New in

Jag måste bara visa er de fina sakerna jag köpt på och inte på rean de senaste dagarna!
Bok - Akademibokhandeln (REA) // Hatt - Monki // Badbomb - Lush // Nagellack - L'oreal (REA) // Kjolar - Urban Outfitters (REA)

Tjugoåttonde december

Hej vänner! Det är mycket fokus på att njuta av livet och nära dessa dagar. Jag var på middag hos familjevänner i fredags vilket var såå mysigt! Igår var jag inne i stan och letade som en galning efter regnjacka till när jag åker tillbaka till Göteborg (råkade handla lite annat också hehe oops), och sedan på kvällen åkte jag hem till min kärlek där han hade ordnat en underbart romatnisk middag för oss! Han skämmer bort mig lite för mycket ibland tror jag. :))) Sen idag har fikat med Madeleine och bara läst lite Harry Potter.
 
Snart börjar visningen av Håkans konsert på Aftonbladet men jag vet inte om jag vill se. Det är väl säkert roligt att se så liksom men är rädd att det ska förstöra min bild av denna magiska konsert som jag bara vill hålla i minnet, ingen ska få ändra på det minnet jag har. Så nej jag tror nog inte jag kollar..
 
Sen senare blir det middag med familjen! Mina föräldrar åker bort i veckan så vi får umgås idag helt enkelt. :) Nej nu ska jag iväg och hjälpa mamma med middagen! Vi hörs, kraaaaam

Tjugofjärde december

Hej vänner och god jul! Hoppas ni har haft en riktigt mysig julafton med mycket god mat och många kramar. Just nu sitter jag bara och myser framför Pretty Woman och är allmänt överlycklig över att det snöar ute. Hur länge sen var det inte vi hade en vit jul?? 
 
Nu ska jag i alla fall ta och mysa vidare. Ni får ha en fortsatt god jul! Och till er som inte firar jul hoppas jag ni får en fin kväll. :)
Topp - Urban Outfitters // Kjol - H&M

Tjugotredje december

Hej vänner! Då sitter jag här nu. Dan för dopparedan och bara längtar till morgondagen. Då jag ska få gosa till max med min familj! Dagen idag har också varit helt underbar. Vaknade upp bredvid min kärlek och sen har det ägt rum julstök här hemma och julen bästa tradition, nämligen vörtbröd och julskinka på kvällen. Paketen är inslagna och lagda under granen och outfiten tills imorgon är bestämd. Jag är redo.
 
Nu på kvällen har jag bara suttit och läst och ätit marsipan. Men nu är det dags att sova! Godnatt vänner. Vi hörs imorgon och då är det äntligen jul!

När jag vänder mig om står hon där och ler

Hurula – Stockholm brinner 
Tröja - Forver21 // Kjol - Cubus

Tjugoandra december

Hej vänner! Jag ska precis ta och sova bredvid min kärlek. Vi har tillbringat typ hela dagen på Ikea och letat möbler till hans nya lägenhet. Sen har vi även pyntat granen nu på kvällen också. Nu är det inte långt kvar till jul. :))
 
På tal om att det inte är jul än så har jag sjukt ojuliga naglar, men de är såå fina så det får gå ändå! (tills imorgon..)
Lacket kommer från IsaDora och är sånt grovkornigt lack som känns som sandpapper (haha kommer ej ihåg vad det heter..) Så fint! 

Tjugoförsta december

Hej vänner! Idag har jag julstökat med mamma så det räcker! Vi har bakat kakor och gjort massa julgodis. :D Men nu är det snart dags för min kärlek att komma hit och hämta upp mig så ska vi ta och äta middag och gå på Hobbit. En helt underbar dag med andra ord. :)

Tjugonde december

Hej vänner! Äntligen. Nu sitter jag äntligen här i mitt flickrum i Täby och njuter av att vara hemma och bland de jag håller varmt om hjärtat.
 
