There was never any limit

St. Lucia – Call Me Up
Bomberjacka - Mango // Linne - Forever21 // Kjol - TopShop // Skor - Converse

Min nollning

Min nollning tog slut för ca en vecka sedan. Det har varit en helt oförglömlig period i mitt liv då jag har träffat vänner för livet! Är så tacksamt för allt VØK har ordnat för oss, det har varit toppen verkligen! Här är ett gäng bilder som föreningen Fote har tagit på mig under nollningen!

Hanging up on the wall

Arctic Monkeys – The Hellcat Spangled Shalalala
Hej vänner! Sedan mamma lämnade mig för två timmar sedan har jag bara räknat matte. Men nu ska ni få se hur det ser ut här hemma! Vi har satt upp gardiner, bokhylla, byrå, ställt in bronsfärgad pall och lagt några kuddar i soffan. Vad tycks? Det känns så mycket mer ombonat och mysigt nu. Älskar det! Juste, vi har köpt en lampa också men det var lite meck med att få upp den så pappa får ta och fixa det men om några veckor kommer jag alttså ha en lampa i sovalkoven också!
Gardiner - Hemtex // Bokhylla - Mio // Soffkuddar - Mio // Bronsfärgad pall - Mio // Bokhylla - Mio // Mässingsskål - Mio

Dreamtime, it's a special place

Empire Of The Sun – DNA
Hej vänner! Igår kom mamma hit så sen dess har jag bara gosat runt med henne och njutit av livet som bortskämd 19-åring. Vi har fixat massa nya grejer till lägenheten, tvättat och fikat flera gånger! Det har hänt mycket här hemma sen hon kom igår och det börjar verkligen bli fint nu. Det enda som gör att det känns tomt just nu är saknaden av tavlor på väggarna, och en matta i sovrummet. Annars har lägenheten en bra feeling nu i alla fall! Jag får ta och visa er allt imorgon när det är ljust ute. :)
 

She tastes like sunlight

Peace – California Daze
Tröja - Cubus // Kjol - Pins and Needles, Urban Outfitters // Skor - Vagabond
 
Vädret är smått schizo idag, 2 minuter innan dessa bilder togs var jag på väg hem från skolan och då bara öste det ner... Jaja inget kan göra mig ledsen för idag kommer mamma hit och stannar över helgen. :D

You have always worn your flaws upon your sleeve, and I have always buried them deep beneath the ground

Bastille – Flaws
Kavaj - H&M // Linne - Stockhlm // Byxorna kommer från en marknad i Ventimiglia, Italien // Skor - Zara
 
Vem gillar inte att gå runt klädd i pyjamas hela dagarna liksom?? Dessutom är denna kavaj så skön att den känns som en tjocktröja, heeeelt underbar. *smiley med hjärtan till ögon* Inspiration till frisyren hittade jag när Emma Watson höll tal om jämställdhet i FN (om ni ej har sett det talet, kan ni se det här).

The only way anyone of us will escape

St. Lucia – The Way You Remember Me
Kavaj - Tahari // Linne - Pins & Needles, Urban Outfitters // Jeans - Cubus // Skor - Mango

This is why we do it, this is worth the pain

The Script – This = Love
Topp - H&M // Kjol - TopShop

You won't find faith or hope down a telescope, you won't find heart and soul in the stars

The Script – Science & Faith
 Kimono - Monki // Topp - Sparkle & Fade, Urban Outfitters // Jeans - Crocker // Skor - Converse // Klocka - Daniel Wellington

Nymble

Hej vänner! Jag sitter just nu och bara gosar i soffan framför ett avsnitt av Friends med en skål glass. Dock fungerar inte glassen för halsen, den gör sjuukt ont idag. Jag har iofs dock sovit hela dagen, kom hem först vi typ halv åtta imorse. Jag hade i alla fall en underbar natt med mina babes Nevena och Frida. Vi var superfina under sittningen och så rockade vi loss på dansgolvet under natten. Yes, nu är nollningen slut och jag är nymble. Tänk vad mycket tid jag kommer få över på kvällarna till att plugga nu närnollningen är över. Jaja vi får imorgon, nu ska jag duscha och sen sova. Godnatt!

