Vart tog tiden vägen?

Asså ååh.. Jag vill ju sågarna blogga men de senaste dagarna har tiden helt enkelt inte räckt till. Jag fick lite bråttom där mitt på dagen idag när jag insåg att oj jag måste gå till bussen om typ tio minuter och här sitter jag i pyjamas. Så nu är jag äntligen hemma efter tråkiga men ack så nödvändiga riskettan och äter middag och ska snart höra mig i ordning för att ikväll gå ut för första gången med mina kompisar. Skoj!!

Så ni får ha en fortsatt bra kväll så hör jag v mig imorgon då jag bara ska vara hemma hela dagen. Puss!


31 oktober 2012

God morgon! Jag har nyligen vaknat och sitter nu och äter frukost i käket med min nya bok "Elsas Mode" av Sofi Fahrman i handen. Fick den alltså igår och har bara läst ett kapitel än så länge men den verkar bra, jag tror den är något för mig.

Min födelsedag var helt underbar! Jag umgicks bara med person jag gillar och mår bra av så inget kunde förstöra min dag. Men jag berättar mer om det senare. Jag ska på riskettan senare idag, verka ganska segt men det är ju otroligt bra att ha det gjort!


Myys

Sanna kom och hämtade mig med bilen förut och så åkte vi till Täby Centrum och fikade. Vi satt på EspressoHouse som vanligt! Haha. Vi snackade bara en massa skit som vanligt och så fick jag present av henne som bestod av en jättefin ring och även en CD med en video på som jag tittade på när jag kom hem. Asså videon var så otroligt gullig så jag bara dog! Man blir ju nästan lite kär, haha. Nej, men jag tycker så otroligt mycket om Sanna, hon är en helt underbar vän!
 

30 oktober 2012

God morgon! Detta är helt glatt min favoritrubrik of all times. Vet ni varför? För att jag fyller år idag!! Hihi jag fyller alltså 18 och blir myndig.

Familjen väckte mig vid typ 6 imorse och sjöng för mig och så fick jag lite presenter. Hihi men det här blir nog en bra dag tror jag, jag ska bra umgås med folk jag gillar. Ska på dagen träffa Sanna lite, tror vi ska fika eller något. Och ikväll så blir det middag med familjen, farfar + hans flickvän och Susanna. Hihi ja jag tar med min brors ex men vi är så otroligt bra vänner att jag inte kan tänka mig en sån hår födas utan henne.


Marsipan-freak

Vet ni vad? Mitt smink gick inte till waste. Chefen ringde i eftermiddags och undrade om jag kunde jobba nu på kvällen, vilket jag kunde. Så jag har alltså varit på jobbet hela kvällen, jag som hade tänkt skriva värsta blogginläggen liksom och uppdatera mycket! Men så blev det tyvärr inte, ni får de inläggen imorgon. ;)

Just nu sitter jag bara och tittar på Project Runway Sverige som vanligt på måndagar. Jag hällde upp ett stort göra kall mjölk (MUMS) och så äter jag en pumpa gjord av marsipan. Asså i min värld finns det nog inget godare än marsipan, då sjukt mumsigt!!


Suck...

Min chef ringde för en halvtimme sen och sa att det inte blev något möte idag i alla fall. Jag som prceis hade gjort mig i ordning och till och med sminkat mig! Så min outfit gick lite till waste. Men ska nog snart gå till Ica och hämta ut en grej och kanske också köpa lite lunch. Jag börjar faktiskt bli hungirg trots att jag inte är sugen överhuvudtaget på mat. Men är jag hungrig så är jag, inget man kan göra åt det förutom att äta!

29 oktober 2012

Hejsan! Jag har varit vaken ett tag men bara chillat och tittat på lite tv. Jag mår sådär idag asså. Jag har visserligen gjort det helahelgen men idag är det ännu värre, tror jag är förkyld. Därför kan jag inte träna idag som jag hade tänkt göra, suck vad trött jag blir! När man äntliegn tänker komma igång med träningen ordentligt igen så blir man sjuk. 
 
Så vad häder idag då? Jo, jag ska på möte på jobbet vid två. Något mer har jag faktiskt inte inplanerat. Ska väl ha lite HP-kväll idag tror jag, måste titta klart på Halvblodsprinsen som jag bara såg halva av förra helgen för att jag skulle upp tidigt på söndagen. 
 
Så vad ska ni göra idag?
Tumblr_lonaxm8t8e1qgf0w3o1_1280_large
OMG vad gott!! Ska man unna sig något sånt här idag kanske?

Äntligen

Nu ska jag gå och lägga mig. Sedan jag kom hem från jobbet har jag bara ätit middag och tittat på tv. Riktigt mycket tv. Men jag har ju höstlov nu så jag tänkte att det inte spelar så stor roll när jag går och lägger mig. Det är faktiskt först nu jag tycker att jag har höstlov i och med högskoleprovet igår och jobb idag, men imorgon är jag ledig! Så vi hörs då, godnatt! Puss.


Dags för jobb

Jag ska precis som alla andra söndagar åka iväg till jobbet snart. Jag kommer hem vid halv nio, vi hörs då! Puss.


28 oktober 2012

Hejsan! Var på väg att skriva god morgon men insåg att klockan faktiskt är halv ett. Jag hatar att vakna sent, vaknade i och för sig för en timme sen typ men det är sjukt sent för mig. Jag tycker att man sover bort halva dagen.

Högskoleprovet kändes faktiskt helt okej igår, kanske för att jag var lite småvan nu när man redan har gjort det en gång. Hade det också väldigt trevligt med kompisarna här igår kväll.

Någonting som har räddat mig från att inte sova ännu längre dag är att vi fick en timme extra inatt. Vintertiden är i full gång nu, kan ni också känna det?


Väl förberedd

Den här kvällen har väl mest gått ut på att titta på X-Factor och att förbereda sig inför högskoleprovet imorgon. Jag inhandlat pastasallad och Loka till lunch och små russinpaket att äta på rasterna så man inte blir hungrig. Har även kollat på vilken buss jag ska ta och när jag borde gå upp osv osv. Har även duschat nyss och tvättat håret så att jag är fräsch imorgon!

Jag är väldigt nervös inför detta prov. Förra gången var min första och då var min inställning mer "äsch detta är bara en testomgång för att se hur det funkar" men denna gång vill jag verkligen höja mig och jag hat helt glömt bort att plugga så är skitnervös.

Provet börjar 8.20 och slutar 16.20 så det pågår hela dagen så vi hörs inte förrän då. Om ens då förresten, jag ska ha över lite kompisar på middag så ska förbereda det hela eftermiddan. Jaja, önska mig lycka till imorgon så hörs vi om jag kommer ut levande! Haha Ska sova nu så jag orkar gå upp så tidigt imorgon. Puss på er.


Militär

När jag och Sanna var i Täby Centrum idag när vi väntade på bussen sprang vi in på Gina Tricot och kollade runt där lite snabbt. I en del av butiken hade de nästan lite militärtema och jag fastnade speciellt för två plagg. 
Västen till vänster satt på en skyltdocka och var matchad med en långarmad tajt tröja i bomull, simpelt men effektivt. Dockan hade även ett stort silvrigt halsband i halsen, sååå FAB!
 
Blusen ittade jag hängandes på en galge bara ocg den är bara att matcha till ett par tajta, svarta jeans och ankelboots. Det är så fint med nitarna på fickorna och de guldiga knapparna, gillar den starkt!
 
Båda plaggen kostar för övrigt 299 kr vardera.

26 oktober 2012

Hejsan! Jag har looov! Woho. Nej men jag chillat vara framför TVn just nu. Ska skriva högskoleprovet imorgon så vill vara utvilad tills dess.

Skoldagen har varit rolig. Hade bara lektion på förmiddagen och sen på eftermiddan hade vi vår årliga spökbollsturnering. Det gick sämst för bara halva klassen var där.

Men man klädde i alla fall ut sig och vår klass hade temat "filmkaraktärer på kräftskiva". Så alla hade kräftskivehattar och så var man utklädd till något filmrelaterat under. Koski som gör sina dräkter helt själv har slagit oss med häpnad varje år. I år var han Batman, jättetuff!

Efter skolan provade jag och Sanna på "Chillbox" som var riktigt gott. Det är typ frozen yoghurt tror jag så får man ta en massa tippning på. Supergott!


Jack-problem

Typ hela den hästen har jag burit min svart Kenza 9 från Jofama by Kenza och min grovt, rundstickade, gråa halsduk från Åhléns när jag har gått till bussen på morgnarna (även när jag åker hem och när jag är ute överhuvudtaget, hehe). Har känt mig så otroligt FAB med andra ord för det är sjukt snyggt. 
 
