Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaka på noll

Jag är på ett ganska dåligt humör för tillfället. Vi har haft så mycket problem med returen av nelly-paketet så jag orkar inte ens tänka på det längre.

Var inne i stan idag och fikade med Susanna. Letade även efter jeans och skor men de skor jag hade sett i Täby Centrum fanns inte inne i stan. Och så hade jag ingen lust att prova jeans typ så gav upp det projektet ganska snabbt. Så det enda jag köpte var tuggummi och två ansiktsmasker, weey.

Fredagar är vår längsta skoldag så idag har jag gått från 8.25 till 15.10. Ganska segt sådär. Men jag gick i alla fall runt i min enligt mig fabulösa outfit och så kommer mina klasskompisar och ba "du ser ut som en cowboy" och när jag kom hem så sa mamma "ska du verkligen ha skjortan knäppt hela vägen upp?". Ja, detta är mode, ok?? Åh jag orkar inte.

Har inte fotat outfiten idag men nästa gång jag har den ska ni få se.

Nej nu ska jag sova. Ni får en bild på mig från igår när jag fortfarande var glad. Tack och hej leverpastej så hörs vi imorgon.

Ps. Jag har PMS. :)


True story


Måste bli bra

Jag mår fortfarande lite halvdåligt. Jag är känd för att aldrig bli sjuk så varför är jag det nu?? Jag orkar inte.. Just nu är jag dom vara snuvig i alla fall så det verkar som om det går åt rätt håll i alla fall. Men önskar jag kunde träna, vill promenera, springa, gymma, köra Zumba osv. Jag och mamma hade tänkt prova på core på lördag men vi får ju se om jag hinner bli helt bra innan dess, annars vill jag inte gå för då lär jag aldrig bli frisk.

Jag har provat på core en gång förut men jag tyckte inte att det var min grej riktigt. Har insett nu att det är något som skulle göra mig riktigt gott, jag tror att jag behöver det så jag vill ge det en chans till, antingen nu på lördag eller nästa.


Dåliga vibbar

Hej. Jag har en sån där dålig dag. En sån dag då jag bara vill äta en stor påse godis och dricka saft framför TVn i mjukisbyxor. Men nej. Jag får inte. Jag vill inte. Dock sitter jag just nu och tittar på tv i mjukisbyxor men jag ska minsann inte äta något godis. Nu för tiden orkar jag nog inte ens äta särskilt mycket, jag känner i alla fall inte att jag skulle klara just nu att sitta och trycka i mig bit efter bit.

Skoldagen har varit sådär, vi hade vår nya mattelärare för första och jag vet inte varför men av någon anledning gillar jag honom inte. Det känns inte som om han ser alla som individer utan typ som en stor grupp bara, men som vanligt så lär jag ju vänja mig vid det.


Take these broken wings and learn to fly

Vill bara dela med mig av denna mysiga cover på The Beatles fina låt Blackbird. Jag har även hört andra göra covers på denna som till exempel i Glee, och alla låter bra! Den här låten låter alltså bra hur man än gör den i princip. Sen så är ju den här killen, Tom Fletcher, en av mina favoriter och han gör den så mysig och härlig akustisk på ett hotellrum någonstans i världen.
 

Ja, allt är nästan perfekt

Chacha bloggen!

Dagen har känts väldigt lång konstigt nog. Började med att jag gick ut på en rask promenad. Tog det alltså lite lugnt eftersom jag mår lite sådär, är snuvig och har ingen vidare ork i kroppen. Sen gjorde jag mig i ordning osv, gjorde makaroner till lunch och åkte till skolan. Började 12.30 idag och hade bara svenska under eftermiddagen och sen åkte jag hem.

När jag kom hem startade jag äntligen min dator, har inte varit inne på den på jag vet inte hur många veckor. Där kollade jag igenom mejl och såna där viktiga saker eftersom jag inte har gjort det på lika länge.

Så nu sitter jag här helt slut och mätt efter att ha ätit mina mackor som jag alltid äter till middag nu för tiden. Detta blir en tv-kväll alltså. Jag vill inte träna eftersom att jag mår sådär och så har jag inget annat inbokat idag, vilket är ganska skönt faktiskt.

Gillar ni mina shorts förresten? Köpte dem på TopShop i Barcelona. Passade på att använda dem idag eftersom det var ganska varmt. De är väldigt stretchiga i jeanstyget så de är riktigt sköna!


Ett par jeans - två olika outfits

Jag har börjar inse att jag har lite smått jeansbrist, jag ska köpa nya nu i veckan hade jag tänkt. Men så jag har i alla fall haft samma jeans två dagar i rad nu och med tanke på att jag har haft så olika toppar till så spelar faktiskt inte det så stor roll, eller vad tycker ni? Det gröna linnet hade jag igår och idag hade jag den leopardmönstrade tröjan.

