Hej dagboken 17

Hej vänner! Skolan flyter på utan att det riktigt händer så mycket på den fronten. Annars har jag massor av planer utanför skolan nu till våren, weeeey! I helgen kommer bror hit och ska hänga. :D Sen så ska jag och mami åka till Köpenhamn helgen efter tentan och en vecka efter det kommer min gos hit. Och allt dettta inom loppet av en månad, så härligt att ha så fina saker att se fram emot. Sen utöver allt detta kommer jag ha fullt shå med att bygga i vår jag ska vara med i Cortègen. Say whaaaat? Haha jag har inte ens sett den och ska redan vara med och bygga! Det blir superskoj. :)
 
Men ja, jag ser fram emot våren som sagt. Det var ish vår idag,gled runt i denna outfit och frös lite kanske men det var det värt. :) (Med strumpbyxor osv såklart!!! Dessa bilder är från i somras..)
Jacka & kjol - TopShop // Topp - Urban Outfitters

Hej dagboken 16

Hej vänner! Imorse var jag och Frida inne i stan tidigt för att kolla in bokrean. Älskar att gå runt där och spana in böcker man vill läsa. Dock hatar jag inbundna bäcker så jag köpte inget på själva rean hehe. Dessa fyra pocket var alltså utanför rean men de var ändå på 4 pocket för 3 så det var ju värt det! Haha så typiskt mig att köpa saker som inte är på rean när jag åkt in för just den......  Aja nu har att göra ett tag framöver i alla fall. :) Och idag bokade jag och min gosis vår semester till i sommar så får spara några böcker till stranden. :D Nej, nu ska jag sova! Godnatt vänner! Puss
Boktjuven - Markus Zusak // In i labyrinten - Sigge Eklund // Två sekunder i Byron Hemmings liv - Rackel Joyce // Gone Girl - Gillian Flynn

Vi tömde alla portar på björkar sen studenten, sen byggde vi en egen skog

Markus Krunegård – Piller i badkaret

Ute är det tjugo grader kallt, men i dina tankar är det lika varmt

Saknar väl kanske värmen lite dessa dagar. I helgen har jag fått min snö- och kylados för i år så nu är det fan dags för lite sol igen. Jag och min gos är mitt uppe i planerna om en vecka på en strand i Turkiet i sommar, precis vad jag behöver, vill ha nununu.

Hej dagboken 16

Hej vänner! Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på mitt flyg ner till Göteborg igen. Jag har haft en supermysig hel hos min gos! Vi har gosat hela dagarna och festat lite på kvällarna. :) igår var vu även på bio och såg The Theory of Everything, jag tyckte den var jättebra men man blir ju lite ledsen av den.. 

Att lämna min kärlek idag var något otroligt jobbigt. Det är det alltid men denna gång är hela fem veckor tills vi ses igen och det känns så långt fram så man inte ens kan längta än typ.. Hatt det här. Jaja jag får stå ut, får fokusera på skolan och grotta ner mig i mina böcker så går tiden förhoppningsvis lite snabbare.

Vi hörs imorgon vänner! Godnatt


Allt är för sent, för sent för vind, för sent för kärlek, ren som snö

Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss
Hur fint med en vinyl på hyllan? Detta är Håkans absolut finaste platta. Är smått kär. Vill bara ha fler, med Krunis, Lasse och Kent. Skulle vara så fint att ha en av varje..

Hej dagboken 15

Hej vänner! Jag har precis packat färdigt allt och ska strax ta och springa ner till flygbussen för vet ni vad??? Jag ska åka till Luleå i helgen!!! Weeeeey äntligen ska jag få hälsa på min gos i hans nya lägenhet. :D Så ikväll blir det inflyttningsfest och resten av helgen blir det bara massa gosande. Hur underbart? Nej, nu måste jag kila, trevlig helg på er!
Hur söt peplumtopp? Från Stockhlm/MQ. :)

It's better this time than ever before

Foster The People – I Would Do Anything for You
Topp & kjol - Urban Outfitters

Then we'll travel through time

Modest Mouse – The Ground Walks, with Time in a Box
Tröja & kjol - BikBok // Skor - Asics
 