Dock har det börjat bli kallare här i Svealand den senaste veckan och idag gick det knappt att gå runt såhär alltså, jag höll på att frysa ihjäl! Dessutom har det varit snöstorn här ikväll, hihi skoj! Och imorogn bittit blir det -3 grader ute så då blir det nog en varmare jacka på. Dock har jag lite problem med vilken jacka jag ska ha nu denna tid på året för min dunjacka från Hollies är lite för varm tycker jag, den ska jag ha när det är -15 grader liksom! Så tror att detfår bli min gamla (har haft den i kanske 2 år) svarta, mysiga fuskpäls. Den lär värma gott!

99 saker

Har nu tittat på gårdagens avsnitt av 99 saker med Erik och Mackan och jag vet inte om jag har skrivit det här tidigare men jag fullkomligt älskar det programmet! Kan bero på hur sjukt underbara Erik och Mackan är, inte minst ihop. De är otroligt roliga.
 
Åt lite kvällsmellis framför det också för jag hade inte ätit sedan jag kom hem från skolan men jag var ändå inte hungrig så det blev bara knäcke och te. Myys!

Sephora Sverige

Min fina duktiga vapendragare till vän (Sanna) tog körkort i måndags, asså fattar ni hur duktig hon är eller?? På första försöker och allt. Tillbaka till saken, hon körde alltså bil till skolan idag och det var jättekul att åka med henne! Jag kände mig väldigt trygg när jag åkte med henne.

Vi åkte i alla fall till Täby Centrum där Sephora öppnade idag, Sveriges första. Där fick man en gratis produkt och man fick välja mellan parfym, läppglans och nagellack och jag valde det sistnämnda för de andra skulle jag nog inte använda. Så vad tycker ni, gillar ni färgen?

Jag är väldigt glad att det äntligen har kommit en Sephora så nära mig för de har väldigt bra smink, alltså deras egna produkter. Använder till exempel deras puder som jag tycker mycket om i och med att det har en bra färg för bleka mig.

Sedan gick jag skjuts hem och sedan dess se jag gjort lite läxa och sånt där.


Love is Easy

De som känner mig bra vet om hur mycket jag gillar bandet McFly. Har gjort det ända sedan jag gick i åttan, alltså ungefär fyra år. Den 26:e november kommer de ut med sitt sjätte album och jag längtar så sjukt mycket! Tillbaka till saken, inatt släppte de videon till en låt på skivan. Här nedan har ni alltså videon och visste är den söt? Dock måste man veta lite saker om dem för att förstå denna video. Jag tycker att de har gjort den väldigt smart för det är verkligen en "trip down memory lane" så att säga och om jag inte minns helt fel så ska albumet heta Memory lane. 
 
Några saker som man kanske vill ha förklarat för sig om man inte kan så mycket om detta band så är det till exempel att vid 1:34 så får man se Dougie när han blir King of the Jungle, efter det så får man se Harry vinna Strictly Come Dancing. Och sedan efter fåglarna så kommer alla deras tidigare album covers, väldigt roligt gjort asså! 
 
Jag tycker att det är så himla kul att se Danny (han som tar emot priset och har en helt underbar röst) uan gitarren i störta delen av låten för han ser ut som om han inte riktigt vet vart han ska ta vägen. Man ser honom liksom alltid med sin gitarr typ och nu så verkar han ha svårt att stå still utan den. aha, så söt!

25 oktober 2012

God morgon! Sitter just nu i köket och äter frukost. Vaknade för inte så länge sen men det beror mest på att jag kom hem vid tolv igår men gick inte och la mig förrän typ halv två.

Jag och Susanna hade skoj igår. Kvällen hade väl kunnat sluta lite annorlunda men vi la inte gå in på några detaljer nu.

Skolan börjar 12.15 idag så jag behöver inte stressa nu. Dock slutar den halv fem så det är väldigt segt. Man blir så trött vid slutet av dagen liksom, så kan nästan aldrig koncentrera mig fullt ut på PA(projektarbete) som är vår sista lektion.


24 oktober 2012

Hejsan! Såklart så hade jag sjukt svårt att gå upp ur sängen imorse, låg kvar i typ en timme tror jag. Allt detta bara för att jag gick och la mig så sent igår, ååh jag orkar inte! Jag hade liksom tänkt gå upp tidigt och duscha och fixa lite med tvåläxor. Men nej, det hinner jag inte nu för jag tog så lång tid på mig i duschen också. Hoppas bar ajag hinner klart med den läxan som är tills idag.
 
Eftermiddagen kommer jag spendera i stan för att umgås med Susanna. Vi ska ju steppa ikväll för första gången och såhär är det; Susanna bor i Norrtälje men går på Nackademin i Solna så hon vill itne åka hem emellan skolan och Steppen för att det tar sån lång tid, och jag förstår det. Så istället ska vi hänga i stan, äta middag av något slag och så ska vi försöka fått jobba undan lite skolarbete. Steppen börjar halv nio och vi slutar båda två skolan runt tre så vi har ju ett tag på oss innan vi ska vara där. 
 
Som ni kanske kan förstå ur detta stycke så kommer jag inte kunna blogga något i eftermiddag, är ju liksom i stan med Susanna! Bara så ni vet. :) 
Tumblr_mce0m6jpgj1rj2vcqo1_500_large

Sömn

Hela den här terminen har jag varit dålig på att gå och lägga mig i tid. Jag som är en sån person som betjänter sömn liksom, hat alltid varit bra på det! Men nu så har något gått snett sedan alla mina sovmorgnar började så nu ät det svårt att sluta. Ska försöka bli bättre dock, får komma på en rutin. Typ att jag tittar på nyheterna kl 22 och går sedan och lägger mig direkt, låter det som en bra deal tycker ni?

På tal om sömn så ska jag sova nu, vi hörs imorgon bitti! Puss.


Tv-kväll

Hejsan! Jobbet idag gick super, barnen var trevliga och så fick jag min första lönespec på Njoy. Woop woop!

Har ända sedan jag kom hem tittat på alla kvällens braiga tv-serier. Tisdagar har alltid bra program, har ni tänkt på det? Fast det är väl en smaksak antar jag.

Har även betalat mun steppkurs så nu är det officiellt, typ. Åh vad spännande det ska bli!

Haha lagom splittrat inlägg. Aja, sammanfattning om allt som händer i mitt liv just nu.


Naglarna

Jag fxade alltså naglarna igår och jag blev så nöjd! Det känns dock fortfarande lite ovant med korta naglar, framför allt när jag skriver på datorn. 
Kan inte bestämma mig för vilken bild jag gillar mest, ljudet var så konstigt.

23 oktober 2012

Hola! Jag är hemma från skolan och varvar ner och äter lite för att få energi. Ska precis som vanligt jobba ikväll, vilket jag inte är särskilt taggad på idag. När jag kommer hem efter skolan vill jag mest inte göra något, det är därför det är lite jobbigt att jobba dessa dagar.
 
Ikväll fortsätter äntligen Heart of Dixie, de har ju visat något annat program den här tiden några tisdagar nu men äntligen är det tillbaka. SOM jag har längtat!
Tumblr_mc5ozwikmr1rsqx8so1_500_large

Project Runway Sverige

Nu har jag och Sanna skypat i över 1,5 timme och skrivit vår labrapport i fysik till imorgon. Men nu blir det andra bullar, jag ska titta på kvällens avsnitt av Project Runway Sverige och fixa naglarna. Är det bara jag som gillar Project Runway eller? Inte bara för att det är underhållande utan även för att man får så härlig inspiration! 
Dessutom gör Sofi Fahrman och Rohdi Heintz ett riktigt bra jobb! De har roliga utmaningar och coachar dem på ett snällt men samtidigt strikt sätt. Me like!

Korta naglar?

Jag har sedan i onsdags haft denna styling på mina naglar:
 
Men imorse såg jag denna bild på weheartit:
Tumblr_m9owqjskvj1re4m0ro1_500_large
Och jag blev så sjukt sugen på att klippa av naglarna kort och måla i en lite rosabeige färg (vet inte riktigt hur jag ska beskriva den). Men kände inte riktigt att det var prio ett så har väntat med det och funderat på att göra det senare. Nu blir jag dock mer tveksam för jag kanske ångrar mig imorgon. Fast vem bryr sig? Naglarna växer ju annars ut igen.
 
Ibland kan jag få ett ryck då jag blir så trött på att ha långa naglar så jag bara vill klippa av dem, har ett sånt nu. Jag lär göra det senare.

Jag älskar hösten.

Det gör jag verkligen!! Har nyss varit ute och gått i typ 20 minuter och bara njutit av den friska och kalla luften, de röda och orange träden och den vackra och mysiga naturen. Dock gick jag bara här i skarpögd bland huset men det räckte för mig idag. Jag ville bara komma ut, hör det allt för sällan nu för tiden.

Funderar faktiskt på att börja gå ut och gå regelbundet, gjorde det i somras men då gick jag fort för att träna, nu vill jag bara andas. Det hjälper en faktiskt att tänka om man kommer ut och rör på sig ofta.