(Jag hatar för övrigt spegelbilder men har inte så mycket val. Får helt enkelt utse mig bror till fotograf. Hehe)


How do we begin when everybody knows the end?

Jag vet inte hur väl ni förstod det men det gick lite sådär att blogga igår alltså. Blogg.se-appen funkar inte alltid så jättebra så den ville inte publicera mina inlägg så jag skrev så får skriva om samma sak fast ur dagens perspektiv istället.

Igår var första dagen tillbaka i skolan igen. Principiellt så fick vi lite information och lekte lite lekar med de andra naturarna, så det var en väldigt lugn dag.

Men idag började helvetet. Trean. Fysik B hela dagen, ni kan ju tänka er hur kul det var att endast prata om vågor.

Det är många sol har frågar hur det känns att börja trean och trots att jag vet att kurserna blir svårare detta år så kan jag inte tänka mig att det är någon större skillnad från tvåan. Det är samma gråa korridorer, samma röda 614 varje regnig torsdagsmorgon och samma små, instängda klassrum med luft som bara blir sämre för vare andetag. Något som visserligen har förändrats är att 93:orna har slutat och 96:orna har börjat. Annars så nej, ingen direkt skillnad.


Du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot!

Någon som känner igen den texten? Det är ett citat från en låt vid namn "Idiot" av allas vår underbara Lars Winnerbäck. Jag var på Grönan igår och såg honom med Sanna. Riktigt mysig.

Men rubriker beskriver lite min dag idag, är så otroligt trött eftersom att det blev för sent igår, såklart.

Men Lasse är så fin. Jag älskar hans musik och inte minst texter. Det var bra väder och det blev varmt eftersom alla stod så tajt i denna stora folkmassa. Vi kom dit ganska tidigt så vi fick väldigt bra platser och så hade vi bara korta personer framför oss så vi såg riktigt bra.

Så vi stod bara där och svängde med i den härliga musiken och mådde allmänt bra. Ååh jag är så lycklig.


Detta inlägg skrevs i morse kl 8.52 egentligen.

God morgon! Håller just nu på att göra mig i ordning för idag är första skoldagen.

På bilderna nedan ser ni min frukost idag. Äter alltid dessa flingor som jag först när vi köpte dem trodde att de var ganska tråkiga och smaklösa men de var tydligen jättegoda! Så nu har jag fastnat för dem.

Det är ganska vanligt att man antingen älskar eller hatar grapefrukt då det har en väldigt speciell smak och jag är en sån där person som älskar det! Jag kan typ inte på nog av det, och man får ju i sig så mycket vitaminer. Riktigt gott och nyttigt med andra ord.


Min historia: Jag är Zlatan Ibrahimovic

Under resan läste jag ut Zlatans bok. Jag vet mycket väl om att alla tyckte att det var sjukt konstigt att jag ville läsa den men det beror helt och hållet på att han har haft en så häftig karriär och det är spännande att läsa om vad som pågår i hans huvud då han har en väldigt speciell personlighet.

Boken är ju inte skriven med perfekt svenska och det är inte särskilt skönlitterär men ändå så fastnade jag för den så fort jag börjat läsa.

Jag skulle personligen rekommendera denna bok då han förklarar att det är bra att vara sig själv och sticka ut lite ibland för att det var det som tog honom till toppen, för det är helt klart där han är idag.

De tre sista styckena (sida 414) i det näst sista kapitlet fastnade jag för, det förklarar nästan meningen med boken. Jag var på väg att gråta när jag läste sista kapitlet, det var så fint. Men samtidigt är jag en person som lätt börjar gråta till filmer och böcker osv.


Söndag

Hej. Dagen har hittills varit ganska tung. Jag och mamma har fixat det här med nelly-sakerna så vi returnerar allt och beställer bara hem skinnjackan och de svarta pumpsen igen, det andra kändes overkill.

Vi var så osäkra på storleken på jackan så vi åkte helt enkelt till Salt i Solna Centrum då vi visste att de hade den där så jag fick prova och nu är jag säker på vilken storlek jag ska ha, det känns bra.

När vi var där köpt jag även ett busskort för hela terminen som gäller dygnet runt. Tidigare har jag köpt nytt månad för månad men nu ville jag hellre ha ett för hela terminen då det dels blir billigare och så behöver jag inte komma ihåg att köpa nytt varje månad.

