There's this tune I found that makes me think of you somehow and I play it on repeat

Arctic Monkeys - Do I wanna know?
Klänning - Balmain X H&M
 
Äger jag jordens snyggaste klänning eller vad??? Bar den i lördags när vi firade mammis. :) Stylade med boots och med en neutral sminkning. Nästa gång den åker på blir nog nyårsafton och så ska det bli fina örhängen, röda läppar och hela paketet till. Längtar. :)

Hej dagboken 60

 
Hej vänner! Hur har ni det såhär i adventstider? Jag är hemma i Täby denna helg och har inte haft någon som helst möjlighet att sitta med datorn. Jag har fått sova med min gos, gå på musikal och middag med familjen och gått och julshoppat. :) Jag har det riktigt bra alltså. Innan jag åkte i fredags så julpyntade jag hemma. Så här får ni en bildbomb fylld med jul :) Hoppas ni har en fortsatt fin söndag. Puss

I din värld av mörker syns dina brister, mina fel, som sprickor där ljus kan tränga in

Kent - Ensamheten
Jacka - Rains // Tröja - Cooperative, Urban Outfitters // Kjol - TopShop // Boots - Aerosoles (gamla)

In the light of the day it's a problem, by the night we're away

Saint Raymond - Young blood
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - TopShop // Skor - & Other Stories

Hej dagboken 59

 
Hej vänner! Jag har kommit i sån otrolig julstämning sen i söndags så nu vill jag få er att längta lite också genom att lägga upp de fina tingen jag fick med mig hem därifrån. :) Magiskt god glögg, söta tomtar och snöflingor i krossat glas! Sen fick jag även denna underbara löparen av Inger. Så fint det kommer bli hemm nu. Kan det inte bli första advent bara så jag får pynta snart? :) 
 
Annars då? Jo, dagarna går i ett, har så otroligt mycket. Men men.. Det var arbetsmarknadsmässa idag på skolan så jag har gått runt och raggat jobb. Superkul att träffa folk från företagen och se vad de gör. :) Hoppas ni har en fin kväll! Puss 

Those dreams weren't as daft as they seemed

Arctic Monkeys - Fluorescent adolescent
Jacka - Weekday // Topp - H&M // Kjol - Bershka // Skor - Vagabond

Hej dagboken 58

 
Hej vänner! Såhär mysigt har jag haft det idag. Jag var iväg på julmarknad med Inger ute i Koberg som var såååååå fin. Själva marknaden var inne i ladorna ni ser på andra bilden. Där gick vi flera varv och hittade massor av grejer. Riktigt fina saker hade de! Hittade massa fint julpynt som jag ska ställa fram i slutet av veckan nu. :) Det blev lite julfika så jag har kommit i så bra julstämning nu, hur härligt? :) Hoppas ni också har haft en bra helg! Puss

Things I should be doing ain't the same as things I must

Cosmo Jarvis - Love this
Tröja - BikBok // Kjol - TopShop // Boots - XIT, Din Sko

Cause you did it to her and you did it to him and you did it before and you'll do it again

Everything Everything - Spring / sun / winter / dread
Topp - Staring at Stars, Urban Outfitters // Kjol - Monki // Boots - Vagabond
 
Asså denna färgkombo är ju bara helt magisk!! Eller vad säger ni? Drömkjol med dröm toppen. Älskar det. :)

You've got those mad sounds in your ears

Arctic Monkeys - Mad sounds
Topp - Truly Madly Deeply, Urban Outfitters // Kjol - Monki
 
Märks det att jag älskar denna frisyr???? Kanske inte en outfit jag är helnöjd med dock, önskar det var varmt så jag kunde gått barbent, då hade den varit perfekt. :)

When the monsters won't go

Foster the People - Waste
Kofta - Vero Moda // Topp - Cooperative, Urban Outfitters //Kjol - BikBok // Boots - H&M

dublin

#83 Dublin - Mavala
 
Ni vet ju hur mycket jag gillar nagellack så bjuder på en riktig skönhet denna tisdag. Hur perfekt rostig färg? Äslkar den. Tack Sanna. :)

I'm sleeping on the balcony after class, in the afternoon

Vampire Weekend - Campus
Topp - H&M (gammal) // Kjol - Monki
 
Det här kjolen är ju utan tvekan min favvis i garderoben. Kanske inte den bekvämaste men den är ju förjävla snygg asså. Underbar. Den börjar bli mjukare i materialet nu också så den börjar i alla fall bli skönare. :)

Each had a half of a king and queen seat

Arctic Monkeys - Knee socks
Jacka - Vila // T-shirt - H&M // Kjol - Cubus // Skärp - River Island // Boots - Zara
 
Jag lyckades komma ut idag och fånga lite solsken på bild! Yay :) Lyckades dock bara med det för denna look. Det är mulet i resten av bilderna. Jaja, fint ljus här i alla fall. Det kan vi leva på denna mörka söndagskväll. :)

Hej dagboken 57

 
Hej vänner! Allt bra med er? Jag har haft en riktig pluggdag idag. Det verkar aldrig riktigt ta slut det där med plugget. Blir bara mer för varje dag som går, sjukt hur man aldrig hinner jobba undan något. Men ikväll tar jag det bara lugnt, typ så som ovan. Hoppas ni har en skoj lördagkväll vänner! Puss

She may contain the urge to run away

alt-j - Breezeblocks
Topp - Staring at Stars, Urban Outfitters // Kjol - Pins & Needles, Urban Outfitters // Skor - Nilson Shoes
 
