Glad påsk

God morgon kära vänner. Njuter ni av ledigheten idag? Jag har precis packat ihop mig och ska snart åka iväg med familjen till mitt landställe. Jag kommer alltså bara ta det lugnt i påsk och även plugga körkortsteori och inför högskoleprovet. Men ni får ha en fin helg allihop så hörs vi när jag kommer tillbaka. Puss och glad påsk!


Mi Lajki

Jag har äntligen fått tag på mina studentskor! De heter Maggie och kommer från Mi Lajki, beställda på Nelly. De matchar min mössa som har silverfärgad text och grön kokad, tycker ni att det är fina?
 
 
De lär användas flitigt även efter studenten, perfekta till ett par ljusa jeans eller en svart kjol!

Vilken härlig dag

Hejsan! Vilken underbar dag vi har här i Stockholmstrakten va? Jag har precis kommit hem från mitt utvecklingssamtal i skolan, hela denna tag ägnas till att alla ska få ha sina utveclingssamtal och allt gick super. Jag har typ världens bästa lärare som handledare och hon är supergullig och väldigt lätt att prata med och jag vet verkligen att hon lyssnar på mig när jag säger mina åsikter om skolan. Det finns nämligen en kurs som jag ärmväldigt missnöjd med, alltså upplägget och hon ska lyfa fram det till naturrådet (de som styr över naturprogrammet på skolan). Så ja, det handlade mer om vad jag tycker om allt som händer just nu och vad jag vill göra efter studenten än hur det går i skolan. 
 
Nu ska jag ta och njuta av vädret i någon timme och gå ut på en uppfriskande promenad i solen. Jag är ledig resten av dagen och det ska jag verkligen ta till vara på, dock så ska jag och Sanna jobba lite på en skolgrej och så ska jag klippa mig vid fem också (ÄNTLIGEN) så ja, det här blir nog en bra dag.

En bortglömd outfit

12:e mars 2013
Jacka - Jofama by Kenza || Väska - Louis Vuitton || Topp - BikBok || Jeans - Cubus ||
Stövlar - D for Dasia

En mörk kväll vecka 12

Vanilj-te | MODE by DN + Rodeo | Urbanears + Håkans senaste

Ibland är det så

Hejsan! Jag känner i hela kroppen hur duktig jag har varit hittills idag, med allt. Körlektionen imorse gick över förväntan vilket var välbehövligt med tanke på att det var den sista innan uppkörningen. Och direkt efter det så åkte jag till gymmet och körde lite löpning och sen armar och axlar, och ovanpå detta så gick jag till och med hem. Inte för att jag gick snabbt utan det var bara skönt att få gå där i lugn och ro och andas in frisk luft och njuta av solens strålar.
 
Nu har jag precis ätit lite mellanmål i form av ett äpple och en smoothie och ska snart sätta igång med att plugga relativitetsteori. 
 

För en lång lång tid

Hej vänner. Hur är det med er? Jag har haft en väldigt bra vecka faktiskt. Det har inte varit mycket plugg, jag har tränat mycket och så har jag även hunnit vila, en hel del. Vi har haft temavecka i skolan och bara gått på diverse föreläsningar om ämnen såsom djupavslappning, sexualkunskap och studieteknik. Dock så spenderade vi hela torsdagen med att spela spel, både yatzy och Tekken, vilket var riktigt riktigt kul. 
 
Jag känner mig verkligen uppvilad efter den här veckan och ska nu ta tag i skolan den här veckan innan lovet och göra det bästa av det, jag har ju trots allt skola endast två dagar. Men jag ska fortsätta med träningen som jag har kommit igång (vill vara snygg inför studenten så jag måste jobba hårt på den fronten nu) och så ska jag klippa mig. Mot slutet av veckan åker jag med familjen till landstället och spenderar påsken där, jag längtar så otroligt mycket.
 
Men jag ser verkligen fram emot denna vecka (förutom det faktum att jag har körlektion kl 8.10 imorgon) och ska försöka få ut det bästa av den.
 
Såhär har jag spenderat min söndagkväll:
 

Det är inte långt kvar nu...

