Skjut mig här och nu för nu kan jag dö

Thomas Stenström – Slå mig hårt i ansiktet
Hej vänner! Har ni det bra? Jag sitter just nu och laddar upp med kaffe och knäckis innan jag ska börja räkna matte. Mamma och pappa har ju varit här sen igår så nu har vi fixat soffa och soffbord. Det känns så skönt att äntligen ha soffa! 
 
Jag var ju på fest i kårhuset igår vilket var såå jävla fett! Vi bara flängde runt mellan alla dansgolv och dansade med massa randoms! Dock är jag lite besviken på musiken, det fanns inget dansgolv som hade bra najs dansmusik.. Men jag klagar inte, vi hade superkul ändå! 
 
Nej, ni ska jag börja med matten. Ha en fin söndag!

"Du kan bli vad du vill" gäller inte längre oss, vi har valt

Markus Krunegård – Hell Yeah Norrtälje
Hej vänner! Jag har precis kommit hem och är helt jävla sandig!! Haha vi avslutade dagen med beachvolleyboll, vilket var sjuuuuuukt skoj! Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll, det kanske blir ett bad eller en film eller nåt sånt gosigt. Mina föräldrar kommer hit imorgon så ska vi ta och skaffa soffa och sånt. :D Sen så är det även FestU-kalas imorgon vilket kommer bli så jävla fett, det är fest i hela kårhuset; 6 dansgolv, 7 barer + silent disco. Hur najs?? Haha är taggad redan nu inför det!
 
Men ikv'll blir det som sagt en lugn kväll. Hoppas faktiskt på att jag känner mig lite ambitiös också och räknar lite matte, fast jag tvivlar starkt på att det kommer hända tyvärr..
 
Topp - BikBok // Kjol - Urban Outfitters

Det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is

Lars Winnerbäck – Kom änglar
Hej vänner! Är allt bra med er? Med mig är det bra, men slitet. Haha vi hade sittning igår (Chalmers största!!) med temat FN. Vi hade asskoj med Norge-gyckel och dansade hela natten lång i Verum. 
 
Jag känner mig inte på topp idag, det har inte att göra med att jag är bakis eller så utan jag känner bara att jag inte vill något, allt känns abra jobbigt. Var nyss och spelade poker, efter ett så vart mina motspelare så tråkiga så jag gick all in och drog, haha jag tänker inte vara med om jag inte har kul liksom. :) Men så nu är jag hemma och ska försöka förstå mig på matten jag måste ha räknat klart till imorgon, men först: kaffe!

37 m²

Hej vänner! Här får ni en bildbomb av hur min lägenhet ser ut hittills, vardagsrummet ordnas i helgen. :)
 
Matplats:
 
Hall:
 
Sovalkov:
 
Garderob:
 
Fönster:
 
Kök:

Well I know that getting you alone isn't easy to do

Arctic Monkeys – Stop The World I Wanna Get Off With You
Topp - Staring at Stars, Urban Outfitters // Jeans - River Island // Skor - Vagabond

Wait for the season to come back to me

Vampire Weekend – Bryn
Hej vänner! Jag sitter just nu och mumsar på detta. Har precis varit ute och fotat en outfit faktiskt. Mötte även min nya granne på väg hem igen, en ung kille som skulle börja plugga, trevligt. Det är typ bara unga personer i mitt hus, har i alla fall inte sett enda äldre hittills. :P 
 
Vad har hänt på Chalmers idag då? Jo på förmiddagen var det massa föreläsningen av alumner (personer som gått på V på Chalmers tidgare) som berättade vad de jobbat med sen examen. Sen har vi haft stadsvandring där olika föreningar inom skolan har haft stationer lite varstans i stan så har man fått leka bara, och till sist så slutades dagen med provhäfv, haha vad är det ens? Nej men vi provade att häfva öl (om ni inte vet vad det är kan ni se här). 

Strong and fearless and deprived just like your heroes

Foster The People – Pseudologia Fantastica
Hej vänner! Jag sitter här hemma just nu efter en lång dag av brobyggande på skolan. Vi skulle bygga broar som var tre meter långa i trä. Min grupps bro var sämst men äsch, det var kul ändå! :) Efter skolan tog jag en liten promenix genom området då jag kände mig full av energi, så härligt! Så här står nu mina skor och vilar efter ett 45 minuterspass. Har ni haft en bra måndag?

