She got the power in her hand

MGMT - Electric feel
Jacka - Jofama by Kenza // Topp - H&M // Kjol - BikBok // Skor - Asics
 
Gled runt utan strumpbyxor idag (drömmer om sommaren, kommer den snart eller??) när jag mötte upp mami och papi i stan för att fixa lite stuff. Fick även gratta mamma på mors dag då :D Nu blir det bara gaaalet mycket mekanik den kommande veckan, taggaråååååå! Eller? ;)

Hej dagboken 33

 
Hej vänner! Idag har jag haft min tenta i geologi! Efter tentan drog jag in till stan med Frida och åt lite lunch på Da Matteo och sprang runt i affärer. Hittade såååååå mycket fint! Till exempel dessa skor. :) Köpte dock inget för jag vill hitta de perfekta sakerna inför sommaren. De sakerna jag gillade går jag tillbaka och köper då helt enkelt. :)
 
Nu ska jag snart till Linné och äta middag. Ha en fin lördag vänner! Puss

Det finns magiska misstag att leva av

Den Svenska Björnstammen - Förlåta eller svika
Hatt - H&M // Bomberjacka - Weekday // Topp - H&M // Kjol - TopShop // Skor - Vagabond
 
Dålig hårdag equals hattdag! Bästa trenden ju, man känner sig så faaaab med hatt.

I still see all the lines

Saint Motel - Puzzle Pieces
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Monki // Skor - Converse
 
Så mycket mer vardagsklädd än såhär blir jag nog inte. :) Såååå underbart att glida runt i detta i tentatider, love it! Visst är kjolen söt också? :)

Hej dagboken 32

 
Hej vänner! Just nu är jag mitt uppe i alla tentor så hela tillvaron är ganska stressig. Härom dagen gjorde jag i alla fall denna superenkla och goda maträtt, jag skippade potatis och körde på morotsstavar tillagade i ugnen istället! Det är alltså lite lax, morot och hollandaise. Hur gott? Hoppas ni har det bra! Puss

Allt känns möjligt i min egen fantasi

Veronica Maggio - Dallas
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - Urban Outfitters // Boots - Vagabond // Hatt - Monki // Fjäderörhänge - Style by Tyra // Ringar - River Island, BikBok, Guldfynd

Jag knyter min hand i fickan och går

Veronica Maggio - Bas gillar hörn
Kavaj - TopShop // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - BikBok // Skor - Converse
 
Idag trodde jag lite för mycket på sommaren asså... Men jag vill bara kunna gå barbent nununu, drömmer om att glida runt i såna här outfits hela sommaren, och inte minst med öppna skor. Mums! Här har jag dock strumpbyxor på mig, hade fryst ihjäl annars. ;)

Georesan

 
Här har ni en bildbomb från georesan! Vi har i fyra dagar sprungit runt i skogen på olika ställen mellan Vänern och Vättern och tittat på urberg, sedimentära bergarter, jordarter och grundvatten. Det har inte alltid varit superkul men det har i alla fall varit lärorikt. Men vi hade väldigt kul när vi hängde i stugorna och så, på sista bilden ser ni vår fina utsikt över Vättern. :)
 
När man börjar förstå det här med geologi blir det ändå lite intressant, och det är faktiskt ganska coola saker vi sett ändå, till exempel de coola bergen i Kinnekulle. Haha okej nu ska jag sluta nörda! Kul var det i alla fall. :)

Hej dagboken 31

 
Hej vänner! Direkt när jag kom hem från georesan igår sprang jag till Liseberg med Frida för att se Veronica Maggio. Med bara en våffla till middag i magen dansade jag loss till Sergels Torg och grät till Snälla bli min. Så underbar konsert, och en sån talang hon är! 
 
Georesan har varit superbra, men berättar mer om det imorgon. :) Hoppas ni har en fin lördag vänner! Är det bara jag som ska se ESC ikväll? Puss

The only place worth being

Saint Motel - Cold cold man
Topp - Urban Outfitters // Jeans - Crocker // Boots - Vagabond // Klocka - Daniel Wellington

Banana split

 
Här har ni ytterligare en av mina lätta smoothies! Den här består av banan, kakao och lite kvarg med smak av vanilj, alltså smakar den banana split!! Hur gott? Uten tvekan godaste frukosten.