Vi fikade även på Thelins. Eller fika och fika, vi blev lite hungriga då vi båda bara hade ätit frukost så vi åt macka som lunch. Jag tog en latte och en wrap med kyckling i, riktigt gott och framförallt mättande! Vi tog även en morotsmuffins att dela på för att vi bara ville ha den goda smaken.

Börjar inse nu att det kanske inte låter som om min dag har varit så tung som jag sa, men för mig var den det. Kan bero på att jag är ganska trött.

Hoppas att det blir lite bra väder jagar jag kan gå ut på en PW, vill verkligen!


I'm back

Hejsan! Är allt bra? Med mig är det i alla fall det, dock är jag otroligt trött för tillfället.

Jag har haft en väldigt bra vecka men jag orkar inte skriva om resan nu utan det får bli en annan gång. Nu ska jag berätta om min dag istället.

Den har varit ganska annorlunda, började med att gå upp tidigt för att ta sig till flyget och åka hem. Vi kom hem vid ungefär 15 och då åkte vi direkt till Ica och hämtade ut mitt paket från Nelly.com som äntligen hade kommit. Jag provade allt när jag kom hem och till min förvåning så passade inte en enda sak. Blev riktigt besviken då men vi ska fixa det imorgon.

Sen gjorde jag mig i ordning och stack till Amanda. Har spenderat resten av kvällen där för de hade sin lilla årliga "sommarfest". Eller liten är den väl inte direkt. Träffade gamla kompisar och så så det var riktigt mysigt! Var dock extremt trött och förmodligen ganska tråkig under vissa delar av kvällen. Men imorgon ska jag minsann sova ut och så blir det också tillbaka till vardagsrutinerna. Med andra ord: nyttig kost och träning.


Hälsningar från Barcelona

Hejhej!

Ville väl mest bara kika in och kolla läget. Har ingen vidare lust att blogga nu när jag är här nere och njuter av sol, bad, shopping och god mat men ni kommer få höra från mig när jag kommer hem, det lovar jag!


Norwegian

Vad tänker ni på efter att ha läst den rubriken? Möjligtvis att jag sitter på ett flygplan? För det gör jag. Planet är på väg till Bacelona. Där ska jag och mamma tillbringa en vecka och bara njuta av härlig sol, bad och shopping! Planets wifi funkar inte i min mobil konstigt nog så skriver på mammas iPad och här går det inte att lägga in några bilder så detta får bli ett bildlöst inlägg. Mamma har sagt att hon tror att det finns wifi på hotellet också så antingen hörs vi ett par gånger under veckan eller så får ni ett långt inlägg om resan fyllt med bilder nästa helg då vi har kommit hem igen. Men ni får gärna kika in under veckan och kolla om det har kommit upp några inlägg men kan tyvärr inte garantera något än. Men ni får ha en bra vecka annars! Puss

A full commitment's what I'm thinking of

Var ute på en PW idag igen. Egentligen ska jag göra det varje dag men som jag sa igår så har det inte blivit så denna vecka. Var i alla fall ute i en timme, eller närmare sagt 58 minuter och tog 6921 steg. Som tur var så började det inte regna idag i alla fall.

Jag har tre bra rundor som tar 45 minuter, 1 timme och 2 timmar. Sen har jag ju såklart kortare men det känns nästan ovärt men har nog inte så många däremellan, får lära mig att hitta bättre i skogen helt enkelt!!

Har egentligen inte så mycket mer att säga, det blir bara lättare och lättare att hålla tempot uppe nu för varje gång jag går. Det går åt rätt håll!


Nordic Construction Company

För en timma sedan lämnade jag NCC:s huvudkontor i Solna för sista gången den här sommaren. Jag har jobbat där i ganska exakt två månader, nio veckor. Förstår ni hur bra kontakt jag fick med vissa kollegor? Därför blev det lite småjobbigt att lämna denna plats.

Jag gick in till min chef idag på eftermiddagen och pratade lite med henne om min anställning denna sommar och hon verkade riktigt nöjd! Det gjorde i princip alla på kontoret också, inte minst cheferna. Hanna (min chef) gillade att jag är väldigt effektiv och vi pratade om att kanske komma tillbaka nästa sommar. Hon sa att jag kunde kontakt dem i januari, februari för att anmäla mitt intresse för nästa sommar, hon sa att det inte var säkert än men väldigt troligt att jag får komma in igen om jag fortfarande vill. Jag sa även att om de behövde hjälp nu i höst och under årets gång så kunde hon bara kontakta mig för att gärna ville komma in då också. Hon sa att hon skulle höra sig för, så förhoppningsvis tar det kanske inte ett helt år innan jag kommer tillbaka igen.