Lunch

Har precis slängt i mig min lunch som bestod av makaroner, och ketchup. Haha jag är så lat att jag inte orkar göra något mer avancerat. Har inte mycket kvar i svenskaboken, typ bara 30 sidor så den är snart slut, tack gode! Sen ska jag skriva en labrapport i fysiken och även göra några uppgifter i fysikboken. Blir ni avundsjuka nu när ni får läsa om mitt fabulösa liv? Haha nej men det är helt klart värt det. 

22 oktober 2012

God morgon! Igår kväll var jag otroligt trött och tittade bara på Solsidan, Hellenius Hörna, Awkward och The Mentalist. Orkade inte blogga och hade ändå inget att skriva om.

Nu sitter jag här på måndag morgon (snarare förmiddag) och tänker på den kommande veckan, den blir nog bra tror jag.

Idag ska jag väl bara plugga. Funderar på att gå ut och gå en sväng för att få lire frisk lust också.


21 oktober 2012

God morgon! Jag ska strax åka till jobbet och är där nästan hela dagen, jag lär komma hem vid typ sju. Så vi hörs då, ha en bra dag! Puss.


Lana Del Rey

Var inne på HM.com förut idag och såg att de återigen har haft Lana Del Rey som modell och även om jag inte gillar hennes musik så bara älskar jag henne. Asså hennes utseende är ju bara perfekt och hennes klädstil är ju to die for! Här är några lookbooks från "Autumn Fashion med Lana Del Rey" och dessa bilder är ju bara så sexiga och kläderna vill jag bara klicka hem på en gång. De har ju lyckats med vad de vill uppnå i alla fall, att man ska vilja köpa kläderna.
Den här tröjan känner jag bara spontant att jag måste ha, visst är den snygg? Kan tänka mig att den är skön också.
 
Ja, ni ser ju också hur snygg hon är, finns det något med henne som inte är perfekt?

Ovan vid inomhuslivet

Jag har nyligen ätit middag och nu ska jag bara softa i soffan och titta på kanske lite Harry Potter och Halvblodsprinsen och kanske lite 2 steg från Håkan. Får se vad det blir. Jag är völdigt trött så jag orkar inte göra så mycket mer produktivt idag tror jag. Anledningen till att jag är så trött är frmodligen för att jag har varit hemma hela dagen, har inte fått någon frisk luft tyvärr. Jag som är en sån friluftsperson är väldigt van vid att vara ute någon stund varje dag året om, det här känns konstigt. 
Tumblr_m5hs4mbfiq1r7z7ebo1_500_large

Candide

Nu har jag städet mitt rum så det är ag klar med. Tack gode! Jag hatar att städa.. haha men det måste göras.
 
Nu ska jag göra en ännu tråkigare sak, äsa boken vi har fått av vår svenskalärare! Så himla tråkigt att läsa böcker man får av skolan, de är nästan aldrig bra. Hoppas den här är lite bättre i alla fall, har bara läst cirka 50 sidor och hittills har den varit helt okej faktiskt. 

Utkast till ett brev

Ni vet ju hur mycket jag gillar Lasse och jag gick på en av hans konserter på Grönan i augusti. Då spelade han en låt som jag aldrig hade hört förut vilket inte verkar vara så konstigt för han har bara kört den live. Vet inte om den kan vara ny eller något men den finns i alla fall inte som en studio version. Vilket jag verkligen vill att den ska göra för den är helt undebar. Så himla fin. 
 

Stepp

Igår fick jag bekräftelse på att jag ska börja steppdansa med Susanna! Förstår ni vad roligt? Vi börjar redan på onsdag i en nybörjarlurs.
 
Vi ska göra det på SSS, Swedish Swing Society, i Stockholm. Har dock ingen aning om vart det ligger.. Det kostar 400 kr för den här perioden som består av 6 gånger. Dock ingår då medlemsskap för 150 kr som gäller hela året så alltså kostar själva kursen bara 250 kr. 
 
Ååh detta ska bli så kul!!

20 oktober 2012

Hejsan! Jag tar det bara lugnt framför TVn just nu, ha nyss ätit frukost. Idag har jag ingen inplanerat mer än att plugga lite grann. Jag ska i alla fall ta det lugnt, och jag kan nog garantera att ni kommer få många inlägg. 
 
Jag ska bara njuta av denna lediga dagen och kanske ska röra mig utåt en liten sväng, bara gå en vända. Undrar om jag kan få med mig bror, det skulle vara roligt!

19 oktober 2012

Hej. Det var över ett dygn sen jag skrev nu. Men sen dess har det inte hänt så mycket, har varit i skolan, har träffat Susanna. Jag mår bra, har bara inte orkar eller knappt haft tid ens att skriva idag.

Såg nyss på X-Factor också och jag har helt kärat ner mig i Alexander, han är ju bara för charmig! Och det han gjorde idag, det var modigt.

Just nu ligger jag bara och lyssnar på Lasse för att jag inte orkar somna. Ska dock föra det snart så jag inte sover hela dagen imorgon. God natt hörni! Puss.


Ostgalen

Ååh vilken god middag jag har i magen nu asså. Var väl klar för kanske en timme sen i och för sig men sen dess har jag tittat på TheMentalist, måste skaffa alla säsonger och titta på alla avsnitt i ordning för den serien är så sjukt bra! Men fick i alla fall god kyckling till middag och efter fick jag ost, så otroligt gott! Ibland äter jag nästan hellre ost än efterrätt asså, och jag är en riktig efterrättsmänniska, fatta då hur mycketjag gillar ost! Fast jag är den som gillar ost allra mest i min familj så det blir inte ost så ofta tyvärr..
 
Imorgon blir det skola, HELA dagen. Slutar vid tre och då ska jag träffa fina Susanna. Hon ska få se hur skolan ser ut och så ska vi fika sen, as always! Haha
Ser ni hur det ser ut eller? Mums, detta är drömmen. 

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Tyckte inte att mina kläder var särskilt speciella idag och så ville jag göra lite annat än vanliga outfitbilder så här har ni bilder på mina smycken idag. Många av dess smycken är min mammas gamla som hon inte använder så de enda som jag vet var de kommer ifrån är den platta ringen (från en liten butik i Sitges, Spanien) och stjärnarmbandet (Friis & Company).

Vad ska jag göra nu?

Nu sitter jag hemma efter en händelserik dag i skolan. Haha okej, det har inte hänt så mycket.. Men matteprovet kändes faktiskt bra, eller bättre än jag hade trott i alla fall. Sen PA-lektionerna är så underbara för vår lärare älskar mig och Sanna, ndrar varför.. Vi kan ha en tendens av att vara ganska oseriösa faktiskt då det är sent på torsdag eftermiddag och man är otroligt  trött efter tre timmar matte. Antar att det beror på att vi typ gör det vi ska ändå? Nej, men det är kul i alla fall. Så nu sitter jag hemma jättehungrig men vågar inte äta något för vet inte hur det ska bli med middagen ikväll. Mammas kompis kommer nämligen hit och ska sova över här över natten för de ska åka till St Petersburg imorgon bitti och flyger då tillsammans härifrån Stockholm, Arlanda (hon bor i Alingsås). Så vi får se hur det blir med middagen. 
 
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll faktiskt, har inget planerat alls så kasnek ska ta och läsa lite Cosmo? Eller så fortsätter jag på boken vi läser i svenskan.. Aja,vi får se!
Lite härliga höstbilder jag tog idag bara.

Ringen

Jag insåg att det var lite svårt att se ringen jag hade igår på outfitbilderna så ni får se lite närbilder på den nu. Det är riktigt svårt att se på bild hur den faktiskt ser ut för det är bara massa metalltråd som står upp som piggar.Lite konstig men astuff! Alla säger dock att den ser ut som en igelkott.

18 oktober 2012

Hej. Idag är verkligen ingen bra dag. Den har i varje inte börjat bra. JAg tänker inte gå in på detaljer så nu pratar vi istället om vad som händer resten av dagen. I skolan har jag matteprov, blöäää! Vill verkligen inte skriva ett prov en dag som denna, allra minst mitt första prov i matte e och med nya läraren, vi har ju ingen aning om hur han utforar sina prov liksom. Sen ikväll hoppas jag på att hinna träna, får se om ajg orkar dock med tanke på vilket humör jag är på.
Tumblr_mc1vi01ue31rgqvpao1_500_large

Nymålat

Har precis målat naglarna i en härlig mörkbrun färg som är så höstig att man bara vill hälla upp en kopp te och tända värmeljusen på en gång. Tyvärr får jag inga bra bilder nu i mörkret men här har ni så ni ser ungefär hur de blev!
Ja, det ser ut att vara väldigt dåligt målat men det kommer försvinna när jag duschar imorgon bitti. Har ni märkt att det lacket som ahmnar utanför nageln och istället på huden försvinner när man duschar? Så praktiskt!
 
Nagellacket kommer från Essie och har färgen "489 Lady Godiva".

99 saker

Har precis duschat vilket kändes såå skönt eftersom jag kände mig ganska äcklig och har även hällt upp ett stort glas mjölk. Så otroligt gott när man är törstig alltså! Önskar man drack det oftare..

