Jag har officiellt förlorat min spinning-oskuld

Ja, det har jag och det känns så bra! Asså det var ett av de roligaste passen jag varit på faktiskt. Körde ju för min chef och hon var riktigt peppande och hon var mitt framför mig så jag kände mig lite utstirrad så jag körde bara på ännu hårdare. Sen så körde även en gammal kollega till mig (hon var receptionsansvarig under mina första tre månader på nJoy, vi satt på cyklarna brevid varandra så hon kunde visa mig hur vykeln funkade och sådär vilket var tur för annars hade inte jag fattat något alls! Haha. 
 
Början av passet var så extremt, brutalt jobbigt för mina otränade lår var inte alls förberedda på jobbet hade framför sig. Men efter ett tag förstod nog benen vad det var som gällde och då var det inte lika dödande jobbigt för benen. Men jag svettades som en gris kan jag meddela, har nog aldrig svettats så mycket förut, haha.
 
En sak som gjorde det lättare för mig att verkligen cykla så fort som möjligt var att fästa blicken på något, inte titta ner på benen utan att titta på t ex kanten på scenen. Då tog jag verkligen i. Jag vet inte riktigt varför men jag blir mer målmedveten då typ. Och det känns riktigt bra att jag har hittat något som funkar för annars kan jag vara ganska lat. 
 
Nej, men det här ska jag nog köra lite oftare för det var ritkigt roligt!

Torsdag

Hej vänner. Dagen har flutit på ganska bra, förutom att biologilektionen var seg som vanligt. Och så försov jag mig imorse, men som tur är så ringde Sanna mig när hon insåg att jag inte svarade på sms och så skulle hon också ta bilen till skolan så jag behövde inte ens skynda mig till någon buss, tack gode!
 
Jag har nyligen ätit lite mackor för att fylla på energilagret, jag ska nämligen prova spinning för första gången i mitt liv sen. Jag lovade tydligen min chef att gå på hennes pass idag och jag har verkligen försökt hålla mig borta från spinningsalen tidigare men nu har jag inte mycket val. Får se om jag får plats på passet dock, hennes pass brukar vara väldigt eftertraktade och så kan ju inte jag boka. Jag kanske kan ringa dit i och för sig och be dem lägga undan en biljett till mig, äsch jag lever farligt och chansar på att jag får plats.

Today's armswag

Vitt & Svart armband med nitar - Style by Tyra || Guldiga armband - BikBok || Ring - Style by Tyra

She's got a ticket to ride

Idag har det varit ett par plussgrader här i Täby (och regnat konstant) så jag tog tillfället i akt att bära jackan som jag köpte i Köpenhamn.
 
En sak som dock är lite problematisk när det gäller denna jacka är att jag nästan bara har bruna väskor vilket inte alls passar till. Som tur är så har jag i alla fall denna vita väska när jag ska till skolan men om jag vill ha en liten väska då? Vad gör ajg då? Jag har funderat på att skaffa mig en Svart väska Decadent eller en blå från Michael Kors, men vet inte riktigt hur jag vill göra än.
 
Jacka - Esprit || Jeans - Gina Tricot || Stövlar - Skopunkten || Väska - Longchamp || Hörlurar - Urbanears

Gummibjörnar och mintkrokant

Hejsan! Sitter just nu och äter gummibjörnar och marabou, tyckte att jag förtjänade det så sprang in på Metro innan jag tog bussen hem. Så nu sitter jag här. Jag ska visa er lite senare hur jag ha rgått klädd idag. Men nu ska jag plugga biologi (HATA) för vi har test imorgon. 
 
Jag ska ju som sagt steppa senare ikväll och det ska bli superkul! Jag tyckte att vår förra lärare var lite sådär, visst han var superduperduktig på att steppa men han var inte så bra på det här med pedagogik. Så det ska bli väldigt roligt med en annan lärare så får vi se vad jag tycker om honom. :)
 

Stepp igen

Gud vad trött jag är! Har precis kommit ur duschen. Eftermiddagen har jag bara tittat på TV, sista avsnittet på säsong 1 av Hart of Dixie, hoppas vi inte får vänta allt för läånge tills nästa säsong drar igång. Jag kommer typ somna vilken sekund som helst, vad hände där liksom?
 
Idag har skolan varit otroligt seg. Sen övningskörde jag ju också, vilket gick bra. Bokade även in Risk tvåan så den kommer vara avklarad om två veckor. 
 
Imorgon ska jag till skolans syv på förmiddagen för att fråga om lite råd inför framtida utbildning osv. Det ska bli superkul! Och på kvällen så ska jag börja steppa igen. Det har jag inte berättat va? Jag och Susanna bestämde oss för att gå en kurs till, nu med en annan lärare så det blir spännande och roligt. :)
 
 
Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken ett litet tag till, håret måste torka innan jag ska gå och lägga mig. 

It does not matter how slow you go so long as you do not stop

Hej vänner. Sitter just nu och väntar på att ugnen ska bli klar så vu kan komma igång med maten.

För inte allt för länge sen så kom jag hem från gymmet. Vet inte riktigt hur det kom sig att jag tog det beslutet men jag körde Lindad Crossover. Det var så sjukt jobbigt alltså. Det var inte ens kul liksom. Och som ni kanske vet så förespråkar inte jag när det är allt för jobbigt såhär i början för då ska det fortfarande vara roligt så man bestämmer sig för att åka tillbaka till gymmet igen. I början ska man gå fram lite försiktigt, dels för att minska risken för skador och även för att man ska känna att "ja det här var roligt/jag var bra på det här, det ska jag göra igen så jag blir ännu bättre". Så ja, här tycker jag att citatet i rubriken passar väldigt bra in. :)

Berättar om resten av min dag senare, nu ska här göras hamburgare!


