Hej då

God förmiddag! Ja, som ni märkte så blev det väldigt mycket att göra förra veckan, till och med på slutet, det blev inte så mycket bloggning. Och nu är de som så att det kommet bli ännu sämre denna vecka för jag och Sanna åker ju till Frankrike idag! Hihi vi kommer inte ha något internet under veckan så vi hörs helt enkelt på lördag igen! Ha en fin vecka, puss!


Hejhej

Hej vänner! Jag är så j*vla trött, men jag ska minsann trotsa mina icke befintliga förmågor att hålla mig vaken. Anton fyller år imorgon så Sanna, Antie, Lingan, Freddan och jag ska ut och fira honom! Men nu ska jag åka, vi hörs imorgon! Puss


It's some kind of magic

Tröja - H&M || Kjol - Gina Tricot || Halsband och armband - Marionnaud

Sportlov....Eller?

Idag har jag fått sportlov, typ. Dagen började med ett besök på Stockholms Universitet där man hade ett event vid namn "Språkdagen", där gick vi på föreläsningar för att sammafatta det hela. Eftersom halva klassen hade matte på eftermiddagen så åkte vi tillbaka till skolan och åt och gick på mattelektion. Där höll jag dock på att somna, jag tror att töttheten började komma ikapp mig där. Sen åkte jag hem och på PA hela j*vla kvällen. Asså vi jobbar så sjukligt mycket på det där himla arbetet nu och snart kommer jag spy på det, dock börjar jag bli väldigt stolt över det för det är inte mycet kvar och det ser så proffsigt ut. 
 
Vid tio bröt vi och nu sitter jag i soffan iförd pyjamas och tittar på Maria och Mindy och äter Ben & Jerry's. Jag måste verkligen slappna av lite och varva ner innan jag ska sova. Imorgon blir det jobb hela dagen så ajg förbereder mig mentalt inför det.
 
Ja, ni hör ju hur mycket till lov jag har, det är mycket nu men lovet drar igång först på måndag för min del, då ska jag minsann njuta.

DFTBA

Don't Forget To Be Awesome
 
Tröja - Forever 21 || Kjol - Seppälä Woman || Stövletter - Zara || Skärp - mammas gamla :)
 
Denna kjol är galet gammal! Köpte väl den när jag gick i sjuan kanske, och idag hittade jag den längst in i garderoben och letade fram en passande tröja. Smyckenhar jag skrippat helt idag (vilket jag adrig gör) då jag tycker att de kan försvinna i mönstret i tröjan och så ska fokus vara på det fina skärpet. 

Vila

Hejsan. Jag är vekligen helt slut i min hjärna nu, vilket jag tror beror på att den har fått jobba väldigt, väldigt mycket den här veckan med tanke på att jag pluggat all tid jag varit hemma. Nu ska jag dock ta och vila hjärnan lite och titta på denna veckas avsnitt av Hissen (vilket jag har höga förväntningar på då de sagt att det ska vara det bästa program de någonsin spelat in) sen kanske jag tittar på Maria och Mindy också, beroende på hur länga jag orkar hålla ögonen öppna. 
 
Jag har inte riktigt kunnat hålla mig borta från bloggandet som jag hade tänkt mig, vilket ni har märkt. Dessa två dagar har jag kommit på två väldigt klockrena outfits så jag och Sanna har haft lite photoshoots, haha.. Ni kommer få se dagens alldeles strax, medan gårdagens nog kommer upp imorgon eller i helgen.
 
SNEAK PEAK!! Haha Sanna orkar aldrig vänta på att jag ska ta av mig jacka och byta skor så hon fotar mig under tiden, och då får man såna här fina bilder.

Fiction VS Reality

I ett kök, någonstans i Täby. Mamman sitter på andra sidan bordet och läser en bok, förmodligen en kriminalare, hon läser alltid det. Mjuk musik strömmar ut från högtalarna och doften av te fyller rummet, vanilj är vad det luktar.
 
Jaha, vad skulle ni tycka om att läsa såna här inlägg? Detta är väl kanske lite i extremaste laget men jag överväger att lämna det här tydliga "bloggspråket" och ge mina inlägg en lite skönlitterär känsla. Detta kan dock bli svårt när jag skirver inlägg om till exempel en produkt.. Okej, ska vi säga att jag gör såhär bara någongång ibland? Typ varannan dag eller så.. Skulle ni gilla det? Jag skulle nämligen vilja träna upp min berättarteknik och jag menar, här skriver jag ju texter konstant så man kanske kan radera bloggkänslan över ett inlägg då och då, och skriva texter som är bekväma att läsa. Erkänn att blogginägg kan vara lite stappliga ibland..
 
Trots den lugna omgivningen känner hon en oro inom sig. Tiden är knapp, pressen är hög och stress är något som hon vägrar att visa. Hon klarar av det här. Motivationen ligger inte långt bort, det är inte långt kvar till sol, shopping och hav. Hon klarar av det här. 
 

You go back to her, and I go back to black

Okej, jag måste erkänna att jag inte kan hålla mig längre. Bloggningen har blivit naturlig för mig så jag känner mig nästan lite tom utan den.. Men ja, det blir i alla fall lite inlägg nu även om de inte blir många (skolan är ju fortfarande prio 1), men ni ska få ta del av huvuddragen om dagarnas händelser.

