Hej dagboken 73

 
Hej vänner! Såhär började jag min söndag, med bananpannkakor. :D Det är huuur gott och enkelt som helst, samtidigt som det är en superbra start på dagen. Toppade dem med lite persika och vaniljkvarg. Vid sidan har jag också en grapefrukt, typ det godaste som finns enligt mig! Haha. Men snacka om vitaminboots såhär en solig söndagmorgon. 
 
Annars idag blir det bara plugg för mig. Och städning. Samma som igår typ. Det känns så skönt att bara ha en sån där helg hemma, då man får fixa med allt som man ligger lite efter med. Har ju flängt runt i typ en månad nu så det är skönt att äntligen komma i ordning och få lite ro. 
 
Sista januari är det ju också idag. Antar dock att det inte bara är här som det är väldigt varmt? Tur att jag fick lite ordentlig vinter uppe i Luleå i alla fall. :) Ha nu en fin söndag vänner! Bästa dagen på veckan, njut till fullo ut i solen! Puss

Jag knyter min hand i fickan och går

Veronica Maggio - Bas gillar hörn
Tröja - Zara // Kjol - Urban Outftters
 
Ha en fin lördag vänner! :)

A pair of mirrors that are facing one another

Vampire Weekend - White sky
 Tröja - BikBok // Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Urban Outfitters // Boots - H&M // Väska - Tommy Hilfiger
 
När jag bar denna outfit häromdagen hade jag som på första bilden på dagen, i skolan, och på kvällen som de tre sista bilderna. Vilket sätt gillar ni mest?
 
Fick inspo till denna look från en tjej i en serie som heter Red Band Society. Kollade på den förra vekcna med Matthias, rolig och riktigt snyftig serie, men också väldigt bra! Såg i alla fall hennes outfit där och ba "men jag har ju exakt de där plaggen" så körde jag på det själv nu. :)

Hej dagboken 72

 
Hej vänner! Såhär såg frukostarna ut för mig ett tag där! Scones hos Matthias min första dag hos honom, och samma sak dagen före hos Malin med tjejerna. Ville bara lägga upp som lite inspiration till helgen kanske? Det är ju såå värt det att lyxa till det lite ibland, och så är det ju så lätt att göra. :)

Warm my shoulders and relieve my pain

Joshua Radin - I'd rather be with you
Tröja - Zara // Kjol - Cubus // Boots - Vagabond

It's your thing, do what you wanna do

Walk the Moon - It's your thing
Väst - Mango // Tröja - Zara // Kjol - Whyred // Boots - Vagabond
 
De sista bilderna från Frankrike här då! Fullkomligt ääääälskar denna outfit, om jag får säga det själv. Hehe, men ja färgerna är ju helt underbara. :)

So terrified of anything that makes you whole

Everything Everything - Brainchild
Topp - Pull & Bear // Kjol - TopShop // Boots - H&M

Hej dagboken 71

 
Hej vänner! Myssöndag idag och även dags för mig att åka hem till Göteborg. Tänk vad tomt det kommer kännas, jag och Matthias har ju bott ihop i 2 månader i sträck nu i princip. Men ja, som sagt, dags att åka hem och få ordning på plugget. Men först; pizza! 
 
Ovan ser ni lite enchiladas jag och Matthias gjorde, supergott komplement till tacos. :)

Kan du svära på att du ska vara nära?

Den Svenska Björnstammen - Du är så
Tröja - Zara // Kjol - TopShop // Skor - Nly Shoes
 
En dag mitt i tentaplugget kände jag bara hur mina ben skrek efter att få gå klackar. Ni vet som man kan känna när man inte tränat en muskel på länge typ. Haha jag sa aldrig att jag var normal, vad nu det är....

Every dollar counts

Vampire Weekend - Run
Jacka - Jofama by Kenza // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Urban Outfitters // Boots - Vagabond

Are there some aces up your sleeve?

Arctic Monkeys - Do I wanna know?
Klänning - Zara // Boots - Vagabond
 
Jag såg norrsken igår för första gången!! Det var ganska svagt, men ändå! Så coolt. :)

Hej dagboken 70

 
Hej vänner! Här är lite mysiga bilder från när jag och tjejerna var på the Barn och åt burgers när vi hade skrivit klart vår sista tenta! Så mysigt och sååååå gott. Kan varmt rekommendera det stället. :)

There is a hope for the hopeless, I can promise you that

Foster the People - The truth
Top - Pull & Bear // Skirt - Urban Outfitters

Frankrike 2015 - Del VI Roquebrune-Cap Martin

 
Såhär vackert var det på löprundan jag och mamma hittade i Frankrike. Motivationen steg drastiskt när man kom till en såhär vacker plats. Lite skillnad mot att nu gå i -24ºC till gymmet och springa på löpbandet haha. Kusten ni ser i näst sista bilden är vyn man har bort mot Monaco. :)

Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth

Vampire Weekend - Step
Topp - Pull & Bear // Kjol - BikBok // Strumpor - Lindex
 
Grått på grått är ju så underbart fint. Love it!

