Spare me what you think and tell me a lie

Chachaa!
.
Är det bra med er eller? Det ärbra med mig! Förutom att det känns som om inget går bra just nu men ska ju ändå gå och lägga mig snart så det är lugnt! Sitter och tittar på Tyskland - Italien för tillfället, eller just nu är det reklam efter första halvlek men ändå! talien leder med 2-0 men man vet ju aldrig vad som kan hända! Det känns som om det alltid är i andra halvlek som allt händer liksom. Balotelli har gjort båda målen och fick gult kort för att han drog av sig tröjan när han gjort mål #2. Det måste jag nog säga att jag tycker är ganska löjligt, vem bryr sig liksom? Jag har i alla fall inget emot att se hans muskulösa överkropp.
.
Det här med att blogga är jag väl inte sådär jättebra på, längsta tiden jag har hållit igång är väl kanske ett halvår, max! Men jag tröttnar liksom, får framförallt ingen respons eftersom jag har så få läsare så det blir inte roligt. Lite synd, med tanke på att jag faktiskt tycker att själva bloggandet är roligt, förmodligen därför jag har börjat om på nytt så många gånger..
.
Kan inte komma på någon passande bild till detta så ni får at helt random:
406986_386745801351935_628618417_n_large

Springtur

Var ute på en spring runda idag som var riktigt jobbig alltså! Eller nej det var ju roligt och så men jag fick kämpa riktigt ordentligt. Jag sprang hela vägen som ni kanske såg igår att man ska göra nu i vecka två, dock gick jag i de branta nerförsbackarna då det är dåligt för knäna att springa. Provade även på att spurta fyra gånger. Egentligen kom det bara av en slump, den första bara blev så att den hände, hade inte "planerat den" utan jag bara ökade farten då det kändes bra. Man fick ju en riktig adrenalinkick av det alltså! Och så var det riktigt skönt för benen att länga ut steget, så det känns som om det gjorde mig gott. Prova på samma sak tre gånger till. Den sista gången var det dock i en brant uppförsbacke så det gick inte så fort men jag kämpade på lika mycket som alla andra spurter. 
.
Jag måste dock fixa en spotifylista med pepp-musik så jag blir taggad när jag är ute, har bara lite halvpeppande låtar just nu och man märker ju att det blir roligare att springa när de taggande låtarna börjar.
.
Det var riktigt jobbiga alltså men nu känns det riktigt bra, så jag är nöjd som satan nu!
Tumblr_m3x3ipgklz1r1u0gno1_500_large

Nittonde juni

Hejsan!
.
Läget? Med mig är det riktigt bra! Sitter och tittar på Sverige - Frankrike nu, även om vi redan har åkt ut ur EM så är det kul att se Sverige spela en sista gång. Älskar ju att se Zlatan så så länge han varit med i bild lite grann så är jag nöjd! 
.
Dagen på jobbet har varit riktigt bra. Började med ett möte där jag bara satt med och lyssnade och sedan hade vi vi typ bara en timme på oss att jobba innan vi gick till en mysig restaurang i närheten och åt med gruppen. Jag och Monica hann inte klart med posten på den tiden så vi fortsatte sen när vi kom tillbakafrån lunchen och höll på med det till ungefär två. Sen höll jag på med påminnelser som jag försökte förstå mig på igår men det gick inte så bra då men idag fick jag faktiskt kläm på det och det känns sjukt skönt!! Fick veta idag att om några veckor ska jag även hålla på med Danska och Norska påminnelser och det lär bli lite svårare.. 
.
Övningskörde faktiskt hem från jobbet dag vilket var lite småjobbigt med tanke på hur sjukt mycket köer det var! Men riktigt bra träning också. Körde förbi Tibble Trafikskola där vi skaffade ett paket med körlektioner så jag kan köra med lärare också, ska bli spännande! Ska dock börja först i augusti då jag inte har så bråttom med det än så det får vänta. 
 
Målade naglarna igår, fin färg va? Älskar den verkligen! Dock tror jag att det börjar bli gammalt då det tog riktigt lång tid innan det torkade helt och så slits det bort väldgt lätt. Passade väldigt bra till dagens kläder, hade svarta jeans och en grå t-shirt med trycket "Music is my religion. - Jimi Hendrix" som då inte hade så mycket färg. Alltså passade det riktigt bra med färgstarka naglar! Hade även vita converse till, hade helst velat ha röda men de passar ju inte till naglarna liksom, hehe.
Oj snacka om tråkig bild! Den gör verkligen inte kläderna rättvisa, de ser mycket bättre ut på. 

Schema

Jag har nu sett mitt schema för i höst och det är ju bara helt sjukt skönt!!! Har liksom bara 7 lektioner i veckan! 

De vita blocken är det jag har, har inget av det gråa (av olika anledningar). Skönt va?!? Är ledig på måndagar. Har bara fysik på tisdagar. Har bara svenska på onsdagar. Har matte och projektarbetstid på torsdagar. Fredag är den enda dagen då jag går hela dagen och då har jag handledartid, engelska, religion (endast höstterminen) och biologi (endast vårterminen).
.
Det här kan jag nog leva med tror jag.