Just nu är det väldigt mycket på gång så jag kommer spricka om jag inte får dela med mig av det, då kommer jag bara spruta ut allt på Sanna, haha.

En av sakerna som har hänt är att första numret av min prenumeration på Sofis Mode kom idag, så nu sitter jag i köket med den framför mig och äter kiwi. Har varit på stepp som vanligt på onsdagar, och jag blir alltid lite hungrig efter och man kan ju inte somna om man är hungrig! Det går bara inte. Men hörni, vi hörs imorgon då som vanligt. Puss!


Paus

Jag vill egentligen inte behövs skriva det här men nu gör jag det, denna vecka har jag sjukligt mycket plugg så jag får helt enkelt ta och lägga bloggen åt sidan. Det finns flera olika saker som måste vara klara innan jag och Sanna åker om en vecka, ni kan ju få se en lista här:
  • Fysiktest
  • Biologitest
  • Engelskauppsats
  • PA klart
  • Två hemtentor i matte
Så ja, tiden räcker helt enkelt inte till att blogga också. Men ni får ha en bra vecka helt enkelt så får vi se om jag kikar in någon gång, jag tvivlar dock på det. Men vi hörs till helgen igen! Puss
 
Adorable,animal,beautiful,book,cat,cute-f50eea8f59c8c6a23f7b6e205cb65273_h_large
 
426395_10150583524618720_214313598719_9084296_1411268684_n_large

Leva livet, nu ska jag leva livet

Är precis hemkommen från jobbet och nu vankas middag och Goldeneye.


3 nya modebloggar att följa

De nya modebloggarna jag hittade förut var dessa:
 
 
 
Vad har dessa tre kvinnor gemensamt då? Jo, de älskar mode, driver bloggar och har denna vecka befunnit sig på New York Fashion Week, man är ju bara sååååååå avis!!
 
Nej, men det är tre väl genomtänkta bloggar som ger sån extrem inspiration till hur man kan klä sig, så det är bara att titta in när det behövs lite fashion inspo!

Lördagsgodis

Kiwi + After Eight = Mums!

Style by Tyra

Om ni har missat det här så tänker jag inte kalla er mina vänner längre... Men det är ju så att Style by Tyra har "gått i konkurs", vet inte riktigt hur jag ska formulera det på bästa sätt men Tyra och John tappade intresset och så blev det så stort att de knappt kunde hantera det så de har helt enkelt bestämt sig för att lägga ner verksamheten. För bättre förklaring läs Tyras inlägg
 
Ni vet nog vid det här laget hur mycket jag gillar Style by Tyra så jag tycker att det här är synd, men man får helt enkelt ta och se det från Tyras sida och acceptera läget. Som tur är så har jag ju redan fått tag på min studentklänning och så har jag gjort slut på mitt presentkort så min handel med dem är över för gott. Men ni kan fortsätta shoppa där till torsdag 21/2, de har stor utförsäljning.
 
Bild: tyras.se

Rudeboy

När jag beställde de gröna skorna från nelly.com så fick jag med mig deras nya tidning, däri hittade jag väldigt få saker så den fick följa med tillbaka med skorna. Men en sak som fångade min uppmärksamhet var dessa solglasögon:
 
 
Är de inte bara för tuffa? De kommer från märket Le Specs och är av modellen Rudeboy. Det knäppa är att de inte ens finns på nelly, kommer de in snart eller? Men jag fick i alla fall brutal lust att beställa hem dem men först måste det undersökas om jag ens passar i runda solglasögon..
 
Men jag vet i alla fall hur jag skulle matcha dem, i en lite chill outfit så man ser lagom cool ut, haha!

En lördag på Östermalm

Det har varit en ytterst intressant dag. Jag börjar från början, dagen startade med att jag åkte med Sanna och pappa till Täby Centrum för att kolla på presenter till farfar för att vi får bo hos honom. Det blir dels en tavla av mig (hehe) och en bok om Raoul Wallenberg eller annat intressant ämne.
 
När vi kände oss klara där så rörde vi oss in till Östermalm för att möta upp Dominika där och gå på Blueberrys utlandsmässa. Vi ska nämligen göra ett projekt i engelskan om voluntärarbete så vi gick dit och filmade en intervju och fick bra information. När vi var klara där (strax efter två) så rörde jag och Sanna oss till Mörby Centrum för att där möta upp mamma och köra hem Sanna till Täby. Efter det stack jag och mamma iväg till Östermalm igen med bilen för att jag skulle öva på att köra i stadstrafik. Det var extemt utmanande och givande! Mitt i allt bestämde vi oss för att stanna vid Fältöversten och fika på Thelins, vid det här laget var jag väldigt hungrig så jag åt detta:
 
 
När vi ätit klart tog vi något till varv runt kvarteret och åkte sedan förbi Coop i Enebyberg för att handla mat till kvällen. Där tränade jag på att backa in på parkeringen istället för att bara köra rakt in.
 
Sen har jag bara städat i mitt rum och ätit middag nu på kvällen. Orkar inte titta på Melodifestival för det suger lite för mycket faktiskt.. Så istället har jag räknat ytterst lite fysik och läst lite bloggar, har hittat tre till modebloggar som verkar otroligt inspirerande! Kan visa er dem sen. 