Hyperaktiv/glad/hög på livet

Hej hej hej hej hej. Jag är lite hyper just nu. Det är egentligen lite knäppt hur man kan vara på så tråkigt humör hela dagen och så fort man kommer till jobbet så kan man inte sluta le. Det beror väl på att jag är tvungen att vara trevlig där så det smittar även av sig på mig själv, haha.

Ja, nu ska jag sova. Missade ju kvällens Top Model Sverige men spelade in det igen så får kolla när jag har tid.

Imorgon blir en lång, men förhoppningsvis rolig dag. Det börjar med en tidig morgon i skolan, där jag även kommer spendera största felen av min dag. Sen blir det direkt till körskolan och efter det träning. Jahaja ha så skoj! Haha, jag älskar att ha saker att göra, ni märkte ju hur glad jag var idag när inte gjorde ett jota.

Men vi hörs imorgon! Puss


Hur får jag tillbaka min studiemotivation?

Hejsan. Jag har inte fått gjort ett skit idag. JAg sa ju att jag skulel plugga lite och det ska jag börja med först nu. Eller plugga och plugga, jag ska läsa igenom sammanfattningen för att komma ihåg vad kapitlet handlar om ens.
 
Hur får jag tillbaka min studiemotivation? Jag får sån ångest för det här men jag vill verkligen inte. Visst, tidigare har jag tyckt att det har varit segt att plugga men nu verkligen avskyr jag det. Vad kan man göra åt det?
Jag bestämde mig förut för att hoppa ur pyjamasen och hoppa i min Ziperall istället, no regrets.

Here's the thing

Jag vill ha en av bilderna från min senaste outfit på header och ja, det blev supersnyggt! Men bilden passar inte till resten av färgerna jag har här på bloggen. Så jag tänkte mig blått. Det fungerar väl? Ja, jag vet inte. Jag gillar den nya headerna mer men jag gillar färgerna och den varma känslan hos den designen ajg har nu. Ååh jag vet inte..

Seg dag

Hejsan. Jag har inte gjort mycket av denna dag hittills. Sitter fortfarande i min pyjamas och har 17 again på i bakgrunden, bara för Zac Efron.
Tumblr_m2x8x3z2zj1qkah3no1_500_large
 
Juste, min chef ringde precis när jag vaknat och frågade om jag kunde jobba mellan åtta och tio ikväll, visst kan jag väl det. Så ja, i eftermiddag ska jag också plugga lite. Inte mer än vad som behövs dock, jag har verkligen ingen lust.
 
Men nu ska jag gå och fixa lite lunch. :)

Louise Roe 2.0

Jag tror inte att ni ser det på en gång men inspirationen för denna outfit kommer från Louise Roe. Låt mig vägleda er. Jag vet inte hur väl ni ser sminket men något som Louise har väldigt ofta är en bred kant med eyeliner ovanför ögat, vilket även jag hade. Sen så lyckas Louise alltid klä sig sofistikerat och kvinnligt med mycket färger, vilket hon även får sina Plain Janes att göra. Detta har jag väl också lyckats med? Det sofistikerade kommer in i och med kavajen och de annars ganska stilrena plaggen i sig. Men när plaggen har så starka färger så blir det lite girlpower-stil på det hela. Det kvinnliga kommer in i och med det rosa och det söta mönstret på toppen. Klockan ger ytterligare en stark färg. Et stor ring är placerad på pekfingret, dels för att den är för stor för de andra fingrarna och dels för att Louise nästan alltid har en ring - på pekfingret.
 
Så, vad tycker ni? Prickade jag in en fin outfit? Var den lik Louise Roe?
Kavaj - H&M || Topp - 365 Sunshine || Jeans - Crocker || Skor - Xit || Klocka - Jet Set

La robe

Klänningen jag köpte på Sollentuna Centrum idag kommer från H&M. Gick egentligen in dit för att leta efter en kappa men så kom jag ut med en klänning. Men asså den satt verkligen perfekt och var så underbart fin att jag inte kunde hänga tillbaka den. Den fick helt enkelt förlja med hem. Vet inte riktigt hur jag ska matcha än men kanske till min rosa kavaj eller något? Fast den är ju också fin som den är, det behövs egentligen ingenting över.
 
Jag älskar mönstret, och linjerna som är väldigt snälla mot figuren. Den kostade för övrigt 349 kr.
Nej, ni ser inte fel, den är grå upptill och blå nedtill.

I'm addicted and I don't know why

Hej vänner. Nu är jag äntligen hemma efter att ha åkt runt i halva norrort. Jag började ju med träning vilket var väldigt roligt. Jag hade ganska knappt med tid så jag hann med lite löpning, lite armar och turbostretch. Sen var det hem och äta lunch, omelett var perfekt med alla proteiner från äggen efter träning. Sen duschade jag och så åkte jag och mamma på en två timmar lång tur. Det vi gjorde var att vi först körde till Plantagen i Danderyd och köpte lite blommor att hai köket. Sen åkte vi till Sollentuna Centrum där jag köpte en klänning (oops), vi sprang förbi apoteket och så fikade vi på Balders. Åt denna konstiga sak:
 
Sen åkte vi till Täby Centrum för att kolla om en jacka fanns där men den fanns inte i rätt storlek, suck. Men så fick jag även tag på en almenacka från Akademibokhandeln. 
 
