SHM

Det var verkligen helt magiskt igår. Jag och Sanna kom dit väldigt tidigt och tittade även på förbanden och så så vi fick superbra platser! Det fanns ju specialplatser längst fram, vet inte riktigt hur man fick dem, jag trodde att det var VIP men Sanna sa att det inte var det. Men vi stod i alla fall längst fram på de vanliga platserna, eller jag, vi hade EN rad framför oss. Mellan oss och specialplatserna fanns det en korridor där det sprang massa vakter vilket var supernajs! De höll koll på allt och alla och så sprang de runt och hällde i folk vatten, vilket behövdes med tanke på hur varmt det var. Efter typ 1,5 timme så blev det bara fööör varmt så vi började gå åt sidan mot läkarna eftersom vi tänkte att det skulle vara mindre folk där och typ redan halvvägs så var det svalt och skönt så vi spenderade även sista halvtimmen där. Så från början såg vi alltså SHM från mitten och i slutet från sidan, men vi hade en gigantisk skärm framför oss så vi led inte av det. 
 
En sak som jag störde mig lite på var att hela konserten bara handlade om själva musiken, visste det ska det ju göra men man märkte inte av själva SHM så mycket. De pratade lite då och då, eller ja, det var Axwell som pratade typ 4 av 5 gånger men ändå, man vill ju att bandet ska stå i fukos. Nu hade de alldeles för mycket ljus och grejer så man såg bara deras konturer typ. Men de var så sjukt charmiga när de pratade och så, och så fyllde Steve Angello 30 igår så det var också stort! Det var deras första gång i arenan och det var kul att vara en del av det, även att vara en del av deras sista turné.
 
De använde specialeffekter så sjukt mycket! De sprutade eld typ 3539576 gånger, sprutade 845298 tog konfetti, släppte ner typ 100 ballonger med små ballonger i och så avfyrade de massor av fyverkerier, vi får inte glömma rökeffekterna heller som de körde med i typ varannan låt. Haha men effektfullt var det! 
 
Jag har massor av videor från igår men musiken var hög så när de drog igång med baser så bara skakade hela arenan och så då brusar det sjukt mycket och jag tror inte att ni vill se det. Här har ni dock en liten fin video av när de pratar:
 
 
Det var ganska så tomt när vi först entrade den gigantiska arenan.
Olika ljussättning i olika låtar.
För en god gärning.
 
Det tog typ fem år att komma hem sen också för det var verkligen trafikstockning i Solna, man spelade en sista match på Råsunda samma kväll och AIK förlorade tyvärr så det var en jobbig stund för alla AIK-fans, det märktes på bussen. Men på grund av att det var två stora event på samma kväll så blev det lite mycket folk. :)

Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Comment:

Trackback