All black

Jacka - Vero Moda || Kjol - Gina Tricot || Topp - H&M || Skor - & Other Stories || Armband - Virginia/Guldoasen || Väska - Louis Vuitton || Solglasögon - Urban Outfitters

No way, this ain't fair play

Hejsan. När jag minns dagen såhär i efterhand skulle jag nog säga att saker och ting har löst sig riktigt bra, men å andra sidan så måste ju saker ha gått dåligt för att kunna lösa sig också.... Expempel på saker som gått dåligt är att jag försov mig, det fanns inget varvatten när jag skulle duscha imorse och så har mina Happy Plugs gått sönder. Men sätten som detta har löst sig på är att jag kom bara ett par minuter sent imose och så har jag bett Marcus se till så jag är igång på morgnarna när han går upp, Marcus har fixat så vi har varmvatten och så fick jag detta svar på en arg tweet:
Så nu slipper jag vara orolig för försovningar (de sker varje dag just nu), duscha i varmt vatten och bara vänta på att få hem mina nya Happy Plugs. Så länge man håller hoppet uppe så går det att hitta en lösning på allt.
 
Efter jobbet var jag och fikade med Susanna inne vid St Eriksplan, och hade lite mys och catch up. Vi har inte setts på ca tre veckor så det behövdes! 
 
Jag har även fotat outfit-bilder idag, det var PÅ TIDEN. Jag har änbtlgien fått tillbaka intresset för vad jag tar på mig för kläder på morgnarna, det senaste har jag bara slängt på mig typ jeans och t-shirt för att jag inte orkat och då blir hela dagen så mycket tråkigare. Men i alla fall, mitt när jag fotade så dog kamerans batteri så det blev inte så stor variation på bilderna, samt inga närbilder..
 
PS. Är det något fel på mig om min favoritlåt just nu heter Madicate the Kids?? (En extremt bra låt med Gavin DeGraw, lyssna på den!)

South beach

För tillfället har jag en helt underbart färgstark, glad och somrig färg på naglarna.
#713 South Beach // Isa Dora

Many tasks

Hej. Är det bara jag som fullkomligt älskar vädret just nu? Det är übermysigt och det gör det så mycket lättare att sitta inomhus och stirra in i en lysande skärm hela dagarna.. 
 
Jag precis satt mig ner med lite middag, och Gavin DeGraw i högtalarna, för att ladda upp inför kvällens alla uppgifter. Jag har verkligen många saker att göra och jag är en person som helst inte procrastinatar saker så ska få gjort allt idag. Jag är i alla fall redan klar med diskmaskinen. WOHO
 

Myskväll efter lång arbetsdag

God kväll. Haha det känns som något endast nyhetsankare säger.. Aja, jag har i alla fall njutit av lyx hos syskonen Olssons place efter en lite för lång arbetsdag. Jag tror inte att jag nämnde det men i fredags så lyckades jag försova mig till jobbet så var alltså tvungen att jobba in det idag, arbetsdagen blev 10,5 timme lång.. Men direkt efter jobbet drog jag mig hem till Sanna alltså och åt först middag med henne och snackade skit, efter det fick jag en massage av Niklas då han övar i och med sin utbildning. Det var galet skönt och nu kan jag knappt gå normalt. Det skönaste var fötterna, händerna, och axlarna.
 
Men nu ska jag ta och sova och se om jag lyckas vakna imorgon, känner mig helt slut just nu.
 

Efter en magisk helg

Nu sitter än en gång en trött Emma i soffan och är på väg att somna. Efter en helt magisk helg i Göteborg med Matthias har jag nu landat hemma och försöker samla mig inför den kommande veckan med jobb. 
 
Den vecka som varit har varit väldigt rolig och fullspäckad som vanligt. I tisdags var jag på dejt och åt god mat och såg Känn Ingen Sorg, en av de absolut bästa filmerna jag någonsin har sett, i onsdags var jag på after work med några kollegor och i torsdags så åt jag middag med Sanna och Lingan. Sen så tog jag och Matthias tåget ner till Göteborg direkt efter jobbet i fredags och har spenderat vår helg med att äta god mat och gå på Liseberg. 
 
Har inte tagit en enda bild denna helg så ni får helt enkelt se en från förra helgen.