Så ja, ni ska få se klänningen snart, men först ska jag bara städa mitt rum!

Söndag

Hejsan. Jag skrev ett långt inlägg på mobilen nyss när jag satt och åt frukost men all text försvann när jag skulle lägga in bilder. Guuuuuuuu vad trött jag blir på blogg.se-appen. Jag orkar inte med att den ska krascha och sånt hela tiden. 
 
Aja, jag skrev i alla fall att jag hade en mysig kväll igår med Susanna. Vi började med middag på Pizza Hut och sen gick vi till Saga och såg bion. Haha vi äter alltid på Pizza Hut när vi ska gå på bio, det har typ blivit en trdition nästan. Varför ska man lägga ner ett vinnande koncept liksom?
 
 
Idag fick jag verkligen sova ut. Det var välbehövligt. Om vill fungera normalt så borde jag göra det en gång i veckan i alla fall, annars kraschar jag ihop typ. Och jag sov så otroligt gott i natt, det köndes när jag vaknade. Som tur var så sov jag i alla fall inte så länge att jag blev grinig, det blir jag väldigt lätt om jag sover för länge. 
 
Idag ska jag träna, övningsköra, fika, plocka i ordning i mitt rum, kolla resa och åka förbi Sollentuna Centrum och se om de har en jacka där. Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Hela min instälnning till den här daegn är positiv.

I don't stop when I'm tired. I stop when I'm done.

Efter dagens träningspass insåg jag hur bra motivationsbilden i tidigare inlägg verkligen passade in idag. Jag tog verkligen ut mig och alla mina krafter på det där löpbandet. Jag hade liksom lagt upp en plan för hur länge och med vilka hastigheter jag skulle röra mig där uppe på bandet så under tidens gång fanns inte rum för förändring. Så nu är jag helt slut. Men det kan också bero på att veckan har varit lång, men den är inte riktigt slut än; jag ser min morgondag som fredag då jag ska jobba hela dagen och ska gå på bio på kvällen. Jag ska se Les Miz med Susanna. Men jag kommer alltså vara ganska busy imorgon så vi hörs först på söndag förmodligen, för nu ska jag sova! Godnatt.


Mot gymmet!

Hej vänner. Jag har nyss fått i mig lite att äta, laddar upp lite inför eftermiddagens träning. Varannan dag sa vi. Har knappt gjort något i skolan idag. Kollade bara på en massa föreläsningar på youtube på engelskan och två av dem var på svenska.. Och på matten så var vår lärare sjuk så efter en timme pallade inte han längre. Sen åkte jag och mötte upp Sanna och så hade vi en liten photo shoot på min outfit ute i kylan. Men fina bilder blev det. Ni ska få se dem senare. Ikväll händer det inte mycket, ska nämligen jobba hela dagen imorgon så jag ska gå och lägga mig tidigt så jag orkar morgondagen. 
 
Lite motivation i vanlig ordning såhär i väntan på träningspass:
Ioj-101kl_198975135_large
 
Original_large

Tajming

För en vecka sedan fick jag detta brev hem i brevlådan:
 
Är det bara jag som är chockad? Aja, jag vill inte ha VeckoRevyn utan jag vill börja prenumerera på Sofis Mode som jag har sagt tidigare så jag sa upp prenumerationen imorse och så la jag en talong från Sofis där det står att jag vill börja prenumerera på den tidningen istället. Asså det kunde ju inte ha kommit mer lägligt.

192 Power Pink

Som sagt så målade jag mina naglar igår och jag kände för en stark och feminin färg så det blev denna superfina rosa från IsaDora. 
 
 

Besviken

Hejhej! Jag har precis målat naglarna framför lite Sherlock. Det har gått lite översatte för nu för tiden kan jag typ varenda replik i serien. Min familj säger att jag är besatt, men jag kallar det bara djup kärlek och beundran.

Zumban var faktiskt sådär idag, inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Visst, Malou (instruktören) var superbra som vanligt, hon är extremt professionell, duktig på din sak och lyckas dra med alla. Men av någon konstig anledning blev jag knappt svettig, bara lite klibbig typ. Detta stör mig något enormt, var det på grund av mig eller var det bara koreografier som inte var tillräckligt utmanande? Aja, just nu längtar jag till gymningen på fredag, då ska köra kondition och svettas så att det forsar. Ända sedan det där himla crossover-passet har jag haft lättare för att pusha mig själv lite längre än vad jag påstår att jag klarar av. Det är ett enormt framsteg för mig så nu vill jag inte gå tillbaka till gamla, bekväma vanor bara på grund av ett pass. Men jag ska köra hårt och pressa mig själv under nästa träning!

Nu ska jag bara vänta lite så att mitt nagellack torkat lite mer så att det inte blir allt för fula märken av täcket. Men vi hörs imorgon! Puss.


Favoriten

Hejsanhejsan. Jag gör ingenting denna kalla eftermiddag. Ska träna senare ikväll, lovade instruktören att jag skulle gå på hennes zumba ikväll så aah jag har inget annat val. Haha. Nej men det var ju 2 dagar sen nu så det är dags. 
 
