Hit me with your best shot

Såhär gick jag klädd igårkväll när jag åt ute på resturang med familjen.
 
Jeans - Esprit || Tröja - Zoul || Örhänge - Style by Tyra || Strövlar - D for Dasia

30 december 2012

Hejsan hejsan! Jag är så extremt trött. Sitter bara helt utskag i siffan framför Shrek, tittar inte ens på filmen.. Jag har som sagt jobbat hela dagen idag också och efter en hel helg blir man lite trött. Men ikväll ska jag bara ta det riktigt lugnt och så ska jag sova ut imorgon så blir jag pigg igen ska ni se! 
Tumblr_mez35uzimu1qbjt25o1_500_large

29 december 2012

Hejhej! Jag har kobbar hela dagen. Eller ahh inte fram tills nu, de senaste två timmarna har jag ägnat till att äta lite och göra mig i ordning. Ska nämligen ut och äta middag med familjen ikväll, det ska bli såå mysigt! Vi ska till Jensen's Bøfhus som är en riktigt mysig restaurang med god mat.

Jag var lite nervös igår inför att jag skulle ha ansvaret för hela Njoy hela helgen men det gick superbra idag så jag hoppas att det går lika bra imorgon!


Världens mest onödiga maskin

Jag skulle bli otroligt frustrerad av den här..
 

En shopaholics bekännelser..

Här har ni alltså de två tröjorna jag köpte idag. Den gröna glittrar mer än vad som syns på bild och så har den en snygg "slits" i ryggen. 
 
Cubus, 299 kr
 
Zoul (MQ), 249 kr (499 kr)

28 december 2012

Hejsan! Idag känner ja mig inte alls lika rastlös, gick nämligen upp tidigt och åkte till Täby Centrum och shoppade med Sanna. Var där när de öppnade till och med! Haha nej men Sanna hade varit i närheten precis innan så jag mötte upp henne där så kunde vi gå runt där när det ine var så mycket folk. Köpte två jättefina tröjor som jag ska visa er sen. 
 
Det har varit så otroligt bra väder hela dagen och när det är det har jag svårt för att vara inomhus hela dagarna så när ajg kom hem från Täby Centrum gick jag helt enkelt ut en sväng och promenerade. Det var otroligt skönt med frisk luft! Gick bara i lugn och ro och lyssnade på bra musik i eftermiddagssolen. Var ute i kanske en halvtimme och det räckte mycket väl för denna fredag!

Från Blogg till Business

Jag föreslog ju förut för mig själv att läsa antingen Unsaid Things eller Från Blogg till Business och jag valde det senare alternativet. Det jag dock inte förväntade mig var att jag skulle läsa ut hela boken, i ett sträck. Den var otroligt underhållande att läsa måste jag säga! Väldigt lätt att komma in i då den var bra från och med första ordet. Dock tyckte jag bara att den var bra helt enkelt, fram till kapitlet "Utbränd". Jag hade uppfattat det som om hela boken skulle vara väldigt inspirerande men jag fann den mest bara som en bra bok. Såklart var det otroligt jobbigt att läsa kapitlet "Cajsa", det var ju otroligt jobbigt för Tyra den perioden och det är även jobbigt att läsa om. 
 
Något annat som var jobbigt att läsa var kapitlet "Utbränd". Här beskriver hon hur hennes världsbild faller samman då hon bara vill stanna hemma hela dagarna, denna i övrigt väldigt drivna tjej som gör allt för att lyckas. Hon blev nästan beroende av dessa tabletter som hon fick av doktorn, man kan ju tycka att läkarna borde handlat på ett annat sätt kanske än att ge henne stark medicin, men vad har lilla jag att säga till om det egentligen? 
 
Jag vet inte om det kanske berodde på hästtjejen inom mig som jag började gråta när jag läste om hur hon hittade Dario. Själva texten var ju inte särskilt känslofylld som jag skulle vilja se på det, men något fick mig att känna väldigt starkt för de där orden. "På Östermalms ridskola hittade jag Dario: en stor vit sagohäst med 184 centimeter i mankhöjd." (s. 90) Där bara brast det för mig och den lilla hästälskande tjejen inom mig.
 
Till sist vill jag bara säga att Tyra har gjort ett otroligt bra jobb med den här boken. Och hon är väldigt häftig tjej som vet vad hon vill och åstadkommer saker hela tiden. 

27 december 2012

Hejsan! Asså jag är så sjuuukt uttråkad!!! Kan inte ens koncentrera mig på Sherlock. Vill bara ha något att göra! Om jag hade varit frisk hade jag kunnat åka och träna men nej, jag har ju varit sjukt i 2,5 vecka nu och verkar aldrig bli frisk. Gaaaah jag klarar inte av att inte göra någonting!

Jag kanske kan gå ut och gå en sväng, med lite härlig musik så jag får göra något i alla fall.. Haha det lär nog inte hända, jag kommer nog inte lyfta på arslet idag.

Jag kanske kan läsa lite då, i Unsaid Thing eller Från Blogg till Business, jag har hört attdu ska vara underhållande. :)


VS

Jag är ju en sån person som tittar på allt när det väl visas på tv, inte en sekund tidigare. Detta kan bero på att jag inte ens vet var jag skulle hitta alla saker att ladda ner, kanske. Men idag visas alltså Victoria's Secret Fashion Show 2012 klockan 20.00 på trean. Bara jag som ska kolla? Jag spelar också in ifall det blir så att jag äter middag då.


25 december 2012

Hej juldagen. Den har varit igång ganska länge nu men det har inte jag. Jag har verkligen inte gjort ett enda jota idag. Har suttit i soffan framför Gossip Girl iförd min nya pyjamas. Jag har äntligen klätt på mig riktiga kläder, idag får det betyda slitna jeans och ful t-shirt.

Jag gjorde nyss fruktsallad med mamma som vi alltid äter som efterrätt på juldagen, till huvudrutt blir det paj och gravad lax. Detta är bland den bästa måltiden under året.