En sån där måndag

Ja, tillbaka till vardagen var det ja. Lättare sagt än gjort. Inget gick som jag ville imorse (kopieringsmaskinen åt upp mitt papper!) men efter lunch så gick tiden i turbofart och helt plötsligt var det dags att åka hem. Nu sitter jag här med 4892357y756 saker att göra innan jag ska åka till Rimbo för att kanske planera en liten weekend till Göteborg igen. Inget är bestämt än och det är fortfarande bara i utvecklingsstadiet, men hoppas att jag får en till minisemester om två veckor. 
 
 

Pink Crush

I lördags provade jag äntligen på trenden med sand-nagellack. I början var det sjukt svårt att hantera fingrarna för man fastnade verkligen i ALLT med naglarna, men efter någon dag så vande man sig och så började det grovkorniga slipas ner. Jag fullkomligt älskar hur det ser ut i alla fall!
#106 Pink Crush // IsaDora

Nytt från Götet

Topshop
Rut m.fl.
Mango
Rut&Circle || Accessorize

Minisemester

Hej. Nu är jag tillbaka i Täby igen efter en helt underbar helg på Sveriges framsida. Lördagen spenderades med att sova ut, strosa runt i Strömstad, fika på Kaffedoppet, se ett gummibåtsrace, njuta av en bra bok i solstolen, grillat till middag och ett litet hemmaspa med ansiktsmask och hårinpackning.
 
Denna söndag spenderades i Göteborg med brunch, shopping, fika och promenad genom Vasaparken innan jag var tvungen att ta tåget hem mot Stockholm. Så mycket bättre kunde inte helgen bli.
 
 

På tolfte dagen återuppstånden

Nu har jag äntligen helg! Jag har jobbat 12 dagar i sträck så det tycker jag väl att jag kanske förtjänar nu. När det började bli dags att åka hem från jobbet idag så var jag lika lycklig som de som börjar sin semester nu, haha.

För tillfället sitter jag i alla fall på ett tåg mot Göteborg för att hälsa på mina föräldrar på landstället över helgen. Så denna helg ska jag bara sova och njuta av det slappa livet. Hoppas det är bra med er också. Trevligt helg!


Livet leker

Livet fortsätter leka och jag kan inte göra annat än att njuta. Jag vet inte vad det beror egentligen, för jobbet är lite väl stressigt och jag höll på att somna för en halvtimme sedan på grund av detta men av någon konstig anledning så mår jag bara så jävla bra! 
 
Jag tog bilen till jobbet idag och det var så galet värt! Jag åkte hemifrån samtidigt som jag brukar gå till bussen och då kom jag dit en halvtimme tidigare. Därmed kunde jag även gå från jobbet en halvtimme tidigare, så underbart! Sen så åkte jag förbi Täby Centrum på vägen hem för att köpa nagellacksborttaging men även några fina lack som jag införskaffade.
 
Sen när jag kom hem så satte jag mig i solen och läste lite, så mycket bättre kan det inte bli.
 
Remover - OPI || Lack - IsaDora
Unsaid Things...Our Story - McFly

High on life

Hejsan! Jag är verkligen high on life just nu. Trots jobb och besked om att Cory Monteith har dött så har helgen varit helt magisk. Framförallt lördagkvällen som bestod av lite för god mat, lite för många glas vin och en lite för charmig Matthias, kunde inte ha blivit så mycket bättre.
 
Idag har jag varit hurtig efter jobbet och gått till nJoy och kört ett hårt ben-pass. Kunde knappt gå hem efter, haha. Men nu sitter jag bara framför ett avsnitt av Pretty Little Liars och äter morötter med dipp, mums!
 

Ocean blue, what have I done to you?

Kavaj - H&M || Linne - Forever 21 || Shorts - H&M || Klocka - Daniel Wellington || Skor - Zara || Solglasögon - Billig skit från en marknad någonstans i landet
 
Blått är och kommer föralltid vara min favoritfärg. Den är ju så mångsidig då det kan blandas med alla möjliga oika färger, samtidigt så kan man ta olika nyanser av blått utan att det blir konstigt. En annan anledning är att blondiner passar så sjukt bra i det! Det finna ju vissa färger (gult) som man knappt kan bära alls som blond då man lätt blir blek och tråkig i det, men blått fungerar ALLTID, det spelar ingen roll vilken nyans.

Dom dimmiga dagarna

Topp - H&M || Jeans - Crocker || Skor - H&M || Glasögon - Gucci

How am I gonna be an optimist about this?