Nu börjar 99 saker med Erik och Mackan så nu kommer jag vara busy i en timme. Vi hörs efter, puss!


Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Här ser ni vad jag har haft på mig idag, återigen väldigt simpelt. Jag gillar dessa toppar som det händer en del på så att outfiten får en helt annan stil och så lyfter de helheten. 
 
Topp - Bershka (Barcelona)
Jeans - Crocker
Boots - Vagabond 
Ring - Gina Tricot
Skinnjacka - Jofama by Kenza

Jag vill ju bara shoppa

God eftermiddag! Det var så otroligt skönt att få gjort det jag behövde imorse, nu behöver jag inte oroa mig för det liksom. Jag blev klar på fort på Täby Centrum så jag gick tunt och kollade lite medan jag väntade på Sanna. Var inne på Akademibokhandeln och såg boken "Elsas hemlighet" av Sofi Fahrman och jag blev så otroligt sugen på att läsa den! Verkar riktigt härlig. Sen när jag var inne på BikBok provade jag äntligen den tröjan jag gått och tittat och pillat på de senste veckorna och den vara bar såå fin! Provade även en peplum-blus som var übersöt. Ville bara köpa båda två på en gång men jag får inte shoppa, och när jag väl får det så finns säkert inte dessa plagg kvar.. Ja, här har ni dem till och med, visste är de fina?
Nej, det är inte så att den blåa toppen är större än tröjan, det ser bara ut så på bilderna. 
 
Den stickade har även små niar på axlarna som tyvärr inte syns på denna bild.

17 oktober 2012

God morgon! Idag har jag lite att göra innan skolan börjar. Ska åka till Täby centrum och fixa så att jag får studiebidraget och även lite andra grejer. Därför åker jag dit om inte allt för lång tid för jag har ingen aning om hur lång tid det tar, men det borde nog gå hyfsat fort.

Vilket härligt avslut det var på matchen igår! De flesta supportrar hade ju gett upp i halvtid för då stod det 4-0 till Tyskland men så kom dem igång, Zlatan gjorde ett mål, Lustig gjorde nästa, och sen var det Elmanders tur. Men den riktiga hjälten var ändå Elm som kvitterade 4-4 med en minut kvar av tilläggstiden, så sjukt hur alla mål bara kom i andra halvlek som på löpande band.

Här har ni en fin bild på Ibra som är så sjukt snygg! Älskar även matchtröjorba de har här. Så mycket snyggare än de gula med lite blått på, jag menar, vår flagga har ju trots allt mer blått än gult.


Spets

Detta var alltså min outfit i skolan idag, väldigt stilrent och faktiskt ganska simpelt tycker jag men det händer ändå lite, det är liksom inte tråkigt för det. 
 
Topp - H&M
Jeans - Crocker
Boots - Vagabond
Ring "XOXO" - Style by Tyra
Ring vit - Glitter (tror jag)
Skärp - H&M (Fick med det med ett par jeansshorts)
Tyvärr syns det ju inte sådär jättebra på dessabilder men ärmarna och längst upp på toppen är i spets och det är så otroligt fint tycker jag! Älskar även färgen. Ååh jag är lite smått kär i denna topp, hehe.

VM-kval

Sitter just nu och "tittar" på Sverige - Tyskland, eller tittar och titta, snarare "har på TVn i bakgrunden". Jobbet gick bra, inga barn idag så fick stå i receptionen hela kvällen. När jag kom hem så hade min mamma varit så gullig att hon hade köpt choklad till mig. Hon var nämligen i Helsingfors idag och var då på Fazer som hon typ alltid är när hon är där och köpte massa god choklad, hon vet hur man får mig på bra humör i alla fall.
 
Är allt bra med er läsare? Haft en bra tisdag?
 
Ett par uppiggande bilder såhär på tisdagskvällen bara.
Tumblr_macde8qvh21rpzvaio1_1280_large
 
Tumblr_maasuhcymq1rpzvaio1_1280_large

En uggla

Är det bara jag som är helt kär i Sannas ring? Så sjukt fin ju! Älskar färgerna och ugglan är så söt och trendig även denna höst, är otroligt avundsjuk på henne.


16 oktober 2012

Hejsan! Jag sitter hemma och fyller på med lite energi inför kvällens jobbpass. Just idag har jag verkligen ingen lust att jobba, hoppas det ändras när jag väl är där. Sen ikväll är det inte de vanliga programmen jag brukar se på på tv utan det är VM-kval Tyskland - Sverige så det ska jag nog titta på, missar dock första kvarten för jag slutar jobba precis när matchen börjar.

Jag och Sanna var tvungna att vänta på bussen i Täby centrum på vägen hem så vi tog en liten kaffe för att fördriva tiden. Jag tycker att Espresso House's vanliga latte smakar alldeles för lite kaffe så nuförtiden kör jag på en Flat White som det är dubbelt så mycket kaffe i och den är bara såå god!


Godnatt

Nu ska jag sova, äntligen. Har tittat på kvällens avsnitt av Project Runway nyss och jag gillar det bara mer och mer för varje vecka, riktigt underhållande! Men nu ska jag sova hörni, vi hörs imorgon! Puss


I'll follow the sun

Med tekoppen ståendes på fysikboken är det inte lätt att plugga. Jag har nyss druckit en gigantisk kopp och magen känns så stor att man bara vill springa bort allt. Sitter annars och lyssnar på lite Beatles och har på mig myskläder och mår allmänt bra. Har äntligen läst klart alla bloggar så nu ska jag plugga i ett längt sträck, önska mig lycka till!
Tumblr_ma52l3b8sq1ramcr4o1_500_large

Hemma

Har fått en del gjort och det känns så sjukt skönt. Satt som sagt och räknade lite matte i skolan och sedan åt jag lunch. Mötte en tjej vid tågstationen som också skulle till Täby centrum så vi gick runt där ett ganska bra tag och kollade i lite affärer och jag fick fixat min sak som jag skulle göra. Om ni undrar var det var så var det så att jag hade råkat köpa strumpbyxor i storlek 44-52, vilket är på tok för stort för mig (så klantig) så jag gick dit och bytte till min storlek.

Nu ska jag väl börja plugga snart antar jag och göra det resten av kvällen, skoj! Fast jag tror nog att jag ska ta och titta på gårdagens avsnitt av Awkward först. :)

Ååh jag älskar färgerna på alla träd nu!


15 oktober 2012

Hejsan! Sitter just nu på science support i skolan och räknar matte, får så mycket mer gjort bräda jag sitter här än hemma. Börjar dock bli lite hungrig trött då jag gick upp och åt frukost vid 5 imorse. Jobbet gick super, var där i typ tre timmar ock tog sedan bussen direkt till skolan. När jag är klar här ska jag ära lunch, sedan ska jag fixa några ärenden i Täby centrum och sedan tror jag bog banne mig att jag ska träna. Är väldigt sugen på det idag!

Har på ni så sjukt fula kläder idag, vågar knappt visa mig för allmänheten. Har nämligen på mig hoodtröjan som jag har bör jag jobbar och jag säger bara det att jag aldrig har hoodtröja bland folk. Av en anledning, att det är så mysstil över det tycker jag. Men jag ska inte var här så långe till i alla fall, men vi hörs när jag är hemma igen! Puss.

Haha, jag kan sitta och räkna med komplexa tal i polär form med potens och allt men jag kan inte alfabetet..


Jobb, jobb, jobb

Hejsan! Jag är helt slut just nu, har sedan jag kom hem hunnit äta middag och titta på Solsidan och Hellenius Hörna. Men nu orkar jag verkligen inte vara valen längre, och det faktum att jag ska vara på jobbet kl 6.15 imorgon hör inte det hela mycket lättare. Så nu måste jag somna på en gång! Det lär i och för sig inte bli så svårt.

Vi höra imorgon! God natt och puss.


Mot jobbet

Jag har nyss ätit fattiga riddare till lunch (som jag för övrigt börjar tycka att det smakar för sött) och nu sitter jag hä och sminkar. Mamma och jag ska snart ut och övningsköra och sedan så ska jag till jobbet som sagt så ni kommer inte höra från mig förrän ikväll. Men ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi då! Puss
 

Städat

Jag har nu städat mitt rum helt. Det låg prylar över hela skrivbordet och så hade jag världens klädhög så det vara bar att plocka undan. Sen så dammade jag och dammsög också så nu är mitt rum skinanade rent! Skönt.
 
Innan:
 
Efter:
 
Varje gång jag städar i mitt rum så får jag lite panaik, jag får inte plats med alla saker, jag måste verkligen rensa ur allt. Snart kommer mitt rum bli överfullt, inte minst garderoben. 
 
Men nu ska jag äntligen komma igång med pluggandet, och nu ska jag vara effektiv.