Sitter här och lyssnar på Winnerbäck i mina mörkblåa Urbanears och hoppas att inte mamma ska be mig hjälpa till med maten, vill bara sitta och läsa lite ett tag.


Femme fatale + noter

Det här fina mörkröda nagellacket kände jag direkt att det var otroligt juligt så det var ingen tvekan om vilket jag skulle måla på idag. Det är färgen 641Femme Fatale från IsaDora.
 
Som jag sa igår så fick jag en massa saker till naglarna, dessa notbilder var en liten del av en massa prylar. Det var et kit med såna här i olika storlekar att ha på varje finger men jag tycker att är tillräckligt på bara ringfingrarna. Vad tycker ni?

Snow white

Idag har jag haft på mig två olika outifts. Kände för att byta efter julbordet, fråga mig inte varför.. Men här har ni alltså båda två.
 
#1 Denna älskar jag så mycket! Kanske inte det man förknippar till jul direkt. Då brukar man ju ofta köra på röd eller grön klänning men jag körde på vit, snövit. Älskar också mitt silvriga skärp i midjan, det är supergammalt men så modernt nu med alla metallic-plagg man ser i affärerna. Naglarna levererar en riktig julkänsla, ni får närbilder på dem senare. ;)
Klänning - H&M
 
#2 En lite svalare outfit som jag bara kände "guud vad skönt att ha på sig de där kläderna". Inget obekvämt här inte.
Topp - BikBok || Kjol - Urban Outfitters

Julklapparna

Jag bryr mig inte om att ni kan tycka att jag är bortskämd, jag tänker visa mina fina julklappar ändå. Jag är så otroligt glad för varenda pryl!
 
#1 The Casual Vacancy av JK Rowling
#2 Från Blogg till Business av Tyra Sjöstedt
#3 Unsaid Things...Our Story av McFly
 
Superballa bokstöd.
 
Fin klocka från Daniel Wellington.
 
Supermysig pyjamas.
 
Blåa Urbanears.
 
Lila Happy Plugs.
 
Ny vattenflaska att ha på gymmet.
 
Sen så fick jag också äntligen mina fina Timberland-stövlar som jag var med när mamma köpte. Skrev ett inlägg om dem så ni kan se här.
 
Jag är så otroligt glad för alla mina nya fina julklappar! Nu kan jag äntligen lyssna på musik igen haha... Och böcker har jag så det räcker och blir över; har ju alla Sofi Fahrmans böcker, alla Harry Potter och nu dessa nya, jag bara älskar det! Klockan ska vi inte ens tala om, har velat ha den i typ 1,5 år..

24 december 2012

Hejsan! God jul på er allihopa! Har ni en bra julafton?

Idag vaknade vi sent hela familjen åt åt frukost vid 10 ungefär. Vi öppnade paketen i strumporna då också. Jag fick McFlys bok Unsaid Things som jag velat ha ända sedan de släppte den nu i höst. Så snacka om att jag blev lycklig! Sen gjorde jag mig i ordning långsamt och fixade naglarna superfina. Sen blev det fika vid två ungefär och efter det Kalle Anka, så härligt det är med traditioner va! Och Sarah Dawn Finer verkar vara en superbra julvärd.

Nu blir det snart julbord och efter det paketöppning! Så roligt det ska bli, och just nu är jag mest taggad på att se de andras reaktioner när de får sina klappar av mig. Hihi.

Just nu är det Kan du vissla Johanna? på tv, det är ju också en sån film man kan utan och innan. Senare blir det Karl-Bertil Johnsson och Svensson Svensson också. Ååh vad julen är bra!


Nu är det jul här i vårt hus

Paketen ligger under granen, redo att slitas upp och frossa i. Gröten lagas i ugnen. Allt godis är redo att ätas. Här är det jul!


23 december 2012

Hej kompisar! Vart har jag tagit vägen egentligen? Jag vet inte, jag har ju varit hemma men har faktiskt inte haft något lust att blogga. Vilket jag typ ALLTID har. Det är bland det bästa jag vet. Men sedan jag fick jullov har jag bara lagt bloggen åt sidan och inte ens ägnat den en tanke.

Sedan sist har jag jobbat lite mer och julstökat i mängder. Tänk att det är julafton imorgon! Känns inte alls som att det var länge sedan det var sommar, jag minns midsommar som om det vore igår..

Idag träffade jag Sanna en sväng. Det var skönt att komma hemifrån en stund. Vi åkte in till stan och fikade på en mysigt kafé i Gamla Stan. Vi bytte julklappar och herre vilken succé det blev hos båda parter! Jag fick en massa nagelgrejer som jag ska fixa mina naglar dina med senare.

Ikväll blir det vörtbröd med julskinka, tradition den 23:e i min familj. Och så blir det även lite glögg, mys!


21 december 2012

Jaha, så har jorden gått under än eller? Nää, inte i Täby i alla fall.

Har varit på jobbet hela förmiddagen. Lite seg att jobba direkt på morgonen på sin först jullovsdag, men what to do liksom? Igår gjorde jag absolut ingenting när jag kom hem, satt bara och tittade på tv, tyckte att jag var värd det. :)

Men nu äter jag lunch och nu i eftermiddag så ska jag iväg tillsyn och köpa julklappar till mamma och pappa. Kan tänka mig att det är helt kaos med mycket folk där inne nu.. Hoppas jag hittar det jag ska och att jag lyckas ta mig fram bland allt folk.


20 december 2012

God morgon! Någon som är vaken? Jag är i alla fall inte van vid att vara det såhär dags, jag har blivit så bekväm med att ha sovmorgon nästan alla dagar i veckan.

Jag inte inte särskilt taggad på matteprov just nu. Alla andra treor har typ bara lunch och avslutningen idag men vi ska sitta hela förmiddagen och missa halva lunchen och skriva prov. Men efter skolan idag ska jag bara chilla, vill inte behöva tänka på något alls!