Ett praktexempel av en Emma-outfit. Skön tröja, vippig kjol och mina älskade snabbisar. Asså att gå runt i dessa skor är som att gå runt på moln, så underbart. Den enda frågan som det börjar bli dags för mig att ställa mig själv är dock om jag är lite för obsessed av pasteller.. Älskar pasteller och vill bara skynda på våren liksom men fan vad händer med vädret ens? Det är varken vinter eller vår så vad händer egentligen? Göteborg är jordens oklaraste stad. Haha

Singing blues has been getting old

Lana Del Rey – Ride
Topp - Oasis // Kjol - TopShop // Klocka - Daniel Wellington // Hörlurar - Urbanears
 
Älskar att matcha olika nyanser av blå! Helt klart den snällaste färgen att leka runt med hur som helst, blir alltid snyggt. :)

Hej dagboken 14

Hej vänner! Jag ska precis ta och sova. Det har varit en lång dag i skolan idag så är smått död. Aja, sitter i alla fall här och beundrar min nya fina blomma som jag köpte tillsammans med snittblommorna i lördags. Man inser först när man flyttar hemifrån hur viktigt det är med blommor och levande ljus och sånt i hemmet.. Tidigare har de bara mest känts onödiga men nu förstår jag hur mycket mer hemtrevligt det blir med dem. 
 
Min nya fina blomma heter Stjärnklocka och jag har ingen som helst aning om hur jag ska ta hand om den, haha om jag känner mig själv så lär den inte leva så länge till. Aja, vi får hoppas på det bästa!
 
Hittade precis denna bild från i lördags innan min skypedejt med min gos. Haha jag kan vara fin när jag vill, lovar..

Hej dagboken 13

Hej vänner! Är allt bra med er? Jag ska strax ta och sova efter ganska så lugn dag hemma bara. Vet ni vad? Idag är det sex månader sen jag flyttade hit! Sex månader sen jag fick nycklarna. Sex månader sen jag bytte stad. Sex månader jag flyttade hemifrån. Är inte allt detta kaos? Haha så stort att jag klarat mig så här länge utan mamma! Saknar dock familjen väldigt mycket.. Men jag skypar med dem över söndagmiddagen varje vecka så det är mysigt i alla fall. :) Nej, nu ska jag sova. Godnatt vänner!
Lite skillnad på då och nu (förutom vädret och ljuset dvs..) Jag har äntligen lyckats sätta mitt prägel på lägenheten och ska bara få upp lite mer saker på hyllorna och väggarna så är den perfekt sen. Så fint. :)

Du är början på nåt nytt och nånting underbart

Lars Winnerbäck – För dig
Såhär fint har jag arrangerat inför min alla hjärtans dag-dejt ikväll! Haha ska göra lyxmiddag och skypa med min kärlek. Men ja, så är det när han är 103 mil bort.. Vi får göra det bästa av situationen! 
 
Egentligen är jag inte så mycket för alla hjärtans dag, men i år känns den extra viktig då jag i övrigt saknar romantik och mys med min gos i vardagen så vi får passa på såna här dagar att lyxa till det. Tur att jag ska träffa honom nästa helg. Längtar ihjäl mig! 
 
Är jag ensam om att älska trenden med minivaser?? Såå fint! Marmor blir ju aldrig fel heller. :) Glad alla hjärtans dag vänner! ♥

avenue maintain

Just nu gillar jag uppiggande, glada färger som påminner om att våren snart är här på naglarna!
#251 avenue maintain - Essie

När jag blundar, när jag somnar är det dit jag styr, när februaristormen yr

Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan
18 månader med den här knäppisen idag. Saknar och älskar honom lite för mycket dessa dagar..

Det leker några ungar i slutet av dagen

Håkan Hellström – Går Vidare

Det på finska i bläck där du skrev om dig själv och det nya millenniet

Markus Krunegård – Invandrarblues
T-shirt - Samsøe & Samsøe (Matthias) // Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond

Du räckte mig handen, drog tillbaks mig i sista stund

Markus Krunegård – Piller i badkaret
Tröja - Cubus // Kjol - BikBok

Hej dagboken 12

Hej vänner! Jag ska precis ta och gå och lägga mig. Jag har haft en fin dag idag i riktigt vårväder! Jag mötte upp Frida vid Domkyrkan idag vid lunchtid och så satte vi oss på Condeco där att pluggade massor. Fik så mycket gjort och jag är ite alls lika nervös inför min tenta på fredag som jag var tidigare. Jag kanske inte har berättat det men om jag klarar tentan på fredag så har jag två veckor ledigt i april och de skulle jag väldigt gärna vilja tillbringa uppe i Luleå med min gos än att sitta här i regnet och skriva miljötenta igen. Så håll tummarna för mig på fredag! Jag ska kämpa järnet för det! Har verkligen bra motivation till att klara den. :)
 
