Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

Jag orkar inte med något alla just nu. Har en svacka. Vi hörs när vi hörs. 


PS. Vem vet? Det kan bli redan imorgon..

Jag vill göra en egen podcast!

Jag och Lingan var i Ensta igår och gick milen på kvällen. Precis som förra gången hade vi alldeles för mycket att prata om, så de två timmarna gick riktigt fort. Vi diskuterade dels det här med hur människan ser färger och ifall man någonsin kan fastställa att alla människor ser exakt samma färger. Till exempel så kanske min gul ser helt annorlunda ut än Lingans, det vet vi ju inte. Och hur ska man då kunna komma fram till om vi gör det eller inte? Jag skulle vilja säga att det inte går..
 
Vi diskuterade även saker som meningen med livet, faktiskt. Vi brukar inte såna här djupa och filosofiska samtal men nu bara blev det så. Men samtidigt kom vi in på lite mer IQ-befriade ämnen såsom vilka podcasts vi brukar lyssna på. Och då insåg jag hur otroligt gärna jag skulle vilja göra en egen podcast, tänk vad kul att sitta och snacka om vad som än kommer en för och bara bajsa ur sig åsikter och anekdoter. Jag skulle nog älska det, i alla fall om jag gjorde det med en sån person som Lingan, som jag verkligen inte kan sluta prata med.. Det är värt att tänka på i alla fall! (Måste ju i och för sig se vad han tycker om mitt förslag också..)
 
 

Mozartkulor

Hej vänner. Helt jävla död är jag men vi hoppar över den biten nu. Jag mår ändå extremt bra, sitter framför Skavlan med mamma och äter Mozartkulor, kan livet bli så mycket bättre? Jo, om m,an hade helg nu hade det ju varit ganska så jävla gött.. Men det skippar vi också, ska hänga på nJoy hela helgen nämligen. 
 
 
Ni vet ju hur intresserad jag är av att hitta ny musik, och just denna vecka har jag hittat väldigt mycket nytt och fräsht faktiskt. Har dels fått inspiration från Matthias och från när man lyssnar på Spotifys hemsida så föreslår de artister som liknar den låten man lyssnar på för tillfället. Allt detta har gjort att jag har grävt mig längre och längre in på smågatorna av indiemusikens stora variation. En favorit är just nu låten Lotus av Shotgun Crackers, ett band från lilla Rimbo. Det är lite sjukt hur mycket jag har ändrat min musiksmak sen Hultsfred, jag är inte alls samma person längre på den fronten, vilket jag är glad för! Jag lyssnade på ganska tråkig och ja, vanlig musik förut, ni vet sån som gick på radion men nu har jag börjat hitta den musiken som verkligen är gjord för mig. Det är den bästa känslan i världen, att hitta hem.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Ja, det är en väldigt bra låt av Noah and the Whale och ja, det är bara att inse att det stämmer. Sedan vi hördes senast har livet varit finare än på länge. Jag mådde otroligt bra igår när jag fick umgås med min kärlek och idag tog jag det lugnt på morgon och kom till jobbet 45 minuter senare än vanligt och det har medfört att jag har varit på otroligt bra humör hela dagen! (Om man bortser från lite trötthet nu när jag kommit hem.) Min slutsats är alltså att om jag får göra allt i lugn och ro på morgonen (nu snackar vi om riktigt lugnt, att ha ca 2 timmar på sig att göra sig i ordning) så blir jag på bättre humör resten av dagen. Jag insåg även att det kan ha bidragit till min stora kärlek till livet under tredje året på gymnasiet. Då hade jag sovmorgon alla dagar i veckan utom en och då gick jag upp i tid och gjorde mig i ordning så långsamt det bara gick, med lite dansande till härliga toner mellan sminkandet och valet av kläder. Denna insikt är revolutionerande i mitt liv.
 
Denna jacka bara skriker Emma! Den är så stilren och klassisk, nästan lite kavajliknande, med en edgy tough i och med ärmarna i läderimitation. I LOVE IT! PS. Den är från H&M.

In the clearing stands a fighter

Väst - H&M || Jacka - Vero Moda || Kofta - Odd Molly || Linne - Forever 21 || Jeans - Tiger of Sweden || Boots - Zara
 
Ursäkta rumpbilen där i mitten men var tvungen att visa de fina bakfickorna på jeansen bara..