Men ni får ha en fin dag! Det kanske är den sista.. Haha nej skulle nog inte tro det va. ;)


Tillåt mig att skratta. Hittat på tumblr.

"Hey guys the 21 is gonna be"


Down goes another one

Jag kände mig otroligt fab i denna kappa idag! Den går ända ner till knäna och den är faktiskt varm, trots att den är en fuskpäls. Den är typ gigantisk och supermysig! Den är dock väldigt speviell så man känner sig ganska utstirrad när man går bland folk. Fast det är ju bara att hålla huvudet högt, jag vet vad jag har att göra med.
 
Detta är en av min mammas gamla kappor så jag har ingen koll på vart den kommer från och det kanske är ganska ointressant nu.

Welcome back

Hittade nyss denna underbara post på tumblr. Ja, jag har helt och hållet kärat ner mig i serien Sherlock.
 
Detta är bland det bästa jag någonsin har sett på tumblr:
 
  
  
  

"You have an intermittent tremor in your left hand. Your therapist thinks its post-traumatic stress disorder. She thinks you’re haunted by memories of your military service. Fire her. She’s got it the wrong way around."

Om bilderna dyker upp i fel ordning och inte makar någon sense så kan ni gå in här för detta är originalposten.


19 december 2012

Hejsan hejsan! Jag ska snart dra igång med matteplugget. Ser inte fram emot det.. Men jag tänkte inte sitta och räkna så länge, vill bara komma in i rätt tänk så ska det nog gå bra. Får typ ta och skriva upp alla formler på ett papper så man får bra överblick över dem så jag får lite bättre koll på allt.
 
Skolan var ganska seg idag, hela klassen sksulle hålla sina tal så det blir ganska långrandigt att höra 20 tal à 4 minuter i rad om att samhället är så konstigt som bara fokuserar på pengar och status. Som tur är så var det ändå hyffsat fritt. Vi fick nämligen en text som vi skulle tycka till om när det gällde vissa punkter så alla pratade om olika saker i princip. Men det är ju segt att se alla nervösa klasskompisar stå där uppe och stamma sig fram genom ett halvt som halvt inövat tal. Man blir typ såhär:
image
Man försöker se intresserad ut.. haha.

Sofi Fahrman i leopard

Jag var precis inne på Sofis Snapshots (som för övrigt är en underbar blogg) och såg att Sofi lagt upp ett outfit-inlägg med denna underbara kappa. Leopardmönster är ju fortfarande supertrendigt så det är bara att fortsätta använda tjejor! Sen så har denna ett väldigt fint mönster för att vara leopard. Som ni ser så är det vitt/beige i bekgrunden och det blir lite mer diskret och typ såå mycket finare då! Håller ni inte med?
Kappan är från H&M och kostar 699 kr.

Flickan och Kråkan

Jag har äntligen lyckats komma på vilken låt det var jag tänkte skriva om! Haha jag är lite efter här alltså.. Det är Timbuktus cover på Michael Wiehe låt Flickan och Kråkan. Är jag ensam om att tycka att denna är ett mastepiece eller? Jag har faktiskt aldrig hört originalet, men jag tycker att Timbuktu gör den så otroligt bra! Låten i sig är så stark och känslofylld.
 
 

Du är känslosvall, jag är känslokall

Tänkte vise er min outfit idag. Jag har ju gått runt i mina gamla jeans och min nJoy-hoodie typ hela heögen eftersom jag jobbat så mycket så det var skönt att äntlgien få ta på sig riktiga kläder igen. Känner mig så otroligt snygg med dessa armband bara.
 
Och ja, jeansen är mörkt mörkt blå.
 
Tröja - H&M || Jeans - Crocker || Skor - Vagabond || Halsband, armband, ring - Style by Tyra

18 december 2012

Shit det är redan den 18:e, det börjar verkligen närma sig jul nu alltså. Är det bara jag som så otroligt gärna vill ha jul typ nu? Detta kan i och för sig bero på att jag knappt firade jul förra året, var nämligen hos min farfar i Frankrike då och då blir det helt enkelt inte samma gamla traditioner. Men det kan behövas ibland också så man får längta lite extra nu. :)
 
Hej förresten! Har ni det bra? Så j*vla glad jag är idag, undrar varför... Haha nej, men både jag och Sanna har varit otroligt oseriösa idag och bara gått på adrenalin hela dagen. Vi har verkligen inte varit lugna en sekund typ.. Vi har varit borta från varandra för länge så vi saknade varandra så mycket! Haha vi sågs senast i fredags..
 
Nu är det hardcore-plugg som gäller för min del. Har ju dels ett tal tills imorgon som ska bli helt klart (och perfekt! (typ)) idag. Sen när jag är klar med det så ska jag räkna så mycket matte jag hinner. Ska nog även ta mig tiden idag att faktiskt titta på Hart of Dixie när det går på tv och inte bara på inspelningen. Man behöver ju slappna av ibland också.
 
Detta är min utsikt just nu. Inget intressant där alltså, detta gör det bara lättare att fokusera på läxorna. Jag älskar att sitta och plugga i vår matsal, det blir faktiskt lättare att plugga, då kommer man också bort från alla störande moment som typ TVn.

Hemma

Hej raringar! Nu är jag äntligen hemma från alla dagens aktiviteter. Jag har verkligen åkt fram och tillbaka i och med att Njoy och stället vi hade teorilektionen på ligger väldigt nära varandra. Men nu ska jag snart sova, börjar bli ordentligt trött.

Jag hade förresten en låt som jag tänkte igår att jag skulle blogga om men minns inte alls vilken låt det var. Detta är otroligt störande för jag minns att det var en bra låt..

Men vi hör imorgon! Godnatt på er ❤


I hope you don't mind that I put down in words how wonderful life is while you're in the world

Såhär ligger det till, min vackra vän Susanna fyller 20 idag!!! Så världens största grattis till henne!!
 