Har precis kollat på det första avsnittet av Top Model. I like it! Har ni någon favorit? Det har jag, Eleonore. Dels så är hon verkligen superduktig och så är hon ju modell för Style by Tyra. Titta bara på kvinnan:
Feather Dream Maxi Dress  i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (IQ10r)
 
Gabbie Dress Black  i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (IQ39r)

Les chaussures

Jag fick som sagt var hem mina skor igår och det har skett ett mirakel, de passade! Haha jag har till och med svårt att hitta skor som passar mina fötter bär jag provar dem i affären och så har jag ungefär 50/50 mellan 38 och 39 på alla mina skor. Men chansade ju och tog 38 och de passade perfekt! Tack gode.

Det är ju lite nervöst att beställa hem då man inte har någon som helst aning om ifall det man beställer passar eller inte.


I can't stop this feeling deep inside of me

Hej vänner! Är allt bra med er? Med mig är det bra. Håller just nu på med att fia lite läor. HAr precis skrivit ett referat på en artikel på danska, dock tror jag att det blev lite långt för det ska bara var en sammanfattning liksom.. Aja, vi får se! Men nu ska jag fixa lite med min labrapport i fysiken som typ aldrig blir klar! Haha det är så många moment som måste bli perfekta. Och nu verkar det inte som om det har gått rätt till när jag skickade hem den från skolan och konverterade den från Microsoft Word till OpenOffice så bilderna finns inte.. Men jag vet att de finns i skolan så om jag bara lägger till den lilla del som jag skulle göra idag så får jag skicka det till skolan och lägga in det i själva rapporten när jag är där. 
 
Mina skor från Chiquelle kar kommit till Ica så mamma ska hämta dem och ett annat paket snart. Guuuuuu vad nervös jag är att de inte ska passa.......... 
 
Så jag resten av kvällen ska jag fixa det där sista på min rapport och sen så blir det TV-kväll med Hart of Dixie och alla andra serier som kommer efter, wiiiie!

Top Model Sverige

Ikväll börjar andra säsongen av Top Model Sverige! Bara jag som ska kolla? Eller ahh jag jobbar då men jag ska spela in det och kolla en annan dag. Är så taggad! Jag läste i Metro idag att modellerna tydligen ska vara ännu vassare denna säsong, hoppas de har rätt. 
 
Ska ni kolla?

Förflyttning

Mina föräldrar kom hem från landet igår och då tog de med sig två saker till mig som jag vill ha här hemma. De tog dels med den första Sherlock Holmes-filmen med Robert Downey Jr och Jude Law. Har nämligen A game of Shadows här hemma och jag vill se dem i rätt ordning. ag har redan sett båda tisdigare men den första var flera år sean jag såg och så såg jag den andra på bio för typ ett år sen. Men nu har jag ju en lite Sherlock-period så vill se dem i rätt ordning och allt, jag kommer säkert bli ltie besatt av dem här också..
 
Jag vill ha en smink-spegel på mitt skrivbord så jag slipper stå vid min helkroppsspegel där det är dåligt ljus. Vi har haft denna spegel i badrummet på landet i alla år men vi ska göra om badrummet i vår och då kommer vi inte vilja ha kvar spegeln så då var det lika bra att ta hem den till mig.
 
Se de stod på matsalsbordet igår när jag kom hem från jobbet och väntade på mig. :)
 

Jag lever

Körlektionen gick bra, inte mycket att säga där. Jag tränade ju som sagt efter och konstigt nog var det väldigt roligt. Jag menar, det är inte särskilt stor variation att befinna sig på ett löpband i 45 minuter. Det var inte ens något roligt på TV utan jag bara kämoade på och lyssnade på min egna musik i min Urbanears som stängde ut alla andra ljud. Jag började med att gå i 10 minuter i riktigt rask takt för att få pp pulsen. Den sprang jag i 10 minuter på ganska låg fart så att jag skulle orka igenom hela tiden. Sen gick jag i 5 minuter igen för att sedan ta ytterligare 10 minuter löpning. De sista 2 minutrarna på ökade jag farten, det är så sjukt roliogt att göra tycker jag, liksom bara springa bort allt och ta ut sig helt mot slutet. Sen gick jag på halvfart i 10 minuter för att varva ner. Jag var även sjukt duktig och stretchade efteråt (!!). Jag gör aldrig det (lat?) men jag har haft sån träningsverk efter de senaste passen så nu vill jag bli av med sånt, hoppas det hjälper. 
 
4c3bf0fd8134c8d0_treadmill-walking.preview_large
 
Tumblr_m3x3ipgklz1r1u0gno1_500_large
 
Nu ska jag bara plugga hela eftermiddagen. Träffade min chef på nJoy och hon frågade om jag kunde jobba ikväll och jag kunde ju inte säga nej, jag komer ändå inte ha något bättre för mig då. 

Godnatt

Hej vänner. Jobbet gick bra men när jag kom hem var jag väldigt trött och hungrig. Fick dock mat på en gång i alla fall och nu ska jag sova. Jag har lektion på körskolan imorgon klockan 7.20. Jag är konstigt nog ganska taggad ändå, inte på att gå upp tidigt alltså utan på att få köra lite. Efter det ska jag vara duktig och träna. Jag sa ju varannan dag, jag ska klara det.

Såhär känner jag lite inför hur tidigt jag ska iväg imorgon:


Look what you've done

Nu ska ni få se allt jag shoppade igår. Som sagt så var jag väldigt shoppingsugen så det blev en del saker. Here we go:
Armband från Accessorize, 159 kr
Kavaj från H&M, 199 kr
Leggings från Gina Tricot, 249 kr
Kjol från Gina Tricot, 29 kr (rea)
Shorts från Gina Tricot, 299 kr
iPhone-skal från H&M, 99 kr

Söndag

Hejsan! Dagen igår var superbra! Passet var väldigt roligt. Shoppingen var lyckad. Kvällen var mysig. Kunde inte ha blivit bättre. 
 
