Hej dagboken 9

Hej vänner! Min dag har varit fullspäckad så att säga. Pappa har varit här och vi har fixat och donat så det står härliga till här i lägenheten. Vi hann dock inte klart med allt så han kommer hit imorgon också så ska vi fixa det sista, det kommer bli så fint! Lovar att visa allt när det är klart. :) 
 
Kan börja med en sneak peek på min nya väggklocka, sååå fin va? :)

Min diamant blev grus och sand

Markus Krunegård – Härskarens teknik
Tröja & kjol - Urban Outfitters // Boots - Vagabond

Hej dagboken 8

Hej vänner! Jag är dödstrött och hoppas på att jag inatt äntligen ska kunna sova heeeela tiden tills klockan ringer imorgon. Tröttheten tar kål på mig. Något som gör min vardag lättare är alla de roliga podcasts jag lyssnar på på väg till och från skolan. Kommer liksom till skolan med ett leende på läpparna varje morgon, hur underbart? Jag lyssnar på en del olika sådär men de jag verkligen följer och tycker mycket om är Alex & Sigge, TSKNAS och Alla mina kamrater. Det är så roliga tycker jag! Sen lyssnar jag lite på Värvet och lite Filip och Fredrik ockå, men det är mest när jag inte har något annat att lyssna på. :) Har ni några podtips? :)
 
Kollade precis tillbaka i arkivet från ett år sedan. Det var faktiskt ganska exakt ett år sen jag fick dessa glasögon, det bästa köp jag någonsin gjort! :) Bjuder på lite bilder på en lite yngre och blondare Emma! Är lite kär i den frisyren jag hade här, kanske borde göra något sånt igen? 
 
Jaja, godnatt!

Hej dagboken 7

Hej vänner! Jag kom hem från Frida efter ungefär en timme sedan. Vi har ätit tacos och dansat runt till Härskarens teknik, Krunis nya EP. Jag gillar den, alla låtar utom Sadomasomarkus kanske. Han sjunger om sex som om det vore äckligt typ och så är låten i sig väldigt osexig så det förstör liksom lite. Jaja de andra låtarna är dampiga och najsa, precis som det ska vara. :D Lyssna på det här
 
Nej, nu ska jag ta och sova. Godnatt på er!

Hej dagboken 6

Hej vänner! Jag ska precis ta och gå och lägga mig efter en riktigt lång dag. Visst nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt men asså att ha miljökursen från 8-17 idag var inte helt uppiggande.
 
Dagarna går ganska långsamt fram just nu, och jag är mest bara väldigt trött. Blogg- och outfitinspirationen är inte heller på topp då garderoben mest känns som redan använd och gammal. Jag antar att det är så man får leva som student. Och ja, jag shoppade i helgen men de sakerna kan jag inte ha förrän våren..
 
Menmen, jag ska försöka se allt från den ljusa sidan, imorgon har jag i alla fall sovmorgon så nu ska jag ta och vila ut ordentligt. Ha det fint! Godnatt :)
 
Hur fin är inte min nya löpare jag fick av mamma? En varm lila färg som passar alldeles utmärkt hemma hos mig. Älskar att få byta färg och form lite på matbordet! :) (Från Hemtex)

New in

Här har ni sakerna jag köpte igår! Skorna är aningen mer röda i verkligheten, och jag tycker de passar perfekt till vardags nu till våren! Sen hatten var bara en rolig grej. :)
Hatt - H&M // Skor - Oscaria, Nilsson Shoes

Hej dagboken 5

Hej vänner! Jag har nyss landat i min lägenhet i Göteborg och ska strax ta och sova. Helgen har varit helt underbar. Som sagt så var vi på bio igår och såg The Imitation Game som var helt undebart bra! Annars har jag bara gosat med min kärlek fram tills han åkte tidigt imorse. Så idag har jag bara hängt lite i Täby Centrum med mamma och och råkade shoppa lite saker, får ta och visa er imorgon. Sen åt jag även årets första sema på Gateau, såå gott!
 