Bakrutan är skitig som fan, men det spelar ingen roll för jag ser mig aldrig om

Vad finns det att säga? Inte mycket. Vet inte ens om jag är glad eller ledsen just nu, ganska medel antar jag. Jag är så trött att jag inte ens orkar känna något, fint........ Men jag antar att jag är glad egentligen, men jag har väl lite av en svacka, trots det underbara höstvädret..? Eller ja, det är väl inte underbart hela tiden med tanke på att det regnar lite om vartannat men det är fint ändå. Älskar att vakna till i hela kroppen av kylan som slår mot en när man kliver utanför dörren på morgonen. Men något jag fortfarande längtar efter är när träden byter färg, det är ju det bästa med hösten, utan tvekan!
 
Ja, mitt humör går ju upp och ner hela tiden just nu, antar att det beror på tröttheten. Jag blir liksom glad när jag får energi i mig (aka kaffe) och trött och ledsen resten av tiden. Som ni vet så är det väldigt tungt för mig just nu med jobb vareviga dag, men som det ser ut nu så är det bara en månad kvar av det. Sen så har jag även två resor att se fram emot i höst. Utöver allt detta så längtar jag just nu till om ett par timmar då jag får umgås med Matthias. Ja, livet är nog ganska fint trots allt.
 
Såhär ser västen ut med den quiltade jackan från Vero Moda under, jag gillar nog denna look mer än den jag hade igår.

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid

Ja, jag köpte ju en väst från H&M förra veckan och väljer alltså att matcha den så här:
 
Med en svart skinnjacka från Jofama by Kenza under. Jag har även en quiltad jacka från Vero Moda i svart fuskskinn som passar superbra under.

Gräv i det dunkla men sök inga svar

Dagen har varit tung på jobbet på grund av trötthet som i sin tur berodde på bristen på sömn natten till söndag. Jaja, det var det värt. Ganska direkt efter jag kom hem från jobbet drog jag iväg till Ensta och mötte Lingan, vi gick milen och pratade om alt mellan himmel och jord. Ni vet hur underbart det är att umgås med någon som man känner att man kan berätta allt för, även sånt som man inte berättar för sig själv, sånt som man bara skjuter under mattan så fort man börjar tänka på det. Dessutom så var det så länge sen vi träffades så det fanns en hel del att prata om.
 
Om jag ska vara ärlig så trodde jag när jag satt på jobbet att jag hamnat i någon slags depression. Livet var verkligen inte vackert på något sätt och så kom jag på mig själv flera gånger med att fastna med blicken ut genom fönstret, på bilarna som susade förbi på E18. Detta skedde när jag lyssnade på Håkan och drömde om att fly vardagen.
 
Som tur är så kom jag ur denna "depression" när jag kom hem, skulle fota lite och sen skulle åka och träffa Lingan. Tur det.
 
Bild från imorse - Tur att man kan uppskatta sådan skönhet även när livet känns så ovackert.

Löjligt lycklig

Vänner! Hur är det fatt? Jag är löjligt lycklig faktiskt. Helgen har varit underbar på alla sätt och vis:
 
Typisk dejt med middag och bio. Snabba Cash - Livet Deluxe. MMA hela natten lång, Alexander Gustafsson. En underbar pojkvän. Holiday - Vampire Weekend. 
 
 

Hosianna

Trots att jag var rädd att jag hade alldeles för höga förväntningar på allas vår kära Lasse så blev det en glad överraskning när jag hörde Hosianna, det var fullkomligt perfekt. Ni hittar det här.
 
Favoritlåtarna är Utkast till ett brev, Hosianna och Skolklockan. 

I don't wanna spend my time waiting for lightning to strike

Vänner. Hur är det med er? Med mig är det väl okej antar jag, det går verkligen upp och ner varje dag, och just nu är väl allt sådär mest på grund av tröttheten. Försöker bara tränga bort tankarna om att det kommer fortsätta så i en månad framöver, men jag och killen har i alla fall lyckats boka in en weekend i Köpenhamn i slutet av oktober och så har jag bokat New York med mamma i november så jag har i alla fal något att se fram emot. 
 