Hjärtformade kärleksmums

Jag har några väldigt fina klasskamrater. Vi är fem personer som alltid brukar fika på torsdagar och denna vecka var det Matthias tur att fixa det. Han hade lovat oss att han skulle baka men han sa inte vad förrän vi skulle äta det, men dagen till ära (igår, alla hjärtans dag) så hade han gjort kärleksmums formade som hjärtan. De var extremt goda och det var så gulligt av honom. :)


Gummibjörnar + Bond

Som jag förfarade är jag helt slut nu ikväll. Tre långa dagar på rad tar på krafterna, och att inte heller få tillräckligt med sömn gör allt bara värre. Men ikväll tar jag det bara lugnt och imorgon ska jag ta lite sovmorgon i alla fall.

Tittade nyss på Skavlan med mamma för att The Jacksons var med, och gud vad underbara de var<333 ursäkta men jag vill så gärna gå på deras konsert nästa fredag, men det är ju så dyrt....! Och på det så ska jag åka till Frankrike måndagen efter så njae inte optimalt.

Nu sitter jag med mina gummibjörnar som mamma var snäll och köpte till mig trots att jag inte ens bett henne (gulle) och tittar på Bond starring Pierce Brosnan med pappa. Jag kan ju garantera en mysig kväll för min del, har ni det också bra? :)


Himlen är oskyldigt blå

Topp - BikBok || Kavaj - H&M || Jeans - Crocker || Klocka - Daniel Wellington || Blått armband - Accessorize || Armband roséguld - Virginia/Guldoasen || Silverarmband - Marionnaud || Halsband - Ur & Penn || Örhängen - Silverboden

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Hejsan vänner! Är allt bra med er? Det visade sig tydligen att vi inte hade någon matte på eftermiddagen idag så jag slutade vid lunch, och nu sitter jag här och äter godis och tittar på lite onödig TV. Jag ska iväg till njoy i eftermiddag också och stänga gymmet.
 
Jag hade det supermysigt med tjejerna igår kväll! Det tog ett tag innan vi hittade restaurang på grund av att alla vill äta ute på alla hjärtans dag men vi hittade till slut bord på Jensen's Böfhus och vi satt där i typ 2,5 timme och hade det superroligt! Kunde inte ha blivit en bättre kväll.
 

Alla hjärtans dag

God morgon sunshines! Är allt bra med er? Jag ska alldeles strax åka till skolan och kämpa mig igenom en dag full av mitt hat-ämne, biologi. Men jag ha så fina vänner som gör mina vardagar mycket roligare så det lär jag klara av.

Idag är det ju alla hjärtans dag, inte för att det märks särskilt mycket, men så direkt efter skolan ska jag och Sanna åka in till stan och möta upp Susanna och Irina och så ska vi äta middag. Det lär bli supermysigt! Bara vi hittar någonstans att äta..


Everyone keeps saying "nothing helps but time"

Tröja - Zoul/MQ || Jeans - Gina Tricot || Stövlar - D for Dasia || Klocka - JetSet

Smultronstället

Hej vänner. Just nu är jag extremt trött, jag kom hem från steppen för en timme sen och sedan dess har jag skrivit lite på vårt PA, vill nämligen slippa göra det imorgon bitti så gjorde det nu istället. Jag har hängt med Susanna inne i stan hela eftermiddagen/kvällen och ätit middag och gått på stepp. Det är helt underbart för jag har verkligen börjat få upp intresset för det nu när vi har så bra lärare! 
 
Men nör jag väntade på Susanna inne vid T-centralen gick jag dels runt i olika skoaffärer och tittade på studentskor vilket inte hittade något ens i närheten på, men jag hittade mängder av andra fina skor som jag bara ville prova, prova, prova. Jag gick även in på en del affärer, till exempel H&M (en på Drottninggatan men inte dengigantiska utan en lite mindre) där jag hittade världens smultronställe med helt underbara kläder i min smak! Massor av färger kombinerat, och fina kavajer och toppar att ha under, I love it! Dock kunde jag inte shoppa dels på grund av att jag inte hade tillräckligt med pengar på kontot och så ska ju jag och Sanna till Frankrie snart och då vill jag shoppa galet mycket så får hålla i slantarna tills dess. Men det är ju såjobbigt för man hittar ju alltid extra mycket fint när man inte får göra det..
 
Det var typ såna här fina färger man kunde hitta på mitt smultronställe:

Fettisdag

Oj, vilken dag. Den har verkligen flugit fram. Recensionen blev jag klar med till och med innan jag träffade Sanna, och när vi satte oss ner fick vi massor av saker bestämt och det känns lite stressigt men ändå realistiskt. Sen så fick jag även skrivit min insändare vilket gick snabbare än jag trott, ändrade bara ämne också vips så hade jag en text där, haha. Sen resten av kvällen så har jag bara tittat på tv, tittade på Hissen och Maria och Mindy. Båda programmen är superbra men jag måste nog erkänna att det var länge sen jag såg ett program som får mig börja apgarva rakt ut utan att kunna stoppa det och det fick Maria och Mindy mig att göra, de är för underbara..