Hejsan hoppsan! Jag precis kommit hem från en promenad med Lingan. Det är så galet mycket just nu vilket gör att jag sover mindre och jag orkar fan inte med den här konstanta tröttheten längre! Det ska inte vara såhär. Igår var i alla fall en ytterst trevlig ikväll. Det började med att Matthias bjöd mig på glass direkt efter jobbet, och så satt vi i solen och bara njöt av den fina sommaren. Sen så fick jag skyda mig hem för jag skulle äta middag med Sanna och Lingan, vi såg även på High School Musical 2 efter och jag har inget minne av att jag tyckte att den var såpass dålig när jag var yngre..
 
Idag fick man veta vart man blev antagen på för högskoleutbildning och även om inte jag sökte så var jag inne och kollade på hemsidan när resultaten skulle komma upp. Jag trodde nämligen innan att de skulle avgöra en väldigt viktig relation men nu efter resultatet vet jag ändå inte vad jag ska göra. 
 
Nu väntar en helg full med jobb på nJoy och en förmodligen väldigt mysig middag med Matthias imorgon. Längtar..

Rose Quartz

Jag fortsätter med min obsession av kort och naturliga nyanser.
#23 Rose Quartz // IsaDora

Godnatt

Nej nu ska jag fan gå och sova. Hade egentligen tänkt göra det för en timme sen redan men sen var man tvungen att måla nalgarna, aja, det gäller att prioritera ibland.
 
Denna kimono är galet gammal, måste ha köpt den när jag gick i sjuan eller liknande. Aja, den har ju hållt bra i alla fall. Kommer från H&M.

The critics talk of stubbornness, but you're just passionate

Klänning - H&M || Kavaj - H&M || Skor - Zara || Ring - Style by Tyra || Armbandet är en gammal födelsedagspresent

Ja, jag är din om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

Hej. Det känns som om jag börjar varje inlägg såhär men jag är så jävla trött! Dagen igår blev extremt lång på grund av att jag gick upp vid fem och kom hem vid ett. Med andra ord så spenderade jag även denna tisdag på Skansen, denna gång lyckades jag dra med mig Matthias och så mötte vi upp Julia och Madeleiene (efter hela spektaklet dock, vi hade aldrig lyckats hitta dem före det). Jag och Matthias var i alla fall korkade nog att komma till Skansen först vid klockan sex, vi fick stå i kö till ingången i två timmar. Alltså kom vi in ca 20.02. Och vi började röra oss mot Solliden i en normal takt men så hör vi att det är Håkan som spelar just då (det var för honom vi skulle dit) så Matthias bara tar min hand och springer upp för alla jävla trappor med mig. Och med tanke på att det var 26 000 pers där så fick man inte så bra plats. Men aah Matthias lyckades i alla fall se över alla huvuden och jag fick väl nöja mig med att höra musiken, haha. Som tur var så kom vi längre fram och högre upp när Håkan hade sin konsert så vi såg betydligt bättre då. Men ja, det var ändå galet mycket folk, det var ju Håkan som hade dragit dit alla, innan igår var besöksrekordet typ 18 000.
 
Men Håkans konsert var helt perfekt och jag bara njöt så in i berget. Det bästa var att han körde mina favoritlåtar Valborg, Nu Kan Du Få Mig Så Lätt och För sent för Edelweiss.
 
Sen så mötte vi som sagt upp Julia och Madeleine och gick till donken och åt lite nattkäk. Det var inte helt illa det heller, även om man hade tankarna i bakhuvudet spinnande om att man borde sova. Men tröttheten idag var helt klart värd den galet bra kvällen jag fick igår.

If this is the life, then who would argue?

Lördag
 
Picknick med (ungefär halva) klassen
Vi spelade kubb, fikade, lekte i lekparken och bara göttade oss i solen.
 
Fontän-snack
Pappade hade äntligen hittat the missing piece till vår fontän.
 
Dejt
Madeleine bjöd hem mig på middag, det var ofantligt trevligt.
 
Söndag 
Först en promenad 5 km med Lingan
 
Cykeltur med Sanna
Vi skulle egentligen ha åkt ända in till stan men på grund av den galna värmen orkade vi bara till Bergshamra så vi hade lite picknick vid Brunnsviken.
 