I slutet av samtalet tackade hon mig varmt och gav mig en liten present. "Eftersom att detta är ett byggföretag så får du denna." vet ni vad det var? Det var en liten ficklampa med NCC-loggan på. Jag vet att det inte är något särskilt men det betyder väldigt mycket för mig, känner att jag har gjort något bra för dem.

När jag kom hem idag så låg det en "Stjärnan" i brevlådan. Det är NCC:s alldeles egna tidning för sina anställda. Den kommer jag spara! Den symboliserar trots allt min vistelse på denna plats fylld med minnen.


Stockholm i mitt hjärta

Tänkte skriva om Allsången nu när jag ändå inte har något bättre för mig på jobbet.

Mötte upp Susanna vid östra strax innan fem och fågel vi till donken (denna del av kvällen är jag inte stolt över). Så vi tog med oss mat därifrån och satte oss på buss 44 mot Skansen.

När vi kom dit höll de på med genrepet men vi satte oss på bänk vid en damm och vår middag. Sen ställde vi oss vid sidan där alla ungdomar brukar stå, vet ni var jag menar? Vi stod ganska långt bra först men efter genrepet gick ganska många så vi kom bara längre och längre fram och till sist stod vi två meter bakom där Gina hoppade in, ni som såg programmet vet var jag menar. Alltså sto vi nära och hade en riktigt bra kväll!

När de började med weballsången var det ytterligare folk som gick därifrån så då stod vi vid staketet på en trappa (som var till för att Gina skulle kunna hoppa över) och såg riktigt bra!

Har några videor också men lägger upp dem ikväll om jag orkar. Har i och för sig inte kollat igenom dem än så vet inte hur bra kvalité det är på dem heller. Vi får se!


Walk away

Var ute på en PW förut. Hade egentligen velat vara ute längre Men hade inte tid och så började det regna på slutet så jag genade lite sista biten. Jag var i alla fall ute i 45 minuter vilket jag är tycker är helt okej! Hur långt jag fick har jag ingen aning om men jag vet i alla fall att jag gick 5281 steg. Hade stegräknare på mig för första gången och det var väldigt roligt att se hur många steg man egentligen tar.

Har inte rört på mig på hela veckan eftersom jag har haft fullt upp på kvällarna så det var riktigt skönt att komma ut nu!


Every day feels like a Monday, there is no escaping from the heartache.

Det är lite så jag känner just nu. Eller tja, inte om i tisdags kväll eller igår eftermiddag men jobbdagarna har varit så sega och gråa den här veckan så man nästan somnar framför datorn. Dock är det ju sista dagen på jobbet imorgon vilket är roligt men samtidigt lite tråkigt med tanke på att jag har jobbat så nära alla dessa härliga människor i två månaders tid nu och så kanske jag aldrig träffar dem igen.

Har precis druckit upp en kopp kaffe som jag var riktigt sugen på när jag åkte hem, eller hela dagen egentligen. Vi åt på restaurang idag med gruppen och då blev det inget kaffe efter det som man brukar dricka när man äter i Sabis som NCC:s restaurang heter. (Vi kallar den dock Sibis för att Helena råkade säga det en gång.) på den här restaurangen vi åt på idag så hade de buffé så då blev det så att man åt tills man blev riktigt mätt, inte det bästa när man försöker gå ned i vikt. Dessutom så hade de friterad banan med glass till efterrätt, mums!

Detta var min outfit idag, söt kjol va?


Onsdag

Hejsan! Ville bara säga att sig lever. Hade det riktigt mysigt igår kväll men är helt slut nu så jag bloggar imorgon istället för att få lite bättre kvalité på inläggen. Hoppas ni förstår. Så länge får ni en bild på Grönan sett från en Djurgårdsfärja klockan tio igår kväll.


Allsång

Hejsan!

Vill bara skriva att jag snart ska åka från jobbet men jag ska inte åka hem, jag ska åka till Skansen. Årets sista allsång ska jag titta på med Susanna. Har inte varit på en enda i år så det får bli idag! Men vi hörs imorgon igen! Puss.


God morgon!

Har ni vaknat än? Jag sitter på jobbet och gör ingenting, förhoppningsvis finns det i alla fall något att görs efter att posten har kommit om ungefär en halvtimme.

Jag plattade håret i morse igen som sagt för att forma det i detta nödläge. Jag vägrar ha så att det går utåt i topparna, det ska vara rundat inåt! Och det är ju inte så naturligt så det får jag fixa på egen hand.

Håret förstördes lite när jag gick yrande dörren imorse för det var dimmigt och fuktigt i luften, vilket får mitt hår att göra lite som det själv vill.