Juste, precis när jag publicerat mitt tidigare inlägg idag så insåg jag att jag inte behövde gå och tråna efter choklad, det är ju fettisdagen idag så man får ju äta semlor i stora lass! Haha nej, men jag åt en framför TVn och mådde allmänt bra.

Nu ska jag förbereda lite stödord inför min muntliga presentation av Hoppas imorgon och sen ska jag sova. Det har som sagt varit en speciellt dag som konstig nog inte varit allt för tung. Men godnatt på er så hörs vi imorgon, då lovar jag att det inte blir lika mycket plugg-inlägg, för jag har inga läxor! Haha. Godnatt, raringar.

Ps. Säger ni "fet-tisdag" eller "fettis-dag"? Känner mig ganska ensam bland mina vänner om att säga "fet-tisdag"..


Bekrecension / Insändare / Rapportskrivning

Hej vänner! Dagen kommer inte bli mycket roligare än kvällen igår. Jag har studiedag, och denna gång blir det verkligen studiedag, jag ska plugga hela långa dagen. Just nu håller jag på att skriva min bokrecension på Hoppas, jag har väl kommit halvväga och det har tangit anske en timme så jag väntar mig väl ungefär lika mycket tid till och sen så ska man också fixa en muntlig presentation på den. En annan sak som jag också måste göra så fort jag får tid över är en insändare som ska in imorgon (varför satte vår lärare alla deadlines på en och samma dag?!). 
 
Sen så ska jag också träffa Sanna och så ska vi jobba på vårt PA, vi har bestämt oss för att det ska vara klart innan sportlovet så dessa två veckor kommer bli präglade av tankebanor inom miljövetenskap och rapportskrivning. Med andra ord så kommer jag nog försöka bidra med något till PA:t varje dag fram tills nästa fredag.
 
Jag får se om jag överhuvudtaget hinner träna idag. Jag tvivlar på det, men om jag inte gör det så vet jag i bakhuvudet att verkligen har tiden till det imorgon så då kan jag göra det då istället. Dessutom så ska jag ju steppa imorgon också så då blir det dubbelt upp med träning! Inte för att steppen alla gånger är så påfrestande för min kropp, det är bara tekniken som är svårt. 
 
3230_3424_480_large
Ååh längtar till torsdag då man får äta hur mycket choklad man vill utan att någon kollar snett på en, haha!

Prioriteringar

Det tar extremt hårt i hjärtat att säga detta men jag måste tyvärr prioritera bort träningen idag. Jag vill verkligen komma någondera med arbetet med denna bok så jag får helt enkelt skippa dagen träningspass. Men jag menar, det är inte direkt så att jag lägger ner all min träning för denna vecka bara får det, jag tränade ju igår och så ska jag träna imorgon och på onsdag osv osv. Så jag överlever nog denna paus tror jag, även om det känns fel.


Plugg + träning

Hejsan. Nu ska ni få höra om planeran inteför resten av dagen. Jag ska ju självklart träna, jag har planerat in träningen för hela veckan nu och idag blirdet kondition + armar och axlar som gäller. Men det får bli ikväll, tänkte åka dit vid nio faktiskt och var akvar till stängning. 
 
Men innan dess så ska jag helt enkelt bara läsa utmin bok. Sen när jag är klar med den så ska jag även börja på bokrecensionen. Alltså gäller bara stenhård fokus nu resten av dagen, plugg & träning är det som står på schemat och det ska iten bli något annat. Top Model går ju klockan nio så jag får helt enkelt spela in det och se det en annan dag.
 
Juste, nu är det exakt två veckor tills jag och Sanna åker till Frankrike!

Milstolpe

Ja, som sagt har jag varit på Gillingebanan typ hela dagen, Risk 2-utbildningen pågår ju i 4 timmar. 
 
Det vi fick göra var att först prova att vrupa med bil (alltså snurra runt bilen så man hamnade upp och ner), sen fick vi prova en krock med en bil som gick i 7 km/h. Vi fick också titta på två bilar som krockat i samma hastighet men blev helt olika mycket förstörda på grund av saker som att om man had en back i bakluckan så skulle den vara fastspänd, och så skulle bältena i baksätet vara knäppta (även om ingen satt där) för då flyger inte ryggstödet av. 
 
Sen fick vi gå ut till bilarna och så körde vi till vår halkbana. Där fick vi helt enkelt prova på att bromsa i olika hastigheter och på olika väglag. Vi fick även prova att väja för ett hinder vid halka och så skulle få stopp på bilden precis bakom. Två killar provade även att få stopp på bilen med handbromsen. 
 
Så nu har jag blivit klar med även denna milstolpe och det känns superbra! Jag måste också bara tillägga att jag tyckte extremt mycket om bilden jag fick köra, det var en Honda. Har för mig att det var modellen Insight men jag är inte helt säker, kan ha varit Civic också... Men en extremt bra bil med härligt tryck i motorn och skön känsla, lättkörd.
 

Dagens

Jag sitter just nu och äter lunch, ville variera mig från makaronerna så det fick bli pommes frites, haha. Jag har varit på Gillinge hela dagen men berättar mer om det när jag ätit upp! 
 

