Radion spelar vår sång

Hej vänner! Jag har nyligen kommit hem och även hunnit äta middag, ska snart röra mig mot Lingan för att spela in nästa pod.
 
Jag är fortfarande helt hög på livet. Min lediga dag igår tillbringades med min kärlek inne i vår vackra, men ack så blåsiga, huvudstad. (Snacka om fel dag att ha på sig kjol.... haha) Vi fikade och promenerade inne i Gamla stan och ut på Skeppsholmen. Lycka när den är som mest. Efter det så rörde vi oss hem för att äta middag och titta på nya avsnittet av Solsidan. Vi myste även och lyssnade på bra musik. Ja, lycka var det ja.
 
 
En annan viktig sak som jag fick gjord igår var att....sova! Så nu är jag väl utvilad.

It's a soul's companion

Låter bilderna tala för sig själva, för den magiska helg jag hade för en vecka sedan är svår att beskriva med ord.
 

The air is finally safe to breath again

Andas in..... och andas ut.
 
Ja, nu är det inte långt kvar av min oändliga stress och få pusta ut på helgerna. Det enda passet jag har kvar på njoy är nästa söndag eftermiddag, det enda. Sen är det slut. Det ska bli så skönt att äntligen få andas. I och med denna frihet som jag inte är långt ifrån har jag även fått tillbaka min aptit i sin helhet, nästa i alla fall.
 
Under dagen idag jobbade jag på njoy och så åt jag middag på Friday's med Sanna nu på kvällen. Fy farao vad jag saknar att träffa henne varje dag, har svårt att överleva min vardag utan henne, det blir alldeles för få skratt.
 
Det blev i alla lite för många drinkar och några för högljudda skratt, men jag blir helt lycklig i själen tack vare denna tjej.
 
Jordens finaste tjej

New in - Basics

T-shirts - Gina Tricot || Kavaj och sockor - H&M

@TheRoyalCNCPT

Ni kanske minns att jag skrev ut min kärlek till The Royal Concept för sisådär en vecka sedan, nu visar det sig att jag ska få se dem live nästa torsdag. Tvingade med Matthias in till stan igår för att följa deras instruktioner från videon och vips, nu har jag en biljett. Är så underbart taggad på detta!!
 
 

Good times

Hej vänner. Direkt efter jobbet idag så åkte jag in till stan med mamma en snabbis för att köpa schampo, basplagg och fika. När jag hade fått tag på det jag skulle ha åkte jag direkt hem för att få ha lite lugn och ro för mig själv, behöver det bland all stress. 
 
De senaste dagarna har varit bra. Poddade med Lingan i måndags (överväger att lägga upp poden permanent i sidomenyn här så den altid finns tillgänglig för er, bra idé?), fikade med Susanna i tisdags och igår myste jag med Matthias. Livet gör det svårt för mig att klaga ibland.
 

Changing of the Seasons

Om någon skulle fråga mig vilket mitt favoritband ör skulle jag utan att tveka svara Two Door Cinema Club. Varför? Jo, för att de har allt jag önskar av ett band, deras musik är helt enkelt perfekt. De kom till mig som en blixt från klar himmel på Hultsfred och har inte lämnat mitt hjärta sen dess. Min favoritlåt kommer föralltid vara låten Sun
 
Men nu ska vi inte prata om deras gamla låtar utan de nya, de släppte nämligen en EP i slutet av september vid namn Changing of the Seasons. Självklart släppte de även en låt vid det namnet och några andra som jag inte riktigt har lyckats fatta tycke för än. Men COTS är verkligen riktigt skön! Låttexten känns som en Adele eller Taylor Swift skulle kunnat skriva då den associeras med ett break up, och så är den nästan lite för upbeat och popig för min smak men trots dess flaws så är jag hooked. (borde jag börja skriva på engelska..? haha) En riktigt skön låt, skapad av sköna killar, älskar dem.
 

The Mostral 40

Jag har på senare tid börjat intressera mig mer för herrmode. Det har tidigare varit ett okänt område för mig men jag börjar följa fler och fler herrmodebloggar så nu växer intresset hela tiden. Min favoritblogg kommer föralltid vara Andreas Wijk såklart men sen så gillar jag även Martin Hansson väldigt mycket då han verkligen tipsat om olia snygga plagg och hänvisar till snabbaste sättet att få tag på dem. I like it! Jag får dock inte utöva mitt nya intresse på Matthias utan han avvisar bara alla mina förslag när det gäller kläder till honom, får se hur jag ska lyckas stilla mina needs i framtiden men jag börjar i alla fall med att dela med till er helt enkelt. 
 
Jag vill börja med dessa superdupersnygga klockor från Corniche Watches i roséguld och med läderband. Den med vit urtavla för de lite järvare och mer medvetna av vad de har på sig då visarna är ett starkt statement i sig, och den med svart urtavla för de lite mer klassiska outfitsen. 
 