Jag orkar inte riktigt med längre att alla ska reagera så starkt på hur mycket jag jobbar och alltid tycka synd om mig, jag klarar verkligen inte av det längre. Jag har ju trots allt försatt mig själv i den här sitsen.
 
Just nu gäller bara att vila och äta lite choklad. Ska gå och lägga mig snart (woop woop feezt) för jag ska, ja behöver jag ens säga det? Jag ska göra det vanliga imorgon bitti helt enkelt.
 
Trots att jag itne är något stort fan av Veronica Maggio så fullkomligt älskar jag denna låt, precis som alla andra gör just nu!
 
† Loucos & Santos † | via Tumblr
Bild

De nya

Grå jacka, vit väst, röd stickad tröja och prickig pyjamas - H&M || Boots - Vagabond

Finner lyckan i materiella ting

NY bokat i november med mamma. Uppdaterat höstgarderoben. Planer om Köpenhamn med M i slutet av oktober börjar smidas. Nedräkningen till Hosianna handlar om endast några timmar nu. Livet leker.
 
Fika på NK idag när jag var i stan med mamma och shoppade.

Ingen ska se mig gå ner mig, jag kommer tillbaka

Känner mig som en hemsk flickvän. Förlängning till sista oktober på NCC. Konstant trött. Lasse släpper ny platta på onsdag. Strul med bokning av NY-resa. 


I'm gonna say goodbye to love, before it says goodbye to me

Tröttheten fortsätter. Fredag den 13:e. Jobb hela helgen. En vacker morgon. Dennalåt piggar upp mig.

For Emma, forever ago

Denna låt får stå som dagens soundtrack. Jag orkar inte med något alls just nu. Vi hörs.
 
 

It's time to rock!

Jag har gått runt utan nagellack i över en vecka nu och känt mig väldigt naken. Löste problemet igår.
#70 It's time to rock! // Sephora

Det här är min tid

T-shirt och kjol - Top Shop || Hängslen - Carlings || Skor - Din Sko || Ring - Style by Tyra || Hatt - Fléchet (min brors)
 
När jag skulle klä på mig imorse tänkte jag endast på en sak; "vilka kläder gör mig så hipster som möjligt?". Jag driver inte nu, jag hade verkligen en enda önskan och det var att se ut som en hipster. Ibland får man för sig konstiga saker va? Jag blev i alla fall nöjd med min outfit, och som tur är så tog jag inte i från tårna när det gällde hipsterheten utan det blev en lagom mängd.

In my pajamas

Linne - Stockholm || Byxor - Saint Tropez || Pumps - Mango || Boots - Xit/Din Sko || Smycken är divers fynd från mamma och marknad i Italien
 

Dessa kläder tycker jag så mycket om att jag använt dem två gånger sen jag köpte dem i lördags. Jag hade dem med beige pumps i lördags kväll och med svarta boots idag. Som jag har sagt tidigare så älskar jag pyjamastrenden och allt den innebär. Så i denna outfit har jag valt byxor och linne i pyjamasmodell, med vassa klackar och diskreta smycken. Man ska ju se ut som att man bara har hoppat ur sängen och slängt på klackarna och lite smink på morgonen. Älskar denna casual stil.

The Dreamer

T-shirt & Byxor - Gina Tricot || Skor - Vagabond || Halsbanden är mammas gamla

Do I Wanna Know?

Hej. Jag har suttit i kanske en halvtimme nu och funderat på hur jag ska börja detta inlägg. Tro nu inte att jag ska droppa en bomb här, utan jag känner bara ingen inspiration till att skriva, i alla fall inte om min dag. Jag lämnar den helt enkelt som den är. Men det finns en sak som jag måste nämna, Arctic Monkeys släppte ett nytt album idag!! Sånt blir man ju bara överdrivet lycklig av. Jag måste säga att singeln som de släppte som teaser är den bästa låten på skivan och att resten är lite halvdana. Eller ja, det finns bara vissa av Arctic Monkeys låtar som jag lyssnar på och det var bara denna låt som hade det sound som jag gillar med dem. Låten jag pratar om är alltså Do I Wanna Know?
 
 
Det jag gillar allra mest med denna låt år dess intro. På något vridet vänster så ger det mig ett slags hopp. Ett hopp om att det faktiskt kan göras bra musik idag. Ett hopp om att denna låt kommer fortsätta så här perfekt genom hela låten. Tyvärr så svek den mig lite på den sistnämnda punkten för refrängen är en aning tråkig, men verserna och som sagt introt är gudomliga.