Sen kom Matthias hit på kvällen och lagade mat åt mig :)

If too long goes by, you just might be too late

Topp - H&M || Kjol - TopShop || Skor - & Other Stories || Skärp har jag hittat längst in i garderoben || Solglasögon - billig skit från en marknad i Strömstad

Hoppsan, jag råkade

& Other Stories
 
Zara

650 kr fattigare, en klänning rikare

Hejsan! Det har varit så galet mycket nu alltså, helgen kändes väldigt lång på grund av att jag lyckades klämma in så många saker på 2,5 dag. Men jag berättar mer om det sen, nu ska jag nämligen berätta om hur denna måndag har varit. Jag har varit trött och morgonen var jobbig så jag lyckades aldrig ta mig till bussen. Men som tur är så går det väldigt fort att åka på mornarna nu när det är så lite trafik så jag kom bara en kvart "sent" (jag kan egentligen inte komma sent då det bara spelar hur lång tid jag är på jobbet, inte mellan vilka tider..). Men ja, jag hade mitt första supportpass idag på jobbet, vilket gick bättre än jag hade vågat hoppas på, fick bara ganska enkla frågor om jag ska vara ärlig. 
 
Sen efter jobbet så åkte jag in till stan och fikade med Susanna på det Wayne's som ligger inne på Lagerhaus på Drottninggatan, vi går typ alltid dit för det är så lugnt och skönt där. Det var lite kul för han som serverade oss vårt fika undrade om vi ville ha mer grädde på kladdkakan för det tog slut och vi ba "nejdå, det är ingen fara" och så skämtade han om att vi skulle komma om 5 minuter och hämta mer så skulle vi få en hel tallrik med grädde. Fast det blev istället så att när vi hade suttit ner i 2 minuter så kommer det en tjej med ett fat med grädde på, haha såna knasiga saker händer bara oss..
 
Sen efter att vi fikat så sprang vi iväg till Zara för mina skor hade kommit (de passade!!) och så tvingade jag med Susanna till & Other Stories bara för att visa henne butiken och direkt innanför dörren så hittade jag den perfekta klänningen, så ja, hon tvingade mig att köpa den (inte för att jag gjorde så mycket motstånd, men det känns bättre att skylla på henne). Vissa må se detta som att jag är 650 kr fattigare men jag ser det hellre som att jag är en klänning rikare. ;)

I'd do anything to make you smile

Just nu känner jag mig bara så jävla lycklig att jag har Amanda i mitt liv. Hon är en av de bästa personerna jag någonsin träffat. 
 
Jag blev överbjuden på middag och bak hos Amanda igår kväll och jag hade nog inte kunnat ha en bättre kväll asså. Först bakade vi våra små kladdkakerutor med kokostosca på toppen och sedan åt vi en god middag med hennes familj, vilket känns väldigt naturligt, nästan som att jag är en del av familjen. Sen så fikade vi med vårt nybak framför en Anne Hathaway-film. Myskväll!
 
Ni förstår att det är som så att Amanda ska lämna mig i höst och samtidigt som jag är extremt glad över att hon får göra precis det hon vill så kan jag inte undgå att tycka att det är jobbigt att inte ha henne här. För trots att vi ses så sällan så har vi alltid haft så ofantligt lätt för att hitta tillbaka till varandra. Så nu kommer det tyvärr bli ännu mer sällan, men jag har såklart lovat att hälsa på henne någon gång. :)
 

We had enough of other people so we moved into the water instead

Linne - BikBok || Lång transparent blus - Style by Tyra || Shorts - Gina Tricot || Skärp - H&M || Skor - & Other Stories || Solglasögon - Urban Outfitters || Armband - Virginia/Guldoasen

Att fira en födelsedag

God morgon! Det är väldigt mycket som händer just nu, man måste ju hinna träffa alla innan de åker ut och reser under sommarn så jag har en fullspäckad helg, men ni får höra mer om den eftersom, kameran följer definitivt med, vart jag än går. 
 
I torsdags så hade jag en ofantligt trevlig kväll. Simon fyllde år förra veckan men han drog sen till Bråvalla och göttade sig så firningen av hans födelsedag blev inte förrän nu. Det Simon, Sanna, Matthias och jag gjorde var att vi hittade en väldigt trevlig restaurang på Drottninggatan där vi åt och drack gott. Sedan gick vi till Sergel och såg The Bling Ring, tyvärr så hade jag för höga förväntningar vilka filmen inte uppfyllde. Men jag var lycklig att min girl crush var med - Emma Watson, hon är ju galet snygg! Men ja, vissa av oss var ju tvungna att åka till jobbet morgonen efter så det blev inte många timmar sömn, men det var det värt.
 
