Like a wrecking ball

Ja, Miley var ju asball igår minst sagt. Även om det inte var min typ av musik så drogs jag med av själva showen. Hon hade med sig mängder av människor i olika dräkter med hennes egna outfits bara bestod av glittrande bodys i olika färger. Men ja jag gillade showen som sagt! 






Til we see the sunlight alright

Miley Cyrus – We Can't Stop
Hej vänner! För ungefär en halvtimme sedan kom jag hem från en fet kväll på Globen med Sanna och Miley. Det var ett stort klot fyllt med fest, musik, ljus, tungor och glitter. Så jävla häftigt. Utöver allt detta så har Miley en väldigt fin röst också. :)
 
Så det här är alltså hur jag har sett ut ikväll. Sternarna på toppen lyste inne på arenan. :) Bilder från själva konserten får ni imorgon! Godnatt babes :D
Topp och kjol från TopShop

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Lars Winnerbäck – Jag har väntat på ett regn
Om jag ska vara ärlig så fullkomligt älskar jag att det regnar idag. Jag hade tänkt jobba men ångrade mig s nu sitter jag istället här hemma med en bok och en stor kopp rooibos. Saknar hösten lite också. Jaja i eftermiddag blir det tillbaka till verkligheten med Sanna, Globen och fucking Miley Cyrus!!!! Hur fett??

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

Håkan Hellström – Valborg
Klänning - Cubus

When easy comes, easy goes

Marble Sounds – The Little Lows
Hej vänner! Jag har precis lämnat min kärlek vid bussen efter en riktig myskväll tillsammans med fika och faktiskt lite shopping. Vi smög runt i Täby Centrum och kollade in deras utbud, vilket var helt ok faktiskt. Jag har aldrig riktigt vandrat runt där som en shoppongrunda utan mer för att fia ärenden men nu kan jag faktiskt erkänna att de är värda en stund att strosa runt lite ibland.
 
Fick dock bara tag på en sak för jag var inte riktigt i mood för att testa massa grejer, men denna klänning från H&M var jag bara TVUNGEN att ha. Den är verkligen jordens gulligaste. Jag ser så oskyldig ut i den, som en liten sommarflicka. Hur underbart låter inte det?
 
Ni får se hela klänningen en annan gång då jag har dåligt ljus nu, men ni får en sneak peek på mönstret i alla fall!

En sak var säker, vi två vi brann

Oskar Linnros – Hur Dom Än
Hej vänner! Har ni det bra? Jag har det superbra, men det är mycket nu. Det är reunions, det är konserter och det är resor. Det är livet helt enkelt och jag bara älskar det!! Allt händer på en gång och det är precis som det ska vara. Jag har ett fullspäckat juni framför mig och det kommer verkligen bli så jävla bra. Vill mest bara sätta igång med allt nununu!
 
Söta flickor i Dominikanska. :)

Du kan följa mina spår hem, Columbus var mitt namn

Kent – Columbus
Bikini - River Island

Mors dag

Hej vänner! Jag har nyligen kommit hem från en mysig mors dag-middag på Trattorian på Norrmälarstrand. Hur har ni firat er mor? Jag gav henne en luftmadrass till poolen som man kan ligga och sola på (som då jag också kommer kunna snvända hihi).
 

The perks of being a wallflower

Ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga om denna bok då den inte påverkade mig alls. Visst det var en rolig bok, men nte så mycket mer än så. Den hade inte dirket någon särskilt som hände i den utan man fick bara följa Charlie ett år i high school. Den var visserligen skriven på ett innovativt sätt i och med breven och den var rolig, men så mycket mer än så var det inte. Så ja, förvänta er inte att påverkas så starkt av denna bok, den är precis som alla andra high school-berättelser.


Var är den där regnbågen?

Håkan Hellström – Förhoppningar Och Regnbàgar
Såhär har min dag sett ut hittills. Bara massa sol, bad, läsning, saft och bullar. Håkan har återigen börjat ta upp en stor plats i mitt liv. Ikväll blir det till att gå på bio och äta middag men min kärlek, en riktig dejt-dejt alltså. Mys!
Bikini - River Island

Framför mina ögon öppnar sig en solig väg till dig

Håkan Hellström – Äntligen På Väg
Topp - Oasis // Kjol - H&M

We moved into the water instead

New Navy – Tapioca
Nejnej, jag saknar inte alls det här.........
Bikini - Lindex // Strandklänning - River Island // Väska - Urban Outfitters // Solglasögon - Rut & Circle

You couldn't tell it to his face

Matt Corby – Brother
Topp - H&M // Kjol - TopShop

People try and hide the light

Arcade Fire – Rebellion (Lies)
Dessa kläder hade jag på mig igår men då jag spillde frappino över hela jeansen så blev det inga outfitbilder... haha är i alla fall supersugen på pasteller just nu, och trots att skjortan är av jeansmaterial så får den en pastell wibe när den matchas med andra pastelliga plagg.
Skjorta - TopShop // Jeans - Cubus // Klocka - Daniel Wellington // Ring från random marknad i Spanien