Arg och tom

Jag blir lite arg på blogg.se just nu. Det går knappt att skriva nya inlägg, i alla fall inte på min dator. Jag tror att det beror på uppdateringen de gjorde häromdagen. Det är därför de två senast inläggen blev lite knasiga med bilder och utan radbrytningar, hoppas det blir bättre snart..

Jag måste även nämna att jag tidigare idag, närmare bestämt när jag borstade tänderna, kom på att jag inte har något inplanerat den kommande veckan. Inget annat än jobb. Och detta gjorde ofantligt tom i själen måste jag erkänna. Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vart jag ska ta vägen för jag är ju van nu vid att alltid ha något att stressa till. Men nu blir det inte så i veckan så jag ska passa på att fixa massor av saker som jag vara skjutit fram, såsom att skaffa dator och gå till arbetsförmedlingen. Sen så ska jag även passa på att träffa Matthias lite extra ofta, jag tror att han är trött på att jag aldrig har tid över..


New in - Basics and pajamas

Det som jag fick tag på igår var alltså ett par kostymbyxor, en grå t-shirt med djup v-ringning, och två plagg som följer höstens pyjamastrend - ett par ormmönstrade byxor och ett svart linne. Jag fullkomligt älskar pyjamastrenden för övrigt! Det ser så härligt cashual ut men så slänger man på något mer stilfullt eller fina accessoarer så blir det plötsligt mer dressigt, älskart!

En bra helg

God kväll. Jag har haft en helt underbar helg. Igår var jag och mamma och shoppade i Täby Centrum. Vi gick bara i den nya delen, vilken är helt underbar! Det är så fint och fräscht, Stortorget som blev renoverat för ca ett år sedan ser sunkigt ut i jämförelse.. Visar er senare vad jag fick tag på! Efter det så åkte jag och Matthias till Grönan för att äntligen få åka Eclipse. Den var ju helt magiskt härlig, jag älskar den verkligen!! Men vissa andra tyckte inte riktigt lika mycket om den, ska ej nämna några namn här...... Men sen så tvingade Matthias upp mig i Frittfall också, inte riktigt lika härlig.. Det slutade med att vi åkte Kärlekstunneln och Popexpressen också, sen var vi nöjda där. Sen letade vi efter första ställe att få tag i mat, jag höll på att svälta lite där.. Kvällen slutade med första Sherlock Holmes med Robert Downey Jr, så bra film!! Dagen har bara bestått av att sova och att jobba på Njoy. Har flängt runt alldeles för mycket med Jesper och bara haft det gött. Hade inga barn så jag hjälpte honom med att skruva ihop lite nya spinningcyklar. Nu är det snart sängen som gäller med lite Mumford & Sons. Godnatt!

That's sweet

Kofta - H&M || Kjol - Top Shop || Linne - Forever 21 || Boots - Din Sko || Ring från Spanien
 
Idag fick en komplimang för mina kläder som jag verkligen inte väntade mig. Det var nämligen som så att Victor sa "vilken fin kjol och kofta du har". Exakt hur ofta uppmärksammar en kille särskilda plagg? Man brukar ju få höra "vad fin du är", inte något specifikt liksom. Men hans kommentar gjorde mig så lycklig, att det faktiskt finns killar där ute som ser mina kläder och uppmärksammar varje liten del istället bara för att se att man är fin i helheten, det är unikt, killar som bryr sig om kläder och mode. (I alla fall i min umgängeskrets..)

THIS IS US

Jag har helt missat att nämna det men jag och Sanna var på bio igår, vi såg One Directions film This is Us! Mest bara för att kunna sitta och skratta åt dem och dregla efter dessa snygga britter. Och ja, det var precis vad vi gjorde. Det var ca 8 personer i en salong som får plats med över 100 och vi satt längst bak och pratade och skrattade om vartannat. 
 
Till filmen nu då, den var extremt underhållande. Pojkarna framstås som helylle och man vill bara krama om dem samtidigt som de är så ofantligt oseriösa när det kommer till ca ALLT förutom musiken. Det är så roligt att se på. Något som jag skulle säga att jag störde mig på dock var att filmen var en ren copy cat av Justin Biebers Never Say Never, men samtidigt så var ju denna bättre så det får väl gå för den här gången. 
 