Promenad

Det blev inte mycket till träning idag, var ute och gick en promenad på 25 minuter för en timme sen. Det var inte ens en powerwalk utan det gick i normal takt. Egentligen hade jag tänkt sticka ut och springa då vecka två av min Bli en löpare-planering började idag men den planen sprack eftersom jag tvättade håret imorse och ville inte göra det en gång till samma dag. Mitt hår tar tillräckligt mycket stryk av att jag tvättar det varje dag + fönar + plattar (lite) så vill inte slita det mer än nödvändigt. Därmed fick det bli en skön promenad nu på kvällen. Ska dock ut och springa imorgon igen så tro inte att jag ha gett upp det här!


Do-it-fitness-inspiration-nike-running-favim.com-324981_large

Okej, insåg precis hur blåst jag är. Har tittat på denna bild ca 424024 gånger (grooov överdrift) och först nu när jag lägger in den här i inlägget ser jag att det inte bara står "Don't quit" utan det står "Do it" också! haha orkar ej med mig själv ibland..

För sent för Edelweiss

Du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen. Du säger att den delar sig vid kinden, och blir hel igen bakom dig. Varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt natten lång. Och hon du älskade en gång, och kanske älskar än. Spelar det någon roll? Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen. Och du undrar vem som kysser henne nu. Du undrar vem, vem om inte du. Och läpparna, du kallade dina. Det gör ont att veta, men lika ont att undra. Du säger "Har du tändstickor?"
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
- Och har du vin och sprit?
- Så att det räcker för att få hela fjärden full av sorger.
Allt, det är för sent. För sent för vin, för sent för kärlek ren snö. Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.
 
Tumblr_ly4jenqwu71qd4q01o1_500_large

Artonde juni

Hejsvejs!
.
Varför bloggar jag inte förrän nu tro? Jo för att jag började på mitt sommarjobb idag. Jobbar liksom heltid så är där hela dagarna. Det har varit en bra dag! Dock mycket att hålla reda på.. Det jag gör där är att ta hand om posten och lägga den i rätt fack osv, och sedan när jag är klar med det ska jag ta hand om betalningspåminnelser. Vilket är sjuukt förvirrande! Kan dock vara så att jag tycker det pga att jag var hungrig och trött och hade redan fått tillräckligt information när jag fick det förklarat för mig. Jaja, jag har ju massa andra runt omkring mig som håller på med samma sak i alla fall. Sitter i ett landskap med fem andra personer och det är väldigt mysigt att ha andra i närheten men ändå inte vara för många. 

Men allt det jag ska göra är i princip helt och hållet rutin för jag ska typ göra samma sak varje dag så det är bara att vänja sig!

20 år

Chachaa!
.
Dagen har varit bra. Hade det väldigt mysigt och roligt med Susanna här, hon stannade ganska länge. Nu på kvällen åkte familjen in till Texas Longhorn på Kungsholmen och åt en riktigt god middag och nu är jag svinmätt! Tur att jag inte tog någon efterrätt.. Alltså jag har bara ätit onttigt idag och inte tränat alls, känns hemskt! Åt ju extra onyttig frukost och sen fikade jag vid ett med familjen och Susanna, åt en Napoleonbakelse då. Efter det åt jag inte förrän vid middagen och restaurangmat är ju inte alltid den nyttigaste så att säga, men gott var det!
.
Men det får väl gå för idag då, det är ju trots allt inte vilken dag som helst. Men imorgon kör jag som vanligt igen. Då startar vecka två av min springplanering, spännande!


It's gonna take some time but I'll figure it out

Tumblr_m1t6rzflqc1qh76wbo1_500_large
546331_427288620634763_1137782596_n_large
Tumblr_m4s5nfxxah1r0gq4mo1_500_large

Sjuttonde juni

God förmiddag! (haha jag kan inte skriva god morgon..)
.
Bror fyller 20 idag så vi åt godfrukost, scones! Vi åt i matsalen, så otroligt skönt att det går att sitta där nu för tiden. Vi har byggt om i arbetsrummet sedan i typ september och då ställde vi allt i matsalen så den var full med prytlar där men nu är allt som vanligt igen.
.
Har pratat med Susanna nu, hon ska komma hit och fika med oss så hon också får fira bror lite. Dock regnar det såklart så vi ska hämta henne i Roslags Näsby så får jag övningsköra också.
Tumblr_m1ip9niiqn1r3bteso1_500_large

Det ryker ur poolen

Hejsan!
.
Jag har extremt tråkigt som ni kanske förstår av det faktum att jag precis filmade min pool.. Hmm. Aja sitter med en kopp te framför mig på bordet och ska nog titta på lite Big Bang Theory nu :D
Juste, har fått ett mejl om att min video "Sverige - Ukraina" som jag lagt upp på videofy.me har tagits bort, asskumt!

