A glow in the dark

The Shins – Simple Song
 
Hur söt är inte adventsljusstaken jag fick av min bror i födelsedagspresent?? Asså älskar den verkligen, och nu har jag den tänd varje dag när det är mörkt ute (vilket är ca hela tiden..) Tomten på är en Nisse, köpt på Illums Bolighus. :)
 
Denna låt ger mig för övrigt grym julkänsla. Vet ej vad det är, men introt känns som en typisk jullåt. Oh well, I really like it!

En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Håkan Hellström – River en vacker dröm
Tröja - Håkan // Kjol - Urban Outfitters
 
Hej vänner! Hur fin är inte denna tisha?? Asså älskar den verkligen!! Så fin Håkan är<3 
 
Dagen har i alla fall varit riktigt seg då jag bara varit allmänt trött och less på livet. Dock har livsgnistan äntligen ökats lite, har börjat titta lite på Gossip Girl idag och känner att inspirationen blrjar komma tillbaka till mig. Börjar fundera på om det var bristen på den som har gjort att jag har varit nere?? Aja, i just denna stund känns allt väldigt bra i alla fall! :)
 
Och nej, jag tänker inte sluta ha kjol bara för att det är kallt och blåser.. Hittills har jag kört på knästrumpor, men vill även köpa några tjocka stumpbyxor också. Det får bli mitt mission i helgen tror jag!

Desert sand under the covers

Denna design har jag på mina naglar just nu, vad tycker ni? Det är lite skevt, men whatever I have flaws but I make them beautiful!!! Haha fick inspirationen härifrån.
Lack: Beige - #25 Desert Sand - Maxfactor // Vitt - #L02 Under the Covers - Sephora

Choklad

Hej vänner! Hur är det med er? Med mig är det bra för tillfället. Jag har idag haft mycket flyt i skolarbetet och dessutom fått veta att jag även klarade min mattetenta jag hade. SCORE! Asså förlåt men är sååå glad över att jag klarade mina två första tentor, nu får man känslan av att det faktiskt finns en liten möjlighet att klara denna utbildning. :)) Detta har alltså firats ikväll med choklad och Friends + skypedate med gosis. 
 

"Men mest av allt blir jag provocerad av min egen bitterhet."

-Kristian Gidlund
 
Hej bloggen. Hur är det? Med mig är det bra, jag och min kärlek bokade flyg igår så han kommer hit nästa helg, ser såå mycket fram emot det. <3 Idag fick jag tillbaka resultatet på min tenta i Matlab, jag klarade den, YAY!! Det gjorde ungefär hela min dag. :) Sen att en viss Revit har bråkat med mig och Frida hela dagen har väl inte gjort det hela roligare, men allt löste sig som tur var till slut.
 
Annars då? Jo, mitt hår är rosa.. Det blev tydligen färgat från badbomben i söndags så jag går runt med en halvdan, urblekt rosa dipdye.Hoppas det går ur efter några tvättar. Känner mig annars ganska fab i rosa hår, kanske skulle skaffa det? Vore ju asballt!
 
Boken ovan läser jag som sagt nu och jag lyckas inte riktigt slita mig ifrån den. Den är så hemsk i vissa partier att jag bara vill gråta men samtidigt så är den såå bra, och Krisitan skriver så fängslande. Tänk att det kan vara så underbart att läsa om något så hemskt..
 
Aja, nu ska jag ta och sova i alla fall. Vi hörs! Godnatt :)

Norrsken och i kroppen min

Hej vänner. Jag vill börja med att be om ursäkt för min frånvaro här den senaste veckan. Jag har väl egentligen ingen bra förklaring till varför det blev så, antar att jag behövde leva mitt liv som vanligt ett tag bara. Sen att jag tappade livsgnistan där någon gång i mitten av veckan gjorde väl itne det hela mycket roligare. Men nu är allt bra med mig igen och jag är villig att börja blogga igen. Dock inte så mycket outfits som förut kanske utan mer vardagliga inlägg ett tag. Behöver nog skriva av mig lite om vad som snurrar i mitt lilla huvud om dagarna. 
 
Just nu har jag i alla fall precis tagit ett långt och mysigt bad med en badbomd i form av norrsken (sååå mysigt :)) och Kristian Gidlunds I Kroppen Min. Jag har hittills bara läst ca 20 sidor i boken men jag är redan fast. Den är så fängslande och hemsk rent ut sagt. Den är jävligt sorglig helt enkelt. Men jag är såå spänd på hur den fortsättr och vill bara läsa mer direkt. Men först måste jag hoppa in i duschen och skölja ur min hårinpackning. Vi för höras mer imorgon, godnatt!

Efter en dag med tjejorna

Hej vänner! Hur är det med er? Jag har nyss kommit hem från Sanna. Vi har ätit middag och kollat på film hela kvällen, riktigt mysigt! Tdiigare idag träffade jag Madde också, vi fikade, kikade i affärer och löste vissa livskriser. Jag har i alla fall en underbar dag med mina tjejor och bara njutit av livet. :D Men nu är det dags för mig att sova. Godnatt på er!
 

Hemmaa

Hej vänner! Vet ni vad? Jag är hemma i Täby igen :D :D Asså förlåt men är typ överdrivet lycklig för jag har haft sån extrem hemlängtan på sistone så jag vet inte vad. Det har varit helt underbart att få träffa min lilla söta familj. :) Så ja, nu blir det en helg av att träffa vänner, andas in Stockholm och umgås med familjen. Hur lööööövely?? (Lite matte blir det väl säkert också..............)
En jääääättegammal bild på mig! Eller aah typ från i mars i år. :)

Papagayo blue

732 Papagayo blue - IsaDora

Speak in silent tongues

Empire Of The Sun – Standing On The Shore
Kavaj - H&M // Topp - Urban Outfitters // Byxor - Gina Tricot // Skor - Vagabond

Coffee

Hur underbart söt är inte denna kaffeburk jag fick i födelsedagspresent? Är verkligen helt kär och trots att den inte alls passar in i mitt kök så måste den stå framme på bänken hela tiden för dess gullighet. Som ni kanske vet är mitt kök väldigt mycket svart, vitt, strikt och minimalistiskt. Men yes denna är så fin att den får tillhöra inredningen ändå. :D

Past and present, they don't matter now the future's sorted out

Phoenix – 1901
Topp - Urban Outfitters // Kjol - TopShop // Hängslen - Carlings

Smiling at this blessing

The Streets – Everything Is Borrowed
Hej vänner! Jag har haft en helt underbar helg med min kärlek, därav min frånvaro på bloggen. Men nu har han tyvärr åkt hem till Luleå igen så jag sitter här ensam och saknar honom något enormt. Men jag ska nog klara mig ska ni se, Netflix har lagt upp alla säsonger av Vänner så ja ghar något att hålla mig upptagen med i alla fall. ;) Skämt åsido så börjar skolan imorgon igen och jag är smått otaggad för tillfället. Men på fredag åker jag hem till mitt kära Täby och min söta familj igen. Har haft en enorm hemlängtan det senaste.. 
 
Måste i alla fall berätta om den underbara presenten jag fick från Matthi på min födelsedag. Vi gick på spa!! :D :D Haha såååå underbart, vi fick massage och ansiktsbehandling och jag förnekar helt och hållet att somnade för att jag var så avslappnad, vad Matthi än må säga..