Student

Tjenare!

Sanna har precis åkt härifrån så jag sitter här själv och pluggar fysik. Men det går bra, får en del gjort. Hade det mysigt med Sanna här, vi pluggade ganska mycket och så snackade vi om saker som jag i alla fall behövde få ur mig som man inte kan snacka om i skolan.

Det va så fint när treorna gick ut. Är så stolt över dem. Sprang runt där på gräsmattan med Sanna, Calle och Sara. Vi hittade bästa platsen, inte bland folkmassan utan på trappan bredvid den som treorna skulle stå på. Så vi såg väldigt bra!


Kompis det går bra nu

Fast inte när det gäller rumble.


The sun is in the sky and it is gonna be a glorious day

God morgon!

Har bara tagit det ordentligt lugnt nu på morgonen, är precis klar med frukosten. Nu ska jag göra mig i ordning och börja läsa lite fysik. Sen när jag har varit på skolan ska jag även plugga fysik med Sanna, hoppas vi får något gjort.


Ett år

Vet ni vad som händer om exakt ett år? Jag tar studenten. Lite läskigt känns det ju. Då får man göra vad man vill, då är det ingen plikt på att gå i någon skola längre. Fast min plan var väl att plugga vidare direkt men då får jag ju läsa exakt vad jag vill.
.
Imorgon tar årets treor studenten. Det är lite sorgligt med tanke på att vi faktiskt har gått i samma korridorer som dem i två år. Även om vi är lediga så tänker jag åka till skolan och kolla när de springer ut.
.
Finaste Susanna tog studenten förra året.

Willi

Halloj!

Har precis sett när William Spetz var med på Godmorgon Sverige. Var tvungen att spela in det eftersom min buss gick precis när han skulle vara med. Han var ju jätteduktig! Och så söt han är när han inte gör till sig på konstiga sätt som han alltid gör i sina videor.

Nu blir det till att plugga fysik antar jag. Har på mig min fiina Håkan-t-shirt.


Drick den

Har ni hört Mange Makers senaste låt? Den är faktiskt bra, vad jag tycker i alla fall. Men det är väl antagligen inte så många som håller med mig på den fronten. Själv har jag väl inte gillat deras tidigare låtar så värst mycket utan denna är helt klart deras bästa!

Äntligen

Vet ni vad jag skaffade igår? Spotify Premium. Äntligen säger jag bara! Så otroligt värt pengarna (än så länge i alla fall). Jag har länge funderat på att skaffa det och nu har jag äntligen gjort det. Så nu kan jag äntligen lyssna på vilken musik jag vill! Förutom typ Beatles som inte finns i Spotify men jag har ju flera av deras skivor så jag har de ju i mobilen.

Så jag är lite lycklig just nu. Har dock inte så bra spellistor än, men det kommer!


Stalldag

Hallojs!

Hoppas alla har haft en bra söndag, det har i alla fall jag. Var i stallet med Sara och fodrade och höll lektioner, standard med andra ord. Det har varit väldigt varmt och strålande sol hela dagen så jag har sprungit runt i shorts och linne. Kan dock inte se att jag har fått någon färg.

Har precis ätit middag och ska nu plocka undan alla kläder jag slängt lite överallt.

Juste mamma och pappa har förstört min morsdag-plan. De hade sagt att de skulle komma hem när jag var borta så jag ställde upp allt som det skulle vara men de har inte kommit hem än och nu kommer det bli jättekonstigt när jag kommer vara hemma när hon ser det. Blää.

Haha extremt seriösa Sara på Garzon idag:


Vinst


Mors dag

Som alla förmodligen redan vet så är det ju mors dag imorgon. Jag är ju lite av ett fan av Justin Bieber så jag ville skaffa hans låt Turn to You som är "Mother's Day Dedication". Därför har jag nu köpt denna låt i iTunes. Min iPod kommer sitta i dockningsstationen så det kommer bara vara att trycka play för mamma så kommer låten spelas upp, har lagt in en bild på oss två som skivomslag dessutom så den bilden kommer synas när låten spelas. Jag har även skrivit ut låtens lyrics så att det blir lättare att förstå, det är trots allt texten som är det viktiga med låten. Jag har dessutom köpt minirosor till henne.

Jag kommer förmodligen inte vara hemma när hon ser detta eftersom jag ska vara i stallet hela dagen imorgon så det blir lite av en överraskning för henne.

Tror ni hon blir glad? :)


Badat

Hej igen!

Har precis badat i poolen för första gången i år. Snacka om härligt! Låg även på madrassen och solade ett tag.