Believe

Man skulle väl kunna säga att jag är en Belieber, eller kanske inte Belieber utan mer ett Bieber-fan. Men det är väl kanske inte så konstigt?↓
Tumblr_m5m1jgytge1qhq2xjo1_500_large
Det jag skulle säga var i alla fall att Justin har nu släppt sitt nya album, Believe. Eller det finnsa i alla fall på Spotify nu. Jag har bara hunnit lyssna på några låtar än så länge (lyssnar igenom det just nu) och det låter riktigt bra alltså! Bra jobbat grabben! 
.
Här har ni länken till albumet på Spotify:
Justin Bieber – Believe
185130_413360508702193_126856930_n_large

Dagens inspiration - Löptur i regnet

299545_270135376350729_105037909527144_968720_108743286_n_large
Man skulle kunna tro att det såg ut så här när jag var ute och sprang vid för tre timmar sedan, men icke! När jag var ute så var det bara molnigt och solen tittade faktiskt fram de sista fem minutrarna. Nu är det faktiskt så att himlen är helt blå! Lite otippat med tanke på att det har regnat hela dagen. Skön löptur var det i alla fall, känner att jag börjar bli starkare då jag sprang lite längre än vanligt.

Hem

Ja var känner jag mig hemma egentligen? Jag skulle nog inte att riktigt påstå att det är här, i Skarpäng. Eller jag älskar såklart detta ställe och det är här jag bor, det här är mitt hem. Men det finns en annan plats som faller mig mer i smaken. Där är jag lycklig, no matter what. Jag mår alltid bra när jag är där och jag börjar nästan gråta bara av att tänka på denna underbara plats. Varför? Jo för jag vet inte när jag får komma dit igen. Jag var där över jul och nyår så det lär ta ett litet tag innan jag får komma dit igen. På den här platsen har jag spenderat så otroligt många av mina födelsedagar, år ut och år in. Den traditionen är slut. 
.
Det är här mitt hjärta hör hemma. Jag vill bara dit nu.


Sextonde juni

Halloj!
.
Har precis ätit frukost. Blir väldigt deprimerad av vädret. Kalendern påstår att det är sommar men vädret säger att det är höst typ. Vad trött man blir, och man blir så otaggad på ALLT när det regnar f(örutom att sitta inne och dricka te).
.
Såg ni matchen igår? Vi förlorade igen så vi är ute ur EM nu. Det var väldigt synd med tanke på att vi inte spelade dåligt, det var betydligt bättre spel än mot Ukraina i måndags. Jag såg som sagt matchen med min kära bror och innan matchen då vi fortfarande var taggade så filmade jag lite. Haha konstiga vi är..


Dagens inspiration

Tumblr_lp2lmlyung1r0ru2mo1_400_large

Träning

Idag har jag verkligen tränat. Började med att jag ver ute och sprang. Vet inte riktigt hur länge, men kanske 20-25 minuter. Sedan återhämtade jag mig lite hemma och åt en banan och drack massor av vatten. Sen snörade jag på mig löparskorna igen och GICK till nJoy (och tillbaka hem såklart). Det tar ca 30 minuter att gå så jag fick mig en promenad på en timme allt som allt. Jag var inte på¨nJoy så länge, typ en halvtimme och körde bara lite hantlar och några få maskiner. Jag var ju faktiskt uppvärmd redan när jag kom dit. 
.
Men jag känner alltså att jag har varit riktigt duktig idag. Men med tanke på att jag bara har varit ute och gått de två senaste dagarna behövdes det här. Planen igår var ju att sitcka ut och springa men jag var så seg igår så det blev inte så. Dock fick jag lite abstinens på kvällen och gick en promenad runt halva Skarpäng på en halvtimme eller så klockan tio på kvällen. Snacka om härligt det var! JAg gick bara och tänkte igenom allt, verkligen ALLT. Så det handlade väl inte bara om att få röra lite på sig utan även att tänka och reflektera över saker. Så nu känner jag mig stärkt som person.

Orkar ej rotera bilden..

Videoblogg

Har återigen gjort en videoblogg, börjar faktiskt gilla det även om det är awkward att filma sig själv..

Fixering

Sitter just nu och kollar på Supersize VS Superskinny. Det är så jonnigt för i vårt samhälle får man varken vara för smal eller för tjock. Vad ska man vara då? Jo mitt emellan. Det jag tycker om med detta program är att man får se båda sidor av problemen med ätstörningar. 
.
Jag har själv blivit väldigt fixerad vid vad jag äter och hur min kropp ser ut och det påverkar mig i varje steg jag tar på dagen. Det är i princip det enda jag tänker på. Det stör mig också en hel del, hur fixerad får man bli liksom? Nu när jag är ledig planerar jag dagarna efter hur jag ska äta och hur jag ska träna i princip. Men det måste man väl i och för sig göra när man vill gå ner i vikt. Eller vikten har jag väl inget problem med utan det är mer foren på min kropp som jag inte står ut med så nu ska det bli ändring. 
.
Det jobbiga är att medan jag sitter och skriver i detta nu så är jag proppmätt efter middagen. Eller jag har typ varit mätt hela dagen, jag har känt att jag behöver energi så då har jag ätit ändå, även om jag inte har varit hungrig. Även efter jag har ätit så har jag varit trött och seg så jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig. 