 

Allsång på Skansen 2/7-13

Ett par bilder från i tisdags. 
Måns framför kamerorna.
Haha kolla lill-tjejen i bakgrunden!
Amanda Jensen
Måns och Per Andersson
Yohio
Bästa Oskar
Järngänget

En sån där dag då man inte riktigt orkar bry sig

T-shirt - Pull & Bear || Shorts - 365 Sunshine/MQ || Shorts och skärp - H&M || Klocka - Daniel Wellington || Glasögon - Gucci || Ring från Spanien

Let yesterday become today

Idag återskapade jag gårdagens outfit för att kunna visa er bilder, jag hade varken tid eller tillfälle för det igår. Dock så var solen alldeles för stark idag så jag ser typ sur ut på all bilder, sorry!
 
Jag vill bara diskutera att denna outfit består av samma plagg som de jag hade i måndags, bara det att tack vare färger och mönster så får denna en helt annan stil. Lite kul att färger kan uttrycka så mycket.
 
Linne - BikBok || Kjol - Cubus || Armband och ring - Style by Tyra || Skor från Spanien

Bra surr

God kväll! Som ni kanske märkte så blev det bara tidsinställda inlägg igår, kan ni gissa varför? Ni förstår, jag var nämligen på Allsången med Sanna. Jag har varit helt dödskär i Oskar Linnros sen Hultsfred så jag var bara tvungen att se honom igen, och ja, han ägde ju sönder hela programmet. Först så körde han Hur Dom Än och så avslutade han hela programmet med Från Och Med Du som nu för tiden tydligen är med i Allsångshäftet. Ja, bra var det minsann!
 
Idag har jag varit och hämtat mina små bebisar hos skomakarn och de blev verkligen superbra så gissa om jag ska använda dem konstant nu! Något annat trevligt som har hänt idag är att jag var ute och åt på lunchen idag i solen. Jag gick med Sanja och Helena till en thai-restaurang i närheten av kontoret och där gottade vi oss rejält!
 
Jag har så galet mycket bilder att visa er nu, dels från Allsången igår (hoppas även att jag ska lyckas få tag på ett filmklippningsprogram så jag kan sätta ihop allt jag filmade igår) och även både gårdagens och dagens outfit. Så det har ni att se fram emot!
 

Desert Sand

När jag målade naglarna igår kände jag för att ha dem i en färg som inte sticker ut och som man kan ha till ALLA kläder. Vad passar då bättre än hudfärgat?
 
#25 Desert Sand // Max Factor

Elektriskt blå

Igår beställde jag dessa små underbaringar! Jag hittade dem på Zara i lördags men de enda som fanns i min storlek var de som satt på skyltdockan och de får de tydligen inte ta bort så jag beställde helt enkelt hem dem, eller ja, jag beställde dem till butiken, då blir frakten gratis! Ni hittar skorna här.

Sweet as sugar and everything nice

Topp - H&M || Kjol - TopShop || Skor - H&M || Smycken - okänt

Ansiktsmaskdags

Hejsan! Jag sitter i soffan med håret invirat i en handduk och ett tjockt lager med mud mask i hela ansiktet, känner mig så jävla sexig. Ganska direkt efter jobbet idag drog jag till Täby Centrum för att lämna in mina nya skor från & Other Stories till skomakarn för de har ingen bra yttersula så det ska fixas så att de inte är så känsliga. Det var väldigt jobbigt att lämna ifrån mig mina splitternya bebisar, men ja, jag vill ju att skorna ska må bra och hålla så länge som möjligt. Jag får tillbaka dem på onsdag, längtar tills dess..
 
Det jag mer gjorde på Täby Centrum är att jag köpte en body scrub på The Body Shop, lyckades få tag på en megaburk som det till och med var rea på, woop woop. Sen så sprang jag även till Åhléns och köpte tre nya ansiktsmasker, det är en av dem jag sitter med just nu. 
 
 
Något annat som har hänt idag är att jag har upptäckt ett nytt band, New Navy heter de. De har väldigt få låtar än så länge men det finns tre stycken som jag gillar starkt! De heter Zimbabwe, Regular Town och Tapioca.