14 oktober 2012

God morgon! Har legat vaken i sängen i en halvtimme nu och vara försökt vakna, ska nog gå upp alldeles strax och äta frukost. Dagen blir som typ alla andra söndagar; plugg nu på förmiddag, sedan övningskörning vid två och sedan jobb vid tre. Bara att idag måste jag verkligen köra hårt på åliggandet eftersom att jag inte gjorde något igår.

Ikväll är det ju också Solsidan och Hellenius hörna så de aka spelad in eftersom jag jobbar / äter middag då.


Silence is a scary sound

Detta har varit min outfit idag. Väldigt bekväma kläder måste jag säga!
 
Kjol - Bershka (Barcelona)
Stickad tröja - H&M
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Stövlar - D for dasia

Klar

Jag är äntligen klar med designen! Har hållit på i kanske 2,5 timme nu så det var skönt att bli av med den bördan. Och jag måste bara säga att jag är så sjukt nöjd med den!! Älskar dess naturliga beige och bruna färger som ger bloggen en väldigt mjuk ton. Men ni ser väl att själva designen är densamma bara att jag har ndat färger, bredd och header? Har förövrigt skrivit ny text i menyn också men vet inte riktigt vad jag tycker om den, vill komma på något riktigt fyndigt att skirva som är typiskt mig men kan itne komma på något. 
 
Jag tycker att den ser mer mogen ut nu (om en blogg nu kan göra det).. Nej, men det är inte det här blommiga och rosa osv osv utan mer vuxna färger, I like it! Men nu till den stora frågan:
Vad tycker ni?
 
Såhär såg den alltså ut innan:

Lyckad tur

Hejsan! Jag och mamma var ute en riktigt lång sväng, typ 2,5 timme. Först åkte vi till Mio och hittade det perfekta skåpet som jag vill ha i mitt rum, alltså det går itne att hitta bättre, helt och hållet vad jag var ute efter. Sedan körde vi till NCC för mamma skulle hämta sin dator. Jag jobbade där i somras och jag saknar faktiskt det där stället, jag har en så positiv bild av det så jag vill bara jobba där mer.
 
Sedan körde vi i alla fall genom Sollentuna bara för att öva lite liksom och insåg då att det vore smart om vi stannade förbi på Sollentuna Centrum för jag behövde lite BH:ar och stumpor så det gjorde vi. Vi tog även en liten kaffe där på Espresso House och jag hittade tre BH:aroch typ 70 par strumpor, haha nej men jag var verkligen i behov av svarta vanliga strumpor. Så detta var en börda som lyftes från mina axlar då det har varit lite tomt i mina BH- och strumplådor den senaste tiden. 
 
Jag är så otroligt nöjd med utflykten, hittade verkligen det jag var ute efter. 
Kanske lite svårt att se men skåpet har alltså glasväggar på tre sidor och en spegel längst in, sedan är hyllorna i glas och så her det en vit träram. I detta vill jag ha mina fina skor och kanske någon fin väska. Juste, det är även en lampa längst upp i "taket" på skåpet som lyser upp allt. 
 
Ska förmodligen iväg nästa helg med pappa och titta också så kanske vi beställer det då, ååh jag älskar det och det kommer bli så sjukt bra!
 
Köpte även en Rosa Bandet på Lindex, varje gång jag sett den har jag velat köpa, det går till ett så bra ändamål. Så köp det ni också så fort ni får chansen, detta är livsavgörande för vissa kvinnor.

Facelook

Jag har gjort mig i ordning och allt men nu sitter jag här vid daorn igen och gör absolut INGENTING. Eller jag bloggar, men det räknas inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Snart blir det lunch i alla fall och sen ska jag och mamma ut och vningsköra och kolla lite möbler och inredning till mitt rum, det ska bli superskoj! 
Såhär ser jag alltså ut idag i ansiktet, väldigt avskalat. Glasögonen får vara på så att ögonen får vila från linerna och så har jag bara fixat till med lite puder, concealer och ögonskugga får att få en härlig färg på huden och få bort det mörka runt ögonen lite.

13 oktober 2012

Jag är på ett så konstigt humör just nu, eller det är väl kanske inte konstigt men det finns så många saker jag vill göra just nu att jag inte vet vart jag ska börja så jag gör ingenting. Sitter bara och lyssnar på musik just nu men jag borde plugga fysik, i alla fall lite. Idag ska jag i alla fall ut och övningsköra en vända med mamma och så ska jag ändra min bloggdesign, det är väl det jag har planerat. Men jag vill baka, jag vill göra i ordning i min gaderob, jag vill shoppa (men det får jag inte). Så vart ska jag börja då? Jo, jag tror nog att jag tar en dusch när mamma är klar i badrummet så får jag i alla fall komma igång med något vettigt. 
Tumblr_mbjlb7zg291qi9a76o1_500_large

It's all about you

Det här hade jag alltså på mig idag, i skolan. Gillar ni det?
 
Skor - Vagabond (haha as you probably know now, men detta är helt klart mina favoritskor..)
Jeans - Crocker
Linne - H&M (typ?)
Stíckad kofta - 365 Sunshine
Gillar ni att jag har ändarna på ärmarna utanför jackan? Fick inspiration till det från att Kenza hade så häromdagen och tyckte att det bara var såå snyggt! Håller ni inte med mig?
Seriöst värre..

Firkant

Skjutsade Susanna till bussen för ett litet tag sen så nu är jag ensam igen. vill mest bara inte gå och lägga mig så nu ska jag läsa alla bloggar jag har missat under dagen och så ska ni även snart få ett outfitinlägg. Har ni en bra kväll pojkar och flickor?
Min otroligt fina vän Susanna.
Ååh, älskar hennes systemkamera. Vill själv ha en, lär bli så att jag önskar mig det i typ studentpresent. :)
 
Resten av bilderna blev fula och knasiga så dem lägger jag inte upp här.. haha ni vill nog itne ens se dem..! Men jag har haft en super kväll i alla fall med en helt underbar vän.

12 oktober 2012

Hejsan! Efter skolan filade jag med Sanna i Täby centrum och gick runt lite i affärer och missade buss efter buss men kom till slut hem. Nu sitter jag hemma och väntar mest på att Susanna ska komma hit. Vi ska kolla på X-Factor och mysa! Ha en bra fredagskväll hörni, så hörs vi senare! Puss


Äppelpaj

Hejsan! Idag har jag haft lite smått fullt upp. Inte stressat, bara saker att göra konstant. När jag kom hem från skolan satt jag och gjorde en läxa halva kvällen, och så träffade jag Sanna vid typ 19 och då handlade vi på Ica och bakade vår äppelpaj som vi ska ha på fikat med klassen imorgon bitti. Så otroligt random att ha fika det första man gör på morgonen.. Men det blir säkert bra, pajen luktade riktigt gott! Vi smaksatte den även med lite kanel för det passar ju så bra till äpplen. Jag vet att Emma och Emelie skulle göra kladdkaka också så det blir säkert ett supergott fika!
 
Hade också superkul med Sanna som vanligt, ååh vi har så skoj tillsammans..
Tog denna extremt sexiga bild genom Photo Booth i iPaden, så sjukt underbar bild! Kan inte sluta skratta. Älskar denna app, önskar att den fanns i iPhonen..
 
Aja, nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig, vi hörs imorgon babes! Puss

11 oktober 2012

God morgon! Har nyligen ärtor frukost och nu tar jag det bara lugnt. Idag blir det skola till sent i eftermiddag, slutar halv fem, ååh jag hatar torsdagar. Ikväll ska jag och Sanna baka inför vårt fika på handledartiden imorgon med klassen, det ska bli superkul!

Juste, jag har äntligen bestämt mig för hur jag vill ha min nya bloggdesign så jag kommer fixa den nu någon dag. Det kan bli lite småsvårt att hitta tiden till det men det får nog bli på lördag eftermiddag typ. Hoppas ni gillar den nya designen. Den kommer egentligen inte se så mycket annorlunda ut utan jag ska mest ändra färg och storlek på olika saker. Det kommer säkert bli super! Men jag har en fråga till er som jag verkligen vill att ni svarar på:
Blått eller grönt?

Jag tänker inte berätta vart jag ska ha färgen men det kommer vara ganska tydligt, det kommer liksom bli bloggens signaturfärg typ, så vilket tycker ni känns bäst på rak arm?


Back to basics

Det här har jag alltså haft på mig idag. Så otroligt sköna kläder, kavaj måste ju vara bland det mjukaste man kan ha på sig! 
 
Jeans - Tiger of Sweden
Skor - Vagabond
Kavaj - H&M
T-shirt - 365 Sunshine
Orka att den fulaste bilden blev skarpast.. Aja, här ser ni i alla fall hur det såg ut.
Av någon sjuk anledning gillar jag denna bild starkt..

STOPP

Nu får det faktiskt vara nog med matte för idag (nej, jag har inte pluggat konstant sen jag skrev sist, men nästan). Jag har fastnat på några uppgifter och de kommande är likadana så jag får helt enkelt fråga läraren imorgon på lektionen och hamna efter lite men jobba ikapp det i helgen istället. Inga problem!
 