Videoblogg, typ?

Jag hade extremt tråkigt igår, okej?! Mobbas inte..
Fixade förresten aldrig linnet...

Trettonde juni

Var är sommarn liksom? Det är halvmulet idag, fast det är i och för sig 19 grader så det är säkert skönt utomhus. Har inte tagit ett steg utanfr dörren än. Har bara suttit och läst Vackra Flickors Lott av Alexander McCall Smith som är hans tredje bok i serien om Damernas Detektivbyrå. Otroligt mysiga böcker alltså! 
.
Jag börjar bli lite rastlös och har världens lust att bara gå någonstans. Ska nog ta och gå till nJoy och träna, då är jag ju uppvärmd när jag är framme! Dock blir jag lite orolig av detta väder, man vet inte om det kanske kommer börja regna.
535597_301603846581656_558657909_n_large
Juste, det går fortfarande inte att blogga från mobilen vilket stör mig otroligt mycket. Därav blir det nog så att jag inte skriver lika ofta, hoppas den kommer igång snart igen.

Remby

När man har en blogg på blogg.se får man tillgång till verktyget Remby där man kan redigera bilder och göra kollage och sånbt väldigt simpelt. Provade precis det för första gången så mobba mig inte nu. Men väldigt roligt och lätthanterligt i alla fall. Bra för sådana som jag som ej har Photoshop!

Nytt

Sitter här och klickar mig igenom nya blogg.se. Det är väldigt annorlunda men jag skulle nog ändå påstå att det är en förbättring! Lite knepigt nu i början bara. 
.
Tror dessutom att detta är anledningen till att jag inte kan logga in på min mobil. Eller är det bara jag som har det problemet? 
.
Var inne i stan med Susanna och shoppade förut. Köpte ett par skor på skopunkten som var jättesöta som ni kan se nedan. Köpte även ett simpelt, genomskinligt, lila skal till mobilen och present till bror som fyller år på söndag. Han blir tjugo, lite sjukt!

Tolfte juni

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sen och nu har jag precis ätit upp min frukost. Sitter och läser om matchen igår i tidningen och bara tar det lugnt. Om någon timme eller så ska jag klä på mig gymkläderna och dra till nJoy. Där var det riktigt länge sen jag var. Ska även åka förbi skolan först och lämna formellsamlingen som jag glömde lämna in igår, så klantig jag är!

Senare idag ska jag typ åka in till stan och shoppa med Susanna, det ska bli jättekul! Har inte träffat henne på typ 2 veckor för hon var hos sin pappa i Trollhättan förra veckan. Jag tänker kolla på skor! Har en period då skor är det enda jag vill kolla på typ, hehe.

Jag igår efter springrundan. Hade på mig nJoy-t-shirten så jag gjorde lite smygreklam för dem, hihi.


Förlust

Som de flesta kanske har förstått vid det här laget så förlorade Sverige med 1-2. Synd! Jaja, det är ju trots allt bara gruppspel än så länge så två matcher kvar.

Nu är jag trött så ska göra mig i ordning och gå och lägga mig på en gång.

Imorgon ska jag ta det riktigt lugnt, verkligen ha sommarlov. Framförallt så ska jag utnyttja detta genom att ta sovmorgon, eller jag ska i alla fall vakna när jag vaknar, ingen väckarklocka! Så vi får helt enkelt se när vi hörs imorgon. Godnatt!


Hejja Sverige!

Bara jag som kollar matchen??

Honestly

Round and round, drama every time
I'ma go cause I've got no problem with saying goodbye
Is it wrong that I'm gonna be having the time of my life?
Cause deep down I know I should cry, I should scream and get down on my knees
I should say that I need you here, but I'm gonna party tonight
Cause honestly I just don't care
.
Tumblr_m3sqk54saz1qe8wvfo1_500_large

Tattoo

Jag vet att det är ganska otippat när det gäller mig men jag vill ha en tatuering. Eller egentligen vill jag ha tre men denna är prio ett om jag skulle göra en. Texten har jag fått från McFlys låt vid namn Only the strong survive så den betyder faktiskt något för mig. Är det inte fint? Vill ha den på insidan av min vänstra överarm, ganska litet. Jag kan dock inte bestämma mig för vilket typsnitt jag vill ha på den. Jag vet att jag inte vill ha massa kruxgrejer på utan det ska vara enkel hård text med skarpa kanter.
1: Courier New (bold)
2: DejaVu Sans Mono
3: OCR A Extended
4: Trebuchet MS
.
Har ni någon favorit? Själv gillar jag nog trean bäst då den här ganska lång men inte så hög och stilen känns lite skrivmaskinsstil. Sen är även ettan väldigt fin! De är ju så lika så kan ej bestämma mig för vilken jag tycker är finast..
.
De andra två jag vill göra ser ut såhär:
209910032601670918_5vvynkza_f_large
Tumblr_lv6tizsyku1qjv9ano1_250_large
Korset har jag typ redan bestämt mig för att jag vill ha, inget snack om saken. Imagine är jag inte riktigt lika säker på även om den är riktigt fin!
Tumblr_m1pirueyxm1rnia9do1_500_large
Även denna skulle vara kul att ha. Dock skulle den vara mer en rolig grej för den är inte så värst fin tycker jag.