Min och Susannas vänskap har varit lite annorlunda. Vi lärde känna varandra genom att hon var tillsammans med min bror i 3 år. Vi lärde dock känna varandra på riktigt efter 2,5 år ungefär. Då följde hon nämligen med oss (min familj) ner till Spanien i en vecka. Sen så var vi hyffsat nära kompisar i ett halvår, men för ganska exakt ett år sedan så gjorde Susanna och min bror slut. Då blev vi väldigt nära vänner. Och så har det fortsatt vara hela året. Tänka sig att de var tvungna att göra slut för att vi skulle kunna bli vänner på riktigt. Fast det är ju inte så konstigt ändå, alltid bnär hon var hos oss till exempel så var hon med Marcus liksom, och jag klandrar henne inte för det. Jag är bara så sjukt glad över denna vänskap som växer sig starkare för varje dag. ♥
 
Det var här resan började. Minns du?

17 december 2012

Hejsan allihopa! Kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär. Jobbade i barnpassningen idag. Min chef frågade mig idag om jag kan stänga gymmet ikväll och jag tyckte att det skulle bli lite tajt med allt plugga jag har men vi kom på den lösningen att en annan tjej får ta mitt pass i miniklubben imorgon så jag slipper så jobbar jag ikväll istället. Hon kunde nämligen inte hitta någon annan som kunde idag.
 
Jag ska på sista lektionen av min teorikurs om en timme ungefär. Idag ska vi till en av Volkswagens återförsäljare och titta igenom bilen, så att man lär sig vad olika saker i bilen gör. 
Tumblr_m6hhus1wi41qigj88o1_500_large

16 december 2012

Hej kompisar. Jag har en lugn helg. Jag hade tänkt plugga lite igår eftermiddag men jag fickverkligen inget gjort för att jag var så trött, det har varit så mycket de senaste veckorna och så har jag slarvat lite med sömnen. JAg satte ingen väckarklocka tills idag heller för att jag verkligen vill sova ut. Och nu på förmiddagen har jag inte gjort något viktigt alls. Asså jag tycker att man ibland bara måste ta det lugnt och låta kroppen och även hjärnan slappna av. Man kan inte köra på fullt ut konstant. Visst, jag får jullov på torsdag så man kan ju ju tycka att jag borde kämpa ända in i det sista men de läxor och prov jag har i veckan fixar jag när veckan väl har börjat. Har inte orken eller lusten för det just nu. Man kan inte alltid göra det man måste, man får göra saker man vill göra ibland också.
 
Men som vanligt så ska jag jobba nu i eftermiddag, haha det känns typ som om jag bor på nJoy nästan..
Tumblr_m3f9bzwxzz1r60ui5o1_500_large

Smart TV

Nu har jag lyckats installera tangentbordet, koppla upp TVn på vårt nya, snabbare nätverk och installerat spotify på TVn. Detta tar alltså bloggläsningen till en helt ny nivå! Haha jag bara älskar det!

Spotify fungerar superbra! Dock är det väldigt jobbigt för det går inte att skriva som vanligt på tangentbordet på spotify och youtube utan man får upp ett tangentbord på skärmen som man ska klicka sig runt på, vilket är sjukt segt!

Men nu ska jag räkna lite fysik och matte framför TVn och lyssna på musik under tiden. :D

Ps. Gammal bild på Kenzas blogg, tog den första gången jag provade att gå in på internet i TVn, dock så hade jag ju inte mitt smidiga tangentbord då..


15 december 2012

Hejsan! Det var ett tag sen nu. Sen sist har jag typ bara varit i skolan och på jobbet, skoj va? Nej, men jag stängde gymmet igår och så var jag i barnpassningen idag på förmiddagen.

Nu sitter jag bara lite framför TVn, ska äta lunch snart. Hela dagen idag ska jag plugga, i veckan ska jag hålla ett tal i svenskan och så är det kursprov i matte på torsdag. Mycket att göra med andra ord! Idag ska jag också installera mitt tangentbord till min tv, ska bli riktigt skoj!


13 december 2012

Hejsan! Dagen har varit otroligt lång. Vi har haft extra lång mattelektion idag för att öva inför nationella nästa vecka, de är typ det vi har gjort hela dagen.. Sen så kommer jag ju alltid hem så sent på torsdagar för att jag slutar sent och sedan jag kom hem har jag bara tittat lite på TV. Nu ska jag plugga ett litet tag inför provet i religion jag har imorgon och så blir det nog The Mentalist klockan åtta. Chillar bara nu ikväll, har inte så mycket bättre saker att göra.
 
Har ni sett något Lucia-tåg idag? Det har inte jag. Men vår antimobbningsgrupp satte upp gran och julpyntade i skolan så kallade ljushall så det är lite julkänska där nu. Myys.
Er36_zpsb5961488_large

Till alla er där ute som inte har kommit in i någon julstämning ännu


Bury me with my guitar and all the way to hell I'll play

Som jag lovade så ska ni nu få se dagens outfit! Asså jag älskar verkligen dessa byxor, så j*vla balla! De var dock stela i början och extremt tajt men i slutet av dagen (på bilderna) så hade de mjukat upp sig och satt lite skönare på benen. Älskar även skorna med nitar, känner mig så otroligt fabmed dem i och med att de är snygga och moderna, och så syns dem bland alla andra vanliga skor som vandrar runt i skolan. 
 
Örhänget ska vi inte ens tala om, det är ju bara såå snyggt! Dock har ju den här trenden med fjädrar i hår och som örhängen gått ut lite men jag tänker fortsätta ha det för det är ju så snyggt! Dessutom blir det en väldigt ball effekt med så otroligt långt till mitt korta hår.
 
 
Tröja - BikBok || Jeans - Esprit || Skor - Zara || Örhänge - Style by Tyra

Hemma från skolan

Hejhej! Har nyligen kommit hem och påstår själv att jag svälter så det dags att äta lite macka och dricka lite te. Kanske man ska ta en lussebulle också? Vore riktigt gott.