Den 29:e maj blir min frihet ett faktum och möjligheterna oändligt många.


Patience

Hej vänner. Jag har nyligen lidit mig igenom ett körkortsteoriprov på internet, och jag klarade det! Wiiie. Haha nu får jag gå vidare till nästa fas. YEAH
 
Men annars har jag inte mycket ork eller lust att göra något just nu. Det är väldigt mycket just nu men skola. jobb, körkort osv osv så jag har inte mycket tis över till bloggen. Och om jag ska vara ärlig så har jag inte så stor inspiration till att skirva faktiskt. Jag vet inte vad jag skriva om och inte hur jag ska skriva det. Så den kommande tiden kanske det inte blir lika fullspäckat med långa inlägg här utan mer lite korta och lite mer sällan. Jag klarar liksom inte av att ha ytterligare ett ansvar på mina axlar.
 
Men av egen erfarenhet vet jag att inspirationen snart kommer tillbaka (vem vet det kanske blir imorgon?), det enda som krävs är tid. Så därför måste ni ha tålamod med mig den här tiden. 
 
Jag just nu:
Tumblr_mgmwmtk8db1qlhmdvo1_400_large
 
The-meaning-of-succes_large
 
Vad jag behöver mer av:
315747_390738424337548_231453608_n_large
 
Tumblr_mc1po7gqnf1qbg2wbo1_400_large
Bilder hittade på weheartit.

COLORFUL

Idag har jag uppdaterat vårgarderoben med lite härlig färg och fina mönster.
 
Kavaj/sommarjacka från Vero Moda.
 
Kavaj från H&M.
 
Solglasögon från Urban Outfitters.
 
Jeans från Cubus. Alla är i samma modell, bara olika färg.

Gray Pearl

Hejsan! Är allt bra med er? Jag har haft två ganska fullspäckade dagar. Igår blev det lite stressigt efter jobbet till att hinna tillbaka till skolan innan filmen började, vi tittade på Herkules! Sen så blev det faktiskt så att vi åkte till Lingan där och umgicks med honom och Anton. Vi kom ganska sent igår och imorse vaknade jag av att min chef ringde och bad mig hoppa in i receptionen en timme på förmiddagen, "ja, varför inte?" blev mitt svar. Direkt efter jobbet åkte jag med mamma och pappa in till stan för att titta på en servis till mig. Jag har bestämt mig för en från Villeroy & Boch som ni kan se nedan. Resten av dagen har jag och mamma sprungit runt i stan och shoppat, jag har shoppat många fina, våriga saker som ni snart ska få se. Men vi kom hem vid sex ungefär så det blev en lång dag i obekväma skor. 
 
Nu blir det lite Inte smartare än en femteklassare och sen lite Gossip Girl!
 
 
Gray Pearl, Villeroy & Boch

Fredag

God morgon! Jag har en lång dag framför mig. Det börjar med en hel dag i skolan, slutar vid tre, sen ska jag åka direkt till jobbet och vara där till ungefär halv nio sen åker jag och Sanna tillbaka till skolan för att gå på filmkväll. Ja, vår skola är ju lite speciell så ibland ordnar de sådana här saker och det är bara för mig att bocka och buga.

Jag kommer alltså vara busy hela dagen, men vi hörs imorgon igen. Ciao!

Jag älskar DN:


Hemma

Hejsan hejsan! Är allt bra? Det var bara mycket folk på njoy i början så jag fick gå vid sju, vilket var såå bra för nu får jag se ett till avsnitt av Gossip Girl!! Haha ja, jag är obsessed. Senare ska jag och Sanna fixa en läxa lite snabbt men annars ska jag inte göra något ikväll. Något som är lite surt är att det känns just nu som om det är fredag, men det är ju fortfarande fredag tyvärrr.... Menmen! Fredag ä ju imorgon i alla fall.
 
Tumblr_m8ruq86_x8a1qem1cto1_500_large_large
Bild från weheartit.

