Söndag

Hejsan. Jag skrev ett långt inlägg på mobilen nyss när jag satt och åt frukost men all text försvann när jag skulle lägga in bilder. Guuuuuuuu vad trött jag blir på blogg.se-appen. Jag orkar inte med att den ska krascha och sånt hela tiden. 
 
Aja, jag skrev i alla fall att jag hade en mysig kväll igår med Susanna. Vi började med middag på Pizza Hut och sen gick vi till Saga och såg bion. Haha vi äter alltid på Pizza Hut när vi ska gå på bio, det har typ blivit en trdition nästan. Varför ska man lägga ner ett vinnande koncept liksom?
 
 
Idag fick jag verkligen sova ut. Det var välbehövligt. Om vill fungera normalt så borde jag göra det en gång i veckan i alla fall, annars kraschar jag ihop typ. Och jag sov så otroligt gott i natt, det köndes när jag vaknade. Som tur var så sov jag i alla fall inte så länge att jag blev grinig, det blir jag väldigt lätt om jag sover för länge. 
 
Idag ska jag träna, övningsköra, fika, plocka i ordning i mitt rum, kolla resa och åka förbi Sollentuna Centrum och se om de har en jacka där. Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Hela min instälnning till den här daegn är positiv.

Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Comment:

Trackback