Har fixat lite outfitbilder också, bror fick ställa upp som fotograf idag. Jag är inget stort fan av att stå ute i kylan och fota utan jacka så det får bli inomhus nu och det finns inte många ställen att göra det förutom hemma. Men vi får nöja oss med det tycker jag, det är ju trots allt kläderna som står i fokus. :))

Nu ska jag som sagt fixa lite att äta och sen så blir det massor av matte för min del, jag lär typ drunkna i alla dessa uppgifter. Aja, önska mig lycka till!


12 december 2012

God morgon! Har nyligen vaknat och sitter nu i köket och äter frukost och läser novembernumret av Cosmo. Jag har ju haft så mycket att göra den senaste tiden så jag har verkligen inte haft tid att läsa Cosmo, har liksom redan fått december- och januarinumret som ligger och väntar på mig.



Det är så otrolig skönt att bara kunna ta det lugnt idag, älskar mitt beslut att skriva svensktexten igår kväll.

Vad händer idag då? Jo, jag ska vara i skolan mellan 12 - 15 och sen åker jag hem på direkten och sätter mig för st räkna matte, det är det enda jag ska göra ikväll. Tur då att jag tycker att det är roligt. :)


Varning för ras

Hej, hej, hemskt mycket hej. Jag vet inte om ni har märkt det men just nu är det så otroligt mycket för mig att göra. Ni vet om att jag alltid prioriterar skolan allra högst, och sedan kommer jobbet. Tyvärr är det ju så att bloggen inte kommer i första hand, även om jag tycker att det är ofantligt roligt.
 
Men den här veckan är nog en av de mest hektiska i mitt liv. Inom skolan har jag en hel text i svenska som ska vara klar imorgon, jag har ett nationellt prov i matte på torsdag för att öva oss så jag måste ha hunnit klart med hela kursen tills dess, till fredag har jag en väldigt stor engelskläxa och så har jag prov i religion. Sen så jobbar jag också hela fem dagar den här veckan så jag har väldigt lite tid till övers när jag inte pluggar eller jobbar. Så varför satt jag och tittade på Hart of Dixie förut då? Jo, för att jag måste få slappna av någon gång, jag kommer ha otroligt svårt att ta mig igenom denna hektiska tid om jag inte får slappna av lite då och då. 
 
Men sen så har jag också börjat prioritera vissa speciella ämnen inom skolan, lite roligt i och med att det har kommit naturligt. Jag går natur på grund av att jag tycker att matte och fysik är de roligaste ämnena, så klart så prioritetar jag de kurserna allra högst då. Dessutom känner jag att de är de kurserna jag har allra störst chans att få högre betyg i. Men sen kommer ju de här andra kursena såsom svenska, religion, PA och lite engelska. Jag vill visserligen kämpa för mitt betyg i engelskan men det ämnet kommer ändå inte först på listan. 
 
Men ja, bloggen kommer alltså inte vara så värst aktiv denna vecka, lägger säkert upp något inlägg om dagen (om jag har något relevant att säga dvs.) Men nu är det skolan som gäller och just nu ska jag faktiskt ta och försöka skriva den där förbaskade svenskatexten. Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om ämnet svenska men det är något som måste göras. Och just nu känner jag att det vore otroligt skönt att bli klar med den innan jag somnar så kan jag ta sovmorgon och ta det lugnt imorgon förmiddag. Visst låter det härligt? Man måste göra det optimalt för sig.
 
Men nu måste jag fokusera. God natt, raringar! Puss.
 
Singel_50858561ddf2b373fb0047a2_large
73257_559660100726605_1902898622_n_large

11 december 2012

Hejhej kompizzar! Är allt bra med er? Med mig är det superduperbra! Förutom att jag är lite snuvig och lite stressad men äsch, whatevaaah. Haha märker ni hur seriös jag är för tillfälle? Jag blir såhär av att vara på jobber typ, dock brukar det inte hålla i sig såhär länge, slutade trots allt för en timme sedan.
 
Efter lketionerna i skolan idag satt jag kvar och räknade matte. Jag tyckte att det var smart så jag kunde få något gjort under den tiden som jag annars bara har tagit mig hem ätit mellis och sen åkt till jobbet på. 
 
Nu blir det inget jobb på två dagar, det känns som om jag har bott där den senaste tiden typ. Tur att det är ett ställe med positiv atmosfär då, annars hade jag aldrig pallat.
 
Sitter nu bara och tittar på Hart of Dixie, bästa serien, fortfarande. Har en läxa tills imorgon men jag tror nog att jag gör den imorgon förmiddag istället, börjar ju skolan vid halv ett så jag har ju tiden på mig.

Drömmer mig bort en stund...


Trött och sliten

Hejsan! Dagen har varit väldigt hektisk känns det som. Men teorin gick bra och nu har jag ätit middag och duschat också så jag är nog ganska redo för att gå och lägga mig faktiskt, kanske ska göra det på en gång. Jag kan ju läsa lite först kanske. Har ju Elsas mode som jag äntligen får fortsätta med nu när Thérèse Raquin är slut. Funderar dock på att läsa några kapitel jag redan läst för att minnas lite vad som har hänt, aja får se hur jag gör.
 
Jag känner av lite halsont och så har jag varit aningen snuvig hela dagen så jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Hoppas för guds skull inte allt det blir värre, jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu! Hoppas det blir bättre av att sova länge.
 
Er37_zps1fb5c1d7_large

10 december 2012

Hejsan! Som jag sa igår så har jag varit och jobbat hela eftermiddagen, jag kommer bli en riktig rich bitch! Haha. Nej, men på förmiddagen är det i princip bara slå bebisar, de är inte så roliga tt ha att göra med.. Men min chef sa att jag inte kommer jobba på barnpassningen efter årsskiftet utan få blir de bara receptionen och det ska bli väldigt skönt! Repan är sååå mycket roligare. :)


Jag har nyligen kommit hem och sitter nu och äter gårdagens rester som består av wok! Är det bara jag som tycker att vattenkastanjer är den godaste wokgrönsaken? Hihi. När jag se ätit upp ska jag dra igång med en läxa som jag insåg nyss att jag har tills imorgon, men det är fysik så det blir nog ändå hyfsat roligt. :)

Bild från igår kväll när jag hade stängt gymmet:


Carpe that f*cking diem

Hejhej! Har insett att jag inte klarar av att skippa det här med att skriva vad jag gör på dagarna, det hartyp blivit en vana och en del av mitt liv. Dessutom så älskar jag att blogga så därför är det lite segt att inte få någon respons.. Men jag kommer aldrig lämna er, det lovar jag!
 