Träning

Nu känner jag att jag har blivit helt frisk så nu ska jag börja på ny kula när det gäller träningen. Det har ju varit lite sisådär med det på sista tiden på grund av att jag har varit fökyld och så. För ca tre veckor sedan började på Cosmos plan över hur man blir en löpare. Eller asså att man har en sådan livsstil att träningen består till stor del av löpning (jag har ingen plan på att bli någon elitlöpare direkt). De har en treveckorsplan över hur man får in löpningen i vardagen och jag hann bara köra första veckan, sen andra veckan blev det fullt upp med plugg inför fysik nationella och resten av veckan regnade bort. Sedan blev jag sjuk förra helgen och jag har inte blivit helt frisk förrän nu. Så nu är det bara att börja på ruta ett igen.
.
Första veckan består av att springa tre gånger och bara ta det lugnt. Inte pressa sig alls i princip, bara så att man känner att det fortfarande är roligt och så man sticker ut i motionsspåret igen. Detta börjar idag för min del. Tänkte springa idag (om vädret vill) och så typ på torsdag och lördag eller liknande. Sen ska jag även iväg och gymma tre dagar, älskar verkligen att hålla på med hantlar och så vill jag få starka muskler över armar och axlar. Jag ska dock ha en vilodag i veckan så att jag inte sliter ut min kropp helt.
.
Som ni kanske förstår så vill jag verkligen bli fit nu. Det blir inget mer lördagsgodis! Fast det äter jag typ ändå inte längre. Min mamma är också med på det faktum att jag vill bli nyttigare så hon ska undvika att köpa och hjälpa mig att motstå onyttigheter.
.
Varför jag väntat med dessa tills nu? För att nu har jag all tid i världen! Framförallt på grund av att jag inte har någon skola så jag kan satsa gärnet! Dessutom så ska jag ju vara hemma alla veckor nu i sommar utom sista veckan innan skolan börjar och denna vecka är den enda som jag inte jobbar så det passar ju bra att starta nu så att jag har kommit igång med denna livsstil tills när jag börjar jobba nästa vecka. Ska även träna lika mycket när jag jobbar bara att det alltid blir på kvällarna då. Men jag menar det är ju inte som med skolan då man har saker att göra även när man har kommit hem från själva skolan, utan nu är arbetsdagen slut när jag har lämnat NCC.

Prov

God morgon!

Har precis kommit hem från skolan. Provet gick sämst men jag bryr mig faktiskt inte, har ju trots allt ett säkert VG.

Nu ska jag bara ta det riktigt lugnt och typ föra ingenting ett tag tror jag. Jag har ju trots allt sommarlov!


Sista

Hejsan!

Jag är överdrivet trött just nu efter sista söndagen i stallet. Nu blir det no more på den fronten alltså. Visst, det är väl kul att lära barn att risa och så men dels så tror jag inte att det är min grej och dels så har jag tröttnat. Men idag var det avslutning för terminen så jag kände att de var dags att lägga av.

Har precis ätit en riktigt god middag bestående av grillspett och potatis. Och nu tittar jag på Irland - Kroatien. Såg även nästan hela Spanien - Italien också men det var dags för middag när det var ca 5 min kvar av ordinarie tid. För de som undrar så slutade den matchen 1-1.

Ska inte titta på hela matchen då jag ska till skolan imorgon och skriva prov och jag måste gå och lägga mig tidigt för jag är så trött.

Det regnade lite när jag körde moppe hem från stallet..


Fotboll

Nu ligger jag i sängen, redo att sova, men ska bara berätta lite för er kära bloggläsare först.

Har suttit och kollat fotboll hela kvällen i princip, alltså EM. Skrällen var ju att Danmark vann över Holland med 1-0. Såg dock bara första halvlek för sen var det dags för middag.

Jag hejade på Portugal men de förlorade mot Tyskland med 0-1, vilket var synd. Verkar dock som om mamma hade spelat pengar på att Tyskland skulle vinna, förstod inte riktigt.

Men så nu ligger jag här och känner mig ganska tom. Det blir sista gången i stallet imorgon, vet ej vad som kommer hända i framtiden men jag tar i alla fall en paus från det nu i sommar. Det har blivit så konstigt med det där, jag har typ ingen lust längre att åka till stallet så det är väl bra att ta ett avbrott.

Nej men nu somnar jag snart. Godnatt på er så hörs vi imorgon kväll!