 
 
 

Det är visst nån som är tillbaka

Ja, vem kan det tänkas vara? Jag har haft en helt underbar helg i Köpenhemn med min kärlek så nu är jag helt high on life. Önskar dock att jag fick fortsätta umgås med honom dygnet runt men ja, det är bra att få sakna varandra lite också.. På förmiddagen dansade runt på moln och älskade livet lite mer än vanligt men på eftermiddagen kom smälen, tröttheten slog mot mig som en vägg och nu är jag fortfarande ganska trött. Hoppas det blir bättre när jag snart åker till Lingan och ska spela in pod #3. Lite sent ute att göra det två dagar innan publicering kanske men vi hade inte så mycket till val. Har i alla fall massor att prata om så det blir nog bra. 
 
Det är svårt att sammanfatta helgen i skriven text för den var så full av såna där känslor som man inte kan sätta ord på. Ska se om jag kan lyckas göra det lite senare då kanske. Eller om jag lyckas berätta för Lingan ikväll så får ni höra det på onsdag.. Vi får se vad som händer helt enkelt.
 
Söt pojk i Nyhavn i lördags

Hypade prylar är inget för mig

Hej vänner. Det har varit tre rejält tunga arbetsdagar denna vecka. Och igår var jag hemma hos Matthias på kvällen och tittade på hans favoritfilm, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, vilken var underhållande men jag var så trött att jag nästan somnade. Dessutom så var jag en ängel och köpte med mig macroner på vägen dit för ingen av oss hade testat det innan. Dde har ju öppnat en Ladurée-butik i Täby Centrum nu så var tvungen att prova. Jag tyckte at det smakade gott men förstår inte riktigt den enorma hypen med det..? Men sen så förstår jag inte heller hypen med Vapiano så det kanske är mig det är fel på.. För ALLA pratar j jämt om hur mycket de älskar det men det är inte speciellt god mat ens, väldigt mediokert..
 
Men nu ska vi inte klaga på sånt utan jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan snabbt som attan röra mig till Sanna för en myskväll med film och kanske lite godis..? Vi får se vart vindarna vänder oss helt enkelt. :)
 
 
Fick hem denna igår, jag hinner nästan aldrig läsa dem på grund av att jag har så fullt upp hela tiden... Men denna ska jag ta mig tiden att läsa igenom på planet på fredag, längtar sååååå!

#2 Mat-ematik

 

Ett par mysiga bilder från i lördags

 

The Royal Concept

Förra helgen så lcykades jag få tag i min kollegas (samt barndomskompis) brors polares spotifylista som de lyssnar på när de åker longboard.. Hur? Jag råkade höra några låtar därifrån och insåg att den i princip endast bestod av indiemusik och så fanns det låtar från många av de band jag lyssnar på. Ett av de banden jag inte hört tidigare (men som många andra förmodligen har gjort (mestadels de som spelat FIFA13) var ett svenskt band vid namn The Royal Concept. De är helt fucking amazing!! De är allt jag vill ha i ett band, deras musik är fullkomligt perfakt på alla sätt och vis. Det enda jag önskar är att jag inte tröttnar på dem alldeles för fort bara, för det är nämligen väldigt vanligt förkommande i mitt liv. 
 
Detta är låten som i princip gjort dem kända i och med att den var med i FIFA 13.
 
Mina favoritlåtar med dem är såklart On Our Way (låten ovan), och sen även Goldrush och D-D-Dance. Men också Cabin Down Below.... Asså gaaah jag älskar dem!! En lite rolig sak är i låten Radio där de räknar in takten på svenska men sen börjar sjunga på engelska, man ba "WHOAATT??"

The grunge is here to stay

Ja, hörni. I början av säsongen trodde absolut ingen att den skulle knyta en rutig skjorta runt höften. "Hur ser människan ut??" var i alla fall mina första tankar om det. Men orden "varför inte testa?" ploppade upp i mitt huvud några veckor senare och ja, här har ni mig i en rödrutig skjorta från Levi's knuten runt höften, och så jäkla snygg man känner sig i det!!
 
Skjorta - Levi's || T-shirt - Gina Tricot || Jeans - Cubus || Stövlar - D for Dasia/Scorett

Jag vet inte vad jag försöker säga

Ja hejsan. Det har varit tungt det senaste och det blir inte bättre. I torsdags så kom jag in i någon form av en seriös depression och visste inte vad jag skulle göra av mig själv, i sådana tillfällen är det tur att man har fina vänner och att pojkvännen bara är ett samtal bort. Något annat som har varit tungt är att jag har haft svårt att äta. Jag vet ej vad detta beror men börjar ana att det kan bero på mitt hektiska liv. Eller det är inte så att jag går runt och är stressad konstant utan jag tror att jag stressar upp mig själv över det faktum att jag aldrig får vila, den tanken har grott in sig i bakhuvudet och ligger och växer sig starkare för varje dag som går. Detta tär också väldigt mycket på psyket, och därmed blir jag ännu tröttare än jag borde vara. Men tillbaka till min "stress", jag har ingen aptit på grund av detta, jag äter endast och enbart när jag är hungrig och i andra fall kan jag nästan bli äcklad av mat. Det enda jag kan tänka mig att stoppa i mig i dessa stunder är kaffe, så ja, min konsumtion av kaffe är hyfsat hög.
 