Jobbet gick bra idag, vet inte varför men allt kändes bara riktigt bra. En sak som jag dock inte förstår mig på är det faktum att jag under eftermiddagen så smög sig halsont på mig. Så sjukt irriterande! Hoppas verkligen inte att detta bblir värre för jag har verkligen inte tiden att bli sjuk just nu. Detta är nog den mest hektiskta tiden i mitt liv, hittills.
 
Men ska snart sova för att jag ska orka gå upp imorgon. Trots att jag inte har någon skola på måndagar så har jag en massa tider att passa. Ska först jobba på förmiddagen (fattar ni hur rik jag kommer bli eller?? haha) och på eftermiddagen blir det teorilektion på körskolan, missade ju i måndags för att jag var i Köpenhamn men what to do liksom?
 
Men vi hörs mer imorgon! En ny vecka, nya tag. Carpe that f'cking diem! Visst ska vi väl göra det bästa den här veckan? Har ni några mål ni vill uppnå? Dela med er av allt!
21662_458934567476309_761402246_n_large

November - outfits

Under november månad blev det väldigt många outfit-inlägg för min del och nu vill jag veta vilken ni tycker är snyggast. Skriv numret i en kommentar and let me know! Motivera gärna om ni vill. :)
 
Det har ju inte blivit några nu i december, kan detta bero på vädret möjligtvis? Ja, dels det och så även att jag har haft dåligt med tid. Men om Sanna är såpass snäll så ska jag fråga henne att göra det ett par gånger nu i december också för att få härliga vintriga outfitbilder.

Theo Örtengren

Okej, så jag kollade runt lite på blogg.se och hittade denna blogg som skrivs av en kille vid namn Theo Örtengren. Han är 16 år och bor här i Stockholm. Det som fick mig att rent av falla pladask för denna blogg är hans modekänsla, så jäääävla snygga kläder han har! Det är ju helt sjukt. 
 
Jag intresserar mig inte bara för tjejkläder utan även för herrkläder för att man har ju en bild av hur man tycker att sin "drömprins" ska se ut så det är lätt att tycka saker om olika herroutfits. Men denna killes sense of fashion är helt enligt min bild av hur en kille klär sig snyggt. Så lär er killar, gå in här och kolla och få inspiration!
 
 
 
Asså den här sista outfiten är så underbar, och håret gör den helt perfekt! Bara jag som tänker lite på John Travolta när han var med i Grease? 

9 december 2012

God morgon! Sitter bara och pluggar, har en hel del den här veckan så måste jobba undan lite med det. Ska jobba senare i eftermiddag, igen! Haha jag jobbar hela tiden nu känns det som, men det är asnajs för då kommer jag få mycket pengar att shoppa för sen! Jobbade väldigt lite i november som ni kanske märkte och så vill jag inte ha det, jag vill ju jobba för att få ihop mina pengar. :) 
 
Har börjat inse att det kanske inte är så roligt att läsa om att jag pluggar och jobbar hela tiden, därför funderar jag på att skippa de inläggen (om det inte händer något speciellt dvs) för bloggandet tar upp väldigt mycket av min tid. Kanske bara ska lägga upp tips, outfits och allt jag shoppar. Skulle ni gilla det bättre?
Tumblr_mepngv6bw91rhmxy6o1_500_large
 
Om jag inte får några svar så tar jag det som ett ja. :)

Burlesque

Som jag skrev tidigare så tittade jag och Sanna på Burlesque igår och jag måste nog bara säga att det är en väldigt bra film. Den innehåller en massa bra sång och dans som bara får en att själv vilja stå på den där scenen. Och sen att den har två otroliga sångerskor som huvudroller är ju så underbart, man mår så bra av att höra dem sjunga. 
 
Jag har alltid gillat Cher, hon är så otoligt ball tycker jag. Egen stil, egen röst. Dock låter hon ju lite kopnstigt när hon pratar. :) 
 
 
Ni måste se den!!
 
Och sen att Cam Gigandet spelar snyggingen är inte något minuspoäng.
 

Timberland

Typ alla svenskar känner igen ett par klassiska Timberland-kängor i sån där senapsgul färg med brun läderkant. De är otroligt sköna och praktiskta.
 
Dessa stövlar har jag bara sett någon enstaka gång på ett par fötter här i Sverige men när vi var i Köpenhamn vandrade de omkring överallt i hela staden, och de är så sjukt balla! Haha jag bara älskar hur snygga de är, och bekväma.. Riktigt snygga till ett par blåa jeans. 
 
Detta var alltså den julklappen mamma köpte till mig idag, var tvungen att vara med och prova storlek. :) Men får inte öppna dem förrän julafton. Hihi.
Och nej, mina sitter inte sådär löst runt benet, jag drar åt snörena ordentliget så de sitter åt och blir riktigt fina. :)
 
De finns för övrigt i fyra olika färger, en beige, en normal brun färg med mörkbrun kant och en mörkbrun stövel med rödbrun kant.

Lilacism

Hittade detta otroligt fina nagellack från Essie idag på H&M. Det är i en härlig pastellila färg som man smälter av att titta på, färgen är #37 Lilacism.

8 december 2012

Hejsan! Såhär ligger det till: jag har inte haft datorn igång sedan i torsdags eftersom jag aldrig har haft tiden att starta den förrän nu och sedan igår så kraschar blogg.se-appen så fort jag startar den så det är därför ni inte fått någon bloggning sen igår morse. 
 