Där allting är oändligt och alla gränser har förevigt suddats ut

Tommy Körberg – Stad i ljus
Haha, hur får man matematikräknande att se romantiskt ut? Jo, med mängder av levande ljus såklart! Haha vad knasigt egentligen, men jag älskar levande ljus, får mig att må bra. :)
 
Idag har jag i alla fall fått sjukt mycket gjort! Har städat hela lägenheten ordentligt, kopplat in mitt modem, promennerat, handlat mat, lagat mat, och nu blir det matteräknande, skoj avslutning på kvällen va?? Äsch det måste ju göras. Jag ska också höra från Sanna snart, saknar min lilla knasboll så mycket. :(

På diskotek men jag tar allting på lek även en hemlighet

Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg
Hej vänner! Jag är en riktig gosis idag efter en vild kväll igår med alla V-nollor. Här i Gbg så blir det allsång på klubben när Håkan spelas, vilket är ofta så det var verkligen aaaasnajs! Jag dansade i alla fall hela natten och hade bara asbra. 
 
Idag är det annat på agendan. Först städning av lägenheten sen så ska jag ta och fota så ni får se vad som står här klart hittills. Efter det blir det nog en promenix och handling av mat. Jag har för ävrigt fixat mitt internet nu så jag slipper köra på den begränsade datan jag har på mobilen, så nu äre snabbt internet som gäller så nu kan jag surfa ordentligt på datorn också. :)
 

Det här är värt att dö för

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Det här är mitt sätt att säga "Screw you Nollan-tisha!" Med hatt, en ordentlig sminkning, kjol, fina sko och smycken kan man vara fin trots den.
Kjol - Urban Outfitters // Skor - Vagabond // Hatten kommer från New York // Smycken - ringar från BikBok & Guldfynd och armband från Swarovski

Nollan Elefant

Hej vänner! Jag har nyligen kommit hem från skolan, lite väl tidigt för en fredagkväll kanske? MAn förväntar ju sig utgångar och sånt under nollningen, det har varit glest med det hittills men imorgon har vi i alla fall sittning så då hoppas jag på lite party efter det. :)
 
Men imorgon blir det i alla fall sovmorgon, välbehövligt efter att ha varit i skolan i 14 timmer idag. :) Nej, nu blir det en balja te och antingen lite läsing eller paradise hotel, har inte riktigt bestämt mig än.. haha

V-nollan

Hej vänner! Är allt bra med er? Det är ena hektiska dagar här i alla fall. Jag kom precis hem från skolan, typ. Maskin-sektionen och typ El (minns ej he he he sorriiiiiiiii) hade en liten fest ikväll, de kallade det grillning men jag såg i alal fall ingen grill haha jaja men det var dansgolv och det var bar och hela köret men det var lite glest med folk så det var inte särskilt kul att dansa trots allt..
 
Ni behöver itne oroa er, jag tas väl om hand här på Chalmers och har det abra allmänt gött (förutom att de mobbar mig för att jag är från Stockholm). De här två första veckorna är det abra massa lek och fokus ligger på nollningen i princip så det känns inte som att vi gör något vettigt, men tro nu inte att jag klagar! ;)
 
Nej, nu ska jag nog ta och sova tror jag. Godnatt på er!
Dessa vackra t-shirts måste vi bära i fem veckor i streck (under nollningen), därav brist på outfitbilder här! :(

Chalmerist

Hej vänner! Förlåt att jag har varit s¨frånvaranda i helgen, det har varit mycket att göra helt enkelt. Men i min lägenhet har ajg i alal fall nu ordentligt badrum, sovrum (-alkov), kök och matplats. Så det där med vardagsrum kommer i sista hand och det får bli om några veckor.
 