Men ja, nu på kvällen har jag myst framför film med min lilla knäppis till pojkvän. Oj vilken tur jag har som har honom som gör mina dagar mycket roligare. Jag är så lyckligt lottad. Nej, nu måste jag sova. Godnatt vänner!

Här växte drömmarna

Markus Krunegård – Född långt från USA
Fotograf: Matthias Nyman
 
Önskar jag kunde gå runt såhär. Barbent och lycklig. Göteborg bjöd i alla fall på sin bästa sida idag, ungefär som här i bilden fast 20 grader kallare. Har haft en solig lördag på stan, inte helt fel ändå. :)

Pastel sparkles

Lila - #37 "Lilacism", Essie // Glittrigt - #70 "It's time to rock", Sephora

Hej dagboken 11

Hej vänner! Jag kom hem för en timme sen. Vänta va har hon varit i skolan mellan 8-22??? Haha ja kanske, har dock inte gjort så mycket på dagen, bara massa dötid egentligen och nu på kvällen var jag på skolans bio med Frida, de visade Interstellar. Kärlek till den filmen alltså. ♥ Och innan det så åt vi burgare på JA Pripps. Utöver allt detta har jag precis pratat med min kärlek en stund. Lyckad kväll alltså. :)
 
Nej, nu ska jag ta och sova. Godnatt vänner!

Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont

Håkan Hellström – Du är snart där 
Hur fin är inte denna Lasse Åberg-filt jag fick av min kärlek i julklapp?? Förresten, lyssna på Lasse Åberg i Värvet, så bra pod!
 
Dessa dagar går jag mest bara runt och grottar ner mig i skolarbeten och böcker för att tiden ska gå så fort som möjligt. Väntar egentligen på att få åka upp till Luleå och hälsa på min kärlek. Saknar honom lite för mycket.

The world isn't split into good people and Death Eaters

Just nu älskar jag paisleymönstrade lakan. Jag älskar Fenixorden, som jag äntligen ska läsa ut (tog en läspaus på några veckor men nu kliar det i mina fingrar efter att få hålla i de sköra bladen.) Och så älskar jag min sovmask, som gör att jag kan sova gott om nätterna (de jobbiga nätter jag inte får sova bredvid min gosis..) Godnatt vänner!

The LED still flickers in your eyes

Vampire Weekend – Obvious Bicycle
Hyllor & sängben - Ikea // Knoppar & klocka - MIO // Grytunderlägg - Artilleriet // Micro - Logik
 
Yes, såhär ser min lägenhet ut nu! Vad tycker ni?? Det enda som är kvar här nu är tavlor och allmänt pynt på hyllorna, dags att leta böcker och andra fina grejor att ställa fram! :) Men nu är alla montage klara och jag är erkligen sååååå nöjd. Och ja, jag har grytundelägg hängandes på väggen, tyckte de var fina där. :D
 
Måste bara tillägga att sängbenen bytte vi eftersom de gamla var lite väl låga, nu är sängen en mer naturlig höjd. Plus att de gamla bara var fyra träklampar som var ganska fula, tycker sängen är så mycket finare nu! :)

Hej dagboken 10

Hej vänner! Jag ska precis sova efter en intensiv helg av snickeri och lägenhetspyntande. Det har blivit sååååå fint här nu, allt blev precis som jag föreställde mig det. :D Jag ska ta och visa er allt imorgon. 
 
Ikväll har jag bara chillat med Netflix och popcorn. Omg vänta nu, sa hon popcorn?? OH YES, ni läste rätt. Vi har fixat en micor nu i helgen så jag sprang till affären direkt idag och köpte micropopcorn. Att få äta det var bland det underbaraste på länge! Haha ja jag gillar popcorn gaaaaanska mycket. 
 
Nej, nu ska jag ta och sova och förbereda mig inför en ny vecka. Godnatt!