Igår var jag ju på jobbet på kvällen och stängde gymmet. Min underbart fina väl Sanna kom helt oväntat in genom entrén till gymmet under kvällen med fika till mig eftersom hon ville göra mig lite gladar, jag var på riktigt pissigt humör igår i skolan. Gulligt va? Så hon var med när jag stängde och sen åkte vi hem till mig och fikade och tittade sen på filmen Bulesque. En bättre kväll kunde jag nog inte få. ♥
 
Idag jobbade jag på förmiddagen i barnpassningen som jag även kommer göra de två kommande lördagarna (pangar roll in som de ska, det går bra nu! haha). Och direkt efter att jag jobbat så tränade jag också, en av de bästa sakerna med att jobba på gym; jag kan bara köra direkt efter jobbet. En annan sak som också är bra är att jag tränar gratis. :)) Idag har det varit sjukt fint väder i Stockholm och jag ville då passa på att vara ute lite också eftersom det blir ganska dåligt med det den här årstiden så jag gick hem från gymmet. Visst är jag duktig? Haha det tycker i alla fall jag. :) Sen blev det lite lunch och duschning och sen drog jag och mamma iväg och övningskörde lite och sen så sprang vi runt i Täby Centrum och fixade lite julklappar. Fixade julklappen till bror och så köpte mamma en till mig, ska visa er det sen. Och nu sitter jag här och pluggar som jag egentligen borde ha gjort hela dagen, så om det inte blir så mycket bloggning den kommande veckan är det för att jag har väldigt mycket skolarbete som jag inte hann göra idag. ;)
 
Bilder från när jag gick hem från gymmet idag i det fina vädret:

7 december 2012

God morgon! Håller just nu på att göra mig i ordning inför denna långa dag som väntar på mig. Först är det skola hela dagen som vanligt på fredagar och efter det ska jag åka direkt och jobba. Jag kommer komma hem efter halv nio ungefär och då kommer jag vara otroligt trött.

Vad ska ni göra idag?


Desert sand

Har precis fixat mina naglar, det behövdes verkligen!! Nu är de i en fin beige färg som får fingrarna att se extra långa ut. Kortade av naglarna en bit också, har typ tröttnat på att ha långa naglar. Mina naglar är väldigt starka så jag har väldigt lätt för att få långa och det utnyttjade jag väldigt mycket förut men nu tycker jag nästan att det är snyggare med såhär korta. Inte allt för kort bara, då skulle jag inte ta mig igenom min vardag! haha.
 
Har alltså även över- och underlack som vanligt från OPI. Detta är väldigt viktigt om man vill skydda sina naglar från missfärgningar och från att nagellacket ska skavas av efter 2 dagar.
 
Nagellacket kommer från Maxfactor och färgen är #25 Desert Sand.

Details

Har inga outfitbilder idag men här har ni lite detaljer från dagens outfit. Hade på mig mitt nya fina örhänge från Style by Tyra i ena örat (hade två silvriga små stjärnor i det andra). Och så hade jag min fina skjorta från TopShop med såna här metallgrejer på kragen (vet ej vad det heter....).

6 december 2012

Hejsan! Dagen har varit väldigt rolig. Hade mattelektion i skolan där vi fick lära oss om differentialekvationer av andra ordningen, både homogena och inhomogena. Jag tänker inte gå in närmare på detta för det är en hel vetenskap, och är det svåraste med matte E.. Kursen är snart slut och det ska faktiskt bli ganska skönt, den har varit väldigt stressad.
 
Efter det skippade jag och Sanna vår PA-lektion för att träffa en miljöpartist på Täby Kommun, så vi jobbade ju faktiskt med vårt PA trots allt. Detta var otroligt givande! Hon gav oss en massa bra idéer till arbetet så vi är riktigt nöjda.
 
Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här vid mitt skrivbord med en kopp te och två mackor. Resten av kvällen ska jag fixa lite med en ganska stor engelskaläxa som är till nästa fredag, måste bli klar i tid! Och sen ska jag duscha också. Men allt med skolan flyter på just nu, det är ju lite mycket såhär precis innan lovet men det fixar vi. Bara två veckor kvar till lov nu!! Ska bli otroligt skönt så man kan göra annat också än att bara plugga och jobba.. Okej, jag kanske inte ska säga något med tanke på att jag var i Köpenhamn i helgen.......

Deal

Har nu gjort en kopp julte och så har jag även gjort en deal med mig själv för att få någonting gjort. Om jag pluggar matte nu i en timme (fram till nio) så får jag kolla på gårdagens Hart of Dixie sen. Man måste ju ha lite morötter ibland för att komma igång med vissa saker, inte minst skolrelaterade saker. Visst, jag tycker matte är roligt men just nu är jag så sjukt trött och har verkligen inte motivationen. Men nu kör jag lite i alla fall, jag klarar detta!

Ska kanske kolla på HoD med bror sen, har fått honom att gilla det, hihi. Bäst jag är!

Dagens choklad i kalendern: fyrklöver.


From Style by Tyra with love

Förra söndagen beställde jag ju en massa fina smycken från allas vårat älskade Style by Tyra och jag hämtade paketet igår, snacka om att jag blev lycklig! haha. Dock var det lite jobbigt med tanke på att de dagen efter satte 40 % på allt........ 
 
 
Klicka på bilderna nedan för att komma till produkten på hemsidan.
Detta var egentligen bara en gåva man fick om man handlade fr över 300 kr, dock är det ju sjukt fint!
Denna fina ring finns tydligen inte på hemsidan just nu..

Någonstans där så blev jag den jag är nu

Har haft på mig detta idag. Hade dock bara skorna när jag var i skolan (!!) hade andra varmare ochbekvämare skor när jag gick i snön.
 