Såhär såg det ut innan jag lämnade huset:


Any way you want it, that's the way you need it

Har ikväll tvättat mitt korta hår för första gången. Snacka om skillnad på hur lång tid duschen tog och hur mycket schampo och balsam jag använde! Det är ekonomiskt att ha kort hår. (Om man räknar bort att det kostade en aning att slinga och klippa, man jaja!)

Herre jistanes vad svårt det var att fixa efter duschen. Mamma ska få lära mig hur man använder en rund hårborste som man använder när man fönar håret. Fick inte pli på den så idag slutade det med att jag plattade håret, lär behöva göra samma sak imorgon bitti. Men det blev väl ändå helt okej?


Var finner jag motivationen?

Hatar mig själv just nu.

Hur kunde jag låta detta ske? Vart tog självdisciplinen vägen? Varför är just måndagar så svåra? Är alltid trött och har svårt för att stå emot frestelsen dessa dagar. Hur ska jag kunna ändra det här? Finns det någon som har tips på hur man kan stå emot?

Som jag skrev tidigare så åt jag lite för mycket när jag kommit hem från jobbet. Som tur är så kan jag i alla fall inte längre fortsätta äta när jag är mätt, mättnadskänslan har blivit lite jobbig nästan vilket jag är glad över för tidigare så hade jag verkligen inget stopp!

Åkte dessutom och övningskörde, så jag fick komma från allt vad gällde mat i en och en halv timmes tid. Jag gick faktiskt hem från körskolan, kände att jag lika gärna kunde gå hem istället för att ta bussen för att sedan gå ut i skogen. Dock blev det ju bara en promenad och inte en PW men det är i alla fall bättre än inget! Gick hem på ca 45 minuter.


Let's get together and feel alright

Sitter hemma och mölar i mig bröd för tillfället. Nu undrar ni säkert varför jag inte är på jobbet och det beror på att jag fick få tidigare idag eftersom att det inte fanns något för mig att göra. Lite segt för då får jag ju mindre pengar. Men ska jobba lite längre de andra dagarna den här veckan så att jag får de där pengarna också.

Hade tänkt gå ut på en PW nu när jag kom hem men har verkligen inte motivationen och om jag inte känner någon lust så tänker jag inte höra det för då plågat man bara sig själv och tycker inte att det är roligt längre. Dock lär jag efter ett tag bli så mätt att jag känner att jag måste röra på mig! Haha


Home isn't a house, it's a feeling

Har precis kollat på handbollsmatchen som tyvärr slutade 22-21, riktigt nära guld alltså! Men man såg faktiskt att spelarna var glada efter matchen ändå då de tagit silver vilket i sig är en bragd.

Jag och mamma tränade faktiskt på NCC:s gym idag, lite roligt att prova! Det var första gången jag var där och det var lite smårörigt och svårt att hitta rätt redskap men jag blev så nöjd då jag fick träna armar och axlar ordentligt med hantlar.

Det blev smörgås till lunch efter det, vilket jag anser är alldeles lagom mycket mat för nu börjar jag bli hungrig inför middagen som kommer bestå av tacos!


Hair & Care

Hejsan!
 
Sitter just nu i köket och målar naglarna, har behövt göra det ett bra tag nu och idag så gick ena tumnageln av så nu hade jag inget annat val än att ta av alla och så målar jag dem i samma veva. Vetni vad jag har gjort idag? Jag har klippt och slingat håret! Jag ser heeelt annorlunda ut nu. Ni lär ju inte känna igen mig i fortsättningen. 
 
Har klippt page och slingat det betydligt blondare. Hade inte tänkt mig tt det skulle bli så ljust men har nu börjat vänja mig vid färgen och gillar den bara mer och mer. Hon gjorde slingorna riktigt bra alltså! Det syns knappt att det är slingor utan man tror att det är färgat eftersom slingorna är så smala och täta, dessutom så gjorde frisören en utjämning (typ) där jag hade min utväxt tidigare för när man bara slingar håret kan utväxten fortfarande synas annars. Själva frisyren är jag så otroligt nöjd med! Har alltid gjillat pager men aldrig vågat göra det själv men nu vill jag bara prova, få lite förändring och just nu knner jag i alla fall att jag inte vill låta det växa ut igen, är såpass nöjd. Vi får dock se vad jag säger om det när jag ska styla det själv.. 
 
Det här med att jag fixade håret idag var lite småspotant. Jag visste vad jag ville göra innan och skulle bara ringa och boka tid till någon gång i veckan typ idag men så hittade vi ingen bra tid jag har saker att gröa i princip varje dag den veckan som kommer så det blev idag helt enkelt, och jag ångrar det inte en sekund!
 
