris, fläskfilé i currysås, mango cutney, banan, jordnötter, mandarin och sallad. Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljglass. 
 
 

Jag väntar på gryningen

God kväll. Jag sitter helt slut i soffan och stämnplar frimärken på mina tackkort och lcyssnar på Håkan. Som sagt så har jag jobbat på nJoy i helgen och igår så hade vi överraskningsgrej för Simon, vi hängde på Josefinas på Djurgården ett tag. Simon ska nämligen börja GMU imorgon så han försvinner till Berga i tre månader (dock kommer han hem typ varannan helg). 
 
Det blev förresten inte Snabba Cash 2 i fredags, jag var alldeles för hyperaktiv så jag kunde inte sitta still. Matthias var dock smart nog att dra med mig ut på en promenad så vi vandrade runt på Lisige golfbana med Cissi och jag fick ta ut min energi. 
 
Nu vankas det min favoriträtt till middag och jag är så hungrig att jag kommer tyna bort snart. 
 
 

Hej från matmonstret

Hej vänner. Är det bara jag eller bloggar jag bara när jag äter? Antar att det bara är då jag har tid.. Jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna (när har jag inte haft det denna sommar?). I tisdags åkte jag till Norrtälje för att hänga påen pub med Matthias och hans vänner, vi hade det väldigt roligt och jag kom inte hem förrän klockan tre. Jobbet var ju roligt dagen efter.. Men det var det värt faktiskt! Sen i onsdags så bjöd jag hem mina fina fina vänner Julia och Madeleine och så lagade vi lite mat och bara njöt av sällskapet. Och igår så såg jag och Sanna äntligen på High School Musical 3, så ja, nu har vi sett alla tre och de är så ofantligt underhållande dåliga, I love it!
 
Nu så ska jag snart hoppa in i bilen och åka till Matthias för att se Snabba Cash 2 (såg precis trailer och vet inte om jag vågar!!). I helgen blir det jobb på nJoy och en överraskningsgrej för en kompis. Är taggad till tusen! Trevlig helg på er. Kramisar
 

Streeeeeeess

Okej, insåg nu att jag har lite bråttom. Jag sitter just nu och slänger i mig lite middag för ajg ska hinna duscha innan jag åker till Matthias och jag borde åka om typ 30 min så det här får gå fort.
 
Dagen flöt på riktigt smidigit i början men sakta men säkert har allt bara vänts upp och ner. Det befinner sig en ovetenskap i mitt liv just nu där resultatet kan komma att förstöra mina fem kommande år. Men som sagt så ska jag få rymma ivög till Rimbo ikväll och tänka på annat, vi ska nämligen se första Snabba Cash för jag har blivit så sugen på att se Livet Deluxe efter all bioreklam jag sett på senaste och då vill jag gärna se de första innan det. Så jag har tvingat Matthias att "skaffa" dem så vi börjar med första ikväll. 
 
Fashion
På tal om ingenting så börjar jag och Sanna fundera på att skaffa en kompistatuering och då tänker vi oss något i stil med detta, några åsikter?

Stockholm Pride 2013

 

Atlantis

#759 Atlantis // IsaDora

Lunchtime

Hejhej! Livsgnistan har höjts betydande sedan sist. För tillfället är jag även lite hyperaktiv, vet dock inte om det beror på att allt verkar extra enkelt och vackert eller om det bara beror på den höga koffeinhalten i min kropp just nu. Äter "lunch" nu som består av smnörgåsar och kaffe, men det räcker för mig. Vaknade ändå så sent idag. 
 
 
 
Det har hänt ett par roliga saker sen sedan vi hördes av, när var det nu igen, i onsdags? Det som har hänt är att Matthias fyllde år i torsdags, jag var på AW med kollegorna i fredags och igår så var jag på bio med Matthias och såg Now You See Me
 
I torsdags körde jag till Smedsmora i spöregnet (om ni bara visste vad jag gör för den här grabben asså.. haha) och åt middag med Matthias och hans föräldrar och sedan så hade vi två lite kvelitetstid med härlig musik. Han var fortfarande sjuk (körtelfeber) och väldigt trött och hängig. Men det var denna dag han började bli bättre, så nu har han i alla fall ingen feber. Det jag gav honom var att vi ska provköra en Lamborghini, ni kan hitta upplevelsen här.
 
Sen i fredags så var jag som sagt på AW då vi började med ett glas på Rigoletto för att sedan gå till Marion's Gastro Diner, som i princip ligger rakt över gatan. Där blev det middag och bowling. Sjukt kul hade vi, trots att mitt lag förlorade.....
 
Och igår så såg vi Now You See Me som var en väldigt annorlunda film, extremt otippad. Jag gillade alla häftiga händelser och magi är bland det coolaste som finns (mvh Potterhead #1) så det gillade jag, även att man blev väldigt överraskad av allt som hände, som sagt så var den otippad till max. Men samtidigt så var storyn lite konstig, helt klart något nytt men ja, jag kan itne riktigt sätta fingret på vad det var som gör mig tveksam över min bedömning...

Kaoset fortsätter

Hejsan. Som sagt så är livet lite smått kaos just nu, jag är stressad för mitt nuvarande jobb där jag har mycket att göra, jag är stressad över att Matthias är sjuk, jag är stressad över att skaffa nytt jobb till hösten. Ja, jag är stressad inför det mesta. Men trots detta så kan jag ändå finna ett slags lugn i stressen, för jag jobbar som bäst när jag har lite för hög press på mig. Just nu filar jag på det sista på mitt CV och så ska jag nu skriva mitt personliga brev till när jag ska söka jobb. Sedan vid åtta ikväll så kommer Sanna hit och så ska vi titta på High School Musical 3 och äta Ben n Jerry's, så underbart! 
 