Jag bjuder på lite solsken såhär i riktiga regntider. Dessa bilder är från innan min paus, alltså september, då solen fortfarande sken. Underbart med helrött i alla fall. :) Det är mycket som händer just nu, inte minst med skolan så jag har varken så mycket tid eller ork till övers. Men på söndag ska jag nog hinna gå ut och fota lite er tänker jag mig. :) Nu är jag mest bara dödstrött och jag ska plugga hela dagen imorgon så jag får ta och sova snart! Hoppas ni får en härlig helg! Puss

It takes more than strength to find this piece of mind

Two Door Cinema Club - Sleep alone
Tröja & klänning - H&M // Boots - XIT, Din Sko 
 
Det blir många inomhusbilder nu. Men så blir det när det regnar konstant och jag går hem från skolan först efter solen har gått ner... Hoppas på att hinna ta lite bilder ute i helgen kanske. :)

golden turmeric

Golden turmeric - H&M Beauty
 
Hur fint med senapsgula naglar? Bidrar med massor av varma toner här på bloggen idag. Känns som sagt helt rätt just nu! 

All I want are hooks to hang your flowers from

Passion Pit - All I want
 
Dessa fina orangea rosor fick jag som sagt av min gos på min födelsedag. De har nu dött ganska ordentligt och är typ helt torkade, men ändå har de behållt sina blad???? Jag tycker att de ändå är såååååå fina ändå så jag klippte av dem och stoppade i minivaser. Hur gulligt? :) Älskar det lite mer hårda, urblekta utseendet de har också! Känns helt rätt att inspirera med lite rostiga, varma färger denna säsong. :) 

Hej dagboken 56

 
Hej vänner! Har ni en fin helg än så länge?? SKönt att den inte är slut än. :) Jag var ute med tjejerna igår. Det var som sagt Halloween-FestU så vi var utklädda och hela grejen. En ond och en god ängel, ett hav och en stressad kanin (från Alice i Underlandet ;)). Vi gjorde oss i ordning tillsammans och åt pizza och hade det underbart gött innan vi drog till skolan och dansade. Hade en underbar kväll. :)

NEXT STOP #HMBALMAINATION

 
Sååååååå vad tycker ni???? Drömklänningen är min!!!! Jag har suktat efter denna sedan första gången man fick en sneak peek på kollektionen! Den är verkligen magisk. Men som sagt fick jag kriga för den. Folk var som galna och alla bara tog allt de fick tag i. Jag hade dock tur. När jag kom fram till klänningen var min storlek den enda som fanns kvar. Man skulle nästan kunna tro att det var ödet... Haha. Känner mig såå töntig som är så glad för materiella ting men ja, ni ser ju hur fantastisk den är. 

Hej dagboken 55

 
Hej vänner! Gårdagen var helt galen. Den började med att kriga på H&M för samarbetet med Balmain. Vilket faktiskt payed off! Weeey ska visa er sen vad jag fick tag på. :):):) Sen var det skola mellan 10-15 och eefter det pubrunda hela kvällen. Vi kämoade stenhårt men jag var helt död efter ca 9 pubar så jag gav upp och gick hem och sov. Men jag hade huuuuur kul som helst, underbar dag. :)
 
Nu är det helg och imorgon är det FestU som gäller på skolan. Halloween-FestU alltså. Ska bli skitkul! Hoppas ni får en fin helg! Puss

Mänsklig värme, snälla kom närmre

Markus Krunegård - Korallreven & vintergatan
Kofta - 365 Sunshine (gammal) // Topp - TopShop // Kjol - Urban Outfitters // Strumpor - H&M

Hej dagboken 54

 
Hej vänner! Vill bjuda på lite fina blommor såhär i höstmörkret som jag fått från mina allra finaste. Jag är omgiven av så fina människor att varje dag är en fröjd att ta sig igenom. Det hade dock varit ca 5000 gånger bättre om min gos fortfarande var här bara.
 
Det är mycket på g nu, imorgon släpps H&M X BALMAIN och jag har såklart kärat ner mig i en underbar klänning mmmmmm hoppas jag får tag på den. Även pubrunda imorgon. Annars är det Halloweenkalas på lördag och jag har idag sett till så jag får ihop en utklädnad. Yes, kommer bli så bra. :) 
 
Kan vi diskutera min fina vattenkanna annars då? Hur underbar?????? Fick den i fördelsedagspresent och är såååå glad för den.

I was swallowed up by doubt

Mumford & Sons - Tompkins square park
Jacka - Rains // Klänning - H&M (gammal) // Boots - Vagabond
 
Yes yes smidiga Emma var i farten idag och lyckades ta enbart suddiga bilder med jackan på, och insåg detta för nu när det är kolsvart ute. Jaja, what to do?? Fin jacka jag har va? :))))) Ni lär ju få se mer ordentliga bilder på den ganska snart med tanke på vilket väder det är i denna stad..

Jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen

Lars Winnerbäck - Jag är hos dig igen
 
Hej vänner! Hur är det med er? Länge sedan jag var inne här, livet kom liksom lite emellan. Men jag saknar bloggen för mycket för att lägga ner det. Blir helt tråkig i mina outfits då jag aldrig puchar mig själv för bloggen längre. Mmm lite konstigt kanske men ja, jag har blivit lat med sånt. Vilket jag absolut inte vill för det är ju lite av min passion, så nu är jag väl lite tillbaka. :) Fast i lite lugnare takt denna gång. 
 
Jag hade tentavecka förra veckan och fick helg redan torsdag lunch. Min gos har varit här och vi har haft det såå bra! Jag blev supermycket firad i fredags och dagen var helt magisk. Resten av helgen har jag bara njutit av min älsklings sällskap och haft det bra. Nu är skolan igång igen och jag startade nya kursen med att försova mig, gött. Aja bara att ta nya tag nu. :) Nu ska jag bara sova först! Men vi hörs snart igen. Godnatt. :)