 
 

Sång i buss på villovägar

Sitter för tillfället på buss 676 mot Norrtälje faktiskt. Har inte åkt den många gånger vilket jag inte är stolt över då min kära vän Susanna bor i Norrtälje. Som ni kanske förstår så är jag på väg till henne alltså, och det ska bli så roligt att åka dit! Vi lär väl proppa i oss massa mat och onyttigheter antar jag så förvänta er inget träningsinlägg idag. Men jag tycker faktiskt att kalorier som man tar upp i gott sällskap inte räknas!

Snyltar just nu på bussens internet vilket är riktigt najs! Har på mig shorts idag men kände när jag hick ut från kontoret att ser var lite för kallt för det alltså. Som tur är (eller snarare; så smart som jag är) så har jag med mig jeans att byta om till senare!


Torsdag

Jag måste sova nu men ska bara berätta lite om min dag. Jag har ätit riktigt bra idag känner jag, inte alls för mycket nu på kvällen (som det lätt kan bli). Dock hade jag tänkt ta en PW när jag kom hem från jobbet men det hade jag tyvärr inte tid för eftersom jag övningskörde i över en timme och så tog det ganska lång tid att beställa på Nelly.com då jag inte hade bestämt mig exakt för vad jag ville ha än. Prioriterade faktiskt shoppingen före träningen då jag gärna vill få hem dessa saker innan jag och mamma åker till Barcelona nästa lördag.

Bolt vann ju för övrigt 200 m idag. Någon som är förvånad?? Han är kung alltså, det finns ingen bättre!


Nelly.com

Har ikväll beställt hem lite saker från nelly.com. Det var bara häromdagen som jag insåg hur bra den hemsidan är. Jag har alltid dragit mig lite för att gå in där då jag själv inte är så mycket för internetshopping och så trodde jag inte riktigt att de hade min typ av kläder. Men när jag googlade på vart man kunde hitta Jeffrey Campbell-skor så kom nelly upp som ett av de första förslagen så jag gick in där och blev förälskad på en gång.

Jag har länge letat efter ett par vanliga svarta pumps, vet ni hur svårt det är att hitta eller? Det finns inte i några butiker, och nu pratar jag om släta utan varken öppen tå eller andra attiraljer. Så nelly.com är ju så smart så man kan klicka in att man letar efter pumps, och att man vill ha ett par svart och så vipps så finns det 15 alternativ och jag hittade ett par som jag tycker otroligt mycket om!

Sen har jag även under en längre tid letat efter en till bikini, en trekantöverdel har jag velat ha då så jag klickade bara in på badkläder och på första sidan så hittade jag den finaste bikini jag sett på länge asså!

Tittade sen igenom typ hela hemsidan, eller aa i alla fall kvinnoavdelningen. Hittade ett stort antal fina plagg som jag lade till i "garderoben" och sen idag så har jag och mamma kollat igenom alla dessa plagg. Den slutgiltiga beställningen bestod av 6 ting, dock beställde jag två tippar åt en kompis så de räknas inte men här under kan ni alltså se vad jag beställde. Ni kommer få höra mer om dem när de har anlänt till min brevlåda. (Jag vet att de kommer till Ica men det lät bättre att skriva brevlåda.)


Mississippi kan vänta på en bättre dag, men inte jag

Bilden nedan beskriver exakt hur jag betedde mig i våras. Jag bara åt och åt och åt, och hur mycket träning tror ni jag fick gjort? Det blev ca en halvtimme i veckan för att lördagseftermiddagar är enda dagen då det är lite folk på gymmet.

Så var jag även idag. Har varit helt som hela dagen idag och i måndags så vet ni att jag lyckade stå emot detta men inte idag. Jag hade ingen energi eller motivation till att varken träna eller att äta nyttigt. Det kan ju ha berott lite på regnet som dränkte mig på väg hem från jobbet men jag har faktiskt bara mig själv att skylla för detta nederlag. Men vet ni vad? Imorgon ska jag komma igen, starkare än någonsin. Jag klarar det här, eller hur?


.

Det är dagar som denna som allt faller samman. Jag är trött, orkar knappt lyfta mig från soffan, och såklart så blir man så sugen på något att äta. En macka kanske? Lite choklad passar ju ännu bättre! Men nej. Såhär får jag inte känna, det är såna här dagar som förstör mig och mitt beslut om att bli nyttig. Så just nu sitter jag och står emot frestelsen medan jag tittar på Mike & Molly. Om ungefär en timme ska jag gå ut och gå, få igång kroppen och förbränna några kalorier. Tills dess ska jag inte stoppa i mig en enda kalori till. Idag är sen första gången sen jag började med detta som jag känner såhär, och det är såklart den första dagen som är svårast. Om man bara klarar den så blir nästa gång lättare, och gången därpå blir ännu lättare. Det är dagar som denna som visar hur stark man är. Jag är stark. Jag klarar av det här.