South Beach

Det syns inte överdrivet bra på dessa bilder men nu när jag fått lite färg på händerna så är jag bara galet sugen på starka färger på naglarna!! Det blir såååå sommarfräscht. :)
#713 South Beach // IsaDora

När det känns som du har väntat sen du var barn

Kent – Svart snö
Tröja - BikBok // Jeans - Cubus // Skor - Vagabond // Armband - Accessorize

Never thought I would see you smile

St. Lucia – Elevate
Klänning - Pull & Bear // Väskan är mammas gamla // Skorna vet jag inte :)

Regnet slår mot rutorna nu men natten är ljus i ett land utan ljud

Kent – Sverige
Såhär bra har jag haft det idag, innan det mulnade på helt och jag gick in och tittade på Vänner. :)

Skynda att älska

Jag läste tre böcker i Dominikanska och en av dem var Skynda att Älska av Alex Schulman. Detta är alltså en bok som handlar om bearbetningen av att förlora sin far (vem som helst egentligen..) så man får läsa om massa gamla minnen från när Allan Schulman levde. Boken var otroligt bra skriven, härlig retorik förutom det faktum att han aldrig använde kommatecken utan det var ounkter överallt så läsningen blir lite hackig. Annars tycker jag att Alex skriver väldigt bra och boken berör verkligen. Den är både rolig och sorglig vilket gör att den inte blir tråkig. JAg kan verkligen rekommendera den här boken; den är vacker, sorgsen och fängslande. :)
 

I came from just another regular town

New Navy – Regular Town
Kavaj - Tahari // Jeans - Cubus // Klocka - Daniel Wellington

Ostskola

Hej vänner! Då jag endast har sovit fem timmar per natt sen jag kom hem från Dominikanska är jag nu väldigt trött. Jag måste i alla fall berätta om min mysiga kväll igår! Jag var nämligen på ost- och vinprovning med Matthi. Jag är förmodligen jordens största ostentusiast (nejnej jag överdriver inte alls) så det här var en helt underbar julklapp jag fick från min kärlek. Vi var i ostbutiken Gamla Amsterdam på Hornsgatan här i Stockholm och fick lära oss massor med grejer om ostar i allmänhet. Sen fick vi smaka fem stycken ostar och prova viner som skulle passa perfekt med ostarna. Kan det blir mycket bättre? Jag har nor aldrig varit med om en liknande smakupplevelse, helt underbart! Utöver det så var vår provningsledare fantask att lyssna på också. Om ni har någon form av intresse för ost tycker jag verkligen att ni ska göra detta, för man lärde sig en hel del och hittade nya favoriter till ostbrickan i framtiden. :)
 

Mot en helt ny dag

Kent – Passagerare
Hej vänner! Jag har nyss kommit hem från en mysig stund hos min kärlek och ska strax sova. Har börjat kolla igenom alla bilder från resan nu och aah de är välidgt många!! haha får lägga upp en plan för hur de ska komma upp här. Vi gjorde oss fina en morgon och gick ner till den tomma stranden och knäppte av en massa fina bilder på varandra, så mellan alla "vardag"-bilder kommer det upp en del artistic bilder också, hur kul?
 
Annars känns det inte som att det händer så mycket just nu, försöker mest bara komma in i de gamla rutinerarna igen.. Fast när jag tänker efter så händer det saker hela tiden typ bara att jag inte riktigt bearbetar sakerna ordetligt tror jag, nästa vecka kommer bli tung tillexempel så det våga jag inte ens tänka på.. Men jag är lycklig över att livet är så väldigt fint i detta nu.

Jag sa upp mig för att fånga lite sol

Kent – Musik Non Stop
Hej vänner! Hur är det med er? Med mig är det toppenbra! Jag har haft en underbar tid i Dominikanska Republiken med Bettan och bara njutit av sol och bad. Vi har verkligen bara legat i solstolar och chillat i 10 dagar, man kan ju lugnt säga att jag är utvilad nu! Haha. Jag har lyssnat en massa på Kent och svept mig igenom tre böcker. Jag har väldigt många söta bilder också som ni får se någon gång när jag har hittat de gladaste! 
 
Jag vill mest bara sitta hemma och dricka te och läsa böcker nu för tiden (nej, lovar, det är inte höst..) som den lillgamla 19-åringen jag är. Vet inte riktigt vad som har hänt? Antar att jag bara har gått ner i varv helt och hållet och vill fortsätta på den nivån. Dags att sätta igång hela systemet igen då, börjar med en promenix med fina Sanna ikväll. :)
 

Leave the paper work for other days, just go

Nen här videon visar väl ganska exakt hur jag känner just nu. Lyssnar säkert på denna på repeat på planet. ;)