Du kanske aldrig når dit du vill nå, men du når mig

Håkan Hellström - Valborg
Kofta - Vila // Linne - Forever21 // Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond

Now in the middle of the sea beyond the borders

New Navy - Tapioca
Foto: Matthias
 
Bikini - River Island // Baddräkt - Ivyrevel // Svarta solglasögon - Monki // Rosa solglasögon - River Island // Kimono - River Island
 
Köpte lite nya badkläder inför denna resa! Fina va? :)

Du säger att du lever bara när du drömmer

Markus Krunegård - Tommy tycker om mig
Foto: Matthias
 
Jacka - Jofama by Kenza // Topp - Urban Outfitters // Shorts - TopShop // Skor - Vagabond
 
Bara jag som älskar denna 70-talslook? Asså ååh den här toppen är så fin, och till jeans, och denna frisyr!! Haha allt känns typ perfekt när det gäller sommaren 2015!

Turkiet 2015 - Part I

 
Nu kör vi alltså igång en trilogi med härliga bilder från Turkiet! Här är när vi var på jordens sämsta utflykt med Ving. :) Det var nån city tour typ i Bodrum men de tog oss bara till två "sevärdheter" där det bara låg skräp på marken och så slängde de in oss i butiker och tvingade oss att köpa guld. Mysigt. Aja, fina bilder fick vi i alla fall! Haha
 
Vi gjorde även massa andra skojsiga saker såsom att gå på hamam (turkiskt spa) och åka jet ski! Åka jet ski var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv alltså!! Helt underbart verkligen. 
 
Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men på grund av lite tekniskt strul så ville inte bilderna laddas upp. Jaja, ni får dubbla inlägg idag istället. ;)

But when this feeling calls this world becomes another

Phoenix - Too young
Jacka - Weekday // Klänning - Gina Tricot // Skor - Vagabond
 
Det här kan nog vara jordens skönaste outfit. Hade på mig detta när vi flög till och från Turkiet. Det här är verkligen mina tre favoplagg för tillfället!! Såååå snyggt alltihop. :)

Hej dagboken 38

 
Hej vänner! Såhär mysigt hade jag det igår kväll! Hängde med min bästa Maddy och drack lite gott (jättegott!!!) rosé, åt kakor och snackade om det mest onödiga man kan snacka om. Hihi fina vännen ♥ Jag fortsätter knega på på jobbet, är verkligen heeelt slut så det ska bli riktigt skönt att få helg imorgon! Har inte träffat min kärlek på hela veckan för att vi har så omatchade arbetstider men i helgen ska vi gosa runt och det kommer bli så bra. :))
 
Nu ska jag ta och sova......höll jag på att säga men det blir det inte riktigt än tror jag, haha lite för tidigt ändå. Ska nog ta och läsa några sidor HP först. :)

Jag väntar mig en värld

Kent - Skisser för sommaren
Foto: Matthias
 
Topp - Monki // Kjol - BikBok // Skor - Depeche, Nilson Shoes
 
Hur underbar är inte denna kjol då? Har typ jagat efter den i hela Stockholm dagarna innan vi skulle åka, haha men det var det värt. :) Och skorna då? De lär ni se mer av på mina fossingar i sommar! När sommaren väl kommer dvs..
 
Men ja, som ni kanske förstår hade jag på mig detta i Turkiet, snart kommer ni få se lite mer av hur vi hade det där också och inte bara vanliga tråkiga outfitinlägg! (Haha skojjaaaaaaa kommer ALDRIG tröttna på outfitbilder, love it!)

What do we have to show?

Loïc Nottet - Rhythm inside
Jacka - Jofama by Kenza // Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond
 
Även om det ibland kan vara svårt att uppnå så tror jag helt och hållet på variration i bloggflödet! Därför kommer ni inte få 589456 inlägg från Turkiet på rad nu utan vi varierar lite med hemmabilder också. :) Och ja även om den  inte passar in så var jag bara tvungen att ha med bild nr 4! Haha ser ut som ett ufo, men ett glatt ufo. :D

Solen kommer att dröja

Veronica Maggio - Mörkt
Foto: Matthias
 
Jacka - Twist & Tango // Topp - TopShop // Kjol - Zara
 
Första outfiten från Turkiet! Fullkomligt älskar denna söta kjol. :)

Hej dagboken 37

 
Hej vänner! Nu är denna tjej tillbaka i verkligeheten igen efter två veckor av radio silence. Jag har minst sagt tagit ledigt fullt ut och bara njutit av ett vackert Turkiet och att äntligen få tillbringa quality time med min kärlek. Sen vi kom hem natten till fredag har jag också hunnit med lite midsommarfirande och så. 