Torsdag

God morgon! Jag sitter i soffan, redo att gå till skolan. Idag blir en ganska lång dag, för direkt efter skolan ska jag åka till jobbet och vara där fram till åtta. Det är nämligen öppet hus idag på gymmet så min chef bad mig komma in de timmarna det lär vara som mest folk, men om det inte blir så mycket folk så kan jag få åka hem. Jag vet inte om ni har märkt det men jag tränar ju varannan dag just nu men idag får jag helt enkelt hoppa över det för att jag inte vill trängas på gymmet med alla som är där och provar för första gången. Då tränar jag hellre en gång extra i helgen.
 
Men nu ska jag röra mig mot bussen. Ciao!
Tumblr_mavjftqtu61qlp8dho1_500_large
Bild.

Gossip Girl marathon

Hej. Eftermiddagen blev inte som jag tidigare skrev att den skulle bli, dock blev det inga drastiska förändringar. Min kära bror var så snäll att han lånade ut sitt Netflix-konto till så jag har suttit och tittat på Gossip Girl hela eftermiddagen. Har bara levt livet genom att se Upper East siders plåga varandra med andra ord. Sen så fixade jag precis min biologiläxa lite snabbt nu, men det var tråkigt som vanligt. Ni vet ju hur mycket jag hatar biologi, men på något sätt fick detta mig att tänka lite. Man funderar inte över det så ofta men vad är det egentligen som utgör hjärtats slag? Det fick jag svar på idag, och då började jag lyssna på mitt eget hjärta och tänka "nu stänga segelklaffarna, och nu stängs fickklaffarna". Det blir lite häftigt när man verkligen kan applicera det man får lära sig i verkliga livet, och då blir till och med biologi lite roligare.
 
Men nu ska jag titta på ett eller två till avsnitt av Gossip Girl och sen ska jag sova tror jag. Jag är på säsong två förstår ni så jag har många att se ikapp. Jag har nämligen aldrig varit en sån person som laddar ner och jag har bara första säsongen på DVD så det har bara blivit såhär liksom, men nu ska jag köra mitt eget race och komma i mål innan alla hinner avslöja för mig vem Gossip Girl är..
Källa till bild. Jag var till och med rädd för att googla den här bilden, tänk om det hade stått någonstans där vem det är, GAAAH.

Radioactive

Min favoritlåt just nu.
 
 

Jag hatar rubriker

Hejsan! Jag tog lite ledigt från bloggen igår, hade ingen större lust att skriva. Men idag är jag igång igen och hoppas att det blir en bra dag. Fast tyvärr blir nog en ganska tråkig dag ändå, jag ska bara vara i skolan och ha svenska på eftermiddagen och sen när jag kommer hem ska jag plugga körkortsteori och pilla på en labrapport. SKOJ!
 

I want, I want, I want...

...but that's crazy!
 
 
Cheap Monday, Indiska, Just Female/MQ, Hunkydory.
 
 

Tandläkaren

Nu ska ni få höra om min vistelse hos tandläkaren. Till och börja med så fick inget särskilt bra bemötande från själva tandläkaren, men vi börjar med tjejen som tog min röntgen. Hon sa anldrig hej, vem hon var eller vad hon jgorde vilket gjorde mig lite osäker. Men vi gick in på ett rum och hon tog min röntgen och var väldigt trevlig och förstående, det är ju inte det roligaste eller skönaste man gör hos tandläkaren direkt med den där fyrkantiga saken i munnen men hon tog hand om mig väl ändå. Sen så kom tydligen den riktiga tandläkaren och jag fattade inte innan att hon skulle komma efter. Men hon hälsade i alla fall men var lite smådryg skulle jag säga, eller i alla fall nonchalant. Men som tur var så var hon riktigt proffsig när det gällde själva kontrollen av mina tänder och hon verkade ha riktigt bra koll på vad hon gjrode.
 
Det var inga större fel på mina tänder men hon sa att jag åste sluta småäta, vilket jag är mycket medveten om. Dessutom så kommenterade hon det att jag har väldigt gropiga tänder så det fastnar lätt mat där, därför måste jag tugga tuggummi när jag har ätit för att slippa det. 
 
Sådirekt efter mitt tandläkarbesök gick jag till Apoteket (mest för att skaffa tandkräm till pappa) och köpte mig ett stort paket tuggummi så räcker de ett tag.