Nu ska jag dock kolla på 99 saker med Erik och Mackanför att slappna av hjärnan lite. Det kan behövas!

Det kliar i fingrarna

God eftermiddag! Haha man låter så otroligt seriös när man säger så.. Jag är i alla fall hemma nu, har i och för sig varit det i kanske 1,5 men har som vanligt inte fåt något gjort, gaaaah! JAg blir så trött på mig själv. Men nu ska jag minsann räkna matte! Jag skippar zumban för att hinna med all matte. 
 
När jag vänade på bussen hem efter skolan så gick jag runt lite i Täby Centrum (som vanligt). Kikade in på H&M, Gina Tricot och BikBok och shit vad svårt det var att så emot att prova något asså! Det finns så otroliga fina kläder i affärerna nu och de är helt enligt min stil och allt och så jag korkade jag lovat mig själv att inte shoppa på en hel månad, detta kan bli svårt att hålla. 
 
De här outfitsen är bara så jag! De är så fina och det är precia vad som är inne nu och finna i affärerna. De här stickade oversize-tröjorna med tajt på benen är det jag älskar. Dock finns det såklart inte shorts såhär års men ni fattar principen?
Tumblr_maczcxjdye1r4lxqto1_500_large
406427_359527750797802_108045567_n_large
Tumblr_mbbuzrfupr1rhy72no1_500_large
Asså denna outfit avgudar jag! Om jag skulle ha dessa kläder skulle jag inte bära något annat, seriöst! Bland det finaste jag sett.
 
Förresten kommer bilderna från weheartit.com.

We don't even have to try, it's always a good time

"Woke up on the right side of the bed
What's up with this Prince song inside my head?"

Haha gör mig i ordning och lyssnar på lite skön och peppande musik på hög volym! Ååh älskar humöret jag är på nu, älskar livet, älskar allt!
Har på mig en blå kavaj från H&M idag och kör på lite slapp business woman-stil med uppvikta ärmar, t-shirt under och slitna ljusblåa jean till. Så fräscht!

10 oktober 2012

God morgon! Jag sitter mest och gör ingenting för tillfället, när jag egentligen borde plugga matte. Jag orkar med hur ajg alltid ska skjuta fram saker. Men i värsta fall får jag helt enkelt sitta med matten hela eftermiddagen, värre än så är det inte. 
 
Ska snart hoppa in i duschen också, så jag är ren och fin till skolan! Haha.. Vad händer mer i dag då? Jo, jag ska såklart till skolan och äta lunch och gå på svenskalektion. Sen åker jag hem och räknar matte. Hoppas att jag hinner med att träna zumba ikväll, för idag känner jag mig äntligen helt bra faktiskt. Sen ikväll börjar en ny serie vid namn 99 saker med Erik och Mackan har jag för mig. De är så roliga så jag kan inte tänka mig att programmet är annat än bra!
536131_361433987272244_2039001894_n_large

Örhängen

Jag är egentligen ingen örhänge-person, jag är mer av en ringperson typ. Men nu när jag har rensat ut örhängen jag aldrig kommer använda igen så kan jag faktiskt tänka mig att börja använda de örhängen jag faktiskt har, för de är fina. Här är ett par, har ingen aning om vart de kommer ifrån med tanke på att jag har haft dem ett antal år och så tror jag att jag fick de i present. Men fina är de i alla fall! Och ser ni vilket bra skick de fortfarande är i? Supersnygga. 
 
Ja, det var otroligt svårt att lyckas ta en bild när det hängde stilla, men här ser ni hur de ser ut i alla fall!
 
Något som ajg dock gillar med örhängen är hur de kan få en att se mycket mer uppklädd ut, bara genom att ha ett par finare örhängen. Dock är det väl kanske så med alla smycen men för mig är det något speciellt med örhängen.. Kanske för att jag inte brukar bry mig så mycket om det..?

Cougar Town

Hej! Sitter här i soffan och tittar på TV bara. Orkar inte göra mer, är verkligen helt slut! Men jag börjar gilla jobbet mer och mer så det här står jag nog ut med ett bra tag. Asså jag är bara såå nöjd!
 
Just nu visas Cougar Town säsong 2 och det är bara såå bra!! Har ni sett det? Otroligt underhållande och roligt.
Visste ni att de funderade på att byta namn på serien efter säsong 1? De tyckte nämligen att den ändrat innebörd, men uppenbarligen har de kvar det gamla namnet.

Tisdag

Hejsan! Jag har varit hemma från skolan nu i en timme ungefär och bara chillat och nu ska jag snart iväg och jobba. Det är mycket på tisdagar asså.. Som vanligt då!

Nej nu måste jag gå till bussen, vi hörs ikväll! Puss


Chillar

Hejsan! Sitter just nu och chillar i soffan framför Anger Management, en extremt rolig serie! Kom hem från jobbet för en timme sen, allt gick bra där som vanligt och jag är väldigt nöjd för nu får jag ju ännu mer pengar än vanliga veckor!!

Jag ska nog gå och lägga mig om inte allt får lång tid, är så väldigt trött.

Jag hade på mig helt fel skor idag i skolan, de passade inte alls till kläderna så hade lite ångest över det också ovanpå allt annat som hände under min 30 minuter långa vistelse i skolan.


Min vecka

Här har ni ett fult litet schema ungeför över vad jag kommer göra den här veckan. Hoppas verkligen jag får bort min halsont så att jag kan träna ordentligt den här veckan. Det blev ju lite sisådär med det förra veckan.
Anledningen till att det blev så fult är för att jag försökte göra det så fort som möjligt..

I don't like Mondays

Så otroligt passande låt! Asså jag bara älskar den.. 
 
Är det bara jag som tycker att deras lead singer låter väldigt mycket som David Bowie?? Första gången jag hörde låten trodde jag att det var han, men ack så fel jag hade. Vad tycker ni om hans fina axelvaddar i slutet av videon? Det märks ju verkligen att låten spelades in på 70-talet.
 
Det är lite svårt att förstå sig på videon, vad den handlar om liksom. Men tydligen så handlar hela låten om en tjej som hade haft värsta skottlossningen på sin skola 1979, hennes förklaring var "I don't like Mondays".

Rage

Hejsan! Jag är hemma nu, eller jag har i och för sig varit det ett bra tag. När jag kom till ksolan visade det sig att min smarta mattelärare hade flyttat fram vår science support en timme, hur tänkte han där liksom? Kunde han inte ha mejlat eller något? Nej, har skrev en lapp som han satte upp på dörren. Så jag var där till 10 är det egentligen skulle vara och så visade det sig attvar klockan 11 och jag orkade inte vänta för det hade vart mitt under lunchen och dessutom så var det ingen god mat i skolan idag (i princip den enda maten jag inte gillar) så jag åkte hem efter en halvtimme. Meningsfullt va? Jag orkar inte, blir så trött på min lärare. Men just nu blir jag mest trött på mig själv, jag har varit hemma ica 1,5 timme och hur mycket tror ni att jag har fått gjort? NADA. Jag har typ suttit och läst bloggar. Nej, nu ska jag komma igång med pluggandet. 

Måndag

God morgon! Jag ska snart åka till skolan och plugga lite matte på science support (mattestuga). Jag äter förmodligen lunch där och åker sedan hem för att plugga järnet! Måste få mycket gjort innan jag ska jobba ikväll (igen). Egentligen brukar jag inte jobba på måndagar men jag ska vikariera idag bara.

Jag är helt ensam hemma och det är helt underbart för då kan man lyssna på hög musik och bara peppa sig själv, man behöver ju lite sånt såhär på måndag morgon.


Veckoslut

Hejsan! Har ni haft en bra söndag? Ingen söndagsångest va? Nää, sånt behöver vi inte, man måste var positiv! Tänk vad kul med en ny vecka imorgon där man kan testa på nya saker och ändra rutinerna kanske? Eller bara njuta av det goda i vardagen och inte bry sig om det jobbiga? Man får ju inte hänga upp sig på tråkiga saker.

När jag var iväg och jobbade så gick några av veckans bästa serier på tv, därför spelade jag in dem. Jag spelade alltså in Awkward, Solsidan och Hellenius Hörna.

Idag började alltså säsong 3 av Solsidan och det var väldigt bra och underhållande, som vanligt med andra ord! Det var också säsongsstart för Hellenius Hörna, och David är ju bara för underbar så man kan ju inget annat än älska det.

Men nu ska jag sova. Det är en ny vecka imorgon, nya tag. Vi hörs då! Puss


Facelook

Jag har sminkat mig lite idag och har faktiskt experimeterat lite med ögonskugga. Jag är så otroligt dålig på smink, jag vet typ bara hur man använder concealer, puder och mascara. Därför vill jag utvidga mina sminkkunskaper lite nu framöver för att lära hur man kan sminka sig till olika angelägenheter.
 