Så nu har jag också fått Sanna att vara lite för kär i Sherlock. Men jag menar, jag har inte träffat en enda person som har sett det och inte gillat det, vi låter det tala för sig självt.
 
Tumblr_mfvljtnago1rdx8jdo1_500_large
 
I eftermiddag ska jag bara jobba, hade hellre velat få chansen att ta det lite lugnt och ta hand om mig själv och kanske spendera lite tid utomhus, det är ju så fint väder. Men jag kanske ska ta och gå till jobbet, det vore ju härligt.

Taggar till

God morgon! Har ni vaknat än? Jag ska snart gå till bussen för att träna BodyJam. Det är ett danspass och jag älskar ju dans så jag tänkte prova det! Det är en ny instruktör som jag inte har kört för tidigare så det ska bli kul att se om hon är bra!

Senare idag ska jag träffa Sanna, typ resten av dagen.. Vi ska shoppa på dagen och ha lite mys här på kvällen. Är så sugen på att shoppa att jag snart spricker! Haha.


732 Papagayo Blue

I onsdags målade jag äntligen mina naglar. Hade haft det andra nagellacket i hela två veckor då ochdet syntes verkligen inte, det var fortfarande väldigt fint. Men jag tyckte att det var dags för förändring så jag målade dem i detta blå-lila lack från IsaDora. Jag fick verkligen till formen på naglarna så att det passade till lacket, håller ni inte med om att det blev fint? Dock så gör inte bilderna färgen rättvisa, det är mer lila i verkligenheten. Det är egentligen bara så här blått i starkt ljus (blixt....). 
 
Först tänkte jag sätta dit lite silvriga stjärnor också men när jag såg hur lila färgen var och hur fint det blev med bara rena naglar så tyckte jag att det räckte såhär. 
 
På den här sista bilden ser man lite av det lila titta fram, tänk er ytterligare lite till och så har ni färgen där.

Don't stop 'til you get enough

Hejsan. Direkt när jag kom hem gick jag iväg till Ica och handlade in lite middag till mig sjäälv och så bunkrade jag upp med frukt inför helgen. Jag har en känsla av att det kommer bli mycket fruktätande för min del..
 
  • Två kiwis
  • Vindruvor
  • Vitaminwater (typ godaste drickan everrrr! Och just den smaken är himmelsk)
  • Ceasarsallad (min middag tillsammans med drickan, supergod kombo!)
Jag börjar bli väldigt trött nu faktiskt. Ska ng ta och gå och lägga mig ganska snart så jag orkar gå upp imorgon och åka till gymmet. Men ni får ha en fin fredagskväll! Gör inget dumt nu, raringar.

Paus

Jag har nyss kommit hem från skolan. Är extremt trött så jag ville ta något att äta och vila upp mig lite innan jag ska iväg och jobba. Och sen så ville jag Inge komma två timmar får tidigt till jobbet heller, haha. Är verkligen inte taggad på att jobba, men det måste göras.

Har en del träningsverk från igår, yeeeeaah. Det känns i låren, i ländryggen och lite i armarna. Men imorgon är det dags igen! Tänkte köra på förmiddagen eftersom jag ska umgås med Sanna resten av dagen. :)

Men vi hörs ikväll!


Det måste vara på liv och död

Ja, och just nu är jag död. Jag har aldrig varit med om ett så extremt jobbigt träningspass! Hahahahaha. Jag orkar inte. Mina lår är helt döda nu efter alla knäböj.

Jag har ju sagt att jag skulle ta det lite lugnt nu i början men det gick inte så bra. Detta pass var lite för tufft för att det ska vara roligt liksom. Så jag väntar nog med crossover ett tag så kör jag igen når jag är lite starkare. Men kul var det! Och ett riktigt bra pass i övrigt. Adriana hehe instruktören och hon gick runt och körde face to face i vissa intervall och det finns nog inget mer motiverande. Då körde man allt man kunde!


Selina printed platform

Har precis varit så vågad att jag beställt ett par skor från Chiquelle. När det gäller skor är ju storleken väldigt viktig menjag kände för att satsa. Varför? Jo för att:
  1. de var på rea, kostade 79 kr (plus frakt) istället för 499 (!!!)
  2. titta bara på dem:
 
Vad tycker ni? Gjorde jag ett misstag? Just nu ångrar jag det itne alls, tänk bara vad fina de måste vara med bruna ben på sommaren, ååh.....

Crossover

Hej vänner. Dagen har varit speciell. Under lunchen fick jag höra att hårddisken i Sannas dator hade dött och vad hade vi där då? Jo, alla bilder från värmekameran! Jag var seriös om det i typ 5 minuter men insåg sedan att det går alltid att göra något åt det. Sanna har dock lite ångest, och som den hemska vän jag är så har jag skämtat om det hela eftermiddagen. Men ibland blir det ju lättare om man tar lite lätt på det och inte tycker att det är jordens undergång. Jag är lite mer carefree nu för tiden, det kom liksom med i paketet med min förändring förra året. :)
 
Just nu försöker jag bara hålla humöret uppe och inte bli trött, ska nämligen träna ikväll så jag vill vara pigg då! Tänkte prova på ett pass som heter Crossover, det innehåller typ övningar med kettlebells osv. Mycket styrka som jag förstår det. Har velat prova det sen det kom i höstas och nu tar jag äntligen tjuren vid hornen. Haha kan man säga så?
 