Måndag

Hejsan! Dagen har gått riktigt bra hittills (peppar peppar). Körlektionen gick bra, vilket både läraren och jag tyckte. Jag gjorde allt väldigt lugnt och det var inte många fel idag. En sak som var världens framsteg vara att jag inte stressade upp mig en enda gång! Jag har lite svårt för att hålla mig lugn i bilen om det händer mycket på en gång och då blir jag väldigt stressad, men det hände som sagt inte idag.
 
Hos tandläkaren gick det väl också hyffsat bra, men det tar jag i ett senare inlägg för nu måste jag bli klar med min hemtenta i matten. Ciao!

Kommit igång igen

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så har jag tränat idag, vilket betyder att jag kommit igång igen. Jag har inte varit i gymmet (när det gäller träning) alls de senaste tre veckorna för att jag helt enkelt inte har haft tid. Det har varit otroligt mycket med skola, jobb och körkort dessa veckor och sen så var jag ju bortrest en vecka också. Men nu vill jag verkligen komma tillbaka, det känns roligt. 
 
Idag ville jag ta det ganska lugnt, inte göra det allt för jobbigt, jag vill ju trots allt komma tillbaka igen snart. Jag befann mig på löpbandet i 15 minuter, varav jag sprang i 9 och resten blev uppvärmning och nedvarvning, gående. Sen så körde jag på mage idag, det kändes som en bra sak att starta med. Det blev tre olika övingar, en för musklerna på sidorna av magen, en för de övre magmusklerna och en för hela magen. Jag gorde allt i set som vanligt och 3 intervaller. 
 
Det var roligt att träna och jag tyckte att jag gjorde det bra. Nästa träningspass blir på tisdag, jag har nämligen tänkt träna varannan dag nu, hoppas jag lyckas fortsätta med det också!
 
Tumblr_mhq48edae91qchuq7o1_500_large
Bild: weheartit

Söndag

God kväll! Jag sitter i soffan och försöker slappna av och vial mig lite, det är dock dags för att sova snart. Jag har ju varit på jobbet idag och efter en hel helg såhär blir man lite trött, framförallt om man var trött redan innan. Efter jobbet var jag faktiskt duktig och tränade, ni får höra mer om vad jag gjorde i nästa inlägg. ;)
 
Som sagt ska jag snart sova och då är det dags att ladda inför ny vecka. Imorgon ska jag till köskolan och även till tandläkaren, dessa saker sker på förmiddagen medan jag på eftermiddagen ska skriva min hemtenta i matte som ska in på kvällen.
 
Ja, men dessa saker får ni höra mer om imorgon, då det är aktuellt. Puss
 
Tumblr_me4zinqodr1qeqfnto1_500_large

Frankrike 2013 - Del 4

Monte Carlo, Monaco:
 
Ventimiglia, Italien:
 
Nu är det bara en del kvar, sen är bilderna slut.

You

Det var han helt klart värd. Bra låt och bra artist, snyggt jobbat Robin!


Mobilhållare vid träning

Denna lilla sak fick jag av min chef idag, det var typ en över efter någonting.. Vet inte riktigt hur det kom sig men det fanns i alla fall en kvar och den frågade hon om jag ville ha, och jag har velat ha en sån här jättelänge så det är klart att jag sa ja! Jag förstår att det måste vara extremt praktiskt att ha när man är uta och springer, vilket jag förmodligen kommer göra en del i vår och sommar. Taggar till redan nu!
 

Körkortsteori

Hej vänner. Jag är verkligen helt slut efter denna långa, tyvärr så väntar ju en till lika lång imorgon. Jag har precis gjort ett teoriprov på körskolans hemsidan och det gick både bra och dåligt, jag hade klarat det om det hade varit på riktigt men körskolan vill ha en högre ribba så att man med större säkerhet klarar det riktiga provet sen, och jag kom tyvärr under den gränsen så jag blev underkänd. 
 