La Dolce Vita

Här har ni alltså outfiten jag bar igår kväll. Det enda som saknades var ett par klarröda läppar, då hade helheten varit perfekt. Tyvärr så har ju inte jag något rött läppstift, så det får införskaffas.
 
Klänning - H&M || Kofta - Peppercorn || Stövletter - Xit || Klocka - Daniel Wellington || Armband - Virginia/Guldoasen

Hon springer mot trygghet och värme, från det som är riktigt och sant

Hej vänner. Jag är äntligen hemma och tar det lugnti soffan. Dagen har varit helt galen! Jag har ju varit på jobbet och såhär på heögerna är jag ensam där och har ansvaret för hela anläggningen och idag var det många saker som gick snett. Ett solarie krånglade, en säkring gick i sal 3, ett löpband sa bara "error", musiken fungerade lite när den själva ville, and the list goes on... 
 
Eftersom att allt gick så extremt dåligt så övervägde jag starkt att skipa träningen efter då jag lknappt hade någon livslust (haha) men sen bestämde jag mig för att köpa en Celsius och få upp energin lite och sen bara springa alla aggressioner och springa ifrån allt. Hel träningspasset ägde rum på löpbandet och det jag gjorde var att jag körde intervaller, en minut 8 km/h, en minut 10 km/h, en minut 8 km/h osv osv. Det var riktigt roligt och jag hade världens power! Jag har aldrig haft sån kraft i steget tidigare och det kändes riktigt härftigt och jag kände att jag hade förmågan att öka ännu mer så på sista ökningen så körde jag 11 km/h istället. Jag sprang i 15 minuter totalt och iså gick jag raskt som uppvärmning i 5 minuter och värvade ner med gång de sista 5 minutrarna också. Allt kändes så himla mycket bättre efter träningen. 
 

Lördag

Hejsan vänner! Jag har som sagt jobbat hela dagen och nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen. Pappa fyllde år igår så jag ska in med familjen till stan och äta en god middag på en italiensk restaurang. Blir hungrig bara av att tänka på det, haha!

Jag har lyckats övertala min bror att ta lite outfitbilder också men det får ni först imorgon för jag lär inte orka starta datorn när jag kommit hem.

Jag ska jobba hela dagen imorgon också, och direkt efter det så ska jag stanna kvar på gymmet och träna lite. Så ja, vi hörs först imorgon kväll. Ha det bra, puss.


Min vilda fredagskväll

Det här är vad jag kommer göra de närmsta två timmarna. Hoppas jag inte somnar.


Rocken kom, och du sjöng för mig Johnny boy

Jeans - Esprit || T-shirt - TopShop || Jacka/Kavaj - Sand || Stövletter - Xit/Din Sko || Ring "Extrafuckingordinary" - 82/KyssJohanna || Rund ring - Spanien || Mobilskal - Teknikmagasinet

Två veckor kvar

Hej, vänner! Är allt bra med er? Är ni taggade inför fredagskvällen? Själv ska jag inte göra så mycket ikväll, jag ska jobba vid 8 imorgon så jag vill gå och lägga mig ganska tidigt. Men om ungefär en halvtimme så kommer Sanna hit och då ska vi titta på Sherlock och äta muffins, hihi. 
 
På engelsklektionen idag så satt och jag och Sanna och planerade vår resa på sportlovet, vi ska ju åka till Frankrike! Det är lite sjukt att vi får lov om exakt två veckor nu, inte långt kvar!!!
 
Vi fixade ihop lite outfitbilder imorse som ni ska få se senare också!

Studentklänning & -skor: Uppföljning

Nu har jag provat klänningen och skorna och jag kan ju börja med att berätta att allt var helt perfekt med skorna......förutom storleken. Jag fick inte ens på mig dem.. Haha så de är bara att skicka tillbaka, det tråkiga är att det inte finns i några större storlekar förutom 41 och det är för stort för mina fötter. Men jag är ju ganska så carefree nu för tiden och jag vet nu exakt vad jag är ute efter så det är bara att börja leta, som sagt så har jag tid på mig. I värsta fall får jag ha mina vita pumps som står uppstallade i garderoben.
Om ni någon gång ser några liknande så får ni jättegärna tipsa! Jag behöver all hjälp jag kan få. :)
 
Men klänningen då, den är helt sagolik. Jag kan inte tänka mig mitt liv utan den, seriöst. Den ska hänga i min garderob, även om jag väljer en annan klänning till studenten (den är väldigt användbar till andra tillfällen också, typ midsommar). En negativ sak är dock att underklänningen är vääldigt genomskinlig. Men det går lätt att fixa genom att köpa en till underklänning som ser bra ut under den andra lite finare så kan jag känna mig säker på att jag inte visa trosorna. :)
 
 
 
Ni skulle se den på, man känner sig som en disneyprinsessa.. Och den är väldigt smickrande för figuren.

ICA

Jag har precis kommit hem från Ica och fått med mig dessa saker hem:
 
Min middag.
 
Lite vardagslyx.
 
Min studentklänning och -skor!!! Jag är SÅ nervös inför att prova dessa, tänk om de inte passar och jag mste returnera dem och vänta ännu längre på att få dem.. Som tur är (smart av mig?) så är jag så tidigt ute så det är ju ett par månader tills plaggen faktiskt ska bäras.