Dagen har varit en pärs. Det var upp tidigt och tvätta, städa, packa (hur packar man ens för att vara hemma, och i 3 veckor dessutom??) ovh bara fixa i ordning så hela lägenheten är fin när jag kommer tillbaka. Jag fikade även på centralen med Frida precis innan jag klev på tåget. Det känns lite knas att inte träffa henne på 3 veckor nu liksom, jag menar, vi har träffats varje dag i 4 månader nu. Vilken omställning! Tur att snapchat finns då. ;) 
 
Yes men skolan blev klar igår. Eller ja, hyfsat klar. Jag har en reflektionstext som måste skrivas innan måndag och den känns bara allmänt trist. Menmen jag fixar den imorgon så kan jag njuta av lite jullov sen! :D
 
Men nu är det minst sagt dags att sova, trött som jag är. Så godnatt vänner! Vi hörs imorgon
Såhär lycklig är jag just nu över att jag är hemma!

Sjuttonde december

Hej vänner! Är allt bra med er? Jag har väl inte så mycket att säga egentligen, det är mycket i skolan och jag är tröttare än någonsin. Men nu är det bara två dagar kva roch de ska jag fan klara av. Det finns inget annat. Mitt sikte är endast inställt på hemfärd på lördag och jag måste slita mig igenom dessa dagar för att ta mig dit. Men det ska jag klara. 
 
Nej nu ska jag ta och sova. Lång dag imorgon. Godnatt!

Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Kent – Järnspöken
Tröja - BikBok // Kjol - Urban Outfitters

Femtonde december

Hej vänner! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att få skypa med min kärlek. Kan ni gissa vilken band jag lyssnar på? I slutet av förra veckan kollade jag Mitt Musikår 2014 på Spotify och det visade sig då att Kent är det band som är mest troligt att jag lyssnar på (aka min mest spelade artist) Jag skulle inte vilja påstå att jag är förvånad. Det är Kent jag lyssnar på när jag inte är ute efter någon särskild musik utan bara vill ha något jag vet att jag gillar. Det är Färger på Natten jag lyssnar på när jag är på festhumör. Det är Du & Jag Döden jag lyssnar på när jag är ledsen. För mig finns det en Kent-låt för alla tillfällen, och bra sådana också. De är bäst helt enkelt.
 
Och ja, Krunegård lyssnade jag på otroligt mycket somras, det var skivsläpp i början av säsongen och så var det många konserter som gjorde mig sugen på att höra mer av honom. Han är sjukt ball, och senaste skivan är bland det bästa jag har hört i hela mitt liv. 
 
Om ni också vill kolla in erat musikår kan ni göra det här.

Sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick

Kent – Det finns inga ord
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - BikBok

Fjortonde december

Hej vänner! Då var denna helg och vecka slut och jag nu redo för nya tag! Imorgon påbörjas min sista vecka innan jag åker hem vilket är för mig helt fantastiskt. Jag tror nog inte ni fattar hur mycket jag vill åka hem asså. Skypade med familjen under middagen idag och jag saknar dem sååå. Saknar även min kärlek och alla mina fina vänner där hemma. Men ja, som sagt, på lördag smäller det och fram tills dess ska jag jobba arslet av mig, så jag verkligen förtjänar att åka hem och njuta av lite ledighet!
 
Idag har jag varit i full gång halva dagen och sen dog motivationen lite där någon gång runt tre. Okej, jag ska berätta. Jag var duktig och gick upp i tid imorse för att åka till Clas Ohlson för att byta det elelement jag och mamma köpte i onsdags då delar till det saknades. Sen åkte jag hem och motnterade det och gjorde lunch och lite så. Sen gick jag och satte mig själv i skolan för att räkna massa matte fram tills dess att jag insåg att vi inte gått igenom de siste kapitlen än så jag fattade ingenting. Därmed gick jag hem och bara chillade. Läste ut boken idag också (hehe jag hade underskattat resterande antal sidor igår tror jag..) så jag kände mig smått besvärad när jag läst klart den. Men mer om det en annan dag när jag faktiskt ska berätta om själva boken! 
 
Nu måste jag ta och sova. Godnatt vänner!

Tredje advent

Glad tredje advent på er!

Trettonde december

Hej vänner! Hur har ni det denna Lucias dag? Jag har det väl bra, har precis ätit middag och tar det bara lugnt hemma. Idag har jag varit på stan och hjälpt Frida julshoppa lite och även fyllt på mitt beuatyförråd lite. Jag har insett att jag måste ta med hand om min hud, så det fick bli en dagkräm, ansiktsmasker och handkräm. Så bra nu inför vintertorr hud!
 