 
Men nu orkar jag verkligen inte mer så jag ska väl kanske titta på slutet av Mellon. Jag har ju inte sett ett enda program men har ändå lite lite koll genom kontakter. Men det är spännande att se vem som går vidare ändå tycker jag, för jag ska förmodligen se ESC.

GANT

Denna kom hem i brevlådan i början av veckan och mamma sa att hon aldrig läser GANTs tidningar så jag lade helt enkelt beslag på den. Det är helt underbara bilder och inspirationen är till max. Vårkänslorna blir bara ännu starkare.
 

Zzzz

Jag är så trött att jag typ håller på att somna just nu. Som tur är så ligger jag redan i sängen, redo att sova när detta inlägg är färdigskrivet.

Jag ska ju jobba hela helgen så på dagarna blir det inte så mycket bloggande, jag har dock tidsinställt inlägg klockan 12 båda dagarna, men då istället då kommer ni få inlägg på kvällarna. Hoppas det passar. :)

Nej, nu tappar jag snart mobilen i ansiktet. Godnatt!


Mönster från Cubus

Hejsan hejsan! Är ni glada för att det är fredag? Jag har lite blandade känslor faktiskt. För det första så är jag extremt trött efter denna vecka och för det andra så ska jag jobba hela helgen så jag har egentligen inte riktigt helg. 
 
Direkt efter skolan idag sprang jag runt i ett par affärer i Täby Centrum för att jag häromdagen hade sett väldigt snygga plagg på H&M, Gina Tricot och Cubus. Tyvärr så passade plaggen från Gina inte mig, och på H&M hittade jag inte det jag letade efter för att de hade flyttat runt det. Men på Cubus fick jag provat ett par otroligt snygga byxor, en kjol och en klänning. Kjolen passade inte men byxorna kan jag lova att det kommer hänga i min garderob inom snart framtid och klänningen var otroligt söt. Vad tycker ni?
 
 
 
 
Som ni kanske märker så är jag helt såld på mönster-trenden, det ska vara mönster överallt, och helst olika mönster i en och samma outfit. Vilken outfit som helst blir roligare med mönster, allt blir så glatt och effektfullt! 
 
Update: Mamma är på Täby Centrum och ska köpa jeansen till mig, jag kan inte låta bli!

Frankrike 2013 - Del 3

Le Maglioc:
 
Hemma hos farfar:
 
Nice:

Your feet just can't keep still

Topp - H&M || Kjol - Gina Tricot || Skor - Converse

Frankrike 2013 - Del 2

Menton forts:
 
La Grotta (Italien):

Nytt nummer

Igår ramlade nya Sofis Mode ner i brevlådan. Jag älskar denna tidning, mest på grund av mitt stora intresse för kläder och mode så det passar mig ganska bra. 
Ut i butik och haffa ett exempler, vetja!

Let the sunshine in

God morgon!
 
Gud vad bra jag mår idag! Jag är full av energi och idéer och vill bara få jättemycket gjort. Men det som gäler idag är som vanligt skola och sen ikväll ska jag övningsköra med mamma tror jag, hoppas på att hinna förbi nJoy också för att träna lite.
 
Solen skiner och allt känns så himla lätt. Våren står och lurar bakom hörnet och alla väntar på sommartider. Lyckan känns oändlig och ledsna miner existerar inte. Allt känns så himla lätt.
 

Mogna beslut

Nu ligger jag äntligen i sängen, nu är jag mer död än någonsin. Det var som sagt sista steppen idag och lektionen var väl helt okej, inte riktigt lika bra som hans tidigare men det funkade liksom. Sen så tog jag och Susanna det mogna beslutet att vi kanske inte ska fortsätta steppa på onsdagar, för hon kommer hem vid halv ett varje vecka och jag tycker att det tar lite för mycket tid. Så vi kommer förmodligen inte fortsätta med nästa kurs utan tar ett annat alternativ, vi får se hur allt blir.

Juste, i höstas gick jag på en teorikurs på körskolan där jag började prata lite med en tjej, men vi har inte träffats sedan sista föreläsningen liksom. Men så sätter hon sig vid mig på tunnelbanan idag och frågar "känner du igen mig," jag ba guuuuud ja! Haha nej för hon var inte riktigt säker först på om det var rätt person. Vi pratade lite om hur det går för henne med körkort och sådär (hur det går för mig också såklart..) och hon hade tydligen haft uppkörning idag men misslyckats, så synd!