Jag har ju sagt att jag ska träna varannan dag och senast var ju i tosdags så jag får verkligen inte skippa träningen, jag ska vara stark och klara det här.
 
Dagens motivation:
Tumblr_lzv446qbyy1rp6dgno1_500_large
Tumblr_m6d7zjbjwc1rqiimqo1_500_large

On the sunny side of the street

Åt en riktigt mysig frukost nu på morgonen. Den bestod av flingor med mjölk, äppeljuice och en halv grapefrukt. Grape måste ju vara bland det godaste man kan äta på morgonen! Just nu är det ju dessutom säsong för dem i Florida och de är de absolut godaste då de inte är så sura eller beska som de från Israel kan vara. Så passa på medan de finns!
 
Under tiden jag mumsade i mig allt detta läste jag även lite Sofis Mode och lyssnade på Bruno Mars senaste album.

En helt ny värld öppnades för mig

Jag har aldrig riktigt fattat grejen med Bond.... Det kan i och för sig bero på att jag har sett typ en Bond-film tidigare i mitt livoch då var jag ung. Men som sagt så såg jag Skyfall i lördags och den var verkligen superbra! Den var så mycket bättre än vad jag hade trott. Och man ville bara se den igen på en gång, och så ville man också se alla andra Bond-filmer. Det ändes verkligen som om jag hade missat något där. So many feels som en riktig tumblr-person hade sagt (dvs jag). Nej, men nu har jag bestämt mig för att jag någon gång i livet vill se alla Bond-filmer, det är kult. Tänka sig att en enda film kan få en att känna så, då har de lyckats. :)
 
Och Daniel Craigs ljusblåa ögon, asså man smälter ju!

 
Även om jag inte hade sett filmen älskade jag dess theme song med samma namn som filmen, Adele gjorde ett riktigt bra jobb där.
 

Skoltrött

Hejsan. Jag sitter i mitt kök och är redo för att plugga biologi i någon timme, kanske två. Vi har ett "test" imorgon som man måste plugga till. Det enda jag har kvar av mitt mellanmål är teet, jag åt upp mackorna väldigt fort då jag var väldigt hungrig. Har även läst lite mer i Sofis Mode och den är sjukt bra!! Blir verkligen sugen på att läsa det här kontinuerligt. 
 
Jag hatar biologi så det här kommer bli en jobbig eftermiddag, men det är bara att kämpa. Det är inte mycket plugg jag riktigt orkar med längre. Jag har inte varit det tidigare men nu har jag verkligen blivit skoltrött. Planen har ju tidigare varit att jag skulle plugga vidare direkt i höst men nu börjar jag överväga starkt att ta ett år och jobba och få tillbaka studiemotivationen. Kanske plugga lite matte under tiden som jag faktiskt tycker är väldigt roligt. Vi får se. Men just nu har jag inte direkt lust att hoppa på en 5-årsutbildning på en gång. 

Värmekamera

Jag nämnde ju igår att jag inte gick på min mattelektion i fredags för att jag och Sanna fixade en sak med projektarbetet. Det vi gjorde var att vi hyrde (skolan betalade, he he hee) en värmekamera och tog bilder på hela skolan. Vårt PA handlar ju om hur man kan göra skolan mer miljövänligt och då tänkte vi att man kan titta efter värmeläckage i byggnaden då det slösar på en massa energi. Vi kunde se att till exempel en dörr i vår skåphall var minusgradig, inte konstigt att vår skåphall är så kall..

Tränat

Hejsanhejsan. Idag är jag äntligen inte trött! Eller aah det börjar krypa in lite smått först nu. Detta beror förmodligen på att jag var så sjukt duktig och tränade direkt efter skolan! Man blir ju alltid piggare efter att ha tränat. Dock är jag extremt trött i både benen och och armarna. Körde nämligen kondition (löpning) och armar idag och eftersom att jag är så otränad så blir jag trött av vad som helst. Haha. Men jag har i alla fall hållit mitt löfte om att träna varannan dag hittills (haha efter andra gången....). Nästa gång blir på torsdag då jag hade tänkt köra ett pass på 45 minuter som kallas Crossover, det innehåller kettlebells och massa styrka som jag förstår det. Men hoppas bara jag kommer in på passet, nu i januari är det ju en hel del folk på gymmet......
 
Lite motivation behövs alltid:
D9f1823f283ac4a9feacfab64ee9a2c3_large
 
598625_10151557263193298_220805227_n_large

Sofis Mode

I ungefär 1,5 år nu har jag prenumererat på Cosmopolitan och jag tycer att det är en otroligt underhållande tidning. Men sedan jag har blivit mer intresserad av mode och kläder osv så tycker jag att Cosmo innehåller lite för lite av dessa saker. Därför överväger jag att börja prenumerera på Sofis Mode. Köpte ett ex idag när jag var på väg hem, sprang in på tobaksaffären Täby Centrum och köpte mig en när jag väntade på bussen. Snacka om tur jag hade att Amanda Seyfried var med på framsidan och så är det ett reportage om henne, asså hon är ju för underbar! Hon är typ anledningen till att jag vill se Les Mis som snart kommer ut på bio!!
 