Dags att röra på sig

Chachaaa! Jag har än så länge inte fått något gjort förutom att ha ätit lunch, makaroner med ketchup som vanligt haha. Jag har bestämt mig för att skippa gymmet och istället ta en härlig powerwalk i det fina vädret! Solen skiner så härligt och snön ligger fin på marken, det kommer bli super. 
 
Efter det kommer jag ha lite mer lust att faktiskt göra saker så jag hade tänkt börja med mitt rum, ska fixa lite i skrivbordet och även min gamla bokhylla som nu är typ en byrp eller något.. Sen efter det gör jag engelskaläxan och när den är helt klar så ska jag läsa resten av kvällen. Låter det som enbra plan?
 

Tyras bloppis

Tyra Sjöstedt har nyligen rensat ur bland alla hennes gamla kläder och nu har hon då lagt upp en hel del av dessa kläder på Tradera. Det finns massor av saker där som jag såsjukt gärna skulle vilja ha men jag tvivlar på att Tyras kläder passar mig och så känner jag att jag gärna bara tar med mig inspirationen och hittar meín egen version helt ny. 
 
Ni hitter hela bloppisen HÄR.
 
Här nedan ska ni få se de plagg jag gillar allra mest från Tyras bloppis och om ni vill komma till auktionen så är det bara att klicka på bilden.
 
Ni vet ju hur mycket jag älskar kavajer och färger. Dessa är helt underbara! Finns i vit hos Style by Tyra.
 
Superläckra skinnshorts. Jag har faktiskt redan hittat min egen version, ni hittar dem HÄR.
 
En av de vackraste klänningarna jag har sett, jag skulle nog se blek ut i den dock..
 
Så otroligt söt!
 
Blev helt kär i dem så fort jag såg dem i ett outfit-inlägg på Tyras blogg. De är perfekta på alla sätt!
 
Dels så vill jag ha en kjol som är kort fram och lång bak och sen så är även blommigt verkligen något att sats på i vår och sommar!
 
Sockersöt virkad klänning.
 
Man kan aldrig få för många stövletter. Dessa passar till precis ALLT.

A new tomorrow

Hejsan! Just nu sitte rjag bara i soffan och tittar på Desperate Housewives och njuter av min träningsvärk i magen. Idag hade jag tänkt träna, läsa vääääldigt mycket i min bok, skriva första utkastet av en engelskauppsats och fixa i mitt rum. Frågan är bara vilken ordning jag gör allt i för inget av dessa har ju någon speciell tid jag måste göra dem på, så länge de görs idag.
 
Som ni kanske förstår så tränade jag magen igår, men jag ve tinte vad jag ska göra idag. Jag måste verkligen börja planera min träning om jag vill komma någonvart med den. Det är inte direkt smart att hitta på vad och hur man ska träna först när man värmer upp. Jag ska börja med denna planering nästa vecka, så ska jag fortsätta med veckoplanering efter det.
 
Lets-start-tomorrow-today_large

Shuffles/scuffles/flaps

Godkväll. Jag kom hem från steppen för inte alt för länge sen. Fick skjut hem från Mörby av mamma för bussarna får lite problem i snökaoset.

Steppen var väldigt rolig idag! Lite konstigt led tanke på att vi bara repeterade shuffles, scuffles och flaps heeeela lektionen, men Larsa (läraren) lyckades få in stor variation ändå och det blev bara roligare och roligare då det blev lättare för varje repetition.

Just nu sitter jag i köket och lyssnar på mysig musik från vinyl och dricker te och äter Lingongrova favoriter. Imorgon är jag ledig på grund av att resten v skolan har idrottsdag och då ska jag ta sovmorgon och sen få en massa saker gjort! Får se hur bra de två sakerna går ihop bara.. Haha. Men vi hörs imorgon! Puss.


Patterns

Jag sitter just nu och försöker klura ut hur jag ska få ihop min eftermiddag. Det är inte så att det är mycket att göra utan bara det att jag försöker lista ut hur jag gör det på bäst sätt. Direkt efter skolan hade jag tänkt åka till gymmet och träna, tänkte köra riktigt hårt för att kunna förbättra mig. Sen så ska jag åka in till stan och typ äta något och sitta och läsa boken jag berättade om igår. Sen klockan 20.30 blir det stepp som vanligt. 
 
Mitt största problem är dock hur jag ska göra med kläder. Jag måste ju ha träningskläder och så måste jag ha bekväma kläder att dansa i. Jag kommer ju behövata med mig båda träningsskor och steppskor så de tar ju en hel del plats. Sen blir det nog samma byxor till båda sakerna och så kanske samma kläder fast med en tjocktröja också till steppen (det är väldigt kallt i salen). Okej, jag lär behöva två väskor för att få plats med allt........
 
Så ni kommer alltså inte höra mer från mig idag eftersom jag kommer vara iväg resetn av dagen. Men ni får ha en fin onsdag och försök att inte blåsa bort i snöstormen. Puss!
 
Kör på lite mönster på mönster idag.

Hissen

Hejsan! Har precis ätit frukost och nu sitter jag bara och tittar på gårdagens avsnitt av Maria och Mindy - Best friends forever, så sjukt underhållande program!
 