Det var den berättelsen, vi hörs imorgon! Puss


Frankrike 2013 - Del 1

Hemma hos farfar:
 
Menton:

Tröttis

Hejsan. Jag är lite smått död efter denna konstiga dag. Vi satt typ och åt godis hela dagen och det var väldigt få elever som var intresserade och ställde frågor. Dock var det många intresserade lärare och en kille från skolledningen kom och tittade och sa att han ville ha ett exemplar. 
 
Ikväll gäller som sagt sista steppen men jag åker inte in till stan förrän när det börjar tror jag, jag är som sagt helt död och vill bara ta det lugnt och titta på lite tv för en gångs skull. Egentligen vill man ju passa på att njuta av det fina vädret men jag komer inte ens njuta om jag rör mig någonstans för jag kommer typ somna vilken sekund som helst. 
 
Tumblr_mj8vdoij0t1rlxcufo1_500_large
Bilden har inte direkt något att göra med inlägget, jag tyckte mest bara att den var fin. Men jag vill också ha en stor text över min vägg, kanske skulle fundera ut något... :)

Sneakers med klack

Igår skrev ju jag ett inlägg om lite skor jag vill ha inför sommarn, och visst studentskorna är viktiga osv osv men dessa skor vill jag ha mest av alla! Dock hade jag lite svårt för den här trenden när den först blev stor i somras. "Vadå sneakers med klack? Det låter ju inte riktigt klokt, varför ska man ha det?" Ja, så tänkte jag då, fram tills ganska nyligen faktiskt, när jag såg dessa underbaringar på Kenzas blogg i det här inlägget. Jag kan tycka att vissa sneakers med kilklack kan vara ganska tråkiga men dessa blir så mycket snyggare med nitarna. Jag har också förstått det som om skorna ska vara sköna, stämmer det?
 
Detta par kommer från Zara och de kommer förmodligen snart beställas hem till mig då jag verkligen inte kan sluta tänka på dem. Förstår ni hur perfekta de är inför våren? Jag bara måste ha dem!
Till och med min mamma sa att jag borde köpa dem direkt när hon såg dem, haha! 

KLAR

Puuuuuhh. Nu är jag äntligen klar med PA-arbetet, det tog mer tid än vad jag hade förväntat mig och nu är jag helt död i hjärnan. Jag tycker dock att vi är väldigt förberedda och jag tror att vi kommer sköta detta snyggt. :)
 
Det som gäller för min del imorgon är att vara i skolan på dagen (of course) och sen på kvällen blir det sista steppen för kursen, vi lär dock anmäla oss till nästa också! Men så vi hörs nog inte så mycket imorgon utan det får helt enkelt bli på torsdag, jag kan dock tidsinställa något tills imorgon så har ni alla fall något att se fram emot. ;)
 
Men aah nu ska jag skriva i min PA-loggbok för de två senaste dagarna och sen ska jag ta mig f*n sova, det är jag värd! God natt på er!
 
Denna typ av bilder ska sitta uppe på väggen som vi kan visa för de nyfikna ettorna och tvåorna.

My favourite flavour

T-shirt - Pull & Bear || Jeans - Crocker || Stövletter - Vagabond || Skärp - Joy || Ring - från liten butik i Spanien
 
Denna übersöta t-shirt lyckades Sanna övertala mig att köpa när vi var i Nice, om jag ska vara ärlig så gillar jag den extremt mycket med den härliga färgen och det söta trycket. Men jag är inte mycket av en t-shirt-person så det krävdes ganska mycket för att jag skulle bestämma mig för att köpa den. Den går även superbra att ha under kavaj så det är ett plus!

Förberedelser

Hejsan! Jag kom hem från skolan för inte allt för länge sedan, sen dess har jag hunnit öta lite mellanmål och så har min kära bror hjälpt mig att ta lite outfitbilder, som ni då kommer få senare. Nu är det som så att jag ska förbereda det sista inför morgondagen med PA, det är nämligen PA-dag och då ska man visa upp sin produkt för resten av skolan. Då hade vi tänkt ha lite bildspel, de viktigaste bildrna uppsatta på en glasvägg bakom oss och även rapporten och ett par broschyrer på bordet. Detta blir nog bra!
 