Men tillbaka till saken, jag har bara bläddrat igenom tidningen lite fort än så länge men den verkar riktigt bra och den innehåller saker jag verkligen tycker är roliga; mode och träning. Helt perfekt ju! Får se hur jag gör dock, det kanske blir lite mycket att prenumerera på två tidningar samtidigt (min prenumeration på Cosmo pågår till oktober..)

Bra helg, dålig dag

Hej vänner. Trots att jag i princip har bott på nJoy så har helgen varit väldigt bra. Har jobbat 18 timmar totalt så nu blir det klirr i kassan! Men utöver det så har jag gjort en del roliga saker. I lördags åkte jag hem direkt efter jobbet och gjorde mig i ordning inför kvällen. Det var mina föräldrars bröllopsdag så vi åt god middag på en restaurang nära hötorget och efter det så gick vi till Sergel och såg Skyfall på bio, snacka om bra film! 
 
Igår så stannade jag kvar på nJoy efter att jag hade jobbat och tränade lite faktiskt! Jag har ju äntligen blivit heltfrisk så jag bestämde mig helt enkelt för att börja med tränigen på en gång, har saknat det så otroligt mycket den senste månaden när jag varit lite småförkyld. Men igår så körde jag lite löpning på bandet bara, vill börja lugnt så att jag inte börjar tycka att det är för jobbigt, det ska vara roligt! Men nu ska jag nog träna varannan dag tror jag, får se om tiden räcker till för det, det blev en riktig rivstart i skolan! 
 
Idag var jag i skolan på förmiddagen och gick på science support som det kallas (mattestuga). Jag missade min mattelektion i fredags för att jag och Sanna gjorde en sak med projektarbetet (som jag ska berätta mer om senare) så jag fick helt enkelt fråga min lärare idag vad jag missade och det var som varinte så mycket. :)
 
Men dagen har gått sådär hittills. Det började med att jag inte kunde hitta mitt busskort när jag skulle gå hemifrån. Och jag brukar ändå veta vart jag lägger mina saker men igår så röjde mamma undan lite bland mina saker så jag hade ju ingen aning om vart det hade tagit vägen! Sen så kom inte hellerden bussen som jag skulle åka med. Asså sånt blir jag så sjukt trött på när det gäller SL. Okej om bussen kommer sent liksom men att de helt hoppar över att köra en buss, det är inte okej. Stod där i kylan i en halvtimme och väntade på att kunna ta nästa buss. Därav kom jag 30 minuter för sent till skolan så jag missade halva science supporten men som tur var så satt det massa folk och skrevprov då som var tvungna att dra över på tiden så läraren kunde fortsätta förklara för mig efter tiden hade tagit slut.
 
Men nu sitter jag här i köket och har precis ätit lite makaroner till lunch. Funderar på att ta en kort promenad i det extremt fina vädret. Kanske ska dra på mig ett par solbrillor och sätta på lite härlig musik i mina Urbanears och njuta av solen, det vore härligt. 
 
Hoppas att ni tycker att det är okej att jag bloggar lite när det känns bra. Vet inte riktigt hur jag vill göra med bloggen längre nämligen, har inte samma lust som jag hade förut. Men hoppas ni har förståelse för det. :)
Tumblr_lyveiwgpum1qdoia1o1_500_large

Charming

Hej vänner. Tröttheten har krupitin igen. Jag är bara för energisk under tiden i skolan så jag tar ut all min energi där och orkar inte på kvällarna. Ååh hur länge ska detta hålla på? Jag vill ju orka göra något när jag kommer hem också. 
 
Idag hade vi vår första lekiton i biologi b. Fy vad jag hatar biologi alltså! Jag har aldrog gillat det ämnet. Har ju sluppit det i 1,5 år nu och så ska man slängas rakt in i det sista terminen igen, orka!
 
Jag och Sanna fixade en hel del med vårt projektarbete idag. Vi träffade en man vid namn Poul, han äger hela fastigheten så vi kunde få en massa bra info från honom. Sen så sprang vi förbi rektorn supersnabbt och så fick vi också lite snabb info där om hur många elever skolan haft de senaste åren, vi skulle kolla om elförsörjningen är beroende av antalet elever. Sen kom vi äntligen till själva PA-lektionen och som vanligt så var vår lärare extremt glad att se oss. Haha hon favoriserar oss verkligen! Jag tror i och för sig att det beror på att vi typ är den enda gruppen som faktiskt gör något, och så är vi ju extremt charmiga också. Håller ni inte med??

Trött

Nu blir jag lite less. Skrev precis ett långt inlägg om hur trött jag varit de senaste dagarna när jag kommit hem från skolan och så bara försvann all text!? Vad hände där liksom? Orka mobilblogga liksom..

Men ja, jag har i alla fall varit otroligt trött de senaste dagarna bär jag kommit hem, igår somnade jag till och med framför Sherlock i soffan, klockan var typ 17. Och jag menar vad hände där? Jag somnar aldrig framför TVn.. Men ja, jag är snart van vid att aktivera hjärnan så mycket på dagarna, mina lata jullovsdagar var ju inte direkt så fulla av aktivitet.

Godnatt vänner.


Bra saker 2013

Det här ska jag faktiskt göra i år. Och nu snackar vi om saker som sticker ut lite från vardagen. Det här kommer bli superbra!
Tumblr_mfmy6tqrlq1rr16spo1_500_large

Just nu


Lilacism

I torsdags målade jag mina naglar i mitt fina pastellila lack från Essie med färgen 37 Lilacism. Satteäven på två klistermärken som jag fick av Sanna i julklapp, har samma i fler olika storlekar och tyckte att de passade superbra till denna färg på naglarna.
 