Jag sitter nu i min lägenhet efter min första dag på Chalmers och just nu känner jag mig mest bara trött och lite frustrerad faktiskt, jag känner inte att de har varit särskilt tydliga med viss information, de har till exempel sagt att vi ska ha en föreläsning imorgon kl 9 men inte vart vi ska vara.. Lite sådär har det varit med allt så just nu är jag mest bara förvirrad men det löser sig väl säkert. Göteborg har i alla fall visat sin främsta sida och bjudit på hällregn hela jävla dagen. SKOJ. Nej men jag klagar egentligen inte, det har varit en bra dag men mysiga faddrar såklart. :)
 
Nej, nu blir det mat och Paradise Hotel! :)

Nyinflyttad

Hej vänner! Här ligger jag i min säng i min alldeles egna lägenhet! Wiiiiee vi har spenderat hela dagen med att köra ner hit med alla prylar och sen också för att få in allt i lägenheten (bor högst upp, ingen hiss), så nu bor vi här över natten och imorgon blir det Ikea, Mio och lagerhaus för att kolla inredning. Woop woop

Asics

Så vad tycker ni om mina nya supersnabba skor från Asics?? Jag var på en Asics-affär och fick mitt löpsteg utmätt så dessa skor passar mig som handen i handsken. Hur fräsiga?

How you're the light over me

The Tallest Man On Earth – The Dreamer
Dessa superfina smycken fick jag av min kärlek på vår årsdag. Jag har inte ord för hur fina de är, känner mig som en liten prinsessa när jag har dem på mig. :)
Det är halsband och örhängen och de kommer från Swarovski.

Stressig dag

God morgon vänner! Jag är uppe med tuppen idag för att fixa med allt, dels så har jag en gigantisk pappershög som jag måste plöja mig igenom och sen så måste jag även välja ut vilka prytlar i mitt rum och vilka kläder jag ska packa med mig. Svåra beslut här.. Sen ska jag även säga hejdå till min kärlek sen, åååhhh jag börjar nästan gråta bara av att tänka på det.. Mm men nu blir det fokus! Jag får inte börja gråta än.

Du är en sång på mina läppar

Håkan Hellström – Du kan gå din egen väg
Klänning - Zara // Skor - Stuart Weitzman for Russel & Bromley // Armband - Swarovski

Home sweet home

Arctic Monkeys – The Hellcat Spangled Shalalala
Hej vänner! Just nu sitter jag mest bara hemma i soffan och försöker smälta allt, det är nämligen bestämt att jag ska flytta in i min lägenhet på fredag. Så nu är det abra massa fix som gäller helt enkelt, och att säga hej då till folk. Usch vad jobbigt det här är, det inser jag först nu.. Dock ångrar jag inte att jag valde Chalmers, det kommer förmodligen bli helt underbart att plugga där och jag har jordens bästa lägenhet att bo i och allt kommer bli toppen, men vissa personer kommer jag sakna något ofantligt.
 
Aja, nu ska vi berätta något roligt istället, det är nämligen som så att jag och Matthi firade ett år igår!!! Hur galet?? Tiden går så fort alltså, och jag ahr verkligen haft ett helt underbart år med honom, hoppas på många fler. :)

Det är inget paradis, det är långt ifrån

Oskar Linnros – Från balkongen
Topp - Truly Madly Deeply, Urban Outfitters // Shorts - H&M // Skor - Converse // Klocka - Daniel Wellington

Femme fatale

Hej vänner! Har ni haft en bra dag? Jag har bara legat hemma och latat mig. Haha okej det kanske inte riktigt stämmer, har varit iväg med mammisen och kollat på inredning idag faktiskt. Har verkligen börjat forma min bild av hur jag vill att inredningen i min lägenhet ska se ut nu.
 
Sen har jag även målat naglarna idag i denna fina blodröda färg, så läckert eller vad säger ni? LAcket kommer från IsaDora och har färgen 641 Femme fatale.

But it suddenly hit me that I miss you so much

Billie The Vision & The Dancers – Goodnight Sweetheart
Klänning - H&M // Skor - Stuart Weitzman for Russel Bromley // Smycken - Solverboden

Everything is awesome

Hej vänner! Jag har nyss kommit hem från Matthi. Vi hade en helt underbar kräftskiva igår och idag har vi mest bara chillat framför Legofilmen (EVERYTHING IS AWESOOOOOME).
 