To a whole new town with a whole new way

Modest Mouse - The world at large
Tröja - BikBok // Kjol - Urban Outfitters // Sneakers - Converse

If there's nowhere for them to run

Joywave, KOPPS - Tongues
Topp - Urban Outfitters // Jeans - Tiger of Sweden // Skor - Vagabond // Halsband- Weekday

Hej dagboken 30

 
Hej vänner! Jag har nog inte berättat det förut men imorgon åker jag på georesan! Det är alltså en resa som görs i kursen Teknisk Geologi där vi ska åka till Töreboda-området och kolla på berg, jord och grundvatten. Skaj va? ":)" Jag kommer vara borta ända till fredag! Men men jag ska väl överleva det också. Har baaaara sköna kläder med mig! Är så redo för friluftslivet, haha not.. Jaja, ni får ha en bra vecka i alla fall så hörs vi till helgen igen! Ps. Bloggen kommer uppdateras som vanligt under veckan. :)

Blueberry vanilla

 
Jag fortsätter göra smoothies på morgnarna! Denna goding består endast av blåbär och lite vaniljkvarg. :)

'Cause in the daylight anywhere feels like home

Matt and Kim - Daylight
Jacka  - Weekday // Klänning - H&M // Skor - Vagabond

Hej dagboken 29

 
Hej vänner! Såhär härligt har jag haft det i Strömstad. Dagar fyllda av salt havsvatten, Bohusklippor och Strömstad-räkor. Kan man ha det mycket bättre? Jag åker i alla fall hem imorgon bitti för jag måste fixa en del med skolarbeten, och ja mekaniken smög sig in här också som ni kan se..
 
Hoppas ni också har en fin helg! Godnatt

When my fear pulls me out to sea

Foster the People - Coming of age
Skjorta - TopShop // Kjol - Urban Ourfitters // Boots - Din Sko
 
Hur fin är inte rhododendronen på min baksida? Åkte till Strömstad idag för att mysa med mami och papi i helgen. Har det såååå bra :)

Charlotte Wangson @ Kastello

 
Asså wow vad inspirerande det är att umgås med kreativa personer! Min fina vän Charlotte gör superfina posters och hon hade vernissage idag på Kastello. Printen var riktigt fina och kaffet där var supergott. Personligen har jag kärat ner mig lite i printet som heter "Porfyr" som ni kan se på översta bilden. Alla hennes posters kan ni hitta här. :)

To a place that knows no one

Two Door Cinema Club - The world is watching
Topp - Urban Outfitters // Kjol - TopShop // Stickad tröja - H&M // Skinnjacka - Vero Moda
 
Okej så vad händer här med alla bilder egentligen?? Så många olika kombinationer?? Jo, de första två bilderna är alltså min outfit från idag! Dock hade jag hellre velat ha den vita stickade tröjan på mig (pga det är aldrig varmt i min skola..) men det kändes lite för höstigt imorse när jag provade kläder, insåg dock under dagen att det var deta rätta alternativet. Och sen har vi den sista, den outfiten som jag allra helst hade velat ha, synd bara att vädret inte vill samma sak som mig, var tvungen att ha ragnjacka idag. Men ja, det är vad jag hade burit om det var sol idag! Så ja, tre kombinationer av samma outfit. Har ni någon favorit? :)

desert sand

#25 Desert sand - MaxFactor
 
Hur fräsch är inte denna färg? Den känns så rätt till säsongens färger på kläder! Både till 70-talsstilen och de dova pastelliga färgerna. Tänk också hur fint det blir i sommar när man fått lite mer färg på händer, sååå fint!

Hej dagboken 28

 
Hej vänner! Jag har nu kommit hem efter en helt uuuuuuunderbar helg i Luleå! Vi har egentligen inte gjort så mycket, vi var grillade och var ute och danssade i fredags och så har vi pluggat en del men annars har vi bara tagit det lugnt och njutit av varandras sällskap. Hur härligt? Nej, den här helgen har varit perfekt. Min gos är bäst!
 
Men nu ska jag ta och sova, även om den är kort så har jag en mycket tung vecka framför mig. Godnatt och puss

To show you life can bloom when something breaks

Foster the People - Nevermind
Tröja & kjol - Urban Outfitters

Apple pie

 
Jag har börjat göra smoothies till frukost! Det känns som en så frisk start på dagen. Dock orkar man ju inte göra allt för avanceade grejer klockan sex på morognen, men denna består i alla fall av ett äpple (+ lite äpplejuice för att släta ut konsistensen lite), lite lite vaniljkvarg och kanel både i och på. Alltså smakar den som en äppelpaj! Hur gott?