Såhär blev det alltså idag, inte alls  mycket ögonskugga utan bara lite för att få lite färg och se piggare ut.
Här kan ni se att jag ar använt mig av en ljusbrun skugga på den yttre delen av ögonloben och en ljus beige i den inre. Vad tycker ni?

Resten av dagen

Nu ska jag snart ta mig något och äta, typ en macka. Sen ska jag ut och övningsköra med mamma i typ trekvart för att sedan landa på jobbet. Jag kommer jobba till typ halv nio och då åker jag hem och äter middag. Alltså kommer jag vara borta typ resten av dagen. Hoppas ni överlever så hörs vi senare ikväll! Puss

Ordning

Jag håller på att få ordning på alla prylar i mitt rum, med andra ord så slänger jag ut en massa onödiga saker som jag inte använder. Jag har äntligen blivit klar med smyckesprojektet. Jag började för typ två veckor sedan och valde ut vilka osm skulle slängas (vilket var typ hälften), men lät bara resten ligga framme. Nu har jag äntligen sorterat ner dem i mina två lådor som jag hade tänkt ha mina smycken i framöver. 
Ovan ser ni vilken oordning det har varit under två veckors tid.
Och här ser ni hur det ser ut nu, ordning och reda. Visst blev det bra?

Rörelsemängd

Godmorgon! Ska precis börja med min fysikläxa som jag har till på tisdag, men insåg att det bara är en uppgift kvar, gjorde allt det andra på senaste lektionen, SCORE! Så det kommer inte ta särskilt lång tid..
 
Det vi håller på med är i alla fall rörelsemängd. Jag vet, det har man aldrig hört talas om tidigare. Men det är kul, och ganska simpelt, hittills. 

Lycklig

Jag mår så otroligt bra just nu. Såg nyss Fenixorden, och innan dess tittade jag på The Mentalist med pappa. Min pappa är lite rolig för han somnar ALLTID framför TVn, förutom om han tycker att filmen/programmet är bra. Vilket är typ tre filmer och fem program totalt. Och vet ni vad? Han somnade inte framför Mentalist! Fattar ni hur bra den serien är då eller?

Nej, men jag lyxade till det lite och åt lite god choklad till filmen också och mådde allmänt bra.

Jag vet många av mina kompisar som är ute och festar just nu, men vet ni vad? Jag bryr mig inte, jag mår så himla bra av att göra såna här saker så det påverkar mig inte det minsta.

Men nu säger jag godnatt för idag! Puss


Middag

Har nyss ätit middag med la famille. Vi åt jasminris med lax, wokgrönsaker, sukiyakisås och lite cashewnötter. Snacka om gott!
Det var så dåligt ljus så jag lyckades inte få någon bättre bild.
Jag hatar att fota med blixt, ni ser ju hur dåligt det blir! Men här syns maten lite bättre i alla fall..
 
Nu ska jag nog ta och titta på The Mentalist från igår och sedan på Fenixorden, denna gång ska jag orka! Haha jag är så uppe i varv nu så det lär nog i bli så svårt.

Design

Som jag sa förut så älskar jag att hålla på och fixa och trixa med teknikprylar och även då designen på min blogg. Jag vill så otroligt gärna ha en ny design nu men jag vet verkligen inte hur jag vill ha den. 
 
Jag tycker nämligen att designen ger ett första intryck av bloggen och ska spegla bloggaren. Jag vet att jag vill ha kvar den header jag har nu och så vill jag bredda mitt content (inläggsytan) lite för att kunna ha större bilder. Men utöver det så har jag ingen aning. Någon som har lite tips på färger eller då? Skulle hjälpa supermycket!

Mobilfix

Har sedan lunchen hjälpt pappa med hans nya mobil. Han har nämligen äntligen fått en iPhone vilket var tur med tanke på att hans gamla tegelsten förmodligen hade dött närsomhelst. Så han behövde lite hjälp med inställningar och iTunes osv osv. Det är ju så simpelt men jag hjälper honom gärna, jag älskar ju att hålla på med såna där saker. Jag finner datorer väldigt fascinerande och underhållande så så fort jag har fått någon ny teknikvara klickar jag in på allt för att utforska och förstå hur det funkar. 
Det här är dock min iPhone, men jag tycker såå mycket om den! Något som är så bra med alla Apple-produkter är att de är så väldigt användarvänliga och lätta att hantera. 

Svar på kommentar

Jag fick en kommentar på inlägget om min nya jacka i torsdags där en person frågade hur mycket den kostade. Jag svarade direkt på kommentaren men såg sen att den personen inte hade någon blogg kopplad till sig så hon kommer inte kunna se svaret om hon inte tittar på kommentarerna till inlägget så därför tänkte jag svara här också så hon inte missar det. 
 
Jackan kostade alltså 3495 kr och är köpt på Salt, den kommer dock från märket Hollies som jag kan tänka mig att man säkert kan hitta på andra ställen också. Det är ett svensk märke så man kan säkert hitta det lite överallt i landet, själv har jag dock inte hört talas om det förut. Dock har min mamma en gammal skinnjacka därifrån som fortfarande är i superskick så jackorna har bra kvalitet i alla fall!
 
Jag förmodar alltså att även min jacka är i ett väldigt bra skick därför tycker jag vekrligen att den är värd så mycket pengar, eftersom man då kan ha den flera vintrar!
Den ser dock ganska grå ut på bilderna men i verkligenheten är den mer åt det bruna hållet.

Godmorgon

Idag känner jag mig lite bättre. Vaknade för lite mer än halvtimme sen, tror att det behövdes en lång och god sömn för att bli bättre. Har ätit frukost och såg då att de skrivit om Tyra Sjöstedt i DN, asballt! Var bara tvungen att läsa.

Just nu sitter jag bara och tittar på tv, tror dock att min huvudvärk kanske blir sämre av det, vilket är askonstigt..

Men vad ska jag göra idag då? Jag inget alls inplanterat. Vill väl egentligen träna men borde nog bli helt bra först. Jag vill även shoppa men som känt så får jag inte göra det under hela oktober, hur ska jag klara detta?? Så jag ska väl sitta och läsa Cosmo kom igår, kanske övningsköra lite, annars vet jag inte.


Orkar inte

Ville bara skriva en sista gång för kvällen. X-Factor var faktiskt ganska långtråkigt, jag hade förväntat mig att det skulle pågå i en timme, max 1,5. Men inte det minsann utan det pågick i hela TVÅ timmar. Jag tröttnade verkligen på slutet asså. Nu visas ju typ vem som åket ut men jag orkar verkligen inte stanna uppe. Så fort jag stället mig upp så känns det som om mitt huvud ska sprängas. Men nu har jag i alla fall tagit en Alvedon och ska bara vänta på att den ska börja verka.

Någon Mentalist eller Fenixorden blev det ju i alla fall inte, får kolla på det imorgon istället. Godnatt, raringar! Puss


Kvällens tv-tablå hemma hos familjen Pettersson

Så vad händer för mig testen av kvällen då? Jo, om typ 2 minuter börjar fredagsfinalerna i X-Factor så det ska bli väldigt spännande! Jag har dock inte sett bootcamp så jag har INGEN aning om vilka som har gått vidare.

Under tiden ska jag spela in kvällens avsnitt av en av jordens bästa serier, The Mentalist! Som jag då alltså ska se efter.

Om jag orkar sen ska jag ta och titta på Fenixorden men jag lär vara helt slut då så jag tvivlar lite på det.


I soffan

Hejsan! Vet vad det värsta jag vet är? Att vara sjuk. Och vad är jag nu tror ni? Okej, jag verkar i alla fall inte ja feber men jag har haft ont i halsen och huvudet konstant idag och jag blir bara så deprimerad. Skulle egentligen ha åkt till Anton idag på middag och det skulle ha varit så sjukt kul men jag vill verkligen inte bli sämre. Vill bara bli bra så fort som möjligt så jag tror nog att jag avstår idag, även om jag helst inte vill. Men om jag blir piggare om någon timme eller så kanske jag svänger förbi lite fort. :)

Så nu sitter jag i alla fall i min ziperall och tittar på Project Runway, jag orkar verkligen inte göra något annat.


Kanelbulle

Jag har nyss fikat med mamma och ätit kanelbulle och druckit saft. Det är ju trots allt kanelbullens dag så man får ju inte säga nej till något sånt.

Closet Tour

Minns ni bloggen som jag tipsade om här om dagen? Eller jag minns inte ens om det var det här veckan.. Men Song of Style menar jag i alla fall. Hon har ju sjukt fina kläder och nu har hon lagt upp en video vid namn Closet Tour där hon visar hela sin garderob!! Är inte det bara helt underbart? Man blir ju bara helt kär i den, hon har så otroligt mycket kläder så det inte finns!
 
Jag är väl inte ensam om att bli avundsjuk?

I fas

Hejsan! Jag har varit helt ur fas i eftermiddag, jag vet inte riktigt vad som hände. Kände mig nästan sjuk. Kan dock ha berott på att jag bara hade druckit en kopp kaffe efter träningen. Men nu har jag fått iktig mat i magen så nu känns det bättre. 
 