Genom mörkret, genom stan

Little Jinder - Ligger med en ful (feat. Markus Krunegård)
Tröja - Zara // Kjol - Monki // Skor - Vagabond

Frankrike 2015 - Del V Jardin Exotique de Monaco

 
Denna fantastiska plats besökte vi också över jul! Hur underbart med en park med bara massa kaktusar och aloe vera-växter? Typ som min lägenhet fast i lite störra skala haha. Blev verkligen superinspirerad! Man hade en fantastisk utsikt över Monaco också från parken och så hade de en grotta med stalagtiter och sånt så det var en superskoj utflykt verkligen. Jag gick bara runt och njöt. :)

What have you been up to?

Arctic Monkeys - Snap out of it
 Ryggsäck - Kånken, Fjällräven // Jacka - Hollies //Topp - Pull & Bear // Jeans - Tiger of Sweden // Boots - Vagabond
 
Har skrivit min sista tenta för denna period idag så ikväll blir det lite lyxmiddag med tjejerna! Sen imorogn drar jag till kalla Luleå. :) Denna look är från Stockholm där det var massa snöööööö. Här är det bara kallt och halt nu typ haha, jaja snö får jag väl tillräckligt av i Luleå....
 
Vad gillar ni min nya ryggsäck då??? Sååååååå fin färg, hur kan man vara så kär i ryggsäck ens? Haha

Frankrike 2015 - Del IV Nice

 
Hej vänner! Här får ni lite bilder från Nice! Jag lyckades såklart shoppa en massa där hehe och så gick vi till gamla stan och åt lunch. Supermysig dag. :)

Winter's cold is too much to handle

Vampire Weekend - Horchata
 Väst - Mango // Klänning - H&M // Boots - Vagabond // Väska - Louis Vuitton
 
Ni vet när man hittar ett plagg man inte kan låta hänga kvar i butiken? Mmm det hände mig med denna väst...

Frankrike 2015 - Del III Biot

 
Såhär såg det ut i Biot! Det är en mysig lite stad på berget, och det de är kända för är väl deras glasbruk. De gör såna glas med bubblor i alla olika färger, som ni kan se vid min crèpe-pizza. :) Vi var bara där en kort sväng och åtlunch och tittade runt. :) De har en väldigt fin kyrka upptäckte vi!

Hobbiten

Av J.R.R. Tolkien
 
Denna boken har jag jobbat på länge. Jag lyckades inte läsa så mycket i höstas, det var för mycket annat på gång. Men jag blev klar med den i Frankrike och jag måste säga att jag gillar den. :) Jag antar att många har sett filmerna i alla fall och jag måste säga att boken är väldigt mycket mer munter än filmerna, och liksom lite mer lättsam. Trots de hemska sakerna som hände och så så kändes den rolig. I don't know. Jag gillade den i alla fall! Den var roligt berättad och välskriven, och så gillar jag hela den världen lite, den är så speciell!

That dancing and singing inside my head

Two Door Cinema Club - The world is watching
Jacka - Jofama by Kenza // Topp & kjol - Urban Outfitters // Boots - Vagabond

Frankrike 2015 - Del II San Remo

 
En dag när vi var i Frankrike åkte vi över gränsen till Italien! Det är sååå skoj att det är så nära. :) Vi var alltså i San Remo och hade det toppen. Åt god pasta och gick bara runt i gamla stan och så. Superhärligt! Jag lyckades såklart shoppa även om typ inte ens hälften av alla butiker var öppna..... (Vi var där på annandagen.)

She may contain the urge to run away

alt-J - Breezeblocks
Tröja - Zouls, MQ // Kjol - Cooperative, Urban Outfitters // Boots - Xit, Din Sko
 
Här har ni min outfit på själva julafton också. :)

Frankrike 2015 - Del I Maglioc

 
Hej vänner! Här har ni lite mysiga vardagsbiler från Frankrike. Typ när vi bara var hemma hos farfar. Vi åt lite julbord på julafton och så åt vi croissant och brioche till frukost två dagar! Supergott. :D Mandarinträden växer ju överallt i de trakterna, så underbart! Yes, mycket matbilder här mmen ah det var typ det vi gjorde hemma hos farfar haha, så mycket mat. Och så satt vi och läste och så också, supermysigt. :D

All my time is yours as much as mine

Ride - Vapour trail
Topp - Staring at Stars, Urban Outfitters // Kjol - TopShop
 
Såhär såg jag ut på vår minijulafton innan vi åkte iväg! Hihi körde all in på rött med röd topp, röda läppar och rött nagellack. :D

Hej dagboken 69

 
Hej vänner! Här har ni några mysiga bilder från dagen innan vi åktre till Frankrike! Då firade vi jul här hemma med familjen och Matthias. :) Supermysigt med glögg, julskinka och lite paketöppning!

Don't blow this, don't kill your future

Urban Cone - Deja Vú, Oliver Nelson remix
Klänning - Balmain X H&M // Skor - Stuart Weitzman for Russell & Bromley
 
Firade in det nya året i smyggaste klänningen!

Hej dagboken 68 - Gott nytt år!

 
Gott nytt åt vänner! Hoppas ni hade en kul kväll igår!! Frida kom hit och Matthias hade lagat så god mat så vi hade lite middag med vänner. Hur skoj som helst!! 
 
Jag har haft det superbra i Frankrike också! Har inte haft ngot internet där alls.... Men det får ni se mer av en annan dag!! Ha en mysig kväll, och ett gott nytt år!