Men nu ska jag ta och sova! Godnatt

Such a perfect place to start

Arctic Monkeys – 505
Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Whyred // Smycken - Swarovski

Hej dagboken 4

Hej vänner! Jag sitter just nu på tåget till Stockholm för att tillbringa helgen i min kärleks famn. Jag är grymt trött efter en tung första vecka tillbaka i skolan men i helgen får jag vila ut mig. :) 
 
Det var pubrunda igår och jag och Frida tog oss till ca 2 pubar haha så jävla rutinerade, nte långt ifrån par nu alltså! Äsch då, de najsaste pubarna är de man kan sitta på och bara chilla. Par får vi satsa på i sommar när man inte behöver köa i minusgrader. 
 
Helgen kommer som sagt bli mysig. Ska bara hänga med min gos och gå på bio imorgon, och på söndag blir det nog lite shopping med mamma. Underbar helg va? Hoppas ni också får en bra helg! Kram
 

Searching the world for what's right here

The xx – Islands
Skjorta - TopShop // Crop top - H&M // Kjol - Urban Outfitters // Örhänge - Style by Tyra

nude

När jag var hemma över jul lyckades jag lägga beslag på detta mycket speciella lack. Det jag såg framför mig i affären var att det skulle ge mina naglar denna mjuka gråa färg som ser riktigt delikat ut på fingrarna. Men det visade sig att det antar helt olika färg beroende på ljus. I lite gulare ljus blir det olivgrönt och i rödare ljus blir de nästa nougat-färgade. Haha så oklart. Men tycker att det är grymt fint ändå. :)
Lack från L'Oréal i färgen "J Lo's nude"

Har allt jag saknat när du öppnar din dörr

Llojd – Om vi faller
Tröja - Forever21 // Kjol - Bershka // Boots - Vagabond // Ringar - Rivel Isalnd (orm), Style by Tyra (rund platta), Bikbok (resten)

Hej dagboken 3

Hej vänner! Idag har varit min första dag på nya läspeioden vilken började med en rivstart. Det blir ordentligt med matte denna vecka vill jag lova (säkert hela perioden egentligen). Men jag har fixat lite saker för att kunna ta mig igenom mattekursen på ett simpelt sätt. 
 
Så jag alltså har fixat är att jag idag var förbi Cremona (skolans bokhandel) där jag köpte nya block och pennor. För att få ordentlig ordning köpte jag två whiteline-block (+att jag redan hade ett). Jag köpte två för att kunna anteckna föreläsningarna i ett och sedan göra räkneuppgifterna i det andra, vilket gör det lätt att hitta all info från föreläsningarna. Det som gör att jag vill ha whitelines är att jag helt enkelt tycker att det blir mindre kladdigt i dem. Så hett tips!!
 
Sen så köpte jag även tre färgpennor för att kunna förtydliga vissa saker i mina anteckningar, såsom om man har två kruvor i samma graf osv osv. 
 
Det sista jag gjorde var att jag skrev upp veckoplaneringen för kursen på separata lappar. Skrev datum, kapitel och uppgifter. Detta underlättar för att veta när jag ska gögra vad, och dessutom så gillar jag att få bocka av saker när jag gjort dem, då känner jag mid duktig. :D
 
Så här har ni mina små studietips inför den kommande terminen! Nej, nu ska jag ta och sova, det blir en lång skoldag imorgon.. Godnatt
PS. Jag älskar denna mattekurs för den innehåller ingen trigonometrisk skit he he (lovar jag kommer få ångra det här om 2 månader, på tentaveckan..).