Målade naglarna idag;


Swarovski

Visst är mitt armband från Swarovski fint? Fick det av pappa för typ 4-5 år sedan. Har inte så stor koll faktiskt, vet typ bara att han köpte det när han var i USA. Satte på mig det igår, kände att det passade till min skolavslutningsoutfit. Har inte använt det på år och dar typ, men nu ska jag börja använda det igen för det är ju så fint, jag är verkligen kär i det! Man kan ha det åt andra hållet också, på andra sidan så har man bara bytt plats på stenarna och det släta. Alltså, där det är stenar här så är det slätt på andra sidan och där det ärslätt här så är det stenar på andra sidan. Gillar dock den här sidan bäst.

Det som är bäst är att det är perfekt i storleken nu, förstår verkligen inte hur pappa lyckades pricka in det så bra.

 


Sommarlov

Hej bloggen!

Har precis vaknat och ska snart äta frukost. Det var skolavslutning igår och det var riktigt trevligt. Fick pris i Fysik.

På kvällen så var typ hela skolan på ängsan och firade sommarlov, vilket var väldigt kul. Dock var det sjukt många människor från andra håll också framförallt yngre vilket var lite halvsegt. Men jag umgicks med mina fina vänner och träffade flera nya så to sum it up så var det a pretty good night.

Det var ju så otroligt bra väder igår på dagen så jag satt och sola i timmar och läste Damernas Detektivbyrå.


Lokaler

Är hemma nu och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan gå och lägga mig. Kom hem vid nio och hoppade in i duschen på en gång.

Jag som sa att jag bara skulle vara iväg i två timmar, inte riktigt va? Nej men var i Hagaparken och hade det ganska trevligt faktiskt! Sen så var väl min plan att åka hem och Sanna och Lingan skulle möta en snubbe från typ Studentmäklarna och kolla på lokaler till skivan så jag följde med för att jag inte hade så mycket bättre för mig. Vi blev klara med det ca halv sju så då åkte vi och åt middag i Kungshallen och hade det trevligt!

Hoppas ni också har haft en bra dag!


Soft

Hejsvejs!

Sitter och tittar på The City och har det allmänt bra. Sista skoldagen idag, inte för att den är så seriös. Ska åka någonstans med alla naturare, vi vet inte vart. Vi ska vara borta i typ två timmar eller så, ganska soft antar jag.

Jag börjar må bättre nu, har varken feber eller halsont längre så det går framåt! Lite snuvig är jag dock.


"Många tårar kommer fällas ikväll, det är en sak som är säker."

Det är vad killen som pratar om programmen på femman så nyss. Vet ni vad som händer klockan nio? Då är det ju sista avsnittet av Desperate Housewives, NÅGONSIN! Så otroligt sorgligt. Jag har följt denna serie väldigt länge, inte från början men de senaste fyra säsongerna kanske och nu när den tar slut bli jag bara så ledsen. Jag hoppas för Guds skull att det är ett bra avsnitt!

Förr eller senare lär det ju komma ut en box med hela serien och då ska jag helt klart köpa den, no doubts!

Alla börjar skratta när jag säger att jag tittar på DH, jag kan i och för sig förstå dem. Utifrån kan det verka vara världens töntigaste serie men den är faktiskt väldigt seriös och på senare tid har den blivit så känsloladdad. Gråter i princip varje tisdag. Denna tisdag lär det falla ännu fler tårar än vanligt.


Matematik

Har precis kommit hem från skolan och sitter och äter en macka. Vanligtvis har jag inte ens slutat än men mattelektionen var en specialare så vi fick sluta typ en timme tidigare.

På matten fick vi tillbaka våra nationella prov och hade betygssamtal. Jag fick VG på mitt nationella och jag kände ni väl lite halvnöjd med det, jag vet att jag kan bättre men jag kände inte att jag hade orken att lägga energi på det. Men under betygssamtalet så sa min lärare att han tyckte att jag var värd något mer, det snappade jag ju såklart upp då matte D annars skulle bli första mattekursen jag får VG i. Han sa att jag kunde göra ett prov på måndag med några få MVG-uppgifter bara för att visa att jag kan det. Så det ska jag göra, även om skolavslutningen är på fredag. Jag ska göra allt nu för att få MVG i matte D, det säger jag bara.

Sen berättade vår lärare även att ganska sluta på TEG. Alla blev jätteförvånade, vi har haft honom i matte i två år och fysik i ett år och de flesta skulle nog säga att han är vår bästa lärare. Så alla blev otroligt besvikna. Vilka lärare vi kommer få i matte och fysik nästa år återstår att se, men de lär i alla fall inte vara lika bra som vår nuvarande.


Deal or no deal

Mobba mig inte nu men jag har precis suttit och tittar på gårdagens (?) ansvitt av Deal or no deal. Varför, kan man undra med tanke på att jag aldrig har sett programmet förut och inte ens vet vad det handlar om. Jo, för att McFly var med. De är ju så söta! Dougie är min celebrity crush (ni förstår väl varför??). Och bandet har alltid varit mina favoriter. Började lyssna på dem typ 2009 och tycker fortfarande att de är lika bra! Dessutom var det så gulligt att se Danny med tandställning, han är ju liksom 26 år, hihi.
.
Om ni ej har sett Dougie förut måste ni göra det. Han blev ju faktiskt King of the Jungle i vintras!

