Från skuggan av fabrikerna

Markus Krunegård – På promenaden
Hej vänner! Jag har haft en helt amazing helg med min kärlek! I fredags blev det middag och champagne för att fira att iv kommit in på högskolan. Kvällen avslutades alldeles perfekt också med en film som visade sig vara riktigt toppenbra - How to train your dragon. 
 
Sen vaknade vi i alla fall i lördags och drog oss upp ur sängen ut till bilen för en roadtripp till Norrköping. Det blev dock ett par stopp på vägen för fika och godis, i Söderhall och Mörby faktiskt.. Haha. Sen åkte vi hela vägen ner till Harry Potter The Exhibition som var helt underbsrt i och med att man klev rakt in i HP-världen. I övrigt var inte utställning sådär jättespeciell.. Man fick se rekvisitan från filmerna, det var ungefär det.. Efter museet tog vi i alla fall en promenad och åt lunch innan vi började röra oss hem. Norrköping är såå läckert med allt vatten! 
 
På vägen hem könde Matthi i alla fall för att ta ett stopp förbi Nyköping, vilket vi gjorde. Där var vi i ungefär en halvtimme allt som allt och tog en promenad genom stan och sedan köpte vi med oss kaffe att ha i bilen. Alldeled perfekt med andra ord. Vi kom hem till Matthi sent på kvällen och åt middag och började titta på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1. 
 
Vi fick en god natts sömn och så idag har vi bara chillat, ätit pannkakor och tittat på Harry Potter. Kan man ha det så mycket bättre?

Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Comment:

Trackback