People say that your dreams are the only things that save you

Arcade Fire – Rebellion (Lies)
Tröja - Contemporary Reflections, Solo // Byxor - Esprit // Stövlar - D for Dasia

Hej dagboken 2

Hej vänner! Vad har ni för er denna januarilördag? Själv har ja ginte gjort något annat än tittat på PLL. Och ikväll ska jag iväg till Linné och äta middag med Frida, det kanske blir lite drinkar också, vi får se. I allmänhet hoppas jag på en mysig kväll! :) Hoppas ni också har det bra idag så hörs vi imorgon! Kram
 

Konfetti

Lila lack - #30 Mexico, Mavala // Konfettilack - #918 Coco Tweed, L'Oréal

Hej dagboken

Hej vänner! Så vad hänt hos mig den senaste veckan då? Jodå, inte mycket alls, har pluggat vareviga dag till tentan jag had eigår. Grejen är den att det gick typ bra, vilket jag inte alls hade förväntat mig haha, ser fram emot att få tillbaka den och se rättningen! IDag har jag varit i skolan en kortis för att få feedbak och betyg i kursen Byggande i Samhället, vilket var en mycket treclig kvart! Vi blev såå nöjda med resultatet. Så ja, nu är jag ledig helgen ut och vet inte riktigt vad jag ska göra av all tid! Haha det lär bli en del Harry Potter och någon efter tentan-fest antar jag men annars kommer jag bara vila upp mig inför kommande läs period som jag är såå taggad inför! Vi ska läsa linjär algebra och en miljökurs som förhoppningsvis kommer vara spännande. :)
 
Äsch nu ska jag gå och läsa. Skulle ha hängt i stan med Frida idag men vädret tillät inte riktigt det så ska nog bara sitta inne med et kopp te och en bra bok. Ha det fint! Kram
Mitt hår får så underbart fina lockar av regnet, älskar det lite. :)

Copper

Hur fina är inte dessa koppar-saker jag fått av mamma och pappa? De hade dem liggandes i något skåp hemma så jag fick plocka ner dem hit till min lägenhet. :D 

This is no time for confessing

St. Vincent – Digital Witness
Tröja - H&M // Jeans - Crocker // Skor - Vagabond

Place your head on my beating heart

Ed Sheeran – Thinking Out Loud
Dessa dagar saknar jag det här lite grann, värme, sol och inte minst kärleken. Med tanke på vilket pissväder det är här nu så lär det ju ta ett ganska bra tag innen det blir vår igen men en sak som faktiskt är najs är jag ska få träffa min gos redan nästa helg! Hur bra? Längtar ihjäl mig. ♥

Det regnar genom kragen

Veronica Maggio – Låtsas som det regnar
Det här är vad som krävs för att jag ska kunna hålla mig torr och varmt i det oväder som Göteborg bjuder på dessa dagar. Jackan är dock väldigt tunn så den får jag ha ett foder under.. Dessa stövlar är mina käraste ägodelar, de är varma och står emot precis ALLT vatten som tar sig an dem, såna underbaringar. :) Soft att man flyttat till en stad som kräver praktiska kläder vareviga dag, aldrig får man klä sig i en tunnare eller roligare jacka, risken för regn lurar alltid runt hörnet i denna stad. :P
Jacka - Didriksons // Stövlar - Timberland

Rosorna fäller alla kronblad igen

Kent – Rosor & Palmblad
T-shirt - Samsøe & Samsøe (Matthias) // Kjol - Gina Tricot

I'm not like you and I don't want your advice

Arctic Monkeys – Perhaps Vampires Is A Bit Strong But…
Kavaj - H&M // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Urban Outfitters // Klocka - Daniel Wellington

Men ändå kan vi knappt bärga oss

Snook – Låtsas som att det regnar
Hatt - Monki // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Urban Outfitters // Boots - Vagabond

Skriv ner dina finaste ord på min bleka hy

Hej vänner! Jag har nyss precis diskat klart och ska nu ta och sova. Första dagen tillbaka i skolan var helt okej. Det var ganska lite folk i skolan, vilket var ganska skönt. :P Motivationen var väl kanske inte på topp men annars har det varit en bra dag!
 