Var ute och sprang med Lingan förut. 3,5-4 km blev det väl, har inte så bra koll. Men jag håller ju på att komma igång med löpningen nu så jag kan få lite kondition i alla fall.

Nu ska jag väl ta och byta om och sen gå till Ica för att köpa en blomma till mamma, har värsta bra planen inför mors dag imorgon! Återkommer om det senare.

 


Mysig fredag

Hejsan!

För en halvtimme sen ringde pappa och väckte mig och frågade om jag hade badat i poolen. Ja den går att bada i men jag har inte haft tid för det än tyvärr. Men nu sitter jag i alla fall här och äter frukost och tittar på reprisen av Let's Dance igår.

Igår hade jag det väldigt mysigt. När jag kommit hem från stallet åkte jag direkt och träffade Sanna, Anton och Lingan. Vi gick till vattnet och grillade. Satt där i kanske två timmar, sen började det regna. Då gick vi hem till Lingan och satt och snackade. Eller jag var så trött så jag somnade en liten stund. Och sen när jag vaknade typ tvingade jag Sanna att åla hem, haha. Jag var verkligen helt död asså. Det gick en buss efter 10 minuter som tur var. Enligt sl.se skulle vi behövt byta buss vid Tibble, där skulle vi varit tvungna att vänta i 25 minuter. Men som tur var kom vi på att kanske bussen gick till en annan busshållplatsen som vi kan gå av från och gå hem för det är inte så långt därifrån så Sanna frågade busschauffören och det gjorde den. Tack och lov! Så vi kom hem mycket tidigare än vi hade trott, men vi kom ju ändå hem vid halv tre.

Det var lite roligt för vi träffade Calle från skolan som Sanna är bra kompis med och jag har snackat med någon gång sådär. Så vi hade lite kul med honom och hans kompis på bussen.

Men jag hade i alla fall en mysig fredag.

 


God morgon

Gör mig i ordning just nu. Den här skoldagen lär bli ganska chill tror jag, det är ju sista lektionerna i tre ämnen. Det skönaste ämnet att slippa framöver är ändå idrott. Visst, jag älskar att träna och sådär men det är ju så jobbigt att släpa med idrottskläderna och behöva byta om mitt under skoldagen. Dessutom har lektionerna blivit så tråkiga nu tycker jag, eller det var roligare i min förra skola måste jag nog påstå.

Med miljön är det i alla fall skönt att slippa läraren, han är lite egen. Nej men asså han har ju lärt oss det han ska och så med han kan liksom avbryta en när man säger sin åsikt i en diskussion.

Historian har jag väl inget dåligt att säga om. Läraren borde bli stå upp-komiker i alla fall. Det går inte en lektion med honom utan att man kvävs av skratt. Dock hatar jag själv ämnet historia så det ska bli skönt att slippa.

Nej nu ska jag byta om, vi hörs senare idag!


Chokladmuffins

Har nu kommit hem från Sanna. Det är så att vi har vår sista historielektion imorgon så då ska vi få fika (jag och Sanna som övertalade läraren) och då ville Sanna baka och frågade om jag ville joina. Självklart ville jag det. Träffade henne vid Ica strax före nio och sedan gick vi hem till henne och bakade chokladmuffins och kollade halvt på ESC. Härligt att Loreen gick vidare.

Var ju ute och sprang före middagen också. Det var lite jobbigt för det var sjukt mycket flygande insekter i skogen så klarade inte av att springa där så det fick bli till att springa på asfalt den andra halvan av rundan. Men jag menar hellre det..

Imorgon är sista lektionerna i miljö, historia och idrott. Asså fattar ni? No moore!! Ska bli så skönt.

Men nu ska jag höra mig i ordning och sen sova! Godnatt.


Glass

Har precis kommit hem efter att ha träffat Susanna. Vi åt glass i Täby C och satt ute i solen i någon timme och sen tog vi typ en promenad, eller vi gick runt och pratade och så hamnade vi där vi hamnade typ. Det var mysigt i alla fall.

Nu tänkte jag byta om till träningskläder och sticka ut och springa en runda. Jag försöker träna upp min kondition (som inte ens existerar för tillfället) så jag ska springa tre gånger denna vecka. Jag tar och förklarar allt senare ikväll, har nämligen en liten plan.

Hehe jag och Susanna för några månader sen, väldigt seriösa!


Nationellt prov i matte D

Hejsan!

Har nu kommit hem från skolan. Det enda jag har gjort där är matte nationella. Så hur gick det kanske ni undrar. Det undrar jag också, är ganska osäker. Kändes som om jag klarade ganska många uppgifter medan jag inte ens fattade vad jag skulle göra på andra. Men de uppgifterna var i alla fall ganska få. Men vi får se! Hoppas på VG i alla fall.