Syrener

Har precis kommit ut ur duschen. Asså duscha är nog det bästa som finns! Så otroligt skönt. Innan jag duschade så var jag ute på en promenad på 20 minuter. Eftersom jag inte kan träna då jag är förkyld så skulle jag spruckit av rastlöshet annars. Och mamma kom med den briljanta idén att gå ut och gå en liten sväng. Det var ingen powerwalk och det gick inte särskilt fort men jag fick röra lite på mig i alla fall. Träna är ju något som jag gör regelbundet och när det inte går får man hitta på något annat helt enkelt.

När jag gick på en trottoar så fick jag knappt plats för det var en gigantisk häck av syrenbuskar. De luktar ju så gott! Och så var jag tvungen att fota också, hihi.


Design

Nu är designen färdig. Vad tycker ni? Jag vet att den är one of a kind och väldigt annorlunda men den är såå jag! Är lite stolt att jag har fixat den helt själv faktiskt! Okej inte helt själv kanske med tanke på att jag har tagit hjälp av en videofyme-kanal vid namn Designa Din Blogg. Riktigt bra hjälp! Men det är samtidigt väldigt mycket jag har listat ut hur man gör helt själv så jag är helt klart värd en eloge.
Tumblr_lzv21ixb9o1rp8mhco1_400_large

Hemma igen

Det blev faktiskt så att jag åkte till skolan och städade skåpet. Har dock fyra böcker kvar eftersom jag har två lektioner imorgon.

Mitt huvud håller på att sprängas just nu och halsen svider som satan så mitt liv är inte på topp. Ska göra en smoothie nu så allt kanske känns bättre då. Den kommer bestå av yoghurt och frysta bär, simpelt va? Men riktigt gott!


Förkyld

Sitter här just nu och tittar på Brooke knows best på MTV. Även om jag redan har sett alla avsnitt typ 374682 gånger så är det väldigt underhållande!

Jag mår ju lite sådär asså. Halsen och huvudet för ont och så är jag fortfarande otroligt seg. Hade tänkt åka till skolan idag för att städa ur mitt skåp men jag tror nog inte att jag pallar asså. Juste har jag berättat att jag inte har skola idag? Har bara individuella val på måndagar, körsång och psykologi och vi frågade rektorn hur det var med lektionerna idag eftersom treorna har gått ut så halva klasserna är ju borta och han sa att vi i alla fall inte har någon psykologi då vår lärare är pappaledig. Jag mejlade min körlärare och frågade eftersom jag hade för mig att han redan hade sagt att vi haft vår sista lektion och han sa att vi inte skulle ha något så det var skönt!

Vill träna idag men som sagt så mår jag lite halvdåligt så det blir inget med det tyvärr.

Tumblr_m2nghvi8961r9epbqo1_500_large


Trött

Asså jag är verkligen helt slut! Det är lite sjukt faktiskt. Hela min kropp är bara så seg och svag. Har varit såhär hela helgen, börjar undra om jag kanske har någon förkylning i kroppen. Någon matlust har jag typ inte heller, är knappt hungrig alls. Eller asså jag blir ju hungrig men jag är inte sugen på att äta mat. Väldigt konstigt med tanke på att jag annars kan äta hur mycket som helst när som helst.


Inbrottstjuvar. Eller?

Sitter här efter att ha ätit en macka och druckit lite te. Ja det var min lunch. Okej, det var ett tag sen jag faktiskt åt det men har pratat i telefon sen dess så tiden har bara flugit iväg. Var i stallet halva dagen. Egentligen skulle jag inte ha åkt dit alls idag men eftersom att gänget skulle iväg med Wilmer och Mirre till Göteborg så behövde Sara ha någon där ifall det skulle hända något för annars skulle hon ha varit helt själv på gården. Det känns som om jag redan har berättat detta förresten, gjorde jag det igår kväll? Hmm..

Vädret har verkligen inte kunnat bestämma sig idag alltså. Ena sekunden är det regn och andra så är det strålande sol. Aja bättre än igår i alla fall! Allt gick bra fram till typ sista timmen, då råkade vi låsa in nyckeln i sadelkammaren så vi var tvungna att slå in ett fönster för att kunna komma in och hämta nyckeln igen. Som tur var så kom Ola upp så jag tror att han fixade det, hann inte kolla eftersom att det var han som skulle byta av mig liksom så jag kunde åka hem.

Men trots detta så har jag nog ändå haft en ganska bra dag i stallet. Nu ska jag väl bara ta det lugnt eftersom jag känner mig lite krasslig och halsen är helt fucked up, det är liksom på gränsen att den gör ont så vet inte riktigt vad som händer.

Sara bryter sig in genom fönstret för att kunna hämta nyckeln.