Igår kom Sanna över vid nio och så åt vi choklad och tittade på Hissen tillsammans. Jag måste säga att det var ett bra program, det var ju verkligen något helt nytt! Och det hade sina riktigt roliga stunder och sina väldigt seriösa stunder när man fick lära sig saker om kändisarna som var med. Riktigt bra program! Igår var ju Anna Anka och Lasse Kronér med och man visste ju nästan att Lasse skulle göra ett bra jobb men Anna var även hon riktigt bra! För första gången någonsin fick man känslan av att hon var väldigt down to earth. 
 

Hoppas

Har precis lagt mig i sängen efter en kväll som inte kunde gå mycket bättre. Men jag berättar mer om den imorgon förmiddag för då har jag all ork och tid i världen. Nu ska jag läsa denna ungdomsbok som jag blivit påtvingad av svenskläraren. JA, vi är för gamla för såna böcker. JA, jag fick den längsta boken. JA, jag hatar böcker jag inte får välja själv. Men eftersom den ska vara klar nästa onsdag känns det som att det är dags att komma igång. Hoppas bara att den är bra..

Godnatt på er så hörs vi imorgon förmiddag!


A ticket to paradise please

Nu har jag och Sanna äntligen lyckats boka flygbiljetter. På sportlovet drar jag och Sanna ner till Menton dom ligger längs med Côte d'Azur i Frankrike där min farfar bor och ska bara alpina av och uppleva den franska kulturen där. Haha jag har ju varit på alla dessa ställen mängder av gånger förut men jag älskar detta ställe så jag kommer må så otroligt bra denna vecka.

Det bästa är ju att om exakt tre veckor så kommer vi att befinna oss i Castellar. Alltså det här är helt underbart! Gud vad jag längtar!

Här får ni två bilder från när jag se där med la famille förra julen:


729 Marzipan

Igår målade jag äntligen mina naglar! Det rosa var ju så slitet. Denna gång målade jag i en riktigt somrig färg från IsaDora (som vanligt) som lägger till en härlig färgklick till outfiten. Färgen heter Marzipan och ja, den är faktiskt marcipanfärgad! Nästan så att man blir sugen.
 

Biggest Loser

Hej vänner! Är det bra med er? Jag har precis gjort mig en sån god smoothie som jag berättade om i fredags och nu tittar jag på Biggest Loser, de är en sån stor inspirationskälla! De är verkligen så sjukt duktiga och jag känner bara att jag också vill bo på en ranch och träna med Jillian och Bob hela dagarna. 
 
Hade tänkt träna direkt efter skolan men va inte särskilt taggad och så insåg jag att min kropp måste vila också, hade annars blivit tre dagar i rad på gymmet och det är inte min kropp van vid. :) Men måste lyssna på kroppen och ta allt steg för steg så att man itne skadar sig, det är ju en annan grej för de på Biggest Loser som får professionell hjälp och får då veta exakt hur det kan behandla sina kroppar.

Arriva

Jag nämnde ju imorse att jag itne litar på busstrafiken längre och det beror helt och hållet på detta:
 
Mitt i Täby, två veckor sen.
 
Tidigare var det så att bolaget Busslink hade hand om att leverera själva bussarna i rätt skick till chaufförerna men i början på januari byttes detta till bolaget Arriva och SL har aldrig haft så stora problem. Som ni kan läsa så har detta lett till att bussturer ställs in utan att några resenärer vet något om det, bussen dyker bara inte upp och så får man vänta på nästa buss och som det är här i Skarpäng så går bussen bara en gång i halvtimmen. 
 
Allt detta har faktiskt lett till att Sl stämde Arriva och sedan dess har det blivit lite bättre men det är långt ifrån bra. Den tidigare klanderfria 614 går nu ej att lita på. Hoppas allt blir bättre snart. 

Vilda bär

Hejsan! Nej jag kom inte hem från gymmet först nu, var klar där vid typ halv två. Men sen på vägen hem så mellanlandadejag hos Sanna så kollade vi på flygbiljetter, vi ska åka bort på sportlovet men berättar mer om det sen när jag bokat biljetterna. Men nu sitter jag här i soffan och gör inte så mycket. Ska väl snart ta och fixa en fysikläxa antar jag..
 
Körlektionen gick helt okej antar jag, förutom att jag bröt ihop på slutet. Vill egentligen inte prata så mycket om det, haha. Nej, men läraren sa att många gör det för att de har för stora förhoppningar på sig själva. 
 
Men på grund av detta nederlag var jag itne så taggad på träning. Det fick bli en powerwalk med lutning i en halvtimme. Sen efter träningen provade jag så kallad Celsius, en energidryck som är bra när man tränar. Visst, jag blev väl piggare av den men jag menar den var ju så sjukt god! Typ som en RedBull fast inte lika söt. 
 
Jag överväger just nu att göra en sån där smoothie somjag gjorde i fredags med frysta vär och vaniljyoghurt för att få lite energi och för att den är så förbaskat god. 

It's just another Monday

God morgon! Jag har precis ätit frukost och ska nu göra mig i ordning. Jag ska till körskolan om en timme och hoppas att bussen bestämmer sig för att dyka upp idag. Bussarna blir väldigt ofta inställda nu för tiden, kan skriva ett längre inlägg om varför senare..