Men kvällarna den här helgen har i alla fall varit helt magiska. I fredags försonades jag äntligen med min kärlek, vi bråkade i princip hela förra veckan. Det är ganska lätt hänt när vi ses för sällan, för när vi träffas sen igen är allt frid och fröjd. Fy vad jag gillar den där människan alltså. Sen i lördags kväll fira jag med familjen att jag fått förlängning på NCC till sista april, så vi lyckades hitta en underbar restaurang på söder som tydeligen ska vara Jan Guillous favorit (enligt mamma, så ni får gärna vara källkritiska). Det var helt underbar mat där men jag hade som sagt inte den största aptit, jag orkade väl kanske hälften av min mat. Och igårkväll så njöt jag i min kärleks famn igen. Så underbart livet kan vara ibland va?
 
Idag ska jag gå och lägga mig tidigt men först ska jag måla naglarna, beställa en kjol från H&M och lista ut vilket abonnemang jag måste skaffa innan månadskiftet. Det är stora beslut här som försöker bli bestämda. 
 
 
Det underbaraste med denna vecka är att jag just i denna sekund endast har tre arbetsdagar kvar, vanligtvis har jag sex stycken på måndagkvällar. Men på fredag morgon drar jag och Matthias till Köpenhamn över helgen och ska bara njuta av livet. Längtar så mycket att jag snart spricker!

Pettersson & Lingan

Hejsan på er. Jag vill inte skriva så mycket just nu förutom att jag har haft en underbar kväll med min andra hälft, Sanna. 
 
Första avsnittet av min och Lingans pod ligger ute nu också så det är bara att lyssna här nedan:
 
 

You've got a lovely way with words, must be the way you see the world

Hej vänner. Mitt humör går upp ner hela tiden. Folk irriterar mig ena sekunden och i nästa så inser jag hur svårt jag har för att vara arg på dem längre än 10 minuter. JAg har de bästa peronerna i mitt liv helt enkelt och jag vill inte ändra detta på något sätt. 
 
Ikväll verkar det som att jag ska till Lingan för att spela in avsnitt nummer två av vår pod, får se hur pigg jag är dock.. Tanken var att vi skulle släppa första avsnittet imorgon men jag vet inte om Anton hinner klart med outro innan dess, för allt annat är nämligen klart. Men jag meddelar såklart er så fort den ligger ute!
 
Idag träffade jag en av mammas ex-jobbare över en kaffe och pratade lite om val av skola, utbildning osv. Han har nämligen gått Industriell ekonomi på Chalmers och jag funderar på att söka dit så det var väldigt kul att höra från någon som snart är klar med sin utbildning. 
 
 

need a vacation

Köpte två nya nagellack häromdagen från Essie, inte särskilt höstiga men rosa är ju superinne just nu och dessutom så är det ju rosa månad. Det blåa funkar alltid.
Blått: #251 Avenue maintain
Rosa: #19 Need a vacation

Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

Vänner, denna vecka har mitt liv tagit en positiv vändning som jag bara måste dela med mig av! Det är nämligen som så att jag har fått förlängt till sista april på NCC. Därmed sa jag upp mig från nJoy igår, för jag kommer inte klara av att jobba alla veckans dagar under en så lång period. Men jag har en månads uppsägningstid där så jag stannar jag kvar till den femte november och ska alltså dit om två timmar. Jag har idag haft en riktigt skön och underbar sovmorgon, en välbehövlig en. 
 
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga mer, lyckan just nu tycks vara oändlig trots att jag måste lämna något som har varit en stor del av mitt liv det senaste året. Men att få ha sovit ut, att hösten och oktober är här och att jag är löjligt kär gör livet så ofantligt vackert att det knappt går att beskriva.
 
Gick upp runt tolv och sedan dess har jag bara ätit frukost, läst bloggar och lyssnat på bra musik. #livet

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Hej vänner! Sitter just nu och väntar på maten (bortskämd som man är så lagar mamma den åt mig) och ska efter träffa Lingan. Vi ska, tro det eller ej, fullfölja min dröm om att göra en podcast! Weeeey, älskar att han går med på mina knasiga idéer. 
 
Har precis varit i Täby centrum med mamma och lämnat in 5 par vinterskor (4 av dem var mina) för klackning så de är fina denna säsong.
Har burit denna underbaring från Vila idag, den är så ofantligt mysig!