Hej dagboken 27

 
Hej vänner! Igår hade jag det såhär mysigt med räkfrossa i Verum efter visning av Nollfilmen. Haha det var så gaaaaalet mycket räkor! Love it :) Varför ska jag alltid se så galen ut på selfies??
 
Imorgon åker jag till min gos, det blir till att mysa och plugga hela helgen, hur härligt? Nej nu ska jag sova. Puss

Jag fastna med blicken för länge sen, i äventyren bland höghusen i musiken

Markus Krunegård - Dålig på vardag
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - BikBok // Skor - Converse
 
Det här är den absolut bästa dansoutfiten! Det svalaste man kan ha på sig och så kan man röra sig hur som helst för att det är så skönt! Asså om man ska kunna dansa på riktigt när man är ute så måste ha denna outfit! Haha

Min Cortègen 2015

↑ Foto: Victor Bergh Alvergren/FotoCC
↑ Foto: Viktor/FotoCC
↑ Foto: Katarina Bergbom/FotoCC
↑ Foto: Christophe Bengtsson/CFFC
↑ Foto: Victor Bergh Alvergren/FotoCC
↑ Foto: Victor Bergh Alvergren/FotoCC
↑ Foto: Victor Bergh Alvergren//FotoCC
↑ Foto: Gerardo Telese/CFFC
↑ Foto: Andreas Andersson/CFFC
 
Ja, det här var alltså min Cortège! En hel del tid i öltältet och gasquen och kanske inte så mycket man borde på byggplatsen. Oh well, jag målade på bra i slutet och allt blev ju ändå klart. :) Haha ja, jag ser helt galen ut på ca alla bilder! Men typ sista bilder var ju ett megatwister under Valborgskalaset, vem är inte i extas då liksom?
 
Cortègen kan ha varit den knasigaste perioden i mitt liv men det var så värt det! Hade superskoj verkligen. :D
 
Update: Det ser ut som att jag inte har några ben på andra bilden!!! Vad hände där??

And you soaked under all of the grey

Passion Pit - Looks like rain
T-shirt - Gina Tricot // Kjol - TopShop
 
Hur skön vardagsoutfit? Asså jag kan seriöst inte komma på något mer bekvämt! :D En perfekt outfit för en lång regnig måndag. Den här dagen har verkligen varit hemsk alltså! Tur då att jag har min gos som väntar på mig på andra sidan skype när jag kommer hem som kan göra mig på bättre humör. :)
 
Jag väntar på de tre sista bilderna från CFFC för att färdigställa mitt Cortègen-inlägg, men vet inte hur mycket som händer på den fronten? Aja, jag lägger upp det imorgon oavsett om jag fått bilderna då eller inte. :)

As if they don't see this distraction

Two Door Cinema Club - Spring
T-shirt - H&M // Kjol - Cubus // Boots - Vagabond

In i labyrinten

Av Sigge Eklund
Idag har jag läst ut denna bok. Den är mycket speciell får jag nog påstå. Den fängslande och helt underbart skriven. Man fastnar i storyn och vill veta mer hela hela tiden. Jag vet inte om jag har smält boken ordentligt än men jag tror att när jag har gjort kommer jag älska den. Den är riktigt briljant faktiskt! Och även om försvinnandet av en 11-årig flicka är huvudhandlingen så handlar den om så mycket mer! Man får läsa om de här människorna, deras syn på livet, på relationer. Man får se in i deras djupaste själ och må både dåligt och bra med dem. Boken innehåller mycket ångest, men samtidigt kan den vända till att bli helt i extas. Ja, den här boken har allt. Och man kan inte minst se Sigges egna teorier syra igenom karaktärerna, och även ibland motargumenten till dem. Den är mycket intressant, skapar en härlig eftertanke. Jag måste ändå säga att jag gillar den starkt!

Saknaden är näven, träffar i magen

Markus Krunegård - Hemma börjar nästa dag
Jacka - Jofama by Kenza // T-shirt - Gina Tricot // Kjol - TopShop // Skor - Converse // Hörlurar - Urbanears
 
Asså, lila måste vara den snällaste färgen att matcha med olika nyanser av sig själv! Det blir alltid sååååå snyggt.
 
Idag ligger jag hemma i soffan och degar. De här senaste två veckorna har tagit upp all min energi helt så idag blir bara att ta ikapp igen så är jag tillbaka imorgon med fullt av plugg och andra viktiga saker igen. Ska även samla alla bilder från Cortègen och försöka få ihop ett litet inlägg till er i helgen. :)