Annars ska jag väl typ träna idag. Åker nog förbi gymmet på väg vem från lektionen. Gud jag bor verkligen på njoy, och de dagar jag inte jobbar så tränar jag. Det är inte många dagar i veckan jag inte är där alls..

Men ni får ha en fin måndag (jag vet att det inte är veckans roligaste dag men försök göra det bästa av det) så hörs vi sen när jag har kommit hem från gymmet.


Ridiculousness

Har en massa fina (läs: oseriösa) bilder från i fredags, mest på mig och Sanna. Men vågar inte visa bilderna på henne för er för då kommer hon mörda mig haha.
Haha gick runt med min "mantel" halva kvällen..
 
Vad tycker ni förresten om hur jag matchade denna kjol? Tycker att Håkans söta ansikte passade mycket bra till den rockiga feelingen kjolen har.

Bloggtorka

Hej vänner! Är allt bra med er? Jag har haft lite fullt upp idag faktiskt. Började med träning ganska så direkt efter att jag ätit frukost. Träningen var tycärr ganska tråkig idag, vet inte riktigt vad det var men hade ingen lust att kämpa in i det sista. Men sen blev det dags för övningskörning och lunch och efter det drog jag till jobbet. Jobbade ända till halv nio och sen dess har jag bara ätit middag och tittat lite på tv typ.
 
Bloggingen har ju varit lite torr nu helgen men det beror på att jag inte har öppnat datorn sedan i fredags eftermiddag. Men nu drar bloggningen igång i vanlig ordning igen när nys veckan börjar. 
 
Jag åt kiwi till efterrätt efter middagen. :)

Gummibjörnar, geisha & julmust

Jag tröttnade på mellon efter cirka tre låtar, visst Gina och Danny gjorde one heck of a job men allt annat är ju så löjligt orkar inte med de okända artisterna och dåliga låtarna. Istället bestämde jag mig för att titta på A game of shadows som är väldigt bra. I min åsikt är den bättre än först filmen med Downey Jr och Law. Åt godis till och drack julmust, mådde väldigt bra trots min trötthet. Men nu ska jag äntligen få sova och imorgon förmiddag väntar träning, enligt min varannan-dag-plan så skulle jag ju egentligen ha tränat idag men det gick ju sådär i och med att jag skulle jobba så det får helt enkelt bli imorgon och så kör jag på måndag också så är jag tillbaka i rutinerna igen.

Men vi hörs imorgon hörni så får ni ha en fin lördagkväll. Puss!


Trött

Hej vänner. Jag är helt slut. Var hos Sanna igår kväll med Anton, Lingan, Victor och Fredrik (eller Antie-pantie, Lingis, Vicky och Freddy som jag och Sanna kallar dem..). Vi tittade på film och bara umgicks. Såg första High School Musical (haha vilket skämt, tänk att man tyckte att den var bra för några år sen!) och 500 days of Summer. Kom hem ganska sent så jag vaknade också ganska sent. Men Jesper var sjuk så jag kom till undsättning vid 12-tiden och jag kom inte hem från jobbet förrän en halvtimme sen.

Jag och mamma har sagt att vi ska titta på Mello ikväll men jag börjar tveka asså, verkar inte vara några bra låtar och så är det ju ganska tradigt. Ska ni se det?

En bild från innan jag stack iväg till Sanna igår och en från tumblr, människorna är så roliga där.


Studentklänning & -skor

Jag har nu beställt min klänning och mina skor. Klänningen är visserligen ingen klassisk studentklänning enligt mig men det känns bara perfekt, så jag vill ge den en chans. 
Style by Tyra
 
Nu undrar kanske ni hur jag tänkte när jag beställde ett par mörkgröna skor. Men såhär ligger det till; jag går ju natur så jag har en mörkgrön kokad (stenen i blomman på mössan) och som den färgälskande personen jag är så ville jag matcha skorna och då få en härlig färgklick på skorna!
Sugerfree Shoes / nelly.com
 
Så nu är det bara smycken och väska kvar. Väskan vet jag inte riktigt hur jag ska göra med, det ballaste vore ju om man hade en i samma färg som skorna..... Men smickena ska i alla fall vara silvriga för jag har en silvrig rand på mössan. Allt måste matcha!

Vitaminregn

Hej vänner! Jag är på typ världens bösta humör idag! Är inte så van vid det här med lediga fredagar eller att inte behöva gå upp tidigt på lördagen så idag ska jag njuta! Just nu tittar jag på veckans avsnitt av Top Model Sverige och när det är klart så ska jag dels byta designen på bloggen så som jag visade er i en bild tidigare i veckan och så ska jag faktiskt beställa min studentklänning och skor till det. Om jag är tidig? OM jag är! Haha jag är väl typ en av de första.. Men jag har hittat en perfekt klänning och perfekta skor så får vi bara se om de når upp till min vision annars kommerja jag kunna använda dem på andra håll.
 
När ajg kom hem så gjorde jag en god smothie till mellanmål. Den bestod av 2 dl vaniljyoghurt och 2 dl frysta skogsbär. Gjorde detta typ konstant i somras för det är så sjukt gott! Och om man tar bären direkt ur frysen så är det även svalkande. Åt även en kiwi till det. Vitaminerna bara flödade!