Klänning - Rabalder || Skor - Zara || Armband - Style by Tyra 

Kaos

Sitter hemma just nu och äter plättar. Hade bara lektion i 45 minuter idag innan rektorn skickade mejl om att alla lektioner var inställda för resten av dagen för att alla skulle lyckas ta sig hem på något sätt. Sat kvar och spelade lite sällskapsspel med några klasskompisar och hade sjukt kul! Dock var vi ju tvungna att komma hem någon gång så vi rörde oss mot Täby Centrum, till fots! Inga bussar går på grund av snökaoset heller så jag fick helt enkelt gå hela vägen hem. I såna här lägen är man glad att man bor hyfsat nära skolan, vssa bor ju i typ Vaxholm och Rimbo och då blir det svårt att ta sig dig utan kollektivtrafiken. Såg denna status på fejjan tidigare idag, så sant!! "Vi kan åka till månen med lite beslutsamhet men inte igenom 20 cm snö, najs".
 
På väg hem sprang jag förbi Ica och köpte plättar för det tyckte jag att jag var värd efter att ha gått hem! 
 
Får se hur det blir ikväll, om inte bussarna kommer igång så blir det svårt att ta sig in till stan för att gå på stepp..
Det sjuka är att på denna bild ser det så vackert och fridfullt ut men det var verkligen KAOS.

5 december 2012

Hejsan! Jag har fått så lite sömn i natt att jag kommer somna under vår diskussion om boken idag på svenskalektionen. MEN jag lyckades till slut läsa ut boken, satt uppe halva natten och så gick jag upp tidigt för att kunna nu på förmiddagen skriva på en text vi ska lämna in första utkastet på idag också på samma lektion. Jag förstår mig inte riktigt på vår svenskalärare, första lektionen sa hon att hon inte gillar att dela ut läxor och jag kan bara minnas cirka två lektioner under terminen som vi inte haft läxa till, trött man blir.
 
Tyvärr är det så att jag verkligen inte klarar av att leva ett normalt liv om jag inte får min sömn. Dessutom så har jag ju sista steppen ikväll och lär inte få så tillräckligt mycket sömn inatt heller så jag ska ta en powernap direkt när jag kommer hem från skolan (om jag lyckas somna) så jag får lite energi.
 
Snacka om att det är snökaos i Stockholm idag, hälften av bussarna lär ju ha kört ner i diket och fastnat på vägen någonstans, SL är inte alltid så bra.. Tjejen på radion (Lyssnar på Vinyl ända fram till jul nu för de spelar bara julmusik :D ) sa nyss "en ren kanske är det bästa färdmedlet idag", det tror jag också!
Tumblr_m8pcjakxfo1rbm00oo1_500_large

Köpenhamn - Shopping

Nu ska ni få se sakerna jag köpte i Köpenhamn, är så sjukt stolt över att jag hittade så otroligt fina saker! (haha löjligt jag vet..)
 
Jacka/tröja i skinnimitation från Vero Moda, 550 SEK/460 DKK
Ankelboots från Zara, 399 DKK (799 DKK)
Jeansskjorta med små nitar på kragen från H&M, 249 DKK
Stickad kofta från H&M, 199 DKK
Skinnhandskar från Belsac, 299 DKK
Halvglansiga jeans från Esprit, 699 DKK
Ulljacka från Esprit, 1 399 DKK
Och sen lite julklappar också. :)

Inga barn vill leka med mig

Okej, det är väldigt troligt att anledningarna till att det inte kom några barn till barnpassningen idag var andra än det jag skrev i rubriken. Men ja, stod alltså i receptionen hela kvällen och snackade med kollegor/kompisar och delade ut biljetter till passen och assisterade vid andra frågor.

Nu har jag i alla fall kommit hem och ska kasta mig på boken som ska vara klar imorgon. Ikväll ska jag läsa tills bokjäveln är slut asså, inga undantag!! Ska bara ta något att äta om typ en timme också så då får ni lite bloggning igen.

Ni vill inte hjälpa mig med lite motivation till att bli klar med boken? :)


4 december 2012

Hejsan! Jag är sjukt trött och stressad. Fick veta på väg hem från skolan att jag har en uppgift tills imorgon som jag helt hade glömt. Och ni som läst min blogg ett tag vet om att jag jobbar hela tisdagskvällarna så jag vet inte hur jag ska finna tiden till detta.

Har på mig fina kläder som jag köpte i helgen men det blir inga outfitbilder idag. Har inte tiden och så har jag ingen som kan fota mig. Får visa upp dem nästa gång jag har på mig samma. Nu ska jag i alla fall fota alla saker jag köpte i helgen så ska ni få se dem senare ikväll. :)


3 december 2012

Hej kompisar! Kom hem från Arlanda för en och en halv timme sedan men har bara tagit det lugnt nu och tittat på kvällens avsnitt av Project Runway Sverige, bara jag som hade listat ut att Naim skulle vinna? Han har ju vunnit i princip alla utmaningar också..
 
Jag har haft en superbra helg med massor och åter massor av shopping och fika. Igår förmiddag spaade vi oss på hotellet och tog det lugnt och så på kvällen som gick vi på Tivolis julmarknad. Jag har haft det otroligt bra men orkar inte berätta om allt, då blir det bara "aah jag gick in i den affären och köpte det plaggen och så gick vi till det fiket och det köpte jag en jacka på den här affären" så det blir inte så kul att läsa om. Ska dock visa er allt jag har handlar, bara superfina saker! Men det blir nog inte ikväll, jag är väldigt trött och så måste jag läsa i en bok som vår svensklärare har tvingat på oss som ska vara klar på onsdag, har bara läst halva och har i princip ingen tid imorgon...!! Aja, jag löser det på något sätt i alla fall. 
 
Blev otroligt glad när jag kom utanför Arlandas svängdörrar och fick andas i den friska kylan och höra den knastrande snön under fötterna. I Köpenhamn var det nollgradigt och jkknappt någon snö alls medan det är - 15 grader här.. Och jag bara älskar det!
 
Men så nu vet ni att jag är hemma i alla fall och så hörs vi imorgon. Puss
 
Har ni haft en bra helg?