Så ja, det är vad som gäller denna eftermiddag alltså, Sanna ska på skiva ikväll så hon har itne så mycket tid till att göra klart det här så det får jag göra själv. Tur att det inte är så mycket. Men sen, beroende på när jag blir klar, så ska jag antingen börja med en hemtenta i matten eller teoriplugg inför körkortet. Det blir en ganska hektisk tid nu, men plugg från olika och jobb utöver det, men jag har ju lyckats ta mig igenom sånt här förut och jag tvivlar inte på att jag klarar det igen, dock kanske inte det blir så mycket träning som jag hoppas på..
 
Tumblr_mj71vvblfv1rhifn4o1_500_large
Bild: weheartit

Skratt i mängder

Hej, hej, hemskt mycket hej! Jag har varit hos Sanna halva kvällen och finslipat på rapporten och pillat på presentationen inför PA-dagen som är på onsdag. Tänk, snart ska vi få visa upp vår produkt, Gud vad spännande!

Som vanligt hade vi sjukt roligt men en gång fick vi världens skrattanfall och jag har aldrig sett Sanna skratta så mycket! Hon började till och med gråta, och i samma veva fick jag ont i magen av alla skratt. Ja, bra mådde vi i alla fall!

Men när jag kom hem blev det till att gå igenom lite fysik till testet imorgon så att jag har en aning om vad som komma skall. Men nu är jag helt slut så vi hörs imorgon helt enkelt, puss.


Shoes I want

Jhar just nu världens lust att uppdatera min skorgarderob när det gäller sommarn och våren. Har hittat många fina par på Nelly och de kan ni se i kollaget nedan. Det är bara att klicka på skon ni gillar så kommer ni till hemsidan där ni kan beställa dem. :)
 
De gröna i mitten överväger jag att beställa inför studenten, tycker ni att man kan ha dem då?

Nytt och fräscht

Hejsan på er! Jag var lite seg på att gå upp imorse så jag hann aldrig blogga innan jag åkte iväg som jag hade tänkt. Men det jag gjorde var alltså att jag träffa min blivande chef i sommar. Jag vet inte om ni minns det men i somras jobbade jag på ett företag vid namn NCC, på ekonomiavdelningen, och de blev så nöjda med min insats att de ville ha tillbaka mig i sommar igen och jag säger verkligen inte nej till det! Allt kändes väldigt bra när jag var där och det är ett jobb som är lätt att skaffa för mig i och med att de känner mig osv osv så jag tänker inte sticka ut och leta efter något annat nu. Dock kommer jag förmodligen jobba kvar lite på nJoy också för det är verkligen ett bra jobb och jag vill inte förlora chansen att fortsätta jobba där i höst. Vad vi pratade om idag var lite när jag ska vara där och vad jag ska göra i princip, dock är inte allt bestämt än, jag ska få veta mer i mitten av april.
 
Nu är det så att jag är hemma och ska äta lunch och bara chilla i ett par timmar och i eftermiddag så ska jag iväg till körskolan. Men när jag var borta nu på förmiddagen så fick vi nya vitvaror i köket (spis, ugn och mikro) men jag vill inte vara den första som provar dem så jag inte vet hur de funkar än, visst mikron är väldigt simpel men jag vill låta mamma prova allt först och så kan hon få visa mig sen. Så nu blir det alltså bara mackor till lunch, men det blir ju vad man gör det till liksom, även mackor kan lyxas till. ;)
 
Jag har tyvärr inga före-bilder men ni får i alla fall se hur det ser ut nu. Det är sån stor skillnad och det är bra att vi äntligen har valt att uppgradera oss och bli lite moderna, de andra var lite väl gamla. ;)
Mikro överst och ugn nedtill.
 