Hur härligt väder har vi idag då? Glider runt i denna nya klänning som är gjord i ekologisk bomull vilket gör den sååååååååååå skönt! Den kommer från Gina. :)
 
Imorgon börjar jag jobba och nu är jag tillbaka här på bloggen igen. Är så taggad på livet och att få göra saker i min egna hemstad och få vara kreativ här. Det här blir en bra sommar!

Hej dagboken 36

 
Hej vänner! Ursäkta min frånvaro här de senaste dagarna. Det har bara varit massa förberedelser inför resan som gällt! Några saker jag införskaffat till resan kan ni se ovan, ni får se mer senare. Det ska bli såååå skönt att åka till värmen imorgon. :)
 
Jag har även fixat håret så jag är sommarfin! Det är så sjukt för det känns som att jag bara har varit hemma i en timme typ, haha. De här dagarna gick såååå fort. Jag är i princip klarpackad och ska alldeles strax gå och lägga mig. Godnatt vänner!

Här är en plats där jag vill vara

Ulrik Munther - Allt jag ville säga
Topp - H&M // Kjol - TopShop
 
Älskar denna lite mer sportiga look! Toppen är väldigt gammal, minns när jag skulle köpa den, den fanns bara med 84 på i alla olika storlekar men jag ba "jag ska ha en 94!!!" haha men jag hittade ca EN, för stor. Jaja gillar den slappa looken nu för tiden i alla fall. :)
 
Och sen när lyssnar jag på Ulrik???? Haha den här låten är såååå smörig men asså Jonas Gardell har skrivit så vackra texter till Ulriks nya platta så jag älskar det lite ändå. :)

Hej dagboken 35

 
Hej vänner! Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm. Jag har längtat så mycket till denna dag den senaste tiden men nu fick jag lite separationsångest från allt som är här och det liv som jag har byggt upp. Inte minst så kommer jag sakna min underbara lägenhet, nu har jag ju vant mig vid att allt går till enligt mina premisser och att jag har ansvaret för allt. Det kommer nog bli kaos den första tiden hemma! Haha näädå. Det ska bli så skönt att komma hem till mitt fina Stockholm och träffa alla mina fina där. Ska bli underbart. ♥

Never stopped at nothing

Urban Cone, Tove Lo - Come back to me
Topp & kjol - TopShop

Klockan tickar sakta och jag undrar

Veronica Maggio - Vad gör vi ikväll
Linne - Bershka // Kjol - Cubus // Boots - Vagabond
 
Nu har jag sommarlooooooooov! :D

Hej dagboken 34

 
Kan vi köra en throwback till juni förra året då jag såg Krunis (flera gånger), Lasse och Håkan under samma vecka! Dessutom åkte jag iväg med min kärlek till Frankrike och levde livet. Om en vecka åker vi iväg igen och då blir ren solsemester vilket ska bli helt underbart! Har beställt hem massa badkläder... ;)
 
Imorgon har jag äntligen min sista tenta och sen blir det ett välförtjänt sommarlov!

I know reality is hard sometimes, it's easy to dream

Daniel Adams-Ray - Thinking of sunshine
T-shirt - Samsøe & Samsøe // Kjol - TopShop // Skor - Converse
 
Att denna tentavecka aldrig ska ta slut??? Vill ju bara göra min sista tenta och gå på lov nununu! Nähä, tydligen måste jag vänta tills på fredag... Denna outfit kallar jag "man måste vara skön när man tentapluggar". Hejsvejs

Sjung sånger för mig om varma gator

Kent - Det finns inga ord
Topp - Urban Outfitters // Kjol - TopShop // Klocka - Daniel Wellington
 
En perfekt skön outfit såhär i tentatider. Och ja man måste ju skynda på sommaren lite grann nu. Kom igen nu värmen, vi väntar på dig!

Blue as the sky

#251 Avenue maintain - Essie