Nu ska jag nog bara ta och sitta och läsa. Jag håller fortfarande på med I Kroppen Min av Kristian Gidlund och jag har insett att jag drar mig lite för att läsa vidare i den tyvärr. Missförstå mig rätt nu, boken är genialt bra skriven och ett riktigt underverk men den gör mig en aning självdestruktiv och får mig att tänka på döden lite för intensivt. Jag vet mycket väl att jag vill ta mig igenom hela boken då den är en resa jag mycket väl vill åka på, men det får ske ikväll, annars kommer jag bara skjuts upp den ännu mer och hela denna psykiskt tunga process blir alldeles för lång då. Jag är sugen på att läsa något mer uppmuntrande nu.
 

Elfte december

Hej vänner! Jag ska alldeles strax sova, precis som varje gång jag bloggar.... har börjat få rutin på det här nu :P men bara så ni vet så är detta bara en övergpngsfas, just nu har jag inte orken till att lägga ner all min tid på bloggen men snart kommer det nog bli så tror jag, vänta bara så ska ni få se. :) 
 
Jag kan ju garantera att julstämningen i här hemma har höjts sen mamma kom hit i tisdags! Först och främst så fick jag en tomte som hon hittat på en marknad i Norrtälje och sen så satte vi ju som sagt upp en ljusslinga på balkongen. 
 
Jag är så glad för mina julpynt, det känns riktigt mysigt med alla lampor överallt och fiina röda saker. Jag bara vet hur lycklig jag kommer bli när jag om 20 år plockar fram dem på första advent och tänker tillbaka på den här tiden, den första julen i min alldeles egna lägenhet!
 

Tionde december

Hej vänner! Nu har mamma åkt hem så jag är ensam igen. Jag har haft ett helt underbart dygn med henne! Som sagt så åt vi middag tillsammans igår och idag har vi tillbringat hela eftermiddagen inne i stan och fixat julklappar och vissa mycket viktiga saker till lägenheten, typ en ljusslinga till balkongräcket. :P
 
I och med detta har det inte blivit något pugg alls idag, he he. Men whatever, ligger ändå i fas i alla ämnen.. Men ja nu ska jag ta och gå och lägga mig, ljusslingan får ni se imorgon helt enkelt. Orkar ej fota den nu höhö lat_tjej_94. :) Godnatt vänner!
 
Detta är det godaste fikat typ EVERRRR. Te + lussebulle = mums!

Nionde december

Hej vänner! Jag har precis kommit hem från en middag på stan. Och vet ni vem jag åt med? MAMMaaaaaaaa :D :D Mamma är här ett dygn nu och bor hos mig då hon hade ärenden i stan imorgon så nu ska jag njuta av detta till fullo! Imorgon ska vi även ägna hela eftermiddagen till shopping. Det går ingen nöd på mig alltså. ;) Men nu ska jag ta och sova, måste vila upp mig inför tre timmars matteföreläsning imorgon.. Godnatt på er!
 

Våra hjärtan brinner, när allting annat slocknat

Daniel Adams-Ray – Himlen luktar plast
Topp - Cubus // Kjol - TopShop 

Andra advent

God kväll vänner och glad andra advent! :) Jag har som sagt bakat lussebullar med tjejorna idag och haft det allmänt mys. Nu på kvällen har jag tagit ett lång bad och så har jag skypat med familjen över söndagmiddagen. Så  mysigt! Vi tände andra ljuset tillsammans. :)
 
Sen har jag även pratat med Matthi om en massa inredning då han nyss skaffat sin egna lilla lya och snart ska flytta in i. Detta är sååååå skoj! :D Haha men nu måste jag ta och sova. Godnatt vänner. Imorgon väntar en ny vecka med nya tag! Om bara två veckor är jag hemma och firar jul, inte långt kvar nu..
 
I helgen har min amaryllis slagit ut också! Såå skoj att den hann göra det medan jag fortfarande är här. :)

Sjunde december

Hej vänner! Jag har precis gjort mig i ordning och ska strax åka iväg till Frida. Nevena och Karro kommer också dit så ska vi baka lussekatter. :D
 
Igår vad jag på Stadsteatern med familjevänner, vilket känns som ännu en grej jag kan bocka av från min lista att göra innan jag kan kalla mig Göteborgare. :)
 
Annars är allt bra! I helgen har jag vekrligen fått vila ut ordentligt så jag är på topp nu! :D Men vi hörs senare! Ha en fin regnig dag!
 