Jag och mamma har fixat så att allt är beställt med studentmössan nu, det är bara betalningen kvar! Det är skönt med tanke på hur sjukt många val man var tvungen att välja mellan så man fick bara ångest. Men jag är riktigt nöjd med designen på min mössa! 
 
Mamma har köpt kanelbullar som vi ska fika med snart. Man måste ju liksom äta kanelbullar idag, inga ursäkter!
Det bästa kaffet får man ändå hemma! Då kan man bestämma proportioner helt enligt egen smak. Kanske ska göra en tutorial någon gång på hur jag gör mitt kaffe, vill ni ha det?

Ny jacka

Jag har ett vagt minne av att jag nämde att jag köpte en ny jacka i lördags. Hittade den i alla fall på Salt, från märket Hollies. En brun, figursydd dunjacka med pälskrage. Är den inte bara för fin? Jag är verkligen helt kär!! Jag längtar tills det blir snö och kallt så jag får använda den, för jag lär bli föör varm om jag skulle använda den nu. Så jag den hänger bara i graderoben och jag går och väntar på att få ta fram den. Här har ni några bilder i alla fall.

Lunch

Just ni sitter jag och äter lunch. Idag får det bara bli mackor och te. Riktigt goda mackor dock! Jag kände att jag började bli lite småhungrig och ville få i mig lite energi innan träningen. Det går en buss om en timme så den tar jag!
 
Jag har fixat med lite läxor tills nu, känner mig riktigt produktiv idag, undrar varför. Men jag kan nog få mycket gjort idag, om jag bara vill.
Haha mina mackor druknar under allt pålägg..

Kanelbullens dag

Hejsan! Idag är jag helt ledig och det ska jag utnyttja. Nej, jag tänker inta baka bullar, jag ska träna. Jag är riktigt taggad just nu och jag vet inte ens varför! Eller det kan ju bero på att jag tydligen har gått ner nu på senaste tiden och då vill manju baragå ner ännu mer! Ja, jag väger mig varje dag för att få en överblick över min vikt och om min metod funkar. Det verkar fungera sakta men säkert, men det är iknte så konstigt med tanke på att jag bara försöker äta snålt men nu ska jag börja träna också! Minns ni att ett av mina oktobermål var att träna 3 gånger i veckan? Det har gått sådär hittills, men jag ska träna idag, jag ska träna på lördag och den tredja gången vet jag inte när det blir. Kanske kör på måndag för att sedan köra ytterligare tre gånger nästa vecka. 
 
Jag tänkte åka och träna om kanske två timmar eller något. Tills dess ska jag plugga var planen. Och samma sak ska jag göra efter. Men idag ska jag äntligen slänga ut mina gamla smycken som jag inte vill ha längre och sortera allt som jag ska ha kvar i lådan och få det att ligga prydligt. Men det får bli kvällens projekt.
 
Lite motivation behövs alltid.
Tumblr_m08v5uknxw1qkb473o1_500_large
 
Lets-start-tomorrow-today_large

Mean Girls

Okej, som de flesta vet så är det den 3:e oktober idag, och vad betyder det? Jo att det är Mean Girls-dagen! Haha så töntigt, jag vet. Men det är lite skoj, var bara tvungen att titta på detta masterpiece bara för det så det är så jag har spenderat min kväll. Det är faktiskt en väldigt mysig film måste jag säga. Så i alla fall, That's so fetch!
Ja, asså anledningen till att det är så är för att Lindsay Lohan nämner det datumet i filmen. Haha Grool.

Bad day

Jag har en riktigt dålig dag idag, är på pisshumör och har lite ont i huvudet. Satt nyss och proppade i mig Ben & Jerry's så det fick mig i alla fall på bättre humör. Hade enträgen tänkt dansa zumba idag men ångrade mig när jag var så otroligt nere förut men ni tror jag nästan att jag ska åka till nJoy ändå, bara köra i gymmet ett tag liksom. För konstigt nog har jag lättast att få ut mer av träningen när jag är på sånt här humör, jag kan liksom pressa mig själv längre. Men vi får se, jag kanske ändrar mig igen.


I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek

Det här har jag alltså på mig idag, väldigt basic. Bara jeans, (otroligt fin) t-shirt och hängslen över det för att det ska hända lite mer. Gillar ni min outfit?
Jag hade på mig denna t-shrt igår när jag jobbade också och fick flera fina kommentarer. Till och med kunder sa att jag hade en fin tröja på mig, så glad man blir när någon man inte känner säger att man har fina kläder, det gjorde nog min dag!
Ursäkta hållningen på den här bilden, jag vet inte riktigt vad som hände där..

-

   

Cougar Town

Jag har jobbat hela eftermiddagen, det är därför jag inte har kunnat blogga. Men nu sitter jag i fall och väntar på att Cougar Town ska börja. Det är premiär för säsong 2! Har väntar på det här såå länge nu så jag är lycklig. Jag minns att de sa typ förra hösten att de funderade på att byta namn på serien för att de tyckte att den bytt innebörd, men de behåller tydligen namnet.


God morgon!

Ska gå till bussen nu. Har ju fysikprov på morgonen så wish me luck! Vi har lite special special idag också för vi ska prova studentmössor. Studenten kryper bara närmre och närmre. Det är så mycket som måste fixas innan dess! Fast vi har god tid på oss så det finns ingen anledning till att stressa.

Nej nu ska jag gå, ha en bra tisdag! Puss


Bloglovin

Jag vet inte hur bra det har framkommit här i bloggen men jag verkligen älskar att läsa bloggar, på riktigt. Så därför är Bloglovin en så bra sajt där man kan följa andra bloggar, smart va? Ja, detta har jag insett först nu. Och tydligen måste man skriva ett inlägg om dettaför att kunna ha med sin blogg på Bloglovin så här är länken de kommer leta efter:
Följ min blogg med Bloglovin 
 
Ni får gärna följa mig, det skulle göra min dag. :)

Oktobermål

Jag har bestämt mig för att ha några konkreta mål nu i oktober, så att ändra min vardag lite. Saker som jag vill uppnå som kommer göra mig gott. Här har ni några saker som står på listan:
  • Inte shoppa (endast nödvändiga saker).
  • Inget godis.
  • Träna minst 3 gånger i veckan.
  • Boka uppkörning.
  • Få ordning på garderoben.
  • Få ordning i alla skåp och lådor i rummet.
  • Fixa så jag får studiebidraget.
  • Kolla vilket abonnemang jag vill byta till.
  • Läsa tidningen varje dag.
  • Övningsköra mycket.
  • Hårinackning 1 gång i veckan.
Detta är alltså de flesta sakerna på min lista, vissa kanske kan verka lite konstiga för er men för mig är det saker jag känner att jag måste ändra på, nu. Jag har valt att inte visa er vissa lite mer privata saker eller kanske saker som inte är så viktigt. Men detta ska jag alltså försöka lyckas med den här månaden, det låter väl rimligt?
 
Tumblr_mb7cjwclry1r9cvz5o1_1280_large

Det börjar bra

Haha härligt att börja både veckan och månaden med att försova sig! Tur då att jag inte har obligatorisk skola idag. Hade bara tänkt gå på Science support (mattestuga där man kan räkna matte och så är läraren där så man kan fråga om hjälp) för att jag hade en fråga men få tadet en annan gång då. Så istället had ejag tänkt plugga fysik och skriva en svenskatext men jag har inte kommit igång med något hittills. Ska dock börja läsa lite fysik igen snart och göra några uppgifter för att öva inför "provet" imorgon. 
 
Så det kommer bli min dag idag, plugg. Jag kanske drar till gymmet en vända men jag tvivlar starkt på det!
Bilzzaas--4_large

Min månad

Hejsan! Nu är det äntligen oktober, som jag har längtat! Det är min månad, jag fyller år om 29 dagar. Jag har alltid älskat den här månaden. Nu tror ni säkert att det beror på att jag fyller år men det finns något mer, något djupare i min kärlek till oktober. Det beror mer på att det är den riktiga höstmånaden. Det är nu alla träd blir gula, orange, röda och löven lägger sig som en matta på marken. Det är nu kylan börjar krypa in så man får ta på sig stora stickade koftor och dricka te i mängder. Regnet verkar aldrig ta slut. Det är nu modet är som bäst, ingen kan förneka att höstmodet är det snyggaste! Alla pölar på marken, alla halsdukar runt halsen, alla sterinljus i fönstret. Älskar inte ni också den här tiden på året?
 
Som jag sa så fyller jag år den 30:e oktober och då blir jag 18. Ganska stort men ändå ganska obetydligt. Jag längtar självklart men jag tror inte att mitt liv kommer bli så mycket annorlunda. Jag är den jag är och jag gör det jag gör bäst, så varför ändra på det?
527268_471509972889549_1866143144_n_large