Filmen var i 3D så vi satt där med våra coola glasögon och sträckte oss fram till pojkarna, vi var så nära på att duscha i deras svett.
 
 

Podcastfrälst

Hej vänner! Allt väl? Med mig är det väldigt bra just nu, sitter och lyssnar på Alex & Sigge. Igår upptäckte jag (äntligen) tjusningen med att lyssna på podcast. Bara för att slippa lyssna på samma låtar på repeat framför datorn på jobbet så bestämde jag mig för att testa på något nytt - att lyssna på dialoger mellan två roliga och härliga personer. Jag började såklart me Filip och Fredrik för de känner jag till väldigt väl tidigare då jag sett många av deras program, och så fortsatte jag med det, hela dagen. Jag lyssnade på många många poddar igår och sen även idag. Men så kom jag att tänka på att jag även hört talas om ett annat känt pod-par, Alex & Sigge! Började lyssna på dem förut och jag måste bara säga att jag älskar dem! Helt underbart ju. Det finns dock en negativ sida med att lyssna på dessa två podcasts, båda är ju så förbannat roliga så jag har varit på väg att börja asgarva högt som stryk mitt i vårt stora landskap. Och samma sak på bussen. Folk börjar ju undra vad jag håller på med liksom.. Men jaja, YOLO jag får väl vara lycklig och ha roligt om jag vill?
 
Igår plockade jag äntligen fram mina höst-boots och jag är så löjligt lycklig över detta. Jag älskar mina boots mer än livet och är så nöjd över att äntligen få använda dem. De får mig att känna mig så förbaskat snygg!
 
Detta par kommer från Vagabond, köpte dem förra hösten.

While I'm alive

Klänning - & Other Stories || Skor från Frankrike || Armband och örhängen - Silverboden

KIDS

Jag har under sommaren äntligen börjat intressera mig för musik. Anledningen till detta är att jag äntligen har hittat min nisch. Det skulle jag vilja säga är indiepop och -rock. Jag fullkomligt älskar det!! Det hela startade ganska självklart med Hultsfred och nu växer hela intresset rakt upp i taket. För tillfället är min primära källa till ny musik Matthias, han lyssnar väldigt mycket på denna typ av musik, dock så finns det många av hans favoriter som jag vekrligen inte förstår min på..
 
Men en låt som jag i alla fall har fallit pladdask för är Kids med MGMT. Det är fullkomligt underbar. Dock så vet jag inte längre om jag ska älska eller hata den. Dess video är nämligen inte acceptabel enligt mig, hur kan man skrämma upp ett barn på ett sånt här sätt bara för att få till en bra musikvideo? Och vilken mamma vill ens ha med sitt barn i den? Och även om det är som så att monstren bara är inklippta så har i alla fall barnet plågats under inspelningen för det gråter ju hela tiden. Dette är helt oförståeligt för mig..
 
 

Loverdose

Helt slut sitter jag i soffan och tittar på I Just Want to be Cool på YouTube. Jag har massor av saker att fixa här hemma. Kan ju slänga in i förbifarten att jag varken städade mitt rum eller målade naglarna igår. Så dte har ja gkvar, och så måste jag plocka in mina höst-skor och gud vet vad. Jag orkar inte riktigt tänka på allt jag måste göra. Så jag tar helt enkelt och fortsätter titta på roliga videor och läser lite bloggar. Önskar att jag hade tid att läsa en bok också, kanske kan göra det precis innan jag somnar.. (Ja, jag prioriterar bloggar framför böcker för jag läser alla via Bloglovin' och då räknar den upp alla olöästa inlägg och hur många man har, då får jag tvångstankar om att jag måste hinna läsa alla. Och jag följer extremt många bloggar, kanske skulle ta och dra ner lite på antalet, det finns en del som ointe intresserar mig längre..)
 
Juste Barack Obama kom ju till Sverige idag. Mitt kontor ligger precis vid E4:an och mitt landskap har fönstren mot den så hela AP stod och tittade när han rullade förbi i The Beast, det var häftigt.
 
Igår kom mamma hem från Köpenhamn och då hade hon med sig denna skönhet hem till mig, har haft den förut så jag visste att det var ett säkert köp. Slog på stort och tog största flaskan..!
 