Fixat!

Hejsan svejsan! Jag var ju hos körskolan förut och bokade in lite lektioner och köpte även till lektioner. Guu vad skönt att äntligen ha gjort det! Har lovat mig själv att göra det sen innan jullovet till och med haha. Gick även runt lite i Täby Centrum och kollade, köpte dels några armband och ringar från BikBok på rean och så provade jag två sperfina kavajer på H&M men de satt inte så bra på mig. :(
 

Rose gold

Min klocka som jag fick i julklapp som är från Daniel Wellington är ju i rose guld. Jag hittade detta underbart fina arband i samma färg på Guldoasen (Täby Centrum) häromdagen och det var 70 % rea på det så jag var ju bara tvungen att köpa det! Det var sista exemplaret och kostade 149 kr istället 495. Är inte det ödet så vet ag inte vad. Så ja, jag köpte det, det blir superfint ihop med min fina klocka. :D
 

7 januari 2013

Hej vänner! Nu är jag igång här igen. Okej, just nu är jag seg och procrastinatar allt men jag ska snart åka till körskolan och fixa e sak så då kommer jag igång igen! Skolan börjar imorgon, och precis som förra terminen är jag ledig på måndagar även den här terminen! 
 
Jag är glad att skolan ska komma igång igen, gör ju ingenting annars. Och nu kommer även bloggen komma igång igen när jag har något att göra och dp skirva om. Nu saknas det bara att min hosta och snuva ska försvinna helt så jag kan börja träna igen också.
 
Tumblr_mfk9plfhg31r4z9wjo1_500_large

Kära 2012, du kommer saknas

2012 har nog varit det bästa året under hela mitt liv, för jag har förändrats otroligt mycket och verkligen växt som person. Jag vet inte hur många det är som har mäkt detta dock. Jag har blivit så otroligt mycket starkare som person, och inte minst gladare. De senaste månaderna har jag knappt varit ledsen, och nu menar jag riktigt ledsen. Jag har väl varit det en gång typ. Men gråtit har jag inte gjort fler gånger asså, det beror förmodligen på hur jag har lärt mig vad som är viktigt att bry sig om, vissa saker är helt enkelt inte värt det. 
 
Sen så har jag också blivit väldigt mycket mer bekväm i att träffa nyss och och inte vara rädd för att säga hej till en främling liksom. Detta beror förmodligen på mitt nuvarande jobb, där står jag ju och hälsar på folk hela dagarna, folk jag inte känner. Och det har gjort mig så mycket mer öppen och så har jag mycket kättare för att starta en konversation nu är vad jag har haft tidigare. Det är otroligt vilken stor förändring det är på den fronten alltså, förut var jag så otroligt awkward när det gällde nya människor och vågade knappt säga ett ord. 
 
En av anledningarna till min lycka är att jag har hittat två otroligt fina vänner, Sanna och Sanna. Haha komiskt att de tilltalas vid samma namn? Nej, men Susanna och Sanna då. Susanna är ju min brors ex (hehe) och vi blev väldigt bra kompisar först när de gjorde slut då vi kunde umgås mer på egen hand, och jag måste bara säga att det var så otroligt bra att de gjorde slut! Jag har fått en vän för livet. Och Sanna, min kära kära Sanna, du får mig att ta mig igenom långa tråkiga skoldagar med ett stort leende på mina läppar. Hoppas du förstår hur mycket lättare och roligare min vardag blir med dig.
 
När året precis hade börjat hittade jag dessa fina bilder på tumblr och sparade dem på min weheartit. Det bästa är att alla bilder stämmer in så sjukt bra på detta år.
03902866726961460940_large
 
48739625839065914825_large
Detta har jag verkligen lyckats åstadkomma, njuter av livet fullt ut nu för tiden.
 
03231890510343652973_large
Ja, jag har ju mitt kära nJoy. Tack vare min klasskamrat faktiskt. Och det bästa med det är att jag tycker att det är roligt också, det har jag inte tyckt om mina tidigare jobb.
 
73841055968192862908_large
Detta är väl min största förändring.
 
36813762194501252319_large
Njae, jag har snarare blivit lycklig, vilket jag inte var tidigare.
 
24907225379865711184_large
 
40160120913005286959_large
 
Tumblr_lx4bi7fsuw1qcpinio1_500_large
 
Tumblr_lx4jeafoze1r67w2xo1_500_large
Kära 2012, du kommer saknas.
 
Så nu kan jag bara hoppas på att 2013 ska bli ännu bättre.

2 januari 2013

Hej vänner. Det finns faktiskt en anledning till att jag inte bloggar, jag blir så j*vla oproduktiv när jag är ledig. Asså jag gör verkligen ingenting. Även om det är så att jag blir extremt uttråkad när jag är ledig (rullar runt i soffan och kan inte ens fokusera på Sherlock!!!!) så tar lyfter jag inte på arslet och sätter på datorn för att skriva något. Kan detta bero på min extremt sega och dåliga dator tro? Ja, kanske det. Men idag har jag i alla fall jobbat på kvällen så jag är på bra humör nu och orkar faktiskt göra något. 
 
Jag har nyss ätit lite macka och druckit kaffe. Asså ni skulle abra veta hur sjukligt sugen jag var på kaffe!! Hade typ cravings..
 
 
Jag älskar latteglasen som jag gav till mamma i julklapp. Hehe praktiskt att jag också kan använda dem.. ;)