Alexandra "Kissie" Nilsson

Om man söker på Kissie på Google kommer det upp massor av bilder på den "gamla Kissie" och resten är på folk som anser att honom retuscherar sina bilder.
.
Jag förstår mig verkligen inte på problemet med henne. Visst hon provocerade och så förut och hon bantade ordentligt tills hon blev smal som en pinne. Men hon har blivit snäll (som jag förstår det i alla fall). Förstår överhuvudtaget inte på varför folk klagar på hennes utseende, är det inte precis så ALLA vill se ut? Jag vill i alla fall det. Hon är smal, har stora bröst, har en perfekt näsa, långt blont hår. Om något av det är är äkta eller ej det spelar egentligen inte så stor roll för hon är så sjukt snygg och om man får träna sig till den kropp man vill ha borde det väl vara lika socialt acceptabelt att fixa näsan? Eller tycker ni inte? Man fixar ju till kroppen på båda sätten.
Såhär såg hon ut för ca ett år sedan och detta håller jag nog med om att det är för smalt men kolla bara bilden här under, det är från nu i våras och den kroppen skulle inte jag säga nej till. Inte lika tydliga ben men ändå smal.
Hennes ansikte är ju riktigt fint och hon är så mycket sötare med hennes nya näsa. Dock tycker jag personligen att hennes läppar är för stora, skulle vara mycket sötare om hon hade små läppar vad jag tror. Då försvinner nog det som gör att hon ser lite fake ut just nu.
.
Något den här tjejen kan är i alla fall att klä sig snyggt. Hon har alltid snygga kläder och jag blir alltid lika avis när jag ser hennes outfit-bilder.
.
Med tanke på hur mycket skit hon har tagit genom åren så måste hon ha ett riktigt starkt psyke dessutom. Inte för att hon är min idol eller så men hon är riktigt tuff tycker jag, hon vågar ju verkligen stå upp för sina egna åsikter trots att hela svenska folket är emot henne på vissa punkter.
Jag vet inte men jag kanske är ensam om att tycka att hon är vacker.

RIP to the girl you used to see. Her days are over.


Lat

Var ute och övningskörde med mamma en riktigt lång stund förut, tror det blev ca två timmar. Mycket variation blev det, körde motorväg (både E4 och E18!!), landsväg och tätbebyggt område. Körde i Täby, Danderyd, Solna, Sollentuna, Upplands Väsby ovh Vallentuna så det blev 6 kommuner. Riktigt lång tur med andra ord!

Det spöregnar idag också så vill inte gå utanför dörren mer än nödvändigt. Med andra ord blir det ingen träning idag heller. Blir så trött på mig själv för jag har inte tränat på hela veckan, var tvungen att plugga måndag, tisdag, onsdag och sen i torsdags har det ju regnat.

Ska väl försöka skriva på min miljötenta idag, fast sen är riktigt knepig! Men det löser sig, jag och Sanna ska försöka klura ut något tillsammans som man kan skriva.

Vad tycker ni om designen förresten? Har fixat till lite detaljer så den inte ser lika sär ut. Snyggare än såhär blir den nog inte eftersom jag typ aldrig är inne på datorn längre, mobilbloggar typ ALLTID. En sak som jag ska fixa dock är en beskrivning av bloggen i meny-kolumnen så att folk kan kolla där när de undrar vad detta är för sorts blogg.

 


Stiligt

Hallå där!

Har precis kommit hem från stallet och ska duscha nu. Jag blev en aning blöt men jag hade ordentligt med kläder så det var lugnt! Det var dock en del att göra eftersom alla hästar var inne och skulle få på sig täcken och få mat osv så jag var där längre än jag hade trott. Men inte mig emot!

Var på Ludvigs studentmottagning förut. Så stilig han var! Det var så fint att se honom, har inte träffat varken honom eller Louise på riktigt länge. Jag har känt dem sen första året på dagis i princip och har växt upp med dem så man blir ju lite stolt. Som Anders (deras pappa) sa: hela familjen är samlad.

Malouf för ett tag sen, typ april. Det tog typ 5 år att få en bra bild på honom eftersom han varken ville stå still eller ha öronen framåt.


DW

Det finns en klocka som jag så otroligt gärna skulle vilja ha, en Daniel Wellington. De är så väldigt stilrena. Denna i blått band är nog min favorit, den är så ljus och härlig! Älskar även den rosa men vill kunna ha klockan till vad som helst så denna passar bättre då tycker jag. Ska nog faktiskt skaffa mig en sån här, den är ju ofantligt vacker.
Classic Glasgow Dam

Regn

Hej!
.
Idag är jag ledig. Eller tja, jag har idrottsdag där man ska idrotta på eget håll i två timmar men det är ju sämst väder så jag känner ingen lust att lämna huset för tillfället.
.
Ludvig tar studenten idag så ska på hans mottagning. Hinner dock bara vara där i ca en halvtimme eftersom jag ska till stallet sen. Är inte så taggad på det heller på grund av vädret, menmen!
Tumblr_m0dmc2el8q1qei95oo1_500_large