Loverdose / Diesel

Simple yet effective

Tröja - Forever 21 || Jeans - Tiger of Sweden || Sneakers - Din Sko

Grundkurs systemkamera del 1

Som sagt så var jag på en fotokurs i måndags. En väldigt givande kurs. Vi fick lära oss mycket om vilka inställningar som gör vad i kameran, t ex brännvidd, bländare och iso-värde. Men det allra bästa vi lärde oss var nästan det här med porträtt, man ska tydligen gå tillbaka några steg och zooma in för att få rätt proportioner i ansiktet, se nedan.
Ja, ni ser ju skillnaden..
 
 
En annan sak som var väldigt givande med kursen var alla saker som man inser att man vill ha!! Har numer lagt till ett teleobjektiv, ett fast 50mm (ev 35mm) objektiv, ett polariseringsfilter och ett till stativ på önskelistan.

Söndermarken

Topp - H&M || Skjorta - Top Shop || Kjol - Bershka || Solglasögon - Urban Outfitters || Skor - Din Sko || Halsbandet fick jag under min konfirmation och ringen har jag hittat i någon liten butik i Sitges, Spanien

Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst

Kom med Lars Winnerbäck får bli dagens soundtrack. På tal om skor så går jag runt i mina sneakers i princip varje dag just nu, inte okej alltså.. Man måste variera för fötternas skull! Det kanske är dags att plocka fram stövletterna nu då..?
 
Sedan jag kom hem från jobbet förut har jag spenderat min tid med att fota outfits, dagens och så har jag återskapat två av mina senaste. Så nu blir det minsann outfitbilder för hela slanten! Resten av kvällen kommer användas till att plocka i ordning i rummet, duscha och måla naglarna. Var det något mer? Ja, äta lite kanske?
 
 
Åh, en liten Lasse..

Behöver ny dator

Hej vänner. Jag har världens i-landsproblem här! Det är nämligen som så att jag inte har en egen dator, för min har halvt lagt ner, så jag använder mina föräldrars hela tiden. Men just nu är det så att både jag och pappa vill ha den samtidigt hela tiden och eftersom den är hans så ska han såklart få ha den. Därmed MÅSTE jag ska fixa en ny, jag tänker mig en MacBook Air eller en Samsung, en som min bror har, har ingen direkt koll på modellens namn). Men jag vet verkligen inte vilken jag ska skaffa! Har världens beslutsångest...

Men i alla fall så snodde pappa alltså datorn mitt när jag skrev ett inlägg så nu använder jag mobilen, vilket jag egentligen är helt emot.. Men måste bara berätta att jag ikväll har varit på en fotokurs med Sanna där vi har lärt oss massor av grejer! Men berättar mer imorgon helt enkelt när jag har ett riktigt tangentbord och kan ladda upp bilder från kameran. Hörs då!

Bara för att jag inte har några egna bilder så har ni här min absoluta favorit:


Wake me up when september STARTS

Ooooch så var det september, ja... HURRA!!!!! Nu är det höst! Den som säger annat får passa sig, jag har alltid hatat månadsvisan för att den går "juli, augusti och september, härlig sommar är det då", NEJ i september är det minsann höst. Som jag har längtat..
 
Första september bjöd alltså på sista grillningen och massor av ledighet. Jag skulle ha shoppat lite lätt med mamma idag men det blev istället så att Matthias stannade kvar hos oss (han sov här) så vi spenderade äver resten av dagen med att sova. Haha nej men vi somnade faktiskt igen vi två - tre någon gång och så vaknade vi samtidigt vid fyra och ba "vad fan hände?" Det går helt enkelt inte att hålla sig vaken när man lyssnar på Kings of Convenience. Jag menar, Simon somnade till och med på deras spelning på Hultsfred....... Så det är ett hett tips att lyssna pådem om ni inte lyckas somna. ;)
 
Vi hade i alla fall väldigt trevligt igår med många goda skratt. De som var där var Fernando, Ann Westin och Thomas Järvheden. Den sistnämnda kändes såklart mest rutinerad, men jag måste nog ändå säga att Ann Westin hade roligast skämt..
 
Det verkar som att det idag blev årets sista grillning, det enda dåliga med hösten..