Jag har suttit och funderat väldigt mycket på tatueringar idag. Jag här länge velat göra en (eller flera) men det har liksom runnit ut i sanden lite. Nu under lovet har dock mit sug efter det stigit rejält! Jag vill ha en text, jag vet placering och jag vet font. Den enda frågan som återstår är alltså vad som ska stå. Jag är sugen på antingen "we're all mad here" från Alice i underlandet, eller en fin låttext från en av mina gudar (letar fortfarande efter den bästa). Mitt sista alternativ och ett av de bästa är "always" simple as that, som tecken på min kärlek till Harry Potter. Hmm får sova på saken tror jag.. :) Godnatt!
 
 
Bilder från weheartit.com

Tillbaka i spårvagnsland

Hej vänner! Jag sitter nu i min lägenhet redo att springa ut igen! Haha nej men jag ska iväg och fika med Frida nu. Resan har gått bra och jag fick upp mina supertunga väskor för trappan efter mycket slit. Jag är grymt trött då jag bara sov fyra timmar inatt. Men nu måste jag springa, vi hörs! Kram

Hejdå måndag

Hej vänner! Jag har precis kommit hem efter att ha lämnat min kärlek ännu en gång. Jag orkar inte riktigt med alla dessa adjön. Vill bara kunna träffa honom när jag vill.. 
 
Idag har vi i alla fall bara pluggat massa matte och chillat i största allmänhet. Men nu blir det till att packa för tåget går tidigt imorgon bitti! Godnatt

Mysig söndag

 Hej vänner! Jag ligger just nu nergosad i sängen hemma hos Matthias efter en mysig promenad i månskenet. Idag har jag pluggat en hel del men även varit inne i Gamla Stan och fikat med Lingan. Så mysigt! 
 
Nej nu ska jag ta och starta ett avsnitt av vänner och gosa med Matthi. Godnatt!

Fullspeckad lördag

Hej vänner! Jag har nyss kommit hem efter en mysig lunch med bror, farfar och Kerstin på Himlen i Skrapan. Så underbar restaurang som länge velat besöka, utsikten var helt magisk! :)
 
Denna helg blir det mycket av att försöka hinna träffa vänner. Amanda kommer snart hit och ikväll ska jag äta middag med Sara. Rolig helg med andra ord! :)

Ambitiös fredag

Hej vänner! Jag har precis ätit lunch och ska snart göra mig i ordning inför kvällen, ska gå på bio med min gos! :) Hittills idag har jag bara varit duktig och räknat matte (kanske inte så duktigt att försova sig i tre timmar dock..).
 
Som ni kan se på bilden är HP 5 min pausunderhållning mellan mattetalen. Jag har snart läst 300 sidor och det sjuka med det är att det inte ens är en tredjedel av boken, haha det här kommer ta ett tag.. Men den är så bra så det gör inget :D

Another year over and we're still together, it's not always easy but I'm here forever

McFly – The Heart Never Lies
Hej vänner! Hur har erat 2015 varit hittills? Mitt har varit slött, har bara ätit pannkakor med min kärlek, kollat på TV och läst HP. Vi två hade en mysig kväll igår här hemma med god mat och gott vin. Kunde inte önskat mig mer av ett nyårsfirande. 
 
Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra nu, för jag vill titta på både Suits och HP 6 liksom. Hur ska jag kunna välja?? Aja, jag börjar med att äta lite middag först så får vi se..

Vad har ni för planer för 2015 då? Jag ska nog bara fortsätta satsa på skolan oc säkert försöka komma iväg på någon resa och någon festival sådär, bara leva livet. :) Sen har jag tänkt satsa mer på bloggen nu också, tycker att det är så roligt att kunna titta tillbaka på roliga saker som hänt! Se det är utan tvekn värt jobbet. :)
 
Gott nytt år på er!