Det bästa med att åka buss är att det är min lilla egentid med böckerna, annars har jag inte så mycket tid över till att läsa. Har saknat det lite den senaste veckan men nu när jag åkte buss hela vägen från Rimbo så hade jag väldigt mycket tid att läsa, helt underbart. :)

Koster

Här får ni en riktig jävla bildbomb från när vi var på Koster i onsdags. Om ni någonsin är i närheten måste ni verkligen åka till Koster, det är typ den bästa platsen på jorden, så sjukt fint. Vi göttade oss bara och cyklade runt, babade, gick upp på Valfjäll och kollade utsikten, åt lunch på Kosters Trädgårdar och spanade in kapellet.

Fika

I tisdags så kom våra familjevänner till oss i Strömstad och hälsade på. Vi hade jättehärligt och åt god mat hela dagen och tog en tur in till stan.

Better than running

Mando Diao – Black Saturday
Hej vänner! Har ni en bra dag? Jag har hittills bara tagit det lugnt och gjort absolut ingenting, precis som det ska vara när man är ledig. Men ikväll blir det andra bullar, då blir det kräftskiva hos Matthi! Wiieeee!
 
Här får ni några till bilder från Way Out West! De enda konserterna vi såg var Krunis, Mando, The National och Oskar, men fy fan vad bra det var! Asså festen under Linnros inne på Trädgårn var helt jävla amazing, ett perfekt avslut på en underbar kväll!

Åttonde augusti tjugohundrafjorton

Hej vänner! Jag har nyss kommit hem från Lisinge Golfklubb där jag med Matthis familj och närmsta vänner firat hans födelsedag. Vi åt middag och hade det allmänt gött bara! Veckan har varit helt jävla amazing och just nu grubblar jag mest bara över hur jag ska klara av att sova ensam inatt. Om jag klarar det tills imorgon så har jag massa bilder från veckan som ni måste få se, men mer om det imorgon då. Nu ska jag ta och sova. Godnatt!
 
Grattis på födelsedagen gosis, hoppas du har haft en underbar dag! 

Festivalfolket

Hej vänner! Just nu sitter jag på tåget mellan Göteborg och Stockholm. Vi har nämligen spenderat det senaste dygnet i Götet och gått på Way Out West! :) Det var huuuuuuur kul som helst verkligen, allt var bara toppen. :) Semestern harvarit helt underbar med gosiga dagar i Strömstad och en fartfylld kväll i Göteborg. Kunde itne haft det bättre! Nej nu ska jag ta och fortsätta lyssna på Filip och Fredriks nya pod, ha det gött!

Måndag

Hej vänner! Har ni det bra? Igår tog jag och Matthias oss till Strömstad för att bara mysa ett par dagar. Idag har det dock varit fyllt upp då vi åkte neer till Göteborg tidigare och pratade med tidigare ägaren och tittade på min nya lägenhet, vilket kändes sååååå bra! Sen så tog vi även och åkte förbi Ikea och kollade lite på inredning för inspiration. Det har inte direkt varit jobbigt fysiskt men trots det är jag hur trött som helst, vet inte riktigt varför. Har vaarit det sen jag slutade jobba i fredags, kanske äntligen slappnar av? Jaja, nu ska jag njuta av min ledighet. :)

3 rätter

Såhär bra hade jag och Matthi det i fredags, vi är verkligen bäst på att lyxa till det ibland asså. :D

To make me the happiest girl in the world

Billie The Vision & The Dancers – A Man From Argentina
Skjorta - Joe Fresh // Kjol - Vero Moda // Skor - Nelly // Kroppssmycke + ring - River Island // Armband - Swarovski

I couldn't care less

Ola Salo – I Got You
Hej vänner! Jag har precis kommit hem från en middag med Sanna, Lingan och Anton. Har idag även varit på Pride, fy fan vad bra det är asså! 

Finito

Hej vänner! Jag har nyss kommit hem från Gamla Amsterdam efter att ha lämnat kontoret för sista gången. Jag lämnade in jobbtelefon, passerkort och länsade skrivbordet idag. Det var en befrielse! :) Men som sagt så åkte jag förbi Gamla Amsterdam när jag skulle hem och köpte ost, ikväll blir det myskväll med min gosis så vi ska drika vin och äta ost. Kan det bli så mycket bättre? Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning! Vi hörs imorgon. Puss
 
 

Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick

Lars Winnerbäck – Kom änglar
Topp - Oasis // Kjol - H&M // Skor gamla // Klocka - Daniel Wellington