Body mist

På väg hem från Vaxholm tidigare idag så åkte vi även förbi Täby Centrum för att dels handla lite mat, men vi var även på Body Shop, Stadium och Inter Sport. Tänkte leta efter ett par tråningsshorts att ha såhär på sommaren när man tränar ute, men hittade inget som föll mig i smaken. Dessutom har jag och mamma länge funderat på att köpa hantlar att ha hemma. Vi båda gillar att träna med hantlar och har så tänkt att det vore smidigt art ha hemma så man kan träna när man vill. Vi har då tänkt skaffa sådana som har en stång som man sedan sätter på vikter på och kan då i princip välja vilken vikt som helst. Vi hittade några alternativ och har nog bestämt oss för en viss sort, visar för er hur det blir när det händer. Som sagt så gick vi förbi Body Sjop och där hade de en massa erbjudanden och det slutade med att vi fick med oss fem saker hem. En av dem var denna så kallade Body mist, vilket typ är en parfym men den har inte riktigt lika stark lukt. Så man har den för att få en ton av god lukt. Sprejade på mig den efter min dusch förut och jag tycker nog att den luktar ganska starkt ändå, men det kan ju även bero på att jag inte vant mig vid lukten än för jag har ingen parfym som luktar liknande. Denna body mist luktar vanilj och jag känner att luktar så himla gott just nu alltså! Känns riktigt fräscht.


Söndagsångest? Inte här!

Hejhej! Läget? Själv mår jag riktigt bra efter en god middag som bestod av hemmagjord hamburgare. Kändes inte helt onyttigt med tanke på att den var helt hemmagjord och så åt jag ingen potatis till som man brukar ha en massa onödigt salt på. Var i Vaxholm tidigare idag och fikade med mamma. Drack en latte och åt toast och så delade vi på en kardemummakaka. Så otroligt gott det var och så satt vi ute i solen vid kajen där, mysigt!! Innan vi åkte iväg så tog vi en PW på en timme. Det blev lite mer lagom längd än igår då vi inte hade all tid i världen idag.


Yesterday, all my troubles seemed so far away

Jag glömde att skriva om gårdagen. Då blev det ingen träning och särskilt nyttig mat blev det inte heller för den delen. Direkt efter jobbet drog jag och några kollegor på AW. Vi spelade minigolf först, eller ja, vi hann bara spela några få hål innan det började regna, så då drog vi till restaurangen vi skulle äta middag på senare. Men vet ni vad? Jag ägde ut alla på minigolfen de få hålen vi faktiskt spelade! Men sen den här middagen då, den åt vi på en spansk Tapas bar, och herre jistanes vad mycket mat jag åt! Alla sa att tre rätter var lagom mycket mat och jag trodde ju såklart på dem, men insåg sen att det hade räckt gott och väl med två. Men så detta blev en trevlig och onyttig kväll för min del! Tur att det inte blev såhär onyttigt i alla fall:


Power walk

Hejhej bloggen! Har precis övningskört en lång stund med mamma, eftersom de har varit borta i fyra veckar så har jag inte kört på lika lång tid och ville kom igång med det direkt då jag ska köra med körskolan för första gången på tisdag, nervöst!! Var ute på en PW innan jag drog iväg med bilen. Jag var ute riktigt länge, två timmar blev det faktiskt. Hittade ett spår på 1 mil som jag har velat prova länge och det tog längre tid än vad jag trodde att det skulle göra, men kan ju också bero på att 20 minuter av de där två timmarna gick åt till att ta sig till själva motionsspåret. Men nu är jag i alla fall lagomt död i kroppen och väntar bara på att jag ska få äta middag. Det enda jag har ätit idag har varit en smörgås till frukost och sen ett äpple efter promenaden, så jag känner ju att jag behöver påfyllning.


Faithfully

Tumblr_lm98il8wqd1qcxieko1_500_large
Tumblr_m6c7ubfeit1ql8soko1_500_large
8_large
Tumblr_m6uklaxsfh1qbjt25o1_500_large

Help me get my feet back on the ground. Won't you please, please help me?