Spis

Allt är på sin plats

Det känns i alla fall så. Precis innan jag åkte till jobbet så kom väskan och vid lunchtid så kom Sanna med alla bilder från resan. Allt är alltså här hos mig nu, dock är inget sorterat. Väskan ligger frotfarande orörd då jag inte hann packa upp innan jag åkte och bilderna är runt 700 stycken så det tar en liten stund att gå igenom alla. Men imorgon ska jag göra båda. Morgondagen kommer bli spännande och jag ser så mycket fram emot det, men ni får höra mer om det imorgon bitti för nu ska jag sova! Puss
 
Bild: 2hellobeautiful.com

735 Hot Hibiscus

Jag målade ju naglarna igår kväll och jag kände verkligen för ett färgstarkt lack. Jag visste dock inte att det skulle bli så pass mycket åt det röda hållet utan mer åt rosa/orange, men det blev superfint ändå!
Precis som de flesta av mina nagellack så kommer det från IsaDora. Jag älskar deras platta breda borstar som underlättar appliceringen.

Söndag

God morgon sömntutor! Solen skiner så fint utanför fönstret idag men jag måste tyvärr hålla mig inne. Först och främst måste jag bli klar med min himla tenta, som jag inte orkar bry mig längre om den blir rätt eller inte, och sen så ska jag förbereda saker ióch ting inför kommande vecka, man måste ju samla ihop alla skolgrejer osv sista dagen på lovet och se till så att man har allt på rätt plats. Sen vid tre blir det jobb fram till åtta. 
 
Jag fick ett samtal precis från Arlanda om att min väska har kommit och att de ska köra ut den mellan ett och fyra. Hoppas de kommer innan jag hinner åka till jobbet så att jag kan få packat upp den också. 
 
Vad ska ni göra idag? Något skojsigt såhär sista dagen på lovet?

Vaknat till liv

Hejhejhejhej! Jag har precis kommit ur duschen och ätit middag så äntligen har jag vaknat till liv. Det som gäller ikväll är dock att äta efterrätt (heheheh), måla naglarna och gå och lägga sig så fort som möjligt. Det blir till att gå upp ganska tidigt imorgon för att färdigställa min hemtenta i matten som ska in och så ska jag jobba på kvällen.  
 
Jag ska förmodligen titta på något trevligt också när jag målar naglarna så jag har något att göra när väntan på torkningen sätter igång, det blir nog Sherlock eller lite Bond, får se!
 
Ps. När jag stod i duschen insåg jag att inte bara min necessär, där min ansiktstvätt osv osv ligger, är kvar i Nice, utan även mitt smink. Så jag får helt enkelt hoppas på det bästa när det gäller min hy imorgon då jag ska till jobbet.

I min väska - Flight mode

Ja, det en bagage jag fick med mig hem var ju handbagaget, men nu ska jag sluta tjata om det. Men detta var alltså mitt handbagage. Fick med mig väldigt mycket trots den lilla volym denna väska utnyttjar, det finns ju en anledning till att den heter Neverfull.
Utrymme: Stor väska från Louis Vuitton, liten väska från Michael Kors, plånbok från Coach, glasögonfodral
Administrativt: Papper i mängder med bokningsreferens, boardingpass osv osv, pass, kalender, pennskrin 
Underhållning: Sofis Mode, Elsas Mode, mobil + Urbanears
Skönhet: Halsduk, hårborste, skinnhandskar

Bonjour

Hejsan vänner! Hur är det med er? Jag är verkligen helt slut, trots att jag precis har druckit kaffe. Jag och Sanna gick upp klockan fyra imorse för att hinna med vårt plan, vilket vi gjorde. Dock så gjorde inte min väska det så den kom inte med hem utan är kvar i Nice och kommer med första plan imorgon. Så just nu är jag lite ur fas, det var ingen rolig nyhet att få på Arlanda att väskan inte ens kom med första planet, jag menar visst om de hade missat den under vår 30 minuter långa mellanlandning i München, men i Nice? Asså va? 
 
Men jag och Sanna har verkligen haft en underbar vecka med strålande sol och böljande vågor. Kameran har varit framme alla dagar så ni kommer få se bilder när jag väl har fått dem av Sanna. :)