650 kr fattigare, en klänning rikare

Hejsan! Det har varit så galet mycket nu alltså, helgen kändes väldigt lång på grund av att jag lyckades klämma in så många saker på 2,5 dag. Men jag berättar mer om det sen, nu ska jag nämligen berätta om hur denna måndag har varit. Jag har varit trött och morgonen var jobbig så jag lyckades aldrig ta mig till bussen. Men som tur är så går det väldigt fort att åka på mornarna nu när det är så lite trafik så jag kom bara en kvart "sent" (jag kan egentligen inte komma sent då det bara spelar hur lång tid jag är på jobbet, inte mellan vilka tider..). Men ja, jag hade mitt första supportpass idag på jobbet, vilket gick bättre än jag hade vågat hoppas på, fick bara ganska enkla frågor om jag ska vara ärlig. 
 
Sen efter jobbet så åkte jag in till stan och fikade med Susanna på det Wayne's som ligger inne på Lagerhaus på Drottninggatan, vi går typ alltid dit för det är så lugnt och skönt där. Det var lite kul för han som serverade oss vårt fika undrade om vi ville ha mer grädde på kladdkakan för det tog slut och vi ba "nejdå, det är ingen fara" och så skämtade han om att vi skulle komma om 5 minuter och hämta mer så skulle vi få en hel tallrik med grädde. Fast det blev istället så att när vi hade suttit ner i 2 minuter så kommer det en tjej med ett fat med grädde på, haha såna knasiga saker händer bara oss..
 
Sen efter att vi fikat så sprang vi iväg till Zara för mina skor hade kommit (de passade!!) och så tvingade jag med Susanna till & Other Stories bara för att visa henne butiken och direkt innanför dörren så hittade jag den perfekta klänningen, så ja, hon tvingade mig att köpa den (inte för att jag gjorde så mycket motstånd, men det känns bättre att skylla på henne). Vissa må se detta som att jag är 650 kr fattigare men jag ser det hellre som att jag är en klänning rikare. ;)

Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Comment:

Trackback