Femte december

Hej vänner! Jag har precis gjort mig i ordning och ska snart iväg och äta middag och gå på bio med Nevena. Vi ska se Hunger Games! Är såå taggad på detta.
 
Som sagt så var det en lugn dag i skolan idag och sen jag kom hem har jag bara suttit under min gosiga filt med en kopp Earl Grey och en bra bok. :)
 
Men nu ska jag iväg, ha en fin fredagkväll!

Fjärde december

Hej vänner! Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra. Jag har nyss skypat med Matthi och innan dess pratat i telefon med mami. Mina absoluta favoriter. Så jag mår bra. Jag känner mig stärkt. Jag känner mig till och med så stark att jag kan lyssna på Mannen i den vita hatten utan att börja gråta. 
 
Efter skolan idag åkte jag med Nevena och Karro till Artilleriet. De hade ett event med lite glögg och gos så vi gick runt där och kikade på alla de fina sakerna. 
 
Just nu mår jag även väldigt bra tack vare att jag har en riktigt rolig helg att se fram emot! Imorgon har jag ingen schemalagt tid i skolan så då blir det lite eget upplägg med en sovmorgon och ytterst kort skoldag. Sen kommer andra skojsiga saker att hända. Men den berättelsen får vänta tills imorgon. 
 

Tredje december

Hej vänner! Denna onsdag har varit en tung dag. Både tröttheten och veckan tycks vara oändlig. Men det är den tedje december och det är inte långt kvar tills jag får åka hem. Fick veta idag dock att vi har en reflektion som ska skrivas efter sista lektionen för terminen och deadline är 22 december. Hur taskigt? Aja, får väl slänga ihop nåt. 
 
Jag tror inte att jag har berättat det men jag har lite problem med värmen här hemma i lägenheten. Det kom hit en kille i måndags och kollade elementen och han påstod att det vara ynka 15 grader här inne. Han fixade elementen och drog. Dock har jag fortfarande känt att det inte är helt varmt här så in´dag köpte jag mig en termometer, och det visade sig att det nu är 17-18 grader. Det verkar som att jag får ta och kontakta honom igen.. Orkar ej med såna här problem som stör hela min vardag..
 
På tal om kyla förresten så är det gaaalet kallt här i Göteborg. Asså det är liksom 5 grader men det är en slags fuktig, rå kyla som bara kryper sig in under huden och så blir man aldrig varm igen. Så idag fick dunjackan dammas av från vinden. Nu ska jag fanimig inte frysa mer!
 

Andra december

Hej vänner! Hur är det med er? Jag är sjuukt trött. Har haft en lång dag i skolan fylld av ritteknik och rapportinlämning. Inlämningen fick firas nu på kvällen med Frida, vi åt pannkakor och tittade på sista avsnittet av Gossip Girl. Hur bra? 
 
Har precis skypat med min kärlek också, hur kan man redan sakna en person så mycket? Det är verkligen sååå jobbigt att vara ifrån varandra. Vill bara krama och pussa på honom. :(
 
Nu ska jag i alla ta och sova, lång dag imogon. Hur fin är inte min morgonrock förresten? Joooordens mjukaste och gosigaste. Fick den i födelsedagspresent. :)) Godnatt kompisar!

Såhär borde vi jämt ha det

Markus Krunegård – Let's go nu är jag din yo
Hej vänner! Jag vill börja med att ursäkta min frånvaro det senaste. Mycket har snurrat runt i mitt huvud och jag har mest bara gått runt och hållt det inne för mig själv, vilket aldrig slutar bra. Men nu känner jag mig starkare än någonsin!
 
Jag kan ju börja min come back med att berätta om min underbara helg. Den började med en magisk Krunis-konsert med Frida i fredags, han misslyckas aldrig med att leverera live. Hur många gånger är det nu jag sett honom live i år? Sex? Aja, inte en enda gång för mycket i alla fall! Kung är han. :)
 
Efter konserten kom min kärlek hit och gosade. Vi såg Interstellar i lördags (sjukt bra film) och igår firade vi första advent med glögg och pepparkakshuspyntande. Heelt underbart var det! 
 
Jag kan i alla fall säga att denna helg har stärkt mig och jag kommer nu klara mig tre veckor till då jag får åka. Jag längtar hem något otroligt just nu, vet ibland inte vart jag ska vägen.. Men om en vecka kommer mamma hit och sover över en natt så det gör det lite lättare i alla fall. :)