Livet pågår någon annanstans

Markus Krunegård – Everybody Hurts
Hej vänner! Jag har precis blivit klar med räknandet av matte för idag så nu blir det bara till att slötitta på tv ett tag. Måste vila upp mig för imorgon är en stor dag, då är det nämligen avslutningen av vår nollning med finsittning och party hela natten lång. Ska bli sååå kul att få klä upp sig och känna sig lite fin. :)
 
Såhär mysigt har jag haft det de senaste timmarna med pluggmys. Har faktiskt inte behövt kaffe ens, antar att Krunis hjälpen mig väldigt väl med pluggandet. :D

Shine lila rund

Hej vänner! Idag kom min matta, hur fin är den inte? Den är såååå gosig också, kanske ska sova där inatt? Haha nädå men den är precis som jag ville ha den. Rund, fluffig och tillför en stark färg. Helt perfekt!
Mattan är beställd här.

I toured the lights, so many foreign roads, for Emma, forever ago

Bon Iver – For Emma

She may contain the urge to run away

alt-J – Breezeblocks
Blus - Zoul, MQ // Kjol - TopShop // Skor - H&M // Armband - Edblad

Alla klyschor stämmer är den största klyschan som stämmer

Markus Krunegård – Hell Yeah Norrtälje
Hej vänner! Vet ni vad jag har insett? Idag har jag bott här i en hel månad! Jag flyttade in den 15 augusti. Knas va? Tänk vad fort tiden går.. 
 
Dessa är två ljusstakar jag fick med mig hemifrån, de är egentligen mina föräldrars men de användes aldrig hemma så mamma lär mig ta med dem. Hur fina är de inte? Så fint med mässing, älskar också att de inte är helt renputsade. Ger ett ganska grovt intryck på två väldigt eleganta ljusstakar. :)

Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Veronica Maggio – Välkommen in
Topp - Bershka // Kjol - Cubus // Skor - Vagabond
 
Här är lite close ups på min sminkning också. Den fick bli i jordnära färger så den smälte in bra med outfiten. 

För en livslång tävlan

Lars Winnerbäck – Skolklockan
Klänning - H&M // Kofta - In Wear // Ryggsäck - TopShop // Skor - Vagabond

Twist & Tango

Hej vänner! Jag nyligen kommit hem efter en sväng på stan med Frida. Vi leta höstskor till henne och långklänning till mig då vi har finsittning nästa lördag. Efter att ha varit inne i typ varje affär i stan så hittade vi till slut en fin oxblodsröd klänning i spets från Twist & Tango som jag bara är sååå kär i, kommer vara superfin. :D
 
Som ni kanske ser på bilder då solen lyser rakt igenom livet på klänningen så är den djupt v-ringad i ryggen.

I go crazy 'cause here isn't where I wanna be

Arctic Monkeys – R U Mine?
Kofta - Vila // Topp - H&M // Kjol - Whyred // Skor - Vagabond

Din politiskt korrekta godhet

Kent – Godhet
Hej vänner! Jag har varit så sjukt produktiv idag! Visst föreläsningarna i skolan var inte så intressanta men efter skolan har jag varit så duktig att jag har röstat (måste ju poströsta.........), städat lite hemma, handlat, fotat till bloggen, köpt biljetter till Krunegård osv osv. Jag är riktigt nöjd med mig själv! Nu när jag har ätit klart ska ja gockså ta ohc blrja kika på matteduggan som kom upp idag och se om jag kan få något gjort där. :)
 
Såhär gled jag runt igår när jag var trött, bakis och itne riktigt lika produktiv som jag varit idag. Hur skön outfit??
Tröja - BikBok // Byxor - Saint Tropez

Besökare Kvillebäcken

Hej vänner! Är allt bra med er? Med mig är det bra, jag har precis skypat med bror vilket var bara sååå härligt! Jag har liksom inte pratat med honom sen jag flyttade så det var minst sagt dags nu. Han hjälpte mig med en matteuppgift också. :)
 
Skolan idag har varit seg men samtidigt rolig. Vi hade gasque igår med tema Egypten så vi var ute och slirade ganska sent på kvällen, därav blev dagen aning tyngre. Men det har gått bra ändå, har varit på studiebesök på ett av NCC:s bostadsbyggen på Hisingen vilket var superskoj verkligen! Hela det senaste året har jag ju velat vara på den sidan i produktionen och nu har startat den resan vilket känns fantastiskt roligt.
 

Ergonomiskt

Hej vänner! Vad tycker ni om min supersnygga ryggsäck som jag köpte igår på TopShop? Jag var smått tvungen att skaffa en då man släpar flera kilo böcker fram och tillbaka till skolan varje dag och då fick det bli denna!
 
