Nightly we tear ourselves apart

Years & Years - Traps
T-shirt - H&M // Kjol (scuba fabric) - TopShop

Fakiren, Ikeaskåpet osv

Igår läste jag ut denna bok med en burk kakor från mitt favoritkafé i Köpenhamn vid min sida. Boken är lättsam och humoristisk och den kräver inte särskilt mycket tankeverksamhet. En bok att bara plöja igenom, som ger en skön verklighetsflykt också. :) (Ja, boken har föööör lång titel, orkar aldrig säga hela längre... Hehe)

Hej dagboken 19

Hej vänner! Jag har precis kommit hem efter att ha sagt farväl till min kärlek ännu en gång, hatar det här.. Jag sitter i alla fall hemma och tänker tillbaka på den mysiga helgen vi haft. Inte minst igår när vi åt en god middag hemma och sen såg Alex o Sigge på Draken. Riktigt mysigt! Kvällen till ära drack vi såklart Complicity! (Ja, Matthias försöker se komplicerad ut...............)
 
Hoppas ni har en fin söndag! Puss

You've never danced like this before

Milky Chance - Stolen Dance
Vad tycker ni om min nya fina aux-sladd? Haha var tvungen att köpa en till min högtalare så gick till Clas Ohlson och hittade denna underbara rosa. Älskar den! Så nu glider jag runt med najs musik plus att den matchar mina nalgar. Hur bra?

I wish that we were free whenever

Urban Cone - Robot Love
Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond

I'm gonna show you what it takes to see the future

Two Door Cinema Club - Costume Party
Bild 1. Grön bomberjacka - Weekday // Grön topp - TopShop // Vit kjol - Urban Outfitters
Bild 2. Ringar - Weekday
Bild 3. Topp - Urban Outfitters // Svart kjol - TopShop // Brun långklänning - H&M
Bild 4. Halsband - Weekday
Bild 5. T-shirt - H&M // Kjol - Monki
 
Som sagt så blev det en del shopping i Köpenhamn. Här ovan kan ni se vad jag fick med mig hem. :)

Det är 99, min bror var lärare i Köpenhamn, och jag hälsade på där ibland

Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer
Jag hade en underbar helg i Köpenhamn men mami! Vi shoppade på Strøget, fikade på mitt favoritkafé La Glace, åt smørrebröd och massa god fisk i Nyhavn, såg Rosenborg Slott, promenerade runt i solen och åt pølse. Perfekt helg va?

Vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Håkan Hellström - Tro och Tvivel
Jacka - TopShop // Kofta - Vila // Klänning - H&M // Halsduk - Åhléns // Skor - Converse // Väska - Tommy Hilfiger // Hörlurar - Urbanears

need a vacation

#19 Need a vacation - Essie
 
Bara jag som älskar kombinationen av kortklippt och bubbelgumsrosa? Mums :)

Du går nertryckt i två alldeles för grova skor

Lars Winnerbäck - Kom
Dessa underbaringar har jag glidit runt i de senaste två veckorna. Bästa vårtecknet! :)

Hej dagboken 18

Hej vänner! Jag sitter just nu på tåget till Köpenhamn. Jag ska hänga där i helgen med min mamma och bara fika gott och vandra runt i affärer. Hur härligt? Hoppas ni också får en bra helg! Puss

Men du har något bättre än dom

Håkan Hellström - Förhoppningar och Regnbågar
Idag har jag varit och piffat upp håret lite. Lite friskare, lite blondare. I love it!

The Order of the Phoenix

Ikväll har jag äntligen läst ut denna baoting. Som ni kanske vet så har jag kämpat med denna (fast kallas det ens att kämpa när det är Harry Potter man läser?) bok i ungefär ett halvår då jag har läst andra böcker emellan och haft mycket lite tid över mellan alla skolböcker jag behövt tråka ut mig med. Men ja, nu är den slut och den var helt underbar. Nu är jag dock mer sugen på att bara plöja mig igenom en kort rolig bok för att bara lätta på läshjärnan lite. :)
 
Såhär såg det ut igår när jag satt och läste om tiden de tillbringar i Department of Mysteries. Så spännande, då behöver man popcorn!

Titta rakt fram, inte runt om

 Håkan Hellström - Du kan gå din egen väg
T-shirt - Samsøe & Samsøe (Matthias) // Byxor - Saint Tropez
 
Hej vänner! Long time no see va? För min del har det varit väldigt mycket att stå i med skolan det senaste i och med vissa problem i grupparbete och så så jag har inte direkt haft någon ork kvar till bloggen. Men nu är kursen slut och jag slipper kaosmänniskorna så allt är tillbaka till det vanliga. Förutom tenta i Linjär Algebra imorgon har jag mycket att se fram emot den kommande tiden! Mycket fläng fram och tillbaka, vilket jag älskar. :)
 
Här har ni en fin outfit på hur jag har sett ut idag, har bara chillat runt hemma och inte gjort något. Det är en viktig sak för mig när det kommer till tentaplugg, att inte plugga alls dagen innan för att minska stressnivån. Nej, nu ska jag vila upp mig inför tentan ordentligt genom att fika med min gos. Vi hörs imorgon! Puss