Nu ska jag göra en god smoothie på yoghurt och frysta bär och sedan ska jag röra mig mot gymmet. Har inte varit där på ett tag nu utan kört mer ute i motionsspåret, men det börjar bli dags att köra styrka igen tycker jag.


Trött

Ska faktiskt ta och gå och lägga mig nu. Är ganska trött och så vill jag vila ut eftersom jag har nationellt prov i matte D imorgon. Inte kul! Min plan var att ta med lite macka och russin och så så jag orkar alla fyra timmar, ska även ha bekväma kläder och knappt sminka mig. Idag hade jag inte så bekväma kläder, men jag kände mig snygg i alla fall! Framförallt skorna höll på att döda mig. Fick skavsår, trots att jag har använt dem flera gånger förut..? Aja vill man vara fin så får man lida pin, eller hur?

Men nu ska jag i alla fall försöka sova, godnatt!

Min outfit idag:


we♥it

Vet ni vilken hemsida som jag älskar mest av alla? We heart it. Så otroligt underbar! Det är bara massa bilder på allt möjligt och så kan man "hearta" bilder så hamnar de i ens heart liksom där man har alla bilder man gillar samlade.
.
Det finns som sagt otroligt många fina bilder asså! Här är några jag har heartat idag:
Tumblr_m4dp5u22oz1r6ipclo1_500_large
1337757639857580_large
Tumblr_m4hej2xfav1rulwmmo1_500_large
.
Jag tycker att alla borde skaffa det. Dock är det somjag förstår det i princip bara tjejer som har det.. Men skaffa det allihopa! Om ni vill hitta mitt "heart" så kan ni bara klicka på bilden längst upp.

Onödig dag

Egentligen säger rubriken allt men jag tänker förklara. Dagen började med att jag hade redovisning i svenska på en helt onödig uppgift som vi typ hade bara för att ha något att göra de sista lektionerna. Det gjorde vi i halvklass och den halvan jag var med i hade först så vi hade ingenting den andra halvan av lektionen. Efter svenskan har vi lunch och sen kemi. Kemin hade vi inte eftersom vår kemilärare var tvungen att vakta när andra klasser hade nationellt prov i matte B. Därmed hade vi en lunch på fyra timmar. Under den åkte jag med Sanna, Lingan och Koski hem till Lingan och gjorde typ ingenting i en halvtimme. Lingan och Koski ville äta lunch i skolan så de åkte tillbaka men jag och Sanna åt lunch på donken. När vi kom tillbaka till skolan solade vi ett tag och sen umgicks med några dudes från andra klasser. På historian sen tittade vi på världens sämsta film. När den var slut visade det sig att vi inte hade någon lektion i miljöpolitik så sen åkte jag hem.

Ovärt att ens åka till skolan va? Vad trött jag blir.

En bild på Sanna när vi solade.


Bra tisdag

Nu ska jag sova efter härliga avsnitt av Desperate Housewives och Good Christian Bitches. Dagen har varit väldigt bra. Gjorde inte så väldigt mycket i skolan, min hjärna har liksom tagit sommarlov i förtid. Sen när jag kom hem gjorde jag en god smoothie och satte mig i solen en timme. Efter det gick jag en pw. Efter det vet ni vad som har hänt.

Stockholm har levererat med fint väder hela dagen så jag hade shorts och var barbent. Skönt! Men nu ska jag sova iaf. Här under kan ni se min outfit idag. Puss

 


Design

Har suttit och jobbat lite på bloggens design. Eller framförallt headern. Det var jobbig värre! Men nu sitter jag och tittar på Desperate Hpusewives. Det är så få avsnitt kvar så jag bara vill dö. Kommer ej klara av att se sista avsnittet.


Chachaa

Mitt namn är dårå Emma och jag skapade denna blogg som en fresh start. Har haft ett antal olika bloggar tidigare som har gått under på grund av att jag har tröttnat. Men nu ska det bli ordning på torpet!

Jag är 17 år gammal och bor i Täby som ligger strax norr om Sveriges vackra huvudstad Stockholm. Här lever jag mitt liv som vilken sjuttonårig som helst. Inget speciellt med det. Men jag är speciell, det vet jag. Jag är inte som alla andra. Gillar att vara helt knasig och crazy. Det kanske ni får se en del av här, men kanske inte. Har inte bestämt mig för hur allt ska gå till här än. Egentligen kanske det inte behövs bestämmas så mycket i förväg utan bara ta det som det kommer. En sak som jag vet är i alla fall att jag kommer ventilera mina känslor en del här, när jag känner att det behövs.


Välkommen till min nya blogg!