Annars sitter jag bara hemma idag och försöker bli klar med min dugga, det går dock sådär, har ca 3 uppgifter som är smått omöjliga.. Håller även på att planera min utstyrsel tills imorgon då vi har Egyptengasque på skolan, så jävla svårt att klä ut sig inom det ämnet eller vad säger ni? Eller i alla fall för mig som har lämnat vit klänning och stela guldsmycken hemma i Täby.. Jaja jag får göra det bästa av vad jag har. Annars är min plab att vira toapapper runt huvudet och vara en mumie. :P
 

Jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit

Kent – Järnspöken
Jacka - TopShop // Topp - Gina Tricot // Kjol - Vero Moda // Skor - Vagabond

När trummorna rullar igång är jag säker

Håkan Hellström – Du kan gå din egen väg
Hej vänner. Jag ligger just nu i min säng och bara lyssnar på musik. Hur ofta gör man det nu för tiden egentligen? Verkligen lyssnar på musiken? Ja, det behövs ibland asså, att bara snappna av och följa ljuden och textraderna. 
 
Idag är jag ordentligen död, som sagt så var det pubrunda igår och idag mår jag som jag förtjänar. Dock kom jag och Frida faktiskt hem redan vid halv två, fast om man har matte kl 8 dagen efter så är det ganska sent trots allt.. Jaja, det har gått bra i skolan ändå. Men har legat helt utslagen här hemma nu ikväll och verkligen inte gjort något vettigt. Riktigt skönt med en ledig helg nu alltså! 
 
Musiken jag lyssnar på just nu är i alla fall min spotifylista "Gudarna". På den listan ingår alla låtar av Håkan, Kent, Krunis och Winnerbäck, med andra ord mina absoluta favoriter, mina gudar. Kom nyss att tänka på att jag sett tre av mina fyra gudar live denna somar också, det gör mig alldeles lycklig. :)
 
Tänk att alla de här konserterna var under en och samma vecka, bästa veckan i mitt liv. :)

I äventyren bland höghusen i musiken

Markus Krunegård – Dålig på vardag
Topp - Urban Outfitters // Kjol & jacka - TopShop

"Ensam är stark" vilket jävla skitsnack

Markus Krunegård – Se på mig nu, vad tycker du?
Hej vänner! Jag har precis hoppat ur ett långt, varmt bad, med mysig bokläsning och levande ljus. Ja, det gäller ju att mysa till det på alla möjliga sätt när man känner sig ensam.. Nu sitter jag i alla fall med hårinpackning och tittar på Vänner. Jag må känna mig ensam men det går ändå ingen nöd på mig. IDag har jag bara varit hemma efter skolan och tagit det lugnt. Är ledig imorgon också (förutom pubrundan..) så det blir äntligen lite sömn inatt. :) Är det bra med er också?

Orkar inte försöka mera, orkar inte imponera

Markus Krunegård – Rocken spelar ingen roll längre
Hej vänner! Jag har precis satt mig i soffan för att slappa hela kvällen efter att ha suttit och räknat matte i flera timmar. Men nu är jag klar med det som skulle gjorts så är väldigt nöjd med mig själv. :) Idag har jag bara varit i skolan hela dagen, vi har börjat med de andra två kurserna vi ska ha denna termin vilka är CAD & programmeringteknik och Byggande i Samhället. Cad verkar askul med programmering osv och Byggande i samhället verkar bara flummigt, utan tenta och kurslitteratur och så så det här kommer nog bli bra. :)

Från svartnat silver till rött guld

Kent – Allt har sin tid
Hej vänner! Ja, vad ska man säga? Måndagar är ju jobbigast. Inte för att det var trist att vara i skolan eller så, men just denna måndag har jag inte mått särskilt bra faktiskt (plus att jag började dagen med att tappa mobilen i ansiktet så jag fick fetaste fläskläppen).. Tur då att man gör roliga grejer så man har annat att tänka på! Det har varit matteföreläsning, nolluppdragsgenomförande och phaddergruppskampen. Och jag måste bara säga det att fy fan vad jag är stolt över resultatet av vårt nolluppdrag!! Så sjukt fint det blev. (Tror att det fortfarande är hemligt vad man har så vågar ej berätta :P) 
 
Jag har i alla fall nu lagat mat så jag har två matlådor tills i veckan, yey!! (Det finns ingen måtta på hur ambitiös denna tjej är ibland asså..) Men nu sitter jag i alla fall i min nya fina, och grymt sköna(!!) soffa och ska snart titta på Paradise. Men nu ska ni få se det som fixades i ordning här hemma i helgen, är såå nöjd. :D
 
Det här är numera mitt vardagsrum, ny soffa och soffbord:
 
Och såhär fin är min säng också med nya lakan från Zara Home. :D