Ansiktsmaskdags

Hejsan! Jag sitter i soffan med håret invirat i en handduk och ett tjockt lager med mud mask i hela ansiktet, känner mig så jävla sexig. Ganska direkt efter jobbet idag drog jag till Täby Centrum för att lämna in mina nya skor från & Other Stories till skomakarn för de har ingen bra yttersula så det ska fixas så att de inte är så känsliga. Det var väldigt jobbigt att lämna ifrån mig mina splitternya bebisar, men ja, jag vill ju att skorna ska må bra och hålla så länge som möjligt. Jag får tillbaka dem på onsdag, längtar tills dess..
 
Det jag mer gjorde på Täby Centrum är att jag köpte en body scrub på The Body Shop, lyckades få tag på en megaburk som det till och med var rea på, woop woop. Sen så sprang jag även till Åhléns och köpte tre nya ansiktsmasker, det är en av dem jag sitter med just nu. 
 
 
Något annat som har hänt idag är att jag har upptäckt ett nytt band, New Navy heter de. De har väldigt få låtar än så länge men det finns tre stycken som jag gillar starkt! De heter Zimbabwe, Regular Town och Tapioca.

Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Comment:

Trackback