Har precis avklarat dagens träning. Det fick inte bli så mycket då jag inte vill svettas allt för mycket för jag kommer inte tvätta håret förrän på lördag morgon.. Så för att slippa fett hår imorgon så blir det inte så mycket svett idag. Men jag har ändå tränat lite. Ni förstår, jag absolut älskar att läsa bloggar och en av de bloggar jag läser är Kissies få jag tycker att hon är en bra förebild för att få den kroppen man vill ha och så har hon så snygg stil! Men i alla fall så lägger hon upp träningstips ibland på bloggen och igår skrev hon om alla dessa appar som finns som hjälper en att träna, den guidar en genom hela passet! Idag har jag alltså använt mig av appen "Absolute abs", antar att ni kan lista ut vad den går ut på. Faktum är att jag är väldigt trött i hela core-muskulaturen nu efter! Det är alltså effektivt och man håller bara på i cirka åtta minuter. Men det är jobbiga övningar, och jag är så otränad i de musklerna så det är riktigt bra träning för mig i alla fall! Så jag har en mapp i mobilen med en massa träningsappar, har även en app där man bokför vad man äter varje dag så räknar den ens kaloriintag och säger hur mycket man får äta för att nå sin målvikt. Den funkar väldigt bra bara för att hålla koll på vad man äter tycker jag, väldigt hjälpsam. Om jag inte hade använt den hade jag nog fortsatt småäta konstant när jag är hemma. Jag har även några appar med beautytips i min hälsomapp, där får man tips om hur man ska ta hand om sin hy, vilka vitaminer som är bra för vad och så vidare.


För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

En låt som jag blir riktigt tagga av när jag är ute och springer eller går är Maskinens låt Liv och död. Musiken är så peppande och så passar texten så bra in i sammanhanget. Jag skulle allmänt behöva råd med bra musik att lyssna på när man tränar, ni vet sådan musik som får en mer peppad, som höjder adrenalinet i kroppen bara efter några få takter. Vet ni några sådana låtar? Skulle vara riktigt gulligt om ni kunde tipsa. :)
 
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti

Du kan säga vad du vill, du kan gnälla lite till
men gör det hos min jurist för jag får säga vad jag vill
att du lägger ner din tid och att jag bränner energi
för att kunna sätta dit Mister Frej och Afasi

Signa deal med ett gäng som förstår att ribban är hög
och gör en video där kungen tar kokain från en röv
Dom som ber oss att vara tysta, dom kan ligga och dö
för vi besannar inte den formen av tiggandes bön
Men jag kokar hjärta och själ, ner i allt som jag gör
Därför jag kan gå i versen som en entreprenör

Jag förlorar bara när, någon lämnas oberörd
Så jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör
Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum
Du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum
Som vanligt tar jag på mig min största kostym
och lever om på bästa sändningstid och högsta volym

För du vet - det måste vara på liv och död
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död!

Det måste vara på liv och död om jag ska göra det här
Vill kunna se mig själv i spegeln om jag blir pensionär
Då finns det ingen mera kung, det är okej att vara fag

Jag och Herbert var förändring, vi var del av det där
Å vi såg skiten vända och vi tog våra chanser
Fast hela rap-scenen gick baklänges och med cancer
Acnet satt i ansiktet, inte märket på jackan
Flera hundra skitungar skulle lära sig att rappa
Allt var vackert, fast min lägenhet var full av asbest

Du var min bästa vän, fick alltid äta av din matsäck
Jag grät men din mamma när dom stängde igen din plastsäck
Ringrostig duvunge kommer alltid vara fastspänd
Står här vid botten, din musik är helt unik,
om du stannar kvar i Ronneby så kostar det ditt liv
Det här är på liv och död för mig,
ifrågasätter du den saken är du död för mig!

Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död! (x4)

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Augusti i helvetet

Okej, helvete är det väl inte, jag är faktiskt riktigt nöjd med livet just nu. Kan bero på att jag just nu sitter och äter lite yoghurt efter ett svalkande dopp i poolen. Anledningen till att jag behövde svalka av mig var för att jag var ute på en PW förut, har ingen som helst aning om hur långt det var men jag var i alla fall ute i 50 minuter. Så det känns riktigt bra, är sådär härligt trött i kroppen! Inte så mycket utan mer lagom. Och eftersom jag inte äter så mycket på kvällarna så får det räcka med lite yoghurt nu, tog en macka någon halvtimme innan jag stack ut och det räcker faktiskt för mig. Jag behöver inte mer middag än så. Det kan i och för sig bero på att jag äter så ofantligt mycket till lunch på jobbet varje dag, man får så stora portioner och det blir bara helt enkelt så att man äter upp allt. Idag blev det faktiskt en sallad för mig, var inte sugen på någon av de andra rätterna och så hade de en Caesar så mig gick det ingen nöd på! Och så inbillar man sig ju såklart att man är så nyttig bara för att man äter sallad, men det finns en riktig bov med i dramat; dressingen. Den är inte bra för formen asså! Dock var den här dressingen väldigt stark så man behövde inte ta så mycket, fjuh!!