De senaste dagarna har jag bara spenderat med att komma tillbaka till mitt vanliga pigga och glada jag, samt att byta abonnemang, vilket det har varit sjukt mycket strul med! Men ska se om jag kan fixa det så snart som möjligt, för jag vill verkligen inte ha det som jag har nu. Jag älskar Halebops täckning osv men min surf suger så tänkte byta till Tele2 istället, där jag får 3 GB surf i abonnemanget, och så har jag rabatt på det med mitt Mecenat-kort som gäller ända fram till sista oktober även om jag inte pluggar längre.
 
Hoppas allt är bra med er med!
Tre år sedan, åh herre vad tiden går fort!

Kaos

Hej. Allt är mest bara kaos just nu. Jag har knappt sovit i helgen, jag har alldeles för mycket jobb och så har en väldigt viktig person till mig åkt in till akuten två gånger i helgen, han är fortfarande kvar på sjukthuset också. Alla dessa saker ihop har gjort mitt senaste dygn det jobbigaste på länge. Jag bröt ihop lite för många gånger igår på grund av problem nummer ett och tre. Man ja, jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och så ska han få åka hem från sjukhuset imorgon så jag ska fåträffa honom då. Allt kommer nog bli bra snart..
 
Men annars har jag gjort ett par extremt brutalt roliga saker i helgen också, dels så var jag ju på Pride-paraden i lördags och sen så spenderades följande dygn på Lingans land där vi skulle tittat på en kometskur men det var molnigt så vi hängde mest bara med varandra och njöt av livet. Dock så dygnade vi såjag sov inget alls den natten, därav dagens trötthet.
 
Ja, just nu vill jag bara att det ska bli imorgon kväll men får ju vänta ca 24 timmar tills dess, men jag ska klara det.
 
Jag och Sanna mitt i Pride-paraden i lördags, så jävla häftigt!

FREDAAAAAAAAG

Hejsan hejsan! Jag har nyligen kommit hem från jobbet och har nu HELG! Gaaaaah vad jag är taggad assååååå. Aah, jag ska i alla fall alldeles strax åka och plocka upp Sanna för att dra till Fradrik och bada tunna och äta middag typ, detta blir spännande.. Annars i helgen så ska jag dels på Pride imorgon och sen imorgon natt så ska jag ut till Lingans landställe med gänget och titta på en kometskur, Delta Aquariderna tror jag att de heter. Det blir också väldigt, väldigt spännande..
 
Ut och njut av det vackra vädret nu, det varor nog inte så länge till.. Trevlig helg! :D
 
 

I have a dreeeeam

När jag var i Göteborg med mamma och pappa så gick vi runt på NK:s väskavdelsning för jag har länge gått och väntat åp den där perfekta väskan. En stilren modell, gärna svart eller vit, som funkar till allt, storlek mellan så att man får plats med lite grejer såsom paraply utan att bara resväske-size och som man kan ha länge utan att det går sönder direkt. Det tog inte lång tid innan jag hittade den. Men vart tror ni jag hittade den då om inte på Mulberry? SJÄLVKLART ska man alltid hitta det absolut dyraste. Men perfekt är den minsann.
 
Modellen heter Bayswater Double Zip Tote och ni hittar den här. Den är verkligen min drömväska och jag går runt och dagdrömmer om den varje dag, men 17 200 kr svider ganska hårt i plånboken.
 

Running far away from all your serious concerns

Hoodtröja - BikBok || Linne - BikBok || Shorts - H&M || Solglasögon - billig skit från Frankrike || Skor - Zara || Klocka - Daniel Wellington || Hörlurar - Urbanears || Kuvertväska - Accessorize

Augusti i helvetet

Hejhej. Alla verkar idag ha reagerat väldigt starkt på att det nu är augusti. Jag förstår inte riktigt hysterin? Måste bero på att alla anser att sommarn snart är över och att när det inte är sommar så kan man inte leva. Konstiga människor vi har i detta land va? ;)
 
Själv har jag inget emot att det är augusti, jag börjar nästan bli lite sugen på höst till och med! Kunna gå runt bland alla gula löv i boots och skinnjacka med halsduk. Så underbart! Dock kan jag gärna skippa det faktum att det kommer regna ca varje dag.
 
Juli har i alla fall varit en ordentligt bra månad, det har hänt så väldigt många roliga saker som jag bara vill minnas för alltid!
 
  • Skansen med Sanna och Oskar Linnros
 
  • Bak med bästa Amanda
 
  • Picknick med halva, gamla gymnasieklassen
 
  • Dejt med Madeleine
 
  • Cykeltur på sommarens varmaste dag ända till Bergshamra med Sanna
 
  • Allsång med Matthias och Håkan
 
  • Kvalitetstid i det fina vädret
 
  • En helg i Strömstad + Göteborg för att hälsa på föräldrarna
 
  • En helg i Göteborg med Liseberg och Matthias
 
  • Promenader med Lingan
  • Middag hos Simon
  • Lite för många myskvällar med Matthias
  • Sist men inte minst Känn Ingen Sorg - jordens bästa film
